Miks mulle kävi näin

potilasx

Sairastuin vuosi sitten ,syöpään jonka jälkeen tyttöystäväni jätti mut, mikä pahinta sairastuin tän kaiken paskan keskellä masennukseen .Elämä on tällä hetkellä tyhjää...
Mitä tein väärin että mä tän paskan sain niskaani.
Joskus on vaan vitun niin raskasta koitaa elää..tätä niin sanottua elämää..

8

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 1517

      Paljonpa olet joutunut kokemaan... Välillä kyllä tuntuu että yhden niskaan kaatuu enemmän paskaa kuin jaksaisi kantaa. Toivottavasti saat apua masennukseesi ja löydät taas ilon. Tsemppiä :)

    • perttiliisa

      Voi ei :( mikä on syöpäsi tilanne nyt? ja oletko käsitellyt eroa millä lailla? Koska ero tuli?Voi ei iten kamalaa kun sulla on tullu kerralla noin paljon vastoinkäymisiä.. ei mikään ihme jossei voimat meinaa riittää ja masennuit. ootko hakenu apua psykologilta tms? vaikak sillon ku masennus on pahimmalla syövereillään niin ei sillon kyllä meinaa vomat riitttää pyytämään sitä apua.. voi sinua, apljon voimia sinulle.. tarvitsisit apua psykiatrilta jospa sen avulla saisit elämäääsi kasaan ja valoa tulevaisuutee. Ansaitset parasta kohtelua läheisiltäsi ja eritoten muista myös itse olla armollinen itsellesi, äläkä vaadi itseäsi väkisin selviytymää yksin tuosta kaikesta..

    • asiat-järjestykseen

      Unohda itsesyytökset ja nuo muut ajatukset, jotka eivät todellisuudessa vie sinua eteenpäin. Koska tilanteesi on tuo, niin elä niin, että teet suunnitelman, miten taistelet syöpääsi vastaan ja jos se nainen lähti tuon vuoksi niin ole onnellinen, että pääsit hänestä eroon, hän olisi ollut uskoton kuitenkin. ELi todellista rakkautta ei ole ollut. Toisin sanoen, varaa matka etelän aurinkoon kuukaudeksi ja nauti elämästä. Tulet muuten eri ihmisenä takaisin kuin olet sinne mennessä. Kun menet sopivaan maahan niin..... tuo tuliaisena....... itellesi.

    • komenttoitu

      No on sulla sitten paskasti käynyt. Älä hitos rupee säälimään itteäsi sen enempää kuin syyttelemäänkään. O onnellinen että tyttöystävä jätti sut, ei sellaisesta ole mihinkään, joka jättää silloin kun eninten tarvitsee. Kyllä sinä pärjäät, mun mielestä sulla on negatiivinen asenne ja se o paha asia, vaan sä korjaat sen kun vähän paranet. Sillä siihen sun on kuitenkin uskottava.

    • Hei potilasx

      Onpa sinulla todellakin nyt voimiakoetteleva vaihe elämässäsi. Sairauden lisäksi myös ihmissuhteet ovat kariutuneet. Tuo kaikki on vaikuttanut mielialaasi ja laukaissut masennuksen. Eipä ihme, että olet uuvuksissa.

      Elämä ei jakele tapahtumia millään 'reiluudella'. Missään nimessä koettelemukset eivät kerro, että jotenkin olisit ne ansainnut. Elämän olemukseen vain kuuluvat erilaiset sairaudet ja ihmissuhteiden onglemat ja eroamiset. Yhtä lailla elämän olemukseen kuuluvat paraneminen, hyvät ihmisuhteet ja onnellisuudet.
      Mihin voit itse vaikuttaa? Mihin et voi? Tämä kysymys on ehkä syytä jotenkin käydä läpi. Syöpään tuskin olet voinut vaikuttaa ja parisuhteeseenkin vain oman osasi verran, et toisen puolesta. Mutta se mihin voit vaikuttaa, on, miten sitoudut masennuksesi hoitoon. Sinun on ennen kaikkea pyrittävä hoitamaan mielialaasi, jotta voit jatkossa mahdollisesti löytää uuden parisuhteen. Käytkö masennuksen johdosta keskustelemassa kenenkään kanssa? Jos et, suosittelen. Myös seurakunnilla sekä terveyskeskuksissa ja paikallisilla muilla toimijoilla saattaa olla ryhmätoimintaa, esim. Depressiokouluja, mielenterveyskuntoutujien vertaisryhmiä tms. Vertaistuki on korvaamatonta ja todistettu tärkeäksi toipumisen avuksi. Voisitko alkaa ajatella Siitä huolimatta -ajatusta? Siitä huolimatta, että sinulla on syöpä, masennus ja ero, siitä huolimatta voit löytää elämääsi kiitollisuutta, tyytyväisyyttä ja sisältöä. Mistä? Sen etsiminen voi olla hieno matka. Huomaat kyllä, kun ensimmäinen palanen löytyy. Sitä ei kukaan voi löytää puolestasi.

      Kaikkea hyvää toipumiseesi.

      Meiju, diakoni

    • koviakoneutmuori

      Tyttöystäväsi ei varmaan ollut rohkea kohtamaan sairauttasi ja kun ei jaksa tai voi auttaa, niin hänen selviytymiskeino on ollut pako.
      Et sinä ole tehnyt mitään sellaista, että sairaus on rangaistus jostakin. Luojalla on vain meille jokaiselle se oma uniikki polku. Kasvamme ja opimme täällä tulevaa varten.

    • minävain222222

      Se nainen ei ole sinun arvoinen. Tiedän että tuntuu pahalta, mutta muista puhua tunteistasi. Tsemppiä :)

    • cancercells

      Nainen oli pelkuri kun lähti suhteesta, keskity nyt itse paranemiseen.. Löydät paremman, usko pois :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5510
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3527
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1652
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      205
      1624
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      77
      1087
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1078
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      907
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      809
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      808
    Aihe