Potku perseelle

ms.amadeus

Paikkakunnallani alkaa potkunyrkkeilyn peruskurssi parin päivän päästä. Haluaisin mennä mutta tarvisin vähän tsemppiä.
Oon kohta 22-vuotias ja liikuntahistoriani on vähäinen. Pääsääntöisesti olen lenkkeillyt/juossut mutta koska olen sairastanut/sairastan syömishäiriöä lenkit ovat 15-22 km pituisia, ja 6-7 kertaa viikossa. Jaloissa on voimaa, käsissä ei.

Oon 153 cm pitkä ja painan tällä hetkellä 55. Eli normaalipainoinen mutta hieman pyöreähkö. Mulla on sydänvika, se vaikuttaa hieman mutta uskon jaksavani.
Oon tosi epävarma vartalostani ja se on isoin kompastuskivi. Oon painanut joskus 72, joskus 49. En tiedä kehtaanko mennä kurssille joten voisitteko potkia mua persuksille? :D

6

82

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • nanettejee

   hei. mä oon kans alottamassa aloittelijoiden kurssi alkaa torstaina. itse oon 24 155/55. mullakinnon syömishäiriö joka meinaa puskea kovasti pintaan juuri synnyttäneenä kun kroppa on ku pullataikinaa. mulla onnsuht hyvä urheilutausta oon aijemmin kuntonyrkkeillyt, uinut, juossut ja käynyt salilla. nyt olen rapakunnossa kunnodotus aikana ei pystynyt urheilla niin kovaa. mua jännittää alottaa kurssi mutta uskon että ohjaajat ja muut kurssilaiset ottaa hyvin vastaan koska ohjaajalle me maksetaan ja muutkin kurssilla on ensikertalaisia.

   • nanettejee

    lisäks oon tosi ujo ja hiljanen pelottaa vähän että jään ryhmän ulkopuolelle.


   • Mussakin on tota ujoutta vähän liiaksikin.
    Mulla kurssi alkais keskiviikkona, voihan sitä yrittää käydä pari kertaa kokeilemassa ja miettiä sitten uudestaan. Jos vaan pakotan itseni meneen katsomaan, mikä meininki siellä on.
    Syömishäiriön kannalta ois ehkä ihan hyväkin mennä, saattais oppia tunteen ja kunnioittaan enemmän kroppaansa.


  • Dude___

   Paritreeniä on potkunyrkkeilyssä enemmän kuin kuntonyrkkeilyssä (lähinnä erään seuran kuntonyrkkeilytreenejä sivusta nähneenä), naiset treenailevat useimmiten keskenään johtuen mm. ulottuvuuden ja varsinkin lyönti/potkuvoiman paremmasta yhteensopivuudesta (mitsien tai padien pitäminen helpompaa), ja naiset näyttävät ymmärtäväisiltä treeniparejaan kohtaan, vaikka näiden taso olisi itseä selvästi huonompi (miehiä taas panee usein vituttamaan se), joten sinne vain.

   Potku- ja thainyrkkeilytreenit muokkaavat nopeasti vartaloa atleettiseen, joskin ehkä hieman rimppakinttuiseen suuntaan. Jälkimmäinen tosin tuskin naisia häiritsee... Ja treenailu on mukavaa. Jos ei kunto ole hyvä, voi alussa olla tuntua vähän kovalta, mutta muutamassa viikossa alkaa sujua rennommin.

   Disclaimer: sydänvikojen vaikutuksesta treenailuun en tiedä mitään - enkä oikeastaan syöntiongelmistakaan. Kannattaa kuitenkin syödä tiheään pienehköjä ja proteiinia sisältäviä aterioita, jos treenailee. Ja tarpeeksi, jollei ihan kuikeloksi halua.

  • Ihan kivaa se oli, oon tyytyväinen että menin. Sain parikseni vähän kokeneemman jätkän mutta hän oli tosi mukava ja auttoi/neuvoi mua.
   Jatkoa pitää miettiä, koska tuli niin pitkä lista kalliista varusteista joita pitäsi hankkia. En tiiä onko varaa jos ei käytettynä löydy. :(

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Milloin ajattelit

   Nähdä minut? Onko jotain odotuksia?
   Ikävä
   145
   1940
  2. Yksi mies ajatteli hyvin pitkään

   ja hänen kaipauksensa menetti kiinnostuksensa häneen…
   Ikävä
   114
   1497
  3. Maailmanlaajuinen tietokone ongelma?

   Kuinka systeemit voidaan rakentaa niin että yksi tietokone ongelma vaikuttaa miljardin ihmisen elämään jopa viikkokausia
   Maailman menoa
   91
   1305
  4. Ihastuin sun kaksoisolentoon

   Kaipaan sitä nyt tästä eteenpäin. Joskus käy näin. 👋🏻
   Ikävä
   169
   1272
  5. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

   tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
   Ikävä
   89
   1215
  6. Minä vaan masennun yksinäni

   Viettäkää mukava perjantai ilta ja kiva viikonloppu. 🌃🌞🐺💤
   Ikävä
   207
   1091
  7. Ketä kaivattusi mielestäsi muistuttaa

   ulkonäöllisesti?
   Ikävä
   47
   1007
  8. Hyvää yötä naiselle.

   Olitko sä taas lihonut? Hyh Hyh mieheltä jonka tunnet
   Ikävä
   98
   1007
  9. Venäjä lähettää 480 tuhannen sotilaan armeijan Suomen rajalle

   Miten Suomessa vastataan Venäjän uhkaan sotilaallisesti
   Maailman menoa
   204
   982
  10. Nainen voi rakastaa

   Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
   Ikävä
   76
   848
  Aihe