Harri Helminen

Yksinkertaista

Mitä vanha toveri aikoo tehdä vanhan kotikaupunkinsa asukkaiden hyvinvoinnin eteen? Kun Jukka Nyberg ja Juhani Pousi saivat Harri Helmisen ylipuhuttua kuntaliitokseen Pousin huvilalla vuonna 2008, oli Harri Helmisen harteilla suuri vastuu Anjalankosken kaupungin asukkaiden hyvinvoinnista tulevaisuudesta. Miten Harri on kyennyt turvaamaan entisen Anjankosken kaupungin asukkaiden hyvinvoinnin uudessa Kouvolassa? Väitän, että varsin huonosti: Taisi Jukka ja Juhani vetää viikseen heikonpaansa,

27

1331

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Pässiänarussa

      Hyvä kysymys, mutta vastaus voi viipyä.

    • kuttutover

      Asiasta kun kysytään vain yhdeltä henkilöltä, tiedetään kuka aidosti on vastuunkantaja, vaikka Harri tuskin yksin pystyy kaikkea päättämään valtuustossa ja kaupunginhallituksessa, jos entisen kotikaupungin valtuutetut eivät ole antamassa edes taustatukea.

    • paperityöläinen57

      Niin ,ehkä olis kannattanut miettiä hyötyykö esim. koiviston kampittamisesta..Taitaa käydä toisin, kovin moni alle 60 ei taida Harria äänestää.

    • huilille

      Paras palvelus kun vetäytyy eläkkeelle ja lopettaa sohlaamisen.

    • Killeriä

      Mikä taho maksoi PK:n 1.4.2015 ilmestyneen Harri Helmisen vaaliliitteen pääosin? Epäilen, että rakennusliike Jatke Oy, koska Helminen on puoltanut Ratamon rakentamista rakennusneuvoksen Kouvolan kaupungille myymälle suotontille.

      • doctors

        Silloin kun ihminen ei tiedä, hän alkaa luulemaan, mikä on kyllä nykylääketieteessä jo parannettavissa.


      • Killeriä

        Eppäillä aina soppii. KooKoon toimitusjohtaja kehottaa epäsuorasti KooKoon kannattajia äänestämään Harri Helmistä. Miksi? Koska Jatke Oy on KooKoon suurin tukija ja rakennusneuvos on näin kehottanut tekemään. Pousi on laittanut panokset Helmiseen eikä esim. Larikkaan.


      • oikopolkus
        Killeriä kirjoitti:

        Eppäillä aina soppii. KooKoon toimitusjohtaja kehottaa epäsuorasti KooKoon kannattajia äänestämään Harri Helmistä. Miksi? Koska Jatke Oy on KooKoon suurin tukija ja rakennusneuvos on näin kehottanut tekemään. Pousi on laittanut panokset Helmiseen eikä esim. Larikkaan.

        Mitä varten ei voi käydä reilua vaalikamppanjaa, tälläinen sairas eppäillä, luulla ja loan heitto, on ainoastaan tyypillistä persuille.


    • Ihan sama kuka siellä on paskaa jauhamassa.Päin persettä asiat menee kuitenkin.

      • uolevim

        Niin onkii "kepuhan pettää aina"


    • Raksapieru

      Reilua vaalikampanjaa ei ole vielä keksitty ystäväiseni.

    • naulapussi

      Pari pankinjohtajaa, sukujen päämiehet ja rakentajasyntikaatti. He vedättää kuntaa miten tykkäävät. Ratamotouhua on vatkattu 4 vuotta. Hinta on tuplannut, potilaspaikat tippuneet 110 (vert: kuusaalla 250)
      Vieläkään ei tiedetä mitä kupla sisältää.

    • jojenvarrelta

      Demarien edustajavalinta on todellakin surkeassa jamassa. Vanhat ovat pitäneet huolen siitä, että jälkipolvea ei ole. Valta pidettiin niin kovin omissa käsissä, että seuraajia ei varmasti ole. Kepulla tuntuu olevan sama linja.
      Tosin valtion asiat on niin persiillään Kokoomuksen toimesta ettei siihen olisi Nyberg eikä Helminenkään olisi pystyneet.

    • krmktmktm

      Pelle ja täysin turha ukko Helminen.

    • taasremontti

      Vanha Helminen, kns.edustaja - Tampellan putkimies.

    • Killeriä

      Mistä se Googlen palvelinkeskus nyt Harrin päähän pälähti? Rakennetaanko se liito-oravien metsikköön Korian kasarmialueelle vai paraatikentälle?

      Voitaisiin se Kymijoki kanavoida, vaikka sähköyhtiöt sitä vastustavat. Tykkimäen suuntan voitaisiin laajentaa ratapihaa, vaikka Venäjä ei salli junaliikennettä Kaukoidästä maansa läpi.

      • Raksapieru

        Googlen palvelinkeskus taisi olla rakennusneuvoksen idea. Jatke Oy on erikoistunut teollisuushallien rakentamiseen, jossa katteet ovat hyvät.


    • Lälliä

      Tänään pitäisi ilmoittaa vaalirahoitus klo 15 mennessä. Paljonko rakennusneuvos/Jatke Oy on suoraan tai välikäsien kautta tukenut Harrin vaalikampanjaa?

      • Euroa

        Onko Harrilla talous tasapainossa kalliin vaalikampanjan jälkeen? Vai pitäisikö valtuuston puheenjohtajan vuosipalkkio tuplata? Kaikki onnistuu, kun Ratamon rakentaminen lähtee liikkeelle.


      • Villisikaa

        Kun sais noi Kouvolan kaupunginvaltuuston seksiasiat kuntoon ensin, niin sitten vois keskittyä vähemmin tärkeisiin kaupungin hankkeisiin kuten Ratamoon.


      • 47896521457
        Euroa kirjoitti:

        Onko Harrilla talous tasapainossa kalliin vaalikampanjan jälkeen? Vai pitäisikö valtuuston puheenjohtajan vuosipalkkio tuplata? Kaikki onnistuu, kun Ratamon rakentaminen lähtee liikkeelle.

        Syötti vanhoja makkaroita. hyvä toverit :))))


    • JYTKYÄ

      Paljonko jäi tästä lystistä itselle maksettavaa? Sitten taas 4 vuoden päästä, mikäli rahoittaja löytyy? Pää pystyyn. Neljän vuoden päästä demareille on tulossa JYTKY.

    • HelminenOnKai

      varamiehenä eduskuntaa? Isänsä sieltä ehkä hyvällä eläkkeellä. (Mm. KELA;n johtaja.)

    • empower

      EI MITÄÄN.. piste

    • Sukuseura

      Ihmettelen, miten Harri Helminen on antanut Jukka Nybergin ja vanhan rakennusneuvoksen huiputtaa itseään niin perusteellisesti. Eikö isä Olli ja setä Heikki ole aikoinaan varoittanut tästä Kuusankosken Nybergistä? Pitää ajatella omilla aivoillaan eikä mololla. Nyberg on tosin sitä mieltä, että vain mololla on kaikki tieto ja ymmärrys.

    • propag

      PopulistiPropagandaa kun kannatus on alle 9%, katkeruus näkyy nyt täällä.

    • Demaria

      Totuutta toinen puoli.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe