faijaa naiden

runkkis77

linpa jälleen kerran saunomassa isäni luona. Löylyä otettiin oikein olan takaa ja olipa meillä käytössä tuoreet vihdatkin.Isä meni pesuhuoneen puolelle vilvoittelemaan, minä jäin vielä nauttimaan jälkilöylystä.
-Viittisitkö pestä ukon selän? kuului vähän ajan päästä.
-joo…oota hetki niin tuun.
Faija suihkutteli itseään kun menin pesuhuoneeseen ja kiskoi sitten jakkaran itelleen ja istu siihen ja käski aloittaa selänpesun.Homma oli tuttua, joten saippua vaan kouraan ja harja toiseen ja puhdasta tulee!
-Aikun tekee hyvää! Vanhalla tässä jo selköö kolottaa usein… faija väänsi vitsiä tosiaan oikein vanhan äijän äänellä.
-No et sä kyllä kovin raihnaselta tunnu!
-Pesehän sieltä alempaakin kunnolla.Faija köyristi lisää selkäänsä ja ilmeisesti mun piti pestä ristiselkää paremmin, tein työtä käskettyä.Ja tottakai omat ajatukset nuoren miehen vilkkaan mielikuvituksen voimin alkoivat harhailla taas vähän muussakin kuin selänpesussa.Samalla faija nosti vähän persettään ja ikäänkuin vihjas, että pese tääkin.
-Pitääkös peppukin pestä? kysyin tahallani, vaikka hyvin olin vihjeen tajunnut
-Pese vaan, sano faija ja kävi sellaseen asentoon etukumaraan jakkaralla, että pylly oli tosiaan kuin tarjottimella.No, mä hieroin sienellä saippuaa faijan kiinteisiin pakaroihin ja valelin välillä vettä päälle ja silittelin samalla kiusoitellen persettä.
-Aikun tekee hyvää, poika, pese vakokin kunnolla, tänään on taas hikoiltu töissä!
Saippuoin taas pehmosen sienen ja aloin liikuttaa sitä persvaossa ylös ja alas. oma kulli oli ihan kankena tästä hommasta ja faijan ryppyreiän katselusta.Faija alko ynähdellä nautinnollisesti.
-Mmmh…hyväää…aahhh…mmm…pese just noin…
Sitten en enää malttanut , vaan aloin hieroa sormella faijan reikää, jännitin kyllä mikä olis reaktio, mutta faijan kiima selvästi vaan kasvo, sillä faija liikutteli persettään mun sormenpainelun tahdissa.
-Aaaahhh….aikun sun sormi tekee hyvää! Mmmhhhh…hiero, poika hiero! Mmmhh. Haluutko nuolla mun pyllyä kans? Mä haluun tuntea oman pojan kielen pyllyssä!
Mä huuhtelin pyllyn kunnolla, saippuaa en halunnu maistella, vaan puhdasta pyllyä.Kumarrruin itekin kontilleni ja alotin varovasti nuollen pakaroita ensin ja sitten vähitellen kiusotellen reiän ympäriltä ja sitten lopulta faijan huokailujen saattelemana työnsin kielen ryppyreikään sisälle!
-Oooohhhhh! Faija melkein ulvo nautinnosta. mä jatkoin reiän nuolemista, se oli kiree reikä ja kuuma ja puhdas mun pesun jäljiltä.Samalla kun nuolin faijaa, niin runkkailin hitaasti omaa kaluani, olin päättänyt saada sen faijan lystiluukkuun sisälle!Kaikki viittas siihen, että faijakin kaipas vaihteeks parrua peppuunsa.Lopetin nuolemisen.
-Faija, mä haluun naida sua!Sulla on ihana perse, anna mä nain sitä. Mee tohon lattialle nelinkontin. Faija totteli hymyillen, hieroskeli omaa kyrpäänsä, sitäkin ois ollu taas kiva imee, mutta ensin piti saada tota persettä! Faija oli nelinkontin lattialla, perse pystyssä ja mä asetuin sen taakse rasvattuani reiän huolellisesti ja laitettua rasvaa omaankin kaluun reilusti.
-Ai mikä perse sulla on faija, mä nain sua kohta!
-Nai, poika nai! Mä haluun sun kullin mun peppuun!
Asetin terskan peppureiälle ja painoin hitaasti sitten kulliani sisään.Näky jo oli ihan mahtava, saada naida omaa isäänsä, mutta tunne oli sitäkin mahtavampi!
-poikaaa…aahhhh…ihanaa!sun kulli on mun sisällä!aattele saat naida isääs!
-Aaaah millanen reikä!!!! Ihanan kiree!!! Nyt mä oon pohjassa. Ja sitten aloin naida hitaasti ja koettaen tehdä homman samallalailla tyylikkäästi kuin faija mulle teki. Ja ilmeisesti onnistuin, koska faija huohotti ja murahteli kiimasena.
.Nai, poika nai kunnolla! Just noin, hyvä! Kiihdytä tahtia…aahhhh…hyvä poika!
Mä kiihdytin tahtia ja kulli souti reiässä ja pallit osu persposkiin lätsähtäen kivasti joka kerta.Välillä vedin kalun kokonaan ulos ja katsoin ihaillen taas uudestaan sen vaiheen kun terska painuu vakoon ahnaasti.
-Just noin poika, ai hitto kun tekee hyvää! Vedä vielä kerran ulos, oikeen hitaaasti, noiiin... Mä nautin faijan neuvomisesta mielessäni, olipa kunnon opettaja kerrankin. Ja sitten taas työnsin terskan reiästä sisään!Mä hieroin faijan kullia oikealla kädellä samalla kun nain, sen kulli oli paisunut ihan tajuttoman isoksi ja sykki jo lähes laukeamisvalmiina.Ei mullakaan kaukana ollut.
-Ahhh…faija mä laukean kohta!
-Laukee poika, työnnä oikein syvälle sun kulli, mä haluun lypsää joka tipan mun perseeseen!
-Aiihh..koht tulee…Työnsin niin syvälle pari kertaa kuin pystyin ja samalla faija tosiaan supisteli persettään kun ois lypsäny mua.Mun pallit painu ihan kyrvän juuren kiinni ja spermantulopaine alko tuntua jo niissä kutkuttavasti.
-Ooooohhhhh..aaahhh…nyyyt alkaaa tulla!Faijaaaaaaa…hhhhhhh…..Mä laukesin sellasella voimalla faijan perseeseen, että melkein säikähdin! Spermaa tuli ihan älyttömän kauan ja faija todellakin lypsi sen perseellään musta irti.Mä lysähdin faijan päälle huohottaen makaamaan vähäks aikaa.
-Sulla oli tosi hyvä tyyli naida poika! faija kuiskas hellästi mun alta.
-Nooohhh…mutta sulla oli aivan saiRaan ihana perse! Hitaasti mä nousin pois ”pukilta” ja faija nousi kanssa lattialta.Olimme aika poikki kummatkin, otimme suihkun ja pesimme toisiamme varovasti.
-Saiksä muuten?
-Sain pyllyn puolesta parasta,mutta en vielä viittinyt lauettaa kullia…Faija virnisti ja arvasin, että tää saunailta ei tainnutkaan päättyä seksin osalta vielä tähän…Mutta löyly kutsui taas!

3

6554

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jartse

      Nää on tosi mahtavia juttuja, kiva että ne on taas lähetetty tänne kun ne edelliset katos enkä ehtiny niitä sillon talletta omalle koneelle. En mä nyt tosta isä-poika asetelmasta kiihotu mutta muuten tosi hyvin kirjotettuja. Kirjota ihmeessä lisää samalla tyylillä, täällä on ihan tarpeeks tylsiä, huonosti kirjotettuja juttuja ja noita tyttöjen ihmissuhdenovelleja.

    • LoveDr

      Kunnon insesti tarina. Lisää faijan persettä.

    • Tulipahan luettua. En pidä oikein insesti jutuista. Toisaalta kun äidin kanssa asustelen kahden niin on niitä isäehdokkaita näkynyt kaikenlaisia. Yksi niistä oli Jamppa, lempinimeltään. Fiksu kaveri. Ainoa joka asui meillä. Äiti halusi että me oltaisiin enemmän yhdessä. Saisin vähän miehen mallia. Tienipoika kun olin.
      Meillä on saunavuoro loppu illasta. Ekasi äiti meni Jampan kanssa saunaan. Sitten äiti tuli pois ja minä menin tilalle. Jamppa ei koskaan peitellyt itseään. Olihan sillä aika turpea kalu. Ei sitä voinut punastelematta vilkuilla. Aika nopeasti homma meni siihen että ekaksi otettiin saunassa lämmöt. Sitten suihkuun. Mä laitoin kämmenet seinään ja Jamppa tuli takaapäin. Nussi ja laski siemenet sisään. Se oli sellainen viikottainen sauna rutiini.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe