Portsari ei päästänyt sisään:(

loukattuylpeys

Olin taannoin metsästämässä pillua lauantai iltana työmatkoineen 13,5 tunnin raksa työpäivän jälkeen. Ajattelin että rankan viikon jälkeen pitää päästä viihteelle joten pikainen suihku ja kaupungille. Join yhdessä baarissa yhden oluen ja kävin sen jälkeen syömässä kebab paikassa päivän ensimmäisen kunnon aterian. Ruuan jälkeen olin menossa erään ravintolaketjun paikkaan kun portsari ei päästänyt minua sisään. Ovella ollut parikymppinen portsari katseli (oletan pupillejani) todeten minun olevan "aika jurrissa eikä" ovi auennut:D No en minä kiistelemään ruvenut vaan tapaus lähinnä huvitti minua. Se oli elämäni ensimmäinen kerta kun en päässyt sisään ravintolaan vaikka olen jo 35 vuotias:D

No pääsin sitten toiseen juottolaan mutta ei lohjennut:( En tiedä vaikuttiko tyhjään mahaan juotu yksi kolmos olut todella noin paljon kuntoon että en päässyt sisään vai olinko väsyneenä jotenkin epäilyttävän näköinen:D Kaiken lisäksi en ole koskaan ollut agressiivinen humalassa vaan alkoholilla on minuun enemmänkin lamaannuttava vaikutus joten ehkä se kavalsi minun olevan nauttinut. Tiedän kyllä ihan työelässä esimerkkejä nähneenä että pitkälle alkoholisoituneesta ei välttämättä huomaa ilman alkometriin puhaltamista vaikka alkoa olisi otettu reilustikin. Myönnän että minulle jäi vähän hapan jälkimaku tuosta tapauksesta sillä yksi kolmos olut ei vaikuta 100 kiloisen aikuisen miehen "kuntoon" mitenkään. Opetetaanko nykyään järjestyksen valvoja kursseilla että mustat silmänaluset ja kenties nuhjuinen ulkomuoto ovat merkkejä alkoholin ongelma käyttäjästä tms.

43

1232

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • normaalia

      Pääsääntöisesti portsarit on melkoisen yksinkertaista porukkaa joilla on suuri pätemisen tarve joten kertomasi tapaus ei ole mitenkään harvinainen.

    • nikuli

      Minulle on käynyt kaksi kertaa niin,että portsarit ovat ryhtyneet epäröimään kuntoani, vaikka olen ollut täysin selvinpäin. Johtuu ilmeisesti siitä, että olen jo yli viisikymppinen ja naamataulu ei sen vuoksi ole ollut enää samanlainen kuin keskimäärin muilla niissä baareissa. Siististi pukeutunut olin. No,kummallakin kerralla pääsin sisään,mutta aika lailla loukatuksi siinä itsensä tunsi. Kummallakin kerralla ovella nuori ja kokematon ovimies. Milläköhän tavalla asiaa opetetaan kursseilla.

      Kerran seurasin asiakkaana täysin tyhjässä baarissa, kun ovimies käänsi ovelta järjestäen lähes kaikki asiakkaat, vaikka sisään pyrkijät näyttivät ihan kohtuu kunnossa olevan. Ei ihme, ettei asiakkaita juuri ollut.

      • baarikärpänen1

        Nii..iiin sieltä baaristahan näkee/tietää kuka on esim aiemmalla käyttäytymisellään aiheuttanut sen ettei ole tervetullut asiakkaaksi kyseiseen baariin...


      • 2pellet2

        nuori ja kokematon...vitustako sinä tiedät sen kokemusta ja taustoja? varmaan nähny iha tarpeeks ku gubbet sammuu ja röökaa sisällä. ja samat sanat alottajalle, ei se ole missään kurssilla sitä käännyttämistä oppinut vaan töissä


      • hahaaa

        Kaikki vaan ei opi ei kurssilla eikä töissä....


    • sankopää

      Välillä otetaan varman päälle. Oma tyylini on se, että jos asiakkaan kunto epäilyttää, niin jututan siinä ovella hetken aikaa. Kyllä se siinä jo muutamalla lauseella selviää onko asiaa sisälle vai ei. Yleensä mulle ei ole mitään väliä jos on pikku pieruissa, kunhan on positiivisella asenteella liikenteessä. Työporukan kanssa on myös se sääntö, että jos otat jonkun riskillä sisään, niin hoidat itse myös pois.

      Toinen huomionarvoinen seikka on se, että nykyään on niin paljon enemmän liikenteessä erilaisia mömmöjä ja muita nappeja, joilla päänsä saa sekasin. Tämän takia ei aina voi tietää onko henkilö päissään vai vetänyt ämpärillisen meskaliinia, aineet kun vaikuttavat eri tavoin olemukseen.

      Jos nyt käy niin että olet todella selvin päin, eikä poke päästä sisään niin mene seuraavaan mestaan.

      • 1961

        Asiakas kyllä huomaa mitä ajat juttelullasi takaa. Jos on selvin päin, niin ei se hyvältä tunnu. Kyllä portsarin pitäisi huomata muutenkin kenet sisään päästää. Ainahan sen asiakkaan voi poistaa jos sisäänpäästäminen osoittautuu vääräksi. Asia on vaan niin että jos ovimies on parikymmpinen niin viiskymppisen asikkaan naama näyttää humalaiselta. Näin se vaan on.


    • toivottavasti_puppua

      jos faktat työpäivästäsi, syömisestäsi, juomisestasi ja painostasi pitävät paikkansa selitys on, että sä valehtelet. yksi kalja ei tuolla aikajanalla saa edes teinityttöä sopertamaan. tai sitten olit nauttinut kaljan lisäksi jotain valveustilaasi vaikuttavia lääkkeitä tai sinulla oli meneillään jokin lievä sairaskohtaus. jos kaksi ensimmäistä selitystä eivät ole oikea vastaus, sinun tulisi tutkituttaa terveystesi mahdollisimman nopeasti, koska kyse voi olla jostain vakavasta esim. vuotavasta aivoaneurysmasta.

      toivon mukaan valehtelet ja "unohdit" mainita peilikaapista kaivamasi puolikkaan kossun sipaisemisen... :)

      • hirveästiennakkoluuloja

        Jos on pitkän aikaa syömättä ja juo tyhjään vatsaan tuopin, niin kyllä se yksikin tuoppi voi pistää sopertelemaan ja pahasti. Varsinkin jos ei ole mikään alkoholin suurkuluttaja muutenkaan ja näin ollen toleranssi on todella pieni viinan suhteen. (Henkilö joka taas ei ole elämänsä aikana ennen juonut viinaa niin varmasti vaikuttaa elämän ensimmäinen tuoppi päähän vaikka olisi pikkasen syönytkin). Siihen ei ehdi välttämättä auttaa vielä, että nopeasti hotkaisee jotakin, sillä se syömättömyys ennen sitä yhtäkin tuoppia vaikuttaa varsinkin jos on ollut syömättä pitkän aikaa tai syöminen on ollut huonoa. Verensokeri voi olla huiman alhaalla jo ihan normiperusterveellä puhumattakaan sitten jos on vaikkapa piilevä diabetes. Samoin jos syö vääränlaista ruokaa esim. pelkkää proteiinia ja kasviksia.

        Tummat silmänaluset eivät kerro välttämättä mitään mistään viinan juonnista, toisilla on vaan luonnostaan tummat silmänaluset, toiset taas valvovat enemmän ja pidemmällä aikavälillä. Nuhruiset vaatteet eivät nekään kerro välttämättä, että on juoppo. Ihminen voi olla täysraitis ja kaiken lisäksi vielä hyvin varakas ja silti kulkea nuhjuisissa vaatteissa esim. a) ei välitä pukeutua paremmin tai ei osaa pukeutua paremmin b) haluaakin tarkoituksella vaikuttaa nuhruiselta c) ei ole esim. ehtinyt siistiä vaatetustaan jne.

        Ihminen voi myös kävellä keinuen monesta eri syystä esim. on joku tiedostamaton/tiedostettu sairaus, tasapainoaistissa on vikaa (on vaikkapa käynyt juuri laivalla ja maissa heitättää), verensokeri on alhaalla, aivoissa on jotain häikkää, shokkitila/voimakas tunnereaktio tms.

        Itselle on monesti käynyt niin, että epäillään juopuneeksi, vaikka en ole ottanut yhtään välttämättä viinaa tai narkkariksi (en ole koskaan käyttänyt huumeita enkä ole edes erityisemmin nuhruinen). Lisäksi monesti minua epäillään ulkomaalaiseksi esim. baarissa minua palvellaan suomen kielen sijasta englannilla (olen kyllä supisuomalaisen vaalea ja ihokin on melkoisen vaalea). Usein monet ovat epäilleet minua venäläiseksi omituisen aksenttini perusteella (edelleen, olen supisuomalainen ja venäjää osaan ehkä muutaman sanan, siihen se sitten jää). Alkoon kun menen täysin selvin päin niin minun epäillään olevan humalassa/huumeissa, baarissa vartijat tulivat perääni ja luulivat, että alan riehumaan ja olen huumeissa (baariin tullessa olin täysin selvinpäin ja käyttäydyin muutenkin rauhallisesti). Monta vuotta kaupassa luultiin, että olen varas (vaikka en todellakaan ole, pukeudun tavallisesti ja siististi, mutta huomiota herättämättä ja käyttäydyn rauhallisesti ja asiallisesti. En myöskään ole mustalainen tai näytä siltä)

        Aloitus voi olla provo tai sitten ei, mutta kuitenkin ihmisillä siis on hirveästi ennakkoluuloja, toisinaan ne eivät pidä oikeasti mitenkään paikkaansa.


    • baarimikko

      Valitettavasti suurin osa portsareista on täydellisiä typeryksiä.

      • Vanhaportsari

        No ei kyllä aina baarimikkojenkaan älynlahjoissa hurraamista ole


      • Joskusovella

        Alallahan on monenlaista toimijaa ja tyyliä hoitaa asioita. Kyllä meikäläisellä ainakin menee kuukaudessa "hermot" jos 16 päivää olet katsomassa alkohilisoituneita rapajuoppoja. Yksi vapaa ja toiset samanmoiset. Kyllästymiseen asti saat katsella niitä samoja naamoja. Ei yhtään ihme jos jollakulla joskus on huonopäivä narikassa.


    • 312

      Sisään pyrkii täysin selvä ja myös selvältä vaikuttava siististi pukeutunut mieshenkilö. Ovimies ei päästä häntä sisään, jos ei tunne häntä ennestään. Tuntematonhan voi vaikka alkaa rähistä baarissa. Ovimies toimii siis varman päälle.

    • kkkk-

      Miksiköhän ovimiehiä sanotaan gorilloiksi?heheheheheeheehee....tyhmä-tyhmempi-portsari.

    • Tähän on ratkaisu... Vältä paikkoja joissa on portsari tms. ovelle kinuamassa "eteispalvelumaksua" tai "pääsymaksua"

      Jos kuitenkin pääset sisään sellaiseen paikkaan, voit tehdä pienen vahingon vessassa, esim. tähän tyyliin https://www.youtube.com/watch?v=d9KmlDbmbjg omistettu Forten sisäänpääsyille ja portsarille J Konkarikoski :O

      • gedgrvrv

        Ei että pieni ihminen osaa olla tyhmä... Pelottaa oikein ihmiskunnan puolesta.

        Mitäpäs jos on niin köyhä, ettei ole varaa eteismaksuun tai pääsymaksuun, niin ei ravaisi niissä baareissa? Tai kävisi sitten niissä muissa spurguloissa joihin alkoholisoituneet idiootit kasaantuu? Ihan hullu idea?


      • gedgrvrv kirjoitti:

        Ei että pieni ihminen osaa olla tyhmä... Pelottaa oikein ihmiskunnan puolesta.

        Mitäpäs jos on niin köyhä, ettei ole varaa eteismaksuun tai pääsymaksuun, niin ei ravaisi niissä baareissa? Tai kävisi sitten niissä muissa spurguloissa joihin alkoholisoituneet idiootit kasaantuu? Ihan hullu idea?

        Kuka siitä puhui etteikö VARAA olisi??? Vaan se että pitää ottaa rahoille vastinetta, ymmärrätkö?

        Maksaisin mielelläni vaikkapa vitosen sisään jos vastikkeena taasen tuoppi maksaisis vaikkapa 1,8€

        Turun keskusten seudulla on muuten moooonta baaria... Tasan yhteen peruskapakkaan maksaa sisälle, ja ei saa rahoille vastinetta


      • gwerfwc

        Et taida edes itse edes tajuta millaisia tyhmyyksiä puhut? No, jos tajuaisit pitäisi pään sisällä liikkuakkin jotain...

        Kokeillaanpa uudelleen, jos mielestäsi et saa rahojesi edestä, MIKSI IHMEESSÄ TUNGET kyseiseen paikkaan ?!? Mitä ihmeen "vastinetta" rahoillesi saat tunkemalla esim. vessapaperia pönttöön? Mitä ihmettä? kuinka idiootti oikein pitää olla? Mitä ihmettä siitä hyödyt? Korkeintaan autat pitämään niitä hintoja korkeina, koska kyseinen paikka kuluttaa paperia, siivoustarvikkeita ja työntekijöiden aikaa. aiheutat myös muille baarissa kävijöille vaivaa plus tietysti niille työntekijöille jotka tuntipalkalla siellä yrittävät saada voita leivänpäälle. Ei elämä tuota tyhmyyden määrää...


      • gwerfwc kirjoitti:

        Et taida edes itse edes tajuta millaisia tyhmyyksiä puhut? No, jos tajuaisit pitäisi pään sisällä liikkuakkin jotain...

        Kokeillaanpa uudelleen, jos mielestäsi et saa rahojesi edestä, MIKSI IHMEESSÄ TUNGET kyseiseen paikkaan ?!? Mitä ihmeen "vastinetta" rahoillesi saat tunkemalla esim. vessapaperia pönttöön? Mitä ihmettä? kuinka idiootti oikein pitää olla? Mitä ihmettä siitä hyödyt? Korkeintaan autat pitämään niitä hintoja korkeina, koska kyseinen paikka kuluttaa paperia, siivoustarvikkeita ja työntekijöiden aikaa. aiheutat myös muille baarissa kävijöille vaivaa plus tietysti niille työntekijöille jotka tuntipalkalla siellä yrittävät saada voita leivänpäälle. Ei elämä tuota tyhmyyden määrää...

        "Mitä ihmeen "vastinetta" rahoillesi saat tunkemalla esim. vessapaperia pönttöön?"

        Sen että otetaan VASTINETTA RAHOILLE... Ymmärrätkö???

        Eli minä maksoin siitä että menee se 12€ "jättirulla" pilalle, tajuatko????


      • esfefedce

        Ei tyhmyys... Et siis ymmärtänyt yhtään mitään yllä kirjoitetusta? Mutta jälleen kerran, jos tajuaisit, et mitään noin tyhmää tekisikään.

        Mitäs meinaat muuten, seuraavassa Mensan kokouksessa paikan vessat on ihan tukossa kun kaikki otta "vastinetta rahoille"?


      • esfefedce kirjoitti:

        Ei tyhmyys... Et siis ymmärtänyt yhtään mitään yllä kirjoitetusta? Mutta jälleen kerran, jos tajuaisit, et mitään noin tyhmää tekisikään.

        Mitäs meinaat muuten, seuraavassa Mensan kokouksessa paikan vessat on ihan tukossa kun kaikki otta "vastinetta rahoille"?

        Miten sen selittäisi että tuollainen rekisteröimätön pellekin sen ymmärtäisi?

        Jos saa paskaa palvelua, niin annetaan takas samalla mitalla?

        Joko meni perille???

        Jos maksan tuopista 7€ ylihintaa, niin tuskin ketään tuollainen pieni källi haittaa, tai ketä se haittaa muka?


      • gsgrsfg

        Kyllä, ongelmahan tässä onkin minun rekisteröimättömyyteni :) Kuinkakohan se nyt tarkalleen ottaen sinun kantaasi auttaisi, en nyt ihan pysty näkemään...

        Yritän nyt vielä kertaalleen, vaikka tämä on niiiin tuhoon tuomittua...

        1. Miksi IHMEESSÄ menet ja maksat tuon 7€ euroa tuopista, jos et mielestäsi rahasi edestä saa?!? Kuka sinut PAKOTTAA kyseiseen paikkaan? Se vessapaperin tunkeminen pönttöön tuo senttiäkään takaisin maksamastasi. Sama kuin hakkaisi päätään seinään ja kostaisi seinälle sen jälkeen... TODELLA älykästä puuhaa.

        2. Ketä tuo "pieni källi" haittaa? No, käytännössä kaikkia kyseisessä baarissa, asiakkaita joiden käytössä on vähemmän vessoja, työntekijöitä jotka joutuvat normaalin työnsä lisäksi siivoamaan vessoja, omistajia jotka maksavat siivouksesta sun muusta. (Lopultahan tämän tosin tietysti maksavat asiakkaat ja juuri sinun kaltaiset hinnasta valittajat, koska asiakkailtahan se yrittäjien tulot tulevat)

        Eli loppu yhteenvetona, kyse on puhtaasta idiotismista. Kuinka joku voisi mitään muuta edes olettaa ?!?


      • gsgrsfg kirjoitti:

        Kyllä, ongelmahan tässä onkin minun rekisteröimättömyyteni :) Kuinkakohan se nyt tarkalleen ottaen sinun kantaasi auttaisi, en nyt ihan pysty näkemään...

        Yritän nyt vielä kertaalleen, vaikka tämä on niiiin tuhoon tuomittua...

        1. Miksi IHMEESSÄ menet ja maksat tuon 7€ euroa tuopista, jos et mielestäsi rahasi edestä saa?!? Kuka sinut PAKOTTAA kyseiseen paikkaan? Se vessapaperin tunkeminen pönttöön tuo senttiäkään takaisin maksamastasi. Sama kuin hakkaisi päätään seinään ja kostaisi seinälle sen jälkeen... TODELLA älykästä puuhaa.

        2. Ketä tuo "pieni källi" haittaa? No, käytännössä kaikkia kyseisessä baarissa, asiakkaita joiden käytössä on vähemmän vessoja, työntekijöitä jotka joutuvat normaalin työnsä lisäksi siivoamaan vessoja, omistajia jotka maksavat siivouksesta sun muusta. (Lopultahan tämän tosin tietysti maksavat asiakkaat ja juuri sinun kaltaiset hinnasta valittajat, koska asiakkailtahan se yrittäjien tulot tulevat)

        Eli loppu yhteenvetona, kyse on puhtaasta idiotismista. Kuinka joku voisi mitään muuta edes olettaa ?!?

        Ei, maksoin tuopista 10€ eli 7€ liikaa... Eli otin "hyvitystä" sillä 7 eurolla... Totta en saanut sitä takas, mutta ainakin aiheutin kuluja koko rajan edestä... Ymmärrätkö?

        Ja källi ei haittaa ketään, kyllä noilla hinnoilla siivotaan ja ostetaan rullia.... Eli ei muutakuin J. konkarikoski pois portsarin hommista ja hintataspo kohdilleen niin saattaa asiakkaatkin olla vähän mukavempia :)


      • Marko_____
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Ei, maksoin tuopista 10€ eli 7€ liikaa... Eli otin "hyvitystä" sillä 7 eurolla... Totta en saanut sitä takas, mutta ainakin aiheutin kuluja koko rajan edestä... Ymmärrätkö?

        Ja källi ei haittaa ketään, kyllä noilla hinnoilla siivotaan ja ostetaan rullia.... Eli ei muutakuin J. konkarikoski pois portsarin hommista ja hintataspo kohdilleen niin saattaa asiakkaatkin olla vähän mukavempia :)

        Kostat siis omaa tyhmyyttäsi? Olit tarpeeksi tyhmä ostaaksesi mielestäsi ylihintaisen kaljan, täysin tietäen sen olevan ylihintainen, ja sitten kostat kyseiselle paikalle? Nerokasta.


      • Marko_____ kirjoitti:

        Kostat siis omaa tyhmyyttäsi? Olit tarpeeksi tyhmä ostaaksesi mielestäsi ylihintaisen kaljan, täysin tietäen sen olevan ylihintainen, ja sitten kostat kyseiselle paikalle? Nerokasta.

        Olet varmaan lukenut lehdistä tapauksista joissa A on kavaltanut B:ltä vaikkapa 200 tonnia...

        Tämän jälkeen B on tappanut A:n...

        Sehän vasta tyhmää onkin, ei saa tippaakaan rahoja takaisin, mene vaan turhaa aikaa tappamiseen...

        Mutta kerro vielä kenelle minä aiheutin kuluja kun ostin kympin tuopin ja käytin palveluita kympin edestä?


      • sdfsfec
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Ei, maksoin tuopista 10€ eli 7€ liikaa... Eli otin "hyvitystä" sillä 7 eurolla... Totta en saanut sitä takas, mutta ainakin aiheutin kuluja koko rajan edestä... Ymmärrätkö?

        Ja källi ei haittaa ketään, kyllä noilla hinnoilla siivotaan ja ostetaan rullia.... Eli ei muutakuin J. konkarikoski pois portsarin hommista ja hintataspo kohdilleen niin saattaa asiakkaatkin olla vähän mukavempia :)

        Tiesin että yritys oli tuhoon tuomittu. Et siis lukenut tai ymmärtänyt lukemaasi... Huoh.

        Tiedätkö, kun baarissa törmään niihin tukittuihin vessoihin sun muihin, niin olen aina olettanut että kyseessä ollut jonkun känniääliön tempaus, koskaan uskonut että joku selvinpäin voisi olla tarpeeksi tyhmä puolustaakseen sitä...

        Kun muuten oletat baarilla olevan varaa maksaa sikailusi, niin tietysti olet ennen tätä ottanut selvää kyseisen paikan taloudellisesta tilanteesta? Koska ethän VOI olla niin tyhmä, että päättelet kaljan hinnasta kuinka hyvin kyseisellä paikalla menee?


      • Marko____
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Olet varmaan lukenut lehdistä tapauksista joissa A on kavaltanut B:ltä vaikkapa 200 tonnia...

        Tämän jälkeen B on tappanut A:n...

        Sehän vasta tyhmää onkin, ei saa tippaakaan rahoja takaisin, mene vaan turhaa aikaa tappamiseen...

        Mutta kerro vielä kenelle minä aiheutin kuluja kun ostin kympin tuopin ja käytin palveluita kympin edestä?

        Yritätkö nyt siis sanoa, että olit liian tyhmä tajutaksesi maksavasi oluesta 10 euroa, ja tunnet että olet rikoksen uhri ja oikeutettu kostamaan?


      • sdfsfec kirjoitti:

        Tiesin että yritys oli tuhoon tuomittu. Et siis lukenut tai ymmärtänyt lukemaasi... Huoh.

        Tiedätkö, kun baarissa törmään niihin tukittuihin vessoihin sun muihin, niin olen aina olettanut että kyseessä ollut jonkun känniääliön tempaus, koskaan uskonut että joku selvinpäin voisi olla tarpeeksi tyhmä puolustaakseen sitä...

        Kun muuten oletat baarilla olevan varaa maksaa sikailusi, niin tietysti olet ennen tätä ottanut selvää kyseisen paikan taloudellisesta tilanteesta? Koska ethän VOI olla niin tyhmä, että päättelet kaljan hinnasta kuinka hyvin kyseisellä paikalla menee?

        Jos itse(kin) maksoin oluesta 7€ ylihintaa (sisältäen sisäänpääsymkasun) mutta en saanut rahoille ihmeempää vastinetta, niin eiköhäs noi siivouskulut ole lasketut hintaan mukaan


      • Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Jos itse(kin) maksoin oluesta 7€ ylihintaa (sisältäen sisäänpääsymkasun) mutta en saanut rahoille ihmeempää vastinetta, niin eiköhäs noi siivouskulut ole lasketut hintaan mukaan

        Mutta tosiaan jos vitosen sisäänpääsymkasun jälkeen tuoppi olisi maksanut vaikkapa 1,5 euron verran, tai olisi muuten saanut rahoille vastinetta, niin homma olisi ollut ihan OK


      • fsescec
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Jos itse(kin) maksoin oluesta 7€ ylihintaa (sisältäen sisäänpääsymkasun) mutta en saanut rahoille ihmeempää vastinetta, niin eiköhäs noi siivouskulut ole lasketut hintaan mukaan

        MITÄ IHMEEN YLIHINTAA ?!? Sisäänpääsymaksu on mikä on, samoin kuin oluen hinta. SINÄ päätät haluatko maksaa ne ! Mikä sinut nyt sitten yllätti asiassa? Olut ei ollutkaan olutta? Et päässytkään baariin sisään? Kuinka tyhmä tarvitsee olla ettei pysty näin yksinkertaiseen päättelyyn? Kun ostat vaikka 7 eurolla oluen, saat oluen... DOH !

        Ja mistä ihmeestä saakka paikkojen vandalisointi on kuulunut baarin sisäänpääsymaksuun? Syyllistyt teollasi itse asiassa rikokseen, vaikkakin pieneen, mutta rikokseen joka tapauksessa. Luuletko myös esimerkiksi saavasi heitellä baarin laseja rikki?


      • fsescec kirjoitti:

        MITÄ IHMEEN YLIHINTAA ?!? Sisäänpääsymaksu on mikä on, samoin kuin oluen hinta. SINÄ päätät haluatko maksaa ne ! Mikä sinut nyt sitten yllätti asiassa? Olut ei ollutkaan olutta? Et päässytkään baariin sisään? Kuinka tyhmä tarvitsee olla ettei pysty näin yksinkertaiseen päättelyyn? Kun ostat vaikka 7 eurolla oluen, saat oluen... DOH !

        Ja mistä ihmeestä saakka paikkojen vandalisointi on kuulunut baarin sisäänpääsymaksuun? Syyllistyt teollasi itse asiassa rikokseen, vaikkakin pieneen, mutta rikokseen joka tapauksessa. Luuletko myös esimerkiksi saavasi heitellä baarin laseja rikki?

        Tuopin kohtuuhinta on 3-5€

        Nyt maksoin kympin että sian juoda yhden tuopin... Ymmärrätkö???

        Ja juurikin sisäänpääsymaksulla/ylihinnalla maksetaan noita kuluja, nnuo jättirullat on yllättävän kalliita ja menee siihen joku hetki siivotakin nuo kulut...

        Vähän sama esim. hotellissa... Huoneen hintaan sisältyy lakanoiden pesu ja huoneen siivous... Siksi en itse siivoa huonetta tai pese lakanoita


      • ewfweef
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Tuopin kohtuuhinta on 3-5€

        Nyt maksoin kympin että sian juoda yhden tuopin... Ymmärrätkö???

        Ja juurikin sisäänpääsymaksulla/ylihinnalla maksetaan noita kuluja, nnuo jättirullat on yllättävän kalliita ja menee siihen joku hetki siivotakin nuo kulut...

        Vähän sama esim. hotellissa... Huoneen hintaan sisältyy lakanoiden pesu ja huoneen siivous... Siksi en itse siivoa huonetta tai pese lakanoita

        Tämän täytyy olla trolli... Mitään muuta selitystä en enää keksi...


      • ewfweef kirjoitti:

        Tämän täytyy olla trolli... Mitään muuta selitystä en enää keksi...

        Noh kerros muuten miten se voi olla että Forteen on aina henkkareiden näyttelyä ja selittelyä kun sinne mennään. AINA...

        Kun taasen esim. Lynissä se on portsarille vaan "moro" ja kävellään sisään...

        Noh, ketään, KETÄÄN tuskin haittaa se että ottaa rahoille vastinetta?


      • Jere_M
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Tuopin kohtuuhinta on 3-5€

        Nyt maksoin kympin että sian juoda yhden tuopin... Ymmärrätkö???

        Ja juurikin sisäänpääsymaksulla/ylihinnalla maksetaan noita kuluja, nnuo jättirullat on yllättävän kalliita ja menee siihen joku hetki siivotakin nuo kulut...

        Vähän sama esim. hotellissa... Huoneen hintaan sisältyy lakanoiden pesu ja huoneen siivous... Siksi en itse siivoa huonetta tai pese lakanoita

        Edellinen kommentoija voi olla oikeassa, ja kyseinen henkilö trolli, mutta silti kyllä aivan pakko vastata.

        " Tuopin kohtuuhinta on 3-5€

        Nyt maksoin kympin että sian juoda yhden tuopin... Ymmärrätkö???"

        Ymmärrän, nyt kysymys kuuluu, miksi ihmeessä maksoit? Jos kohtuuhinta on mielestäsi 3-5 euroa, niin mene paikkaan jossa se maksaa 3-5 euroa. Ei tarvitse olla kovin suuri järjenjättiläinen tämän päättelemiseen. Sinä säästät rahaa, kyseisen paikan asiakkaiden ei tarvitse vessassa käydessään uida paskavedessä, työntekijöiden ei tarvitse kirota idioottia joka tukki vessan ja omistajallakin säästyy rahaa joka voi taas näkyä hinnoissa.

        " Ja juurikin sisäänpääsymaksulla/ylihinnalla maksetaan noita kuluja, nnuo jättirullat on yllättävän kalliita ja menee siihen joku hetki siivotakin nuo kulut... "

        Eli, myönnät että juuri idioottimainen sikailusi on osa sitä syytä, miksi ylipäätään joudut maksamaan tätä "ylihintaa" oluestasi. Ei koskaan ole tullut mieleesi, että ilman kaltaisiasi idiootteja, se olut ehkäpä olisi siellä baarissa halvempaa?


      • Jere_M kirjoitti:

        Edellinen kommentoija voi olla oikeassa, ja kyseinen henkilö trolli, mutta silti kyllä aivan pakko vastata.

        " Tuopin kohtuuhinta on 3-5€

        Nyt maksoin kympin että sian juoda yhden tuopin... Ymmärrätkö???"

        Ymmärrän, nyt kysymys kuuluu, miksi ihmeessä maksoit? Jos kohtuuhinta on mielestäsi 3-5 euroa, niin mene paikkaan jossa se maksaa 3-5 euroa. Ei tarvitse olla kovin suuri järjenjättiläinen tämän päättelemiseen. Sinä säästät rahaa, kyseisen paikan asiakkaiden ei tarvitse vessassa käydessään uida paskavedessä, työntekijöiden ei tarvitse kirota idioottia joka tukki vessan ja omistajallakin säästyy rahaa joka voi taas näkyä hinnoissa.

        " Ja juurikin sisäänpääsymaksulla/ylihinnalla maksetaan noita kuluja, nnuo jättirullat on yllättävän kalliita ja menee siihen joku hetki siivotakin nuo kulut... "

        Eli, myönnät että juuri idioottimainen sikailusi on osa sitä syytä, miksi ylipäätään joudut maksamaan tätä "ylihintaa" oluestasi. Ei koskaan ole tullut mieleesi, että ilman kaltaisiasi idiootteja, se olut ehkäpä olisi siellä baarissa halvempaa?

        Nimenomaan kun maksetaan "sikailusta" niin sitä on oikeus myös tehdä... Eiks jep???

        Joten kerro mitä tuossa videossa tehtiin väärin???


      • Jere_M
        Pakettiautomaatti kirjoitti:

        Nimenomaan kun maksetaan "sikailusta" niin sitä on oikeus myös tehdä... Eiks jep???

        Joten kerro mitä tuossa videossa tehtiin väärin???

        Ja koska veronmaksajina maksamme esim. väkivallan uhrien korvauksia, sairaalakuluja, töhrijöiden ja muiden vandaalien tekosia, niin jokaisella on oikeus pahoinpidellä ja hajoittaa paikkoja niin paljon kuin haluaa? On jo tainnut tulla selväksi ettet ole se kirkkain kansankynttilä, mutta tämä on jo vähän paljon. Olisi vain pitänyt uskoa siihen trolli teoriaan.


      • Jere_M kirjoitti:

        Ja koska veronmaksajina maksamme esim. väkivallan uhrien korvauksia, sairaalakuluja, töhrijöiden ja muiden vandaalien tekosia, niin jokaisella on oikeus pahoinpidellä ja hajoittaa paikkoja niin paljon kuin haluaa? On jo tainnut tulla selväksi ettet ole se kirkkain kansankynttilä, mutta tämä on jo vähän paljon. Olisi vain pitänyt uskoa siihen trolli teoriaan.

        Pysypäs aiheessa... Kerro kenelle tuo tekoni aiheutti tappiota


      • Jere_M

        Eh...? Millä ihmeen tapaa tuo esimerkki olisi muka eri kuin sinun antamasi? Ja kysytkö aivan tosissasi kenelle tekosi aiheutti tappiota??????? Mitenköhän olisi kyseisen baarin omistaja/omistajat?


      • Jere_M kirjoitti:

        Eh...? Millä ihmeen tapaa tuo esimerkki olisi muka eri kuin sinun antamasi? Ja kysytkö aivan tosissasi kenelle tekosi aiheutti tappiota??????? Mitenköhän olisi kyseisen baarin omistaja/omistajat?

        Enhän... minähän ja muut asiakkaat korvattiin se vahinko ja jäi vielä reilusti yli baarille


      • Jere_M

        Ei helv****, pakko olla trolli.


    • gfedrgv

      Täytyy vielä erikseen puuttua tähän: " Mutta kerro vielä kenelle minä aiheutin kuluja kun ostin kympin tuopin ja käytin palveluita kympin edestä? "

      Ei pyhä yksinkertaisuus !!! Luuletko tosissasi että kyseisellä baarilla ei ole henkilökunta, vuokra ja muita kuluja? Luuletko TOSISSASI että kyseisen baarin omistaja käärii taskuunsa omaisuuksia sinun kymmenestä eurostasi? Plus mikä ihmeen "palvelu" on vessojen vandalisointi ?!?

      • Onhan heillä kuluja kuten muillakin paikoilla, siksi alle 3-4€ tuopit on harvinaisia koska on juurikin niitä kuluja....


      • illalla menen pitkästä aikaa turussa sijaitsevaan baariin Silvermoon... Viime kerrasta yli 2 vuotta.

        Paikkahan on tunnettu mulkuista porsareista, noh mikäli sisäänpääsymaksu tuoppi olutta maksaa yli 6€ yhteensä niin pitänee keksiä joku pieni jäynä sielläkin että tulee ainakin aiheutettua kuluja koko ylimääräisen summan edestä


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Venäjä aikoo yksipuolisesti muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa

      Venäjä aikoo muuttaa rajalinjauksia Suomenlahden itäosassa Venäjän saarten eteläpuolella. Ylen jutussa kerrotaan mm.
      Maailman menoa
      182
      1398
    2. Suomi lähettää tarkkailijoita merialueelle

      Venäjä on ilmoittanut aikovansa ylittää Suomen merialueen rajat kysymättä lupaa kertomalla että Suomen merialueen raj
      Maailman menoa
      311
      1090
    3. RIP Lauri Paavola

      Kansalaisaktivisti ja freelance-journalisti Lauri Paavola on kuollut vain 31-vuotiaana. Hän tuli tunnetuksi hyvin kärjek
      Maailman menoa
      28
      1077
    4. Jokohan se viimein myöntäisi

      Vai onko vielä jotain epäselvyyttä sen asian suhteen?
      Ikävä
      144
      1044
    5. En pidä sinusta, en kirjoita viestejäni sinulle.

      Yritä nyt ymmärtää. En koskaan tule kiinnostumaan sinusta. Jätä minut rauhaan täällä.
      Ikävä
      97
      918
    6. Upea, kaunis ja menestynyt Martina menee onnellisesti naimisiin

      Mitäs palstan vihaajamönkeröt tähän? Kiehuttaako? Kaikki vain eivät ole kauniita ja menestyviä kuten Martina.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      227
      891
    7. Tiedätkö näen

      sinun pelisi hyvin kirkkaasti.
      Ikävä
      59
      855
    8. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      126
      851
    9. Asuntojen reaalihinnat alimmillaan 20 vuoteen

      Sääliksi käy niitä jotka pari vuotta sitten maksoivat itsensä kipeäksi. Kohta pankki ottaa asunnon haltuunsa ja huutok
      Maailman menoa
      84
      838
    10. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      92
      810
    Aihe