Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Mikä vaippa yöksi?

auringonkukka_

Nyt tarvittaisiin apua. Meillä siis n. 1,5v ikäinen tyttö ja ongelmana on se, että monena yönä viikossa vaippa kastuu niin pahasti, että lakanat on ihan märkänä kun aamulla herätään. Esim. tänä aamuna herätessä oli tytöllä yöpuku etupuolelta puoliksi kastunut, joten lakanat myös ihan märkänä. Vaihdettiin vaippa illalla juuri ennen nukkumaan menoa, eli 21 aikaan ja aamulla herättiin puoli 7. Varmasti olisi nukkunut pidempään, ellei olisi ihan märkänä ollut.
Painoa tytöllä arviolta 11kg. Ollaan käytetty yöllä pampersin housuvaippoja koko 5, sekä teippivaippoja koko 5 . Nyt ollaan kokeiltu liberon housuvaippoja koko 5. Alkuun niillä meni 3 yötä ettei kastunut, mutta nyt parina yönä peräkkäin taas lakanat ihan märkänä.
Osaisiko kukaan antaa neuvoja, että mitä vaippoja tässä nyt kannattaisi kokeilla?

8

72

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kpels

      Joskus luin vinkkiä, että kannattas ostaa teippivaippana kokoa isompi yövaipaksi, niin voisi pelastaa näiltä vahingoilta.

    • 3vuotiaanäiti

      Ja sitten yöasuksi sellanen vähän napakka body. Jos on pelkät unipöksyt, niin varmasti vaippa lähtee vaeltelemaan ja tulee vahinkoja ...

    • LiianIsoVaippa

      oletko varma, että tuo koko 5 ei ole liian iso? meillä on 11kg poika (13kk) ja tuo neloskokokin on hänelle liian väljä mahasta (on tosi hoikka ja pitkä), joskus tulee pissit läpi kun kovasti leikkii.

    • hfcgj

      Meillä oli 1.5v. Melkein samankokoinen tyttö ja käytössä oli pamperssin housuvaippa kokoa 4.. etrei tuo koko 5 olisi liian iso ja kun täyttyy niin vuotaa yli?

    • asdasdsadasda

      Liberon teippivaippaa kannattaa kokeilla!

      • Tuuli_Q

        Komppaan tätä. Joskus vannoin Pampersin teippivaippojen nimeen yövaippoina, mutta Libero on pitäny paljon paremmin pissat. Ei siis tule vahinkoja juur ikinä. Molemmilla lapsilla ne käytössä ja pojat ovat keskenään todella eri mallisia ja silti sopii molemmille.


    • MeidänPojalla

      Meillä poika 1v 2kk. Yövaippana on Lidlin Toujours, koko 5. Harvemmin falskaa yöllä, ja yleensä yöllä jossain vaiheessa kokeilen tuntuuko vaippa täydeltä. Vaipan vaihdan siis sitten yöllä samalla kun annan pullosta vettä jos tuntuu että täynnä on. On se nyt varmaan lapsellekin varmaan epämukavaa nukkua ihan kusisella vaipalla...

    • MeidänPojalla

      Niin ja edelliseen lisäten, meidän poika painaa noin 10-11kg. Mitä isompi vaippa, sitä paremmin pysyy yöllä päällä kun ne teipit saa kunnolla laitettua vähän vaikka päällekkäin kiinni. Housuvaipat ei meillä yöllä toimi, ne on käytössä vaan päivällä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      70
      2317
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2103
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1718
    4. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1536
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1530
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1447
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1419
    8. 52
      1288
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      66
      1234
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      30
      1209
    Aihe