sieniretken päätös osa1

sieniretki1

Tämä on hieman väritetty tositarina tältä syksyltä. Asun pienellä paikkakunnalla Keski-Suomen ja Etelä-Savon rajamailla. Tarinassa esiintyvien henkilöiden nimet muutettu.

Olen hieman yli 40-v aviossa oleva vanttera kaveri, jolla on aina silmää naisia kohtaan, ikähaarukassa 18 ja yläikäraja menee jossakin 70-v kieppeillä. Vaimoni oli ilatavuorossa töissä, lähdin koirien lauantaina iltapäivällä etsimään suppilovahveroita läheisestä metsästä. Metsän laidalla olevan järven rannalla on muutama mökki, meidän kotoa n 2 km päässä. Minulla on matkassa reppu, jossa muutama tölkki evästä ja sienikori suppiksia varten. Aikamme kierreltyä korin pohjalle kertyi muutama litra sieniä.

Rantaa lähestyessä huomasin että sinisellä mökillä oli elämää. Lähemmäs päästyäni tunnistin autoista, että mökillä oli sisaruksen Tuire ja Katri. Mökki on heidän serkkunsa omistama, mutta sukulaisilla on siihen vapaa käyttöoikeus. Vakio metsäreittini kulkee aika läheltä mökkiä, lähemmäs päästyäni huomasin naiset grillikodalla istumassa ja pitämässä pientä tulta tulisijassa. Tuire huomasi minut huikkasi tulemaan heidän luokseen. Tepastelin paikalle ja koirat tervehtivät iloisesti naiskaksikkoa. Huomasin että naiset olivat nauttineet muutaman oluen tai siiderin, hieman kikatutti.

Tuire on 59-vuotias leskeksi jäänyt opettaja ja Katri on sinkkuna pysynyt 48-v farmaseutti. Juttelin naisten kanssa niitänäitä, he kertoivat että haravoivat serkkkunsa mökin pihan ja päättivät palkita itsensä saunaillalla ja parantamalla maailmaa jutustelemalla. Katri sanoi että lämmittäisivät kohta saunan ja laittaisivat uunissa jotain iltapalasta. Minulla heräsi pikkupiru mielessäni, muutaman lonkeron rohkaisema sanoi; tehän tarvitsette selänpesijän ja iltapalan tekijän ja tässä olisi vapaaehtoinen kaveri.

Sisarukset vilkaisivat toisiaan ja nyökkäsit yhtäaikaa ja sanoivat, sopii. Kerroin vieväni koirat kotiin ja palaavani saunavarusteineni vajaan tunnin kuluttua. He lupasivat laittaa saunan lämpiämään ja sanoivat, että se onkin varmastí kylpyvalmis tunnin kuluttua. Kotiin päästyäni ruokin koirat, keräsin saunatarvikkeet reppuun ja vilkaisin kelloa, se lähestyi iltapäivä viittä, vaimon kotiin tuloon olisi aikaa hieman yli 4 tuntia.

Ennen mökille lähtöä katsoin hetken aikaa DVD.tä joka sai haluni herämään ja kanuli pystyyn, runkkailin elokuvaa katsoessani ja ajattelin jos pillulle pääsen, niin eipähän lennä ensi minuuteilla....
Mökille saavuttuani huomasin että naiset olivat ottaneet jo aloitus löylyt ja olivat ensimmäisellä tauolla tuvassa, laiton sopimuksesmme mukaan kirjolohikiusauksen uuniin kypsymään ja sanoin olevani valmis löylyyn.

Katri meni ensimmäisenä saunaan, minä hänen perässään ja Tuire sanoi käyvänsä puuceessä. Löylyhuoneessa istuin kiuas nurkkaukseen, Katri ja toiseen reunaan ja ajattelin että Tuire jää keskelle. Tuire saapui pissalta ja sanoi minulle, nurkka paikka on aina ollut hänen. Siirryin lauteilla keskemmälle ja hän nousi ylemmäs, ohittaessaan minua, hän istuikin yllättäen syliini. Vaikka olin puolisen tuntia aiemmin tumputtanut, mitään en voinut sille että veitikkani heräsi kun syliin istuu paljas naisen pylly. Tuire ei voinut olla huomaatta alkaa seisokkia. Hän vielä kihnutti persettään ja sanoi, että taidankin jäädä tähän, kun tuntuu olevan kiinni- pito keppikin olevan. Hän nousi ja siirtyi omalle paikalleen, kaluni pomppasi lähes täyteen mittaansa ja sisarukset vilkaisivat toisiaan. Minullakin alkoi nyt valjeta, ainakin Tuite oli vailla munaa. Katri heitti sopivan viileää löylyvettä nivusiini ja sanoi olehan rauhassa.

Katri on n 165 cm, tumma, rinnat c-kupit, nännipiha aika suuri ja sen kruunaa noin 2 cm nypykät. katrin pimppi näytti olevan siistityssä täyskarvassa. Tuire, vanhempi sisar on n 175 cm, todella hoikka, b-kupin rinnat, nännipihaa ei juurikaan, mutta terhakan vadelman oloiset nännit. Tuire on parturoinut pimppinsä aivan paljaaksi.

Aikamme löylyteltyä, lähdemme pesulle. Minä saan kaksi pesusinetä ja molemmat naiset kääntävät selkänsä minulle ja kumartuvat pesuhuoneessa olevaa penkkiä vasten. Pesen molempien selät, vilkuilen peppujen alta pilkistäviä pimppejä ja ajattukset ovat myös niissä. Kaluni seisoo niin suurena kuin vain voi. Naiset pesytyvät loppuun ja lupaavat pestä minut kaksistaan. Seison keksellä pesuhuonetta, kyrpä pystystyssä ja molemmin puolin minua saippuoidaan ja pestään. Tilanne oli aivan kuin unesta, eihän tälläinen voi olla totta. Selvisimme pesulta tupaan kuivattelemaan odottamaan ruokaa. Kello oli hieman yli ilta kuuden...

jatkuu..

2

1777

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ryiiöölbbcddruokhgf

      No, missä jatko-osa. Odotan innolla.....:)

      • ihanhyväätarinaa

        Jatko-osa lienee tulossa. Älähän hätäile. Anna kirjoittajalle rauha ;)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      2531
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      26
      1980
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1968
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1776
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      67
      1530
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1296
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1202
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1167
    Aihe