Uutta rekisteröityneille käyttäjille

Tänään saamme rekisteröityneille käyttäjille viestilistauksen omaan profiiliin. Keskustelut, joihin käyttäjä osallistuu, näkyvät jatkossa omassa profiilissa. Sen kautta on siis jatkossa helppo palata keskusteluihin, joihin on aiemmin osallistunut.
Viestilistaus on myös mahdollista halutessaan piilottaa. Profiilisivulta löytyy valintaruutu, jolla on mahdollista piilottaa omat keskustelut muilta käyttäjiltä.

Ystävällisin terveisin,
Suomi24 ylläpito

34

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eieieiei

      Koittakaan nyt ihmeessä laittaa perusasiat ensin kuntoon, ennen kuin taas hölmöilette noiden pikkunippeleiden kanssa.! Kohta sekoitatte taas kaiken pahempaan solmuun ja kuka näitä enää pystyy korjaan.?

    • sasss

      Älkää hyvät hyssykät sentään lupailko mitään. Olettehan jo oppineet ettei mikään tahdo toimia ns "parannuksia" tehdessänne. Aloittakaa ihan alusta koko parannusprojekti ja kuunnelkaa käyttäjien mielipidettä.

      • Suunnitelmapitääolla

        Nyt jäitä hattuun.

        Ensin kuunnellaan käyttäjien ehdotukset.

        Sitten seuraavalle projektille varataan aikaa 4-5 vuotta.

        Sen jälkeen toteutetaan hyvät ehdotukset, esim. uusien viestien lukemisesta, joka ilman muuta kuuluu ensimmäisiin korjaus toimenpiteisiin

        Sitten vähäpätöisempiä, kuten esim. viestipuu yms.


    • 7845b629375v5nwcnwr

      Siis listassa näkyy mitä????? Eihän listassa näy kuin 24.3. jälkeen tapahtuneet. Missä ovat ne vanhemmat joihin voisi palata????

      Missä ovat "Käytä muuta kuin rekisteröityä käyttäjätunnustasi"- keskustelut, niitä ei ole missään!!! Silloin olen kirjautuneena joten pitäisi lupauksenne mukaan näkyä myös.

    • 8537b23978t5766696hru

      Korjatkaa edes bugit ensin!

    • 784563578986y28962y986y

      Milloin teette ohjeet joissa on koottu nämä valintaruutujen etc. merkitykset ja käyttö.
      OHJEITA EI OIKEASTI OLE KUIN POSTIIN!!!

    • ärsytysroope

      Ihan kiva juttu tuokin,mutta laittakaa nämä sivut nyt toimimaan kunnolla.Postikin jumittaa taas kerran!!

    • CriippiTyyppi

      Näitä lukiessanne, siis edellyttäen että luette, olisiko ihan ensimmäiseksi syytä keskittyä häiriköiden ja sekopäiden putsaamiseen palstoilta.
      Ei suuremmin ole intoa palailla vanhoihin sekopäiden töhrimiin ketjuihin, kun uudetkin ketjut on hetkessä häiriköity pilalle. oisko tehokkaat luotsit paikallaan. Tää homma kusee teillä muuten sukille !

      • space

    • JokuHarvoinKeskusteleva

      Kun näitä keskusteluja lukee, niin aika harvoin törmään keskustelijaan, joka on rekisteröitynyt. Tai sitten pyörin sellaisilla palstoilla, joihin juurikaan kukaan ei kirjoittele rekisteröityneenä. Minun näkökulmastani aika pientä joukkoa palvelee siis tämä uudistus. Kaiken lisäksi viestilistaus tekee hölmön näköisen profiilin vieläkin hölmömmän näköiseksi. Aloittelijoiden näköistä touhua. Miksi hyvästä tehdään huono? Yhtä sekametelisoppaa keskustelujen seuraaminen nykyään ja siksipä keskitynkin pääasiassa chattäilyyn. Profiilikuvan lataus ja yksityisviestit oman toivelistani kärjessä.

      • Ja tiedätkö miksi? Vaikka on rekisteröitynyt ja ylhäällä näkyy, että olet sitä, niin kirjoittaessa tulee lopuksi ilmoitus, "et ole rekisteröitynyt"?

        No, fiksuimmat osaa tallentaa ja liittää, mutta kaikilta se ei onnistu ja ei ole tarpeellista tehdä asiaa niin vaikeaksi, vai halutaanko täältä karkoittaa nämä stu´bit mummelit ja papparaiset?.

        Sitten on vaihtoehto, "käytä muuta nimimerkkiä", mutta kun keksit jonkun, niin sitten tulee teksti "näitä kirjaimia ei sallita/hyväksytä" ja usein ne on tietenkin ne aat ja eet?

        Ainahan voi yrittää numeroita ladella, mutta silloin et ole se tunnettu nikki, mikäli et tekstisi lopuksi kirjoita sitä.

        Ainakin minulle ilmenee myös ongelma, kun yritän vastata, niin ei mene mihinkään, siis en pysty vastaamaan. Tänään se juuri suorastaan raivostuttaa, kun vaalikuumeen jälkimainingit viellä olisi voimissaan.

        Luotsia tarvittaisiin putsaamaan nuo häirikköviestit, siis massapostitus. Ne on myös oikein riesa, kun aamuisin avaan koneen, niin pian joudun hankkimaan verenpainelääkkeet tai peräti nitrot!:=)))


    • mies.v31

      Tuo keskustelu tallennehan oli jo edellisessä versiossa, missä oli yhteisö. Yhteisön sisällä omassa profiilissahan oli jo ne keskustelut mitä kirjautuneena oli käynyt. Muutenkin miksi yhteisö poistui, enään ei voi ottaa mielenkiintoisiin ihmisiin yhteyttä, kun ei näe toisen profiilia, vai onko tämä tarkoitettu että aletaan käyttämään treffiä?

      • vitun_tyhmää

        Minkä saatanan takia koko sivusto muutenkin "uudistettiin" pilalle, juuri kun edellinen versio alkoi olemaan toimiva???


      • mies.v31

        da fack i know:p itse ainakin pisin siitä 2010-2014 mallista sieltä löysi ihan hyvin ja näki heti että onko vistiä tullut.


      • näinmeillä
        vitun_tyhmää kirjoitti:

        Minkä saatanan takia koko sivusto muutenkin "uudistettiin" pilalle, juuri kun edellinen versio alkoi olemaan toimiva???

        Tämä versio parempi ja nopeampi


      • dfghjk

        "Minkä saatanan takia koko sivusto muutenkin "uudistettiin" pilalle"

        Sama juttu käynyt ircin kanssa, youtuben kanssa, osuuspankin nettipankin kanssa, telkku.com:in kanssa jne. eli huonoja uudistuksia toisen perään, kunnes paikka kuihutuu lähes kokonaan kasaan


      • suksikaavittuun
        näinmeillä kirjoitti:

        Tämä versio parempi ja nopeampi

        vitut oo . tää uus on niin perseestä ihan pikkuasioista alkaen, ettei pahemmin voisi olla .


    • per.etu.ja.puu-eiviesti

      Ihan oikeesti? .. jopa valtion hommista saisi potkut, yksityisistä puhumattakaan jos lähtisi tekemään projektia ilman minkäänlaisia suunnitelmia ;)

      Voi hyvä isä, auta näitä eksyneitä sieluja

      Kun sivusto on valmis, niin aletaan kyselemään asiakkailta, että mitähän ominaisuuksia tähän pitäisi laittaa ..

      • vahva_tunne

        Olen saanut sellaisen käsityksen, että tämän palstan ylläpito sekä tekninen osasto on pari keskenkasvuista ja osaamatonta ämmää.


      • vahva_tunne kirjoitti:

        Olen saanut sellaisen käsityksen, että tämän palstan ylläpito sekä tekninen osasto on pari keskenkasvuista ja osaamatonta ämmää.

        Ainakin minulla on tunne, että jotain puuttuu tästä ns. uudistuksesta. Kun olet kirjautunut rekkari nikilläsi ja haluat vastata johonkin kirjoitukseen, niin äläpä mene tupakalle välillä miettimään, sillä kone ilmoittaa, että et ole rekisteröitynyt! Kuitenkin yläkulma osoittaa, että olet?

        Onhan tuolla neuvoja, että tallenna ensin, sitten kopioi ja sitten liitä, mutta täytyykö tällainen "kirjeenvaihto tehdä näin vaikeaksi? Kysympähän vain.

        Kyllä sitä kirjeenvaihtoa osattiin tehdä minun nuoruudessa paremmin. Ei muuta, kuin postimerkki persee...anteeksi kuoreen ja viesti meni perille.

        Kuka auttaisi nyytiä ymmärtämään tätä nykytekniikkaa?


    • milloin voi laittaa kuvan ja pysyä koko ajan kirjautuneena sisälle??

    • Ylläpito "ystävällisin terveisin", niin vastatkaa minulle, että minäkin ymmärtäisin teidän uudistuksen idean?

      Miksi tämä kirjautimisongelma on niin monella? Olet, et, olet, tai et olekkaan ja sitten tulee joku laskutehtävä ja oikea ei olekaan se oikea. Jos valitset jonkun toisen nikin, kuin omasi, niin kirjaimet on säädetty "näitä ei hyväksytä" ja kuitenkin toisilla ne on hyväksyttyjä?

      • Hei!

        Yleisin kirjautumisongelma lienee unohtunut salasana, mitä kirjautumisongelmaa mahdat tarkoittaa? Jos sinulla kirjautuminen on vaikeaa, kannattaa toki ottaa yhteyttä palautelomakkeella niin saamme ongelman selvitettyä.

        En osaa myöskään esimerkistäsi tarkkaan sanoa mikä nimimerkin ongelma voisi olla, sillä aiemmin hyväksyttiin vain pieniä kirjaimia ja nykyään hyväksytään suuriakin. Kuitenkaan samaa nimimerkkiä ei voi olla käytössä mutta tuskin sitä sentään kysyt. Kerro ihmeessä tarkemmin, mitä tilannetta tarkoitat.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta


      • suomi24 kirjoitti:

        Hei!

        Yleisin kirjautumisongelma lienee unohtunut salasana, mitä kirjautumisongelmaa mahdat tarkoittaa? Jos sinulla kirjautuminen on vaikeaa, kannattaa toki ottaa yhteyttä palautelomakkeella niin saamme ongelman selvitettyä.

        En osaa myöskään esimerkistäsi tarkkaan sanoa mikä nimimerkin ongelma voisi olla, sillä aiemmin hyväksyttiin vain pieniä kirjaimia ja nykyään hyväksytään suuriakin. Kuitenkaan samaa nimimerkkiä ei voi olla käytössä mutta tuskin sitä sentään kysyt. Kerro ihmeessä tarkemmin, mitä tilannetta tarkoitat.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta

        Voi Martta, Martta. Kirjautumisongelma ei ole salasanan unohtaminen, vaan kirjautuneena pysyminen. Tietenkään ei sama nimimerkki, sillä miksi käyttäisin samaa, jos kirjautumiseni olisi hyväksytty myös Lähetä-painikkeen jälkeen.

        Mitä, jos joku teistä avaisi oman nikin tuonne 60 -70 palstalle ja yrittäisi muutaman päivän kokeilla, kuinka palsta toimii?

        Jos Teillä ei ole itressiä todeta palstan toiminta, niin ei tämä minulekkaan ole tehtäväksi annettu. Aivan hyvin pärjään ilman tätäkin. Pärjäilkää..


    • turhatoivo

      Hei
      Kohteliaimmin kysyn, miksi tammi- helmi- ja maaliskuussa sain vaivoin s-postini auki ja se jopa toimi silloin toiseenkin suuntaan?
      Nyt ei ole auennut viikkoon, kysyy kolmeen? kertaan rekisteröitymistä.
      Jos rekisteröiminen hyväksytään, jää "etsintäsivu" etsimään, eikä löydä ts. huono juttu, koska osa kanssakäymisistäni käy juuri S24 kautta.

      Lämpimin terveisin täältä Kaakkois-Aasista
      nimim. se nyt vaan ei toimi

      • Hei!

        Laita ihmeessä viestiä palautelomakkeella ja kerro tarkemmin lisätietoja, kuten esimerkiksi käyttäjätunnuksesi, selaimesi version ja tapahtuuko sama myös muilla selaimilla. Jos käytössäsi on jokin älylaite, siitäkin kannattaa mainita ja kaikki saamasi virheilmoitukset on hyvä kertoa samalla.

        Palstalla asian selvittäminen ei kannata, mutta sähköpostitse se on nopeaa ja tietoturvallisempaa.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta


      • äyyääölä
        suomi24 kirjoitti:

        Hei!

        Laita ihmeessä viestiä palautelomakkeella ja kerro tarkemmin lisätietoja, kuten esimerkiksi käyttäjätunnuksesi, selaimesi version ja tapahtuuko sama myös muilla selaimilla. Jos käytössäsi on jokin älylaite, siitäkin kannattaa mainita ja kaikki saamasi virheilmoitukset on hyvä kertoa samalla.

        Palstalla asian selvittäminen ei kannata, mutta sähköpostitse se on nopeaa ja tietoturvallisempaa.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta

        Martta taitaakin olla automaattivastaaja, joka on kytketty päälle hankalille kyselyille?

        Ja, jus joo. Yläpalkki näyttää, että olen kirjautunut, mutta nyt pitäisi taas alkaa laskemaan ja keksiä se nimimerkki, joka ei sisällä niitä todella yleisiä (s,a,e) kirjaimia suomenkielessä.


      • minnaSmiIe
        suomi24 kirjoitti:

        Hei!

        Laita ihmeessä viestiä palautelomakkeella ja kerro tarkemmin lisätietoja, kuten esimerkiksi käyttäjätunnuksesi, selaimesi version ja tapahtuuko sama myös muilla selaimilla. Jos käytössäsi on jokin älylaite, siitäkin kannattaa mainita ja kaikki saamasi virheilmoitukset on hyvä kertoa samalla.

        Palstalla asian selvittäminen ei kannata, mutta sähköpostitse se on nopeaa ja tietoturvallisempaa.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta

        Martta, olet täysi vitsi! Lähetettyihin palautteisiin ei kukaan vastaa olipa se tehty sähköpostitse, palautelomakkeella tai tällä palstalla. Ei edes Treffeissä oleva oma yhteydenottolomake aiheuta ylläpidon puolella mitään reaktiota. En ole saanut yhteenkään yhteydenottooni mitään vastausta vuosiin.


      • suomi24 kirjoitti:

        Hei!

        Laita ihmeessä viestiä palautelomakkeella ja kerro tarkemmin lisätietoja, kuten esimerkiksi käyttäjätunnuksesi, selaimesi version ja tapahtuuko sama myös muilla selaimilla. Jos käytössäsi on jokin älylaite, siitäkin kannattaa mainita ja kaikki saamasi virheilmoitukset on hyvä kertoa samalla.

        Palstalla asian selvittäminen ei kannata, mutta sähköpostitse se on nopeaa ja tietoturvallisempaa.

        Terveisin,

        Suomi24 Käyttäjätuki, Martta

        Ymmärsinkö väärin, että täälläkin ratkotaan ongelmia, joista toisetkin hyötyisivät, eikä vain yksityisesti?

        Tuokin oli omituista, että äskeinen viesti ilmestyi tänne, mutta ilmeisesti "odotusaika" onkin puol´päivää? Onneksi ei 9 kk:))

        Hitsi, että ärsyttää, kun jollekin "uudelle" yrittäisi vastata, niin ei vain ota "kommentoi lainaten" tai "lisää kommentti"? Mitäpä sitä sitten huomenna enää kirjoittelemaan, kun kaikenmaailman (tekisi mieli nimetä) "palstavahdit" ovat jo typertäneet koko asian.

        Kertokaa nyt julkisesti, mistä nyt on kysymys?


    • 4ertyuj6rtyfg

      Kiitos tiedotteesta! Koska tiedotatte jälleen viestipuun palauttamisesta. Viimeisimmästä teidotteesta yli 1,5 vuotta

    • waserftgh

      Ja vastaus kiitos

    Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 57-vuotiads muka liian vanha töihin?

      On tämä sairas maailma. Mihin yli 55-vuotiaat sitten muka enää kelpaavat? Hidasta itsemurhaa tekemään, kun eläkkeelle ei
      Maailman menoa
      311
      3591
    2. Haluatteko miellyttää kumppaninne silmää?

      Entä muita aisteja? Mitä olette valmiita tekemään sen eteen että kumppani näkisi teissä kunnioitettavan yksilön? Olette
      Sinkut
      263
      2046
    3. By the way, olet

      mielessäni. Olet minulle tärkeä, niin suunnattoman tärkeä. En kestäisi sitä jos sinulle tapahtuisi jotain. Surullani ei
      Ikävä
      98
      1435
    4. J-miehelle toivon

      Hyvää yötä. Voisiko nykyistä tilannetta uhmaten vielä pienintäkään toivetta olla, päästä kainaloosi joskus lepääämään.
      Ikävä
      85
      1343
    5. Onko kaivattunne suosittu?

      Onko teillä paljon kilpailijoita? Mies valitettavasti näyttää olevan paljonkin naisten suosiossa :(
      Ikävä
      92
      1299
    6. Haluatko S

      vielä yrittää?
      Ikävä
      59
      1198
    7. Täytyi haukkuu sut lyttyyn

      En haluu tuntee rakkautta sua kohtaan enää ja haluun unohtaa sut mut sit tulee kuiteki paha olo kun haluis vaan oikeesti
      Ikävä
      61
      1187
    8. Onkohan sulla enää tunteita

      kun nähdään seuraavan kerran? Niin hyvä fiilis on ollut viime aikoina, että se on nyt pahin pelkoni. Oletkohan unohtanut
      Ikävä
      36
      1024
    9. Kylpyläsaaren Lomakylän kahvilaravintola

      Kävimme syömässä Kylpyläsaaressa. "Naudanliha burgeri" maksoi 18,90 euroa ja lisäksi limsa 4,50 euroa. Annoksen hinnaks
      Haapavesi
      46
      1006
    10. Etkö ymmärrä että olen turhautunut

      kun ei etene. Auttaisit rakas vai onko kaikki vain kuvitelmiani omassa päässäni?
      Ikävä
      65
      914
    Aihe