Rinteen höpinät

ikätäynnä

En ymmärrä Rinteen puhevuoroja, kiertää kaikki asiat, mihinkään hän ei anna vastausta niin, että me kansalaiset ymmärrämme sen. Mikä hänen puoleensa on, en ymmärrä hänen puheitaan, mihin puolueeseen hän kuuluu, HUH

9

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ikäytäynnä

      Haluan vielä selventää. Miksi kaikki ulkomaan apu, eikö meidän pitäisi katsoa tulevaisuuteen. Sijoitetaan rahat siihen mistä voimme saada tuottoa ehkä Ukraina ja Kreikka eivät ole sitä. Meillä on mahtava nuoriso jotka pystyvät ehkä auttamaan. uuteen ajatteluun, annetaan mahdollisuus, he kuitenkin johtavat meidän Isänmaatamme meidän jälkeemme.

      • koijarit-asialla

        Koittakaa nyt hyvät ihmiset ymmärtää tosiasiat: Mitä Suomi tekee maahanmuuttajilla? Mitä Suomi tekee Somaleilla?

        Suomi tekee sen, että veroaste ja järjestyshäiriöt nousevat. Tämä tosiasia huomioon ottaen on hyvin vaikea käsittää vihreidenkin intohimoa ottaa tänne kaikki maailman "apua" tarvitsevat ihmiset.

        Todellisuudessa "apua" tarvitsevat ovat rahaa tarvitsevia pummeja, toisten rahaa tarvitsevia pummeja.

        Suomessa suomalaisten pitäisi avata silmät, kohta on myöhäistä. Ja kiihkottomasti ihan totta.


      • SilmätAuki

        Suomeen tulee maahanmuuttajia todella vähän. Ne kustannukset mitä heihin kuluu, ovat minimaallisen pieniä verrattuna siihen, mihin ne verorahat todellisuudessa menee: rikkaiden rikatuttamiseen.

        Voisit avata silmäsi näkemään oman maamme kanta-väestön keskuudessa oleviin pummeihin. He ovat piilossa sosiaaliturvan piirissä, jonne maahanmuutajat eivät heti pääse. Maahanmuuttajista saamme nopeammin kunnolista työvoimaa kuin kantaväestöstä.

        Oikeiston rahanahneuden johdosta työpaikat valuvat halpamaihin. Ja nuorisomme jää työttömäksi.
        Kaikki eivät voi kouluttautua niin pitkälle, että löytäisivät työtä ulkomailta. Suomessa ei enää ole kaikille sellaista työtä, jota he haluaisivat tehdä. Siis ovat sitten työttömiä.

        Työtää on paljonkin, mutta siitä paljosta työstä ei vain kukaan halua maksaa palkkaa.

        Sekin on aina työpaikoista pois, kun itsepalvelu lisääntyy. Siis teemme ilmaiseksi työn, josta on potkaistu joku työttömäksi. Näin saadaan vaurastettua työnantajia tai paremminkin ilmaistyönantajia.

        Oma kantaväestömme ei halua tehdä huonopalkkaisia ja kurjia hommia, joten ne hommat valuvat automaattisesti maahanmuuttajille. Hyvä niin, että edes joku tekee niitäkin hommia.

        Äänetä vain oikeistoa, niin saat lisää tänne maahanmuuttajia, tekemään ne pakolliset työt miltei ilmaiseksi ja sitten myöhemmin ihan ilmaiseksi.


    • antipolitiikko

      Et vain ymmärrä, vastaus on aina POLIITTINEN, kaikilla poliitikoilla. Realismin kanssa vastauksella ei juuri ole mitään tekemistä.

    • eisomaleitatänne.enää

      äänestän jaria 244


      28.3.2015 18:01

      Brittilehti Daily Expressissä oli hyvä kirjoitus sharian leviämisestä länsimaissa:

      http://www.express.co.uk/comment/columnists/leo-mckinstry/566322/Leo-McKinstry-on-Sharia-law-Islamic-legal-code-in-Britain

      "Mikään ei kuvaa paremmin monikultturismin vaarallista, tuhoavaa vaikutusta kuin sharia-lain hiljainen leviäminen kautta yhteiskunnan.

      Kulttuurisen monimuotoisuuden kannattajat paapattavat suvaitsevaisuudesta ja tasa-arvosta, mutta todellisuudessa heidän vaatimuksensa islamilaisen lakijärjestelmän hyväksymisestä Britanniassa edistää suvaitsemattomuuden ja epätasa-arvoisuuden raaimpia muotoja.

      On irvokasta, että ns. liberaalit, omahyväisine edistysmielisine mielipiteineen, tukisivat oikeusjärjestelmää, joka institutionalisoi tehokkaasti vainon, naisvihan, sorron, homofobian ja barbarismin.

      Kaikkialla maailmassa missä sharia toimii, se tarkoittaa riemuvoittoa raakalaismaiselle taikauskolle yli inhimillisen oikeudenmukaisuuden, demokratian ja vapauden tilalle mullahien hallintoa."

    • Capsailor50

      Ainakin nyt Rinne toteuttaa teesejään: "Suomi nousee vientivetoisesti". Ensimmäinen toimenpide on panna ay-liikkeen kanssa vientikauppa seis lakkoilemalla. Turha väittää, että Rinne ei voi vaikuttaa ay- liikkeeseen, hänethän juuri valittiin sen vuoksi Urpilaisen tilalle. Ja Rinne on vielä valtionvarainministeri, jos hän sanoisi sanansa lakko voitaisiin välttää. Luulisi kansalaisten heräävän siihen, mitkä ovat Rinteen ja SDP:n todelliset tavoitteet. Petos Isänmaalle tässä tilanteessa.

      • Tarkennusta

        "Rinteellä ei ole mitään tekemistä uhkaavan tukilakon kanssa. Asialla ovat Merimiesunioni ja Laivapäällystöliitto. Osansa tilanteeseen on myös työnantajalla, mutta sitä ei saisi edes mainita."

        "Kiistan osapuolena ovat Merimiesunioni ja Konepäällystöliitto sekä Arctia Shipping Oy.

        Yhtiön omistajaohjaus on Valtioneuvoston kanslian Omistajaohjausosastolla.

        Valtioneuvoston kanslian omistajaohjausosasto valmistelee ja toimeenpanee valtion omistajapolitiikkaa sekä ohjaa valtion omistamia yhtiöitä. Vastuullinen ministeri on Sirpa Paatero (sd)"

        http://joukosilvennoinen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/191587-rinteen-outoa-lakkoilua#comment-2940981


      • capsailor50

        SDP on ay liikkeen tukipuolue, saa vaalirahaa sieltä. Kyllä se on päivän selvää, että vaikutusvaltaa on mutta rinne ei entisenä ay-öykkärinä halua puuttua asiaan, vaikka kohteena on hyvätuloiset henkilöt. Sillä tavalla se Suomi nousee viennin avulla...


    • lonkero5

      jos olet joskus kuulunut ammattiliittoon tajuat kyllä tuon miehen puheet siis SDP on täynnä kieroja ammattiyhdistys jäseniä joidenka pitäisi pyyhkiä suunsa wc paperilla niin paljon sontaa sieltä ulos tulee

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 152
      4361
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      115
      3960
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      23
      2681
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      28
      1891
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      22
      1757
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      15
      1649
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      19
      1625
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      30
      1553
    9. Hermo mennyt sotealueeseen?

      Nyt hammaslääkäriaika peruttiin neljännen kerran. Perumiset alkoi tammikuussa. Nyt uusi aika elokuulle!????
      70 plus
      91
      1551
    10. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      18
      1511
    Aihe