HAJUSTEET JOUTAA hitoille

Burn_perphumes

UUTTA AUTOIMMUUNIJÄRJESTELMÄÄ EI SAA POSTIMYYNNISTÄ., piste.

MCS ongelmaan ei auta muu kuin hajusteet hitoillle ja tuotapikaa

Ellei muu auta, vastatoimia kehitellään. Hajustaminen on helvetti !

Arvoisa naissukupolvi, ottakaa viimein vastuu toiminnastanne

9

765

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuoksuttelija

      Mikään ei velvoita minua luopumaan hajusteista. Jos on allerginen niin käyttäköön lääkkeitä allergiaan ja menköön lääkärin pakeille piste.

    • aspergillus_sydowii

      Mun mielestä hajusteet eivät itsessään ole se ongelma, vaan itse alkusairaus, mikä laukaisee myös tuon mcs:n. Meillä on viidesluokkalainen tyttö, joka altistui pahasti päiväkodissa aktiinobakteereille. Orgaanisten pölyjen yliherkkyys on seurannut häntä myös kouluelämässä. Allergia on asteittain nyt pahentunut astmaksi ja viimeisin on sitten tämä mcs joka tulee homealtistuksen kaupanpäällisinä.
      Olen sitä mieltä, että mcs ym sairaudet on saatava kuriin valtakunnallisella tutkimuksella, missä tutkittaisiin oleskeluympäristöt heitä jotka ovat todistetusti altistuneet rakennushomeille, ja vaadittaisiin oikeusperusteisesti korjaamaan päiväkodit ja koulut kuntoon. Sillä vain näin toimien ja ongelman alkulähteeseen iskeminen on paras ja tehokkain tapa välttää kansanterveyspommi joka tästä on syntymässä. Niin homeallergia, kuin mcs ja ODTS ovat sellaisia oireyhtymiä, että ne jos ei nyt suoraan sanoen invalidisoi sairastajaansa ainakin lamaannuttaa työ ja toimintakykyä.Kun näitä oirehtijoita tulevaisuudessa on mahdollista olla suomessakin satoja tuhansia ihmisiä pitäsi asialle alkaa tekemään jotain konkreettista. Koska jos kaikki peitellään tietämättömyyden ja psykosomaattisuuden verhoon, on oppiraha todella kallis kansan maksaa.

    • Hajusteeton

      Olen samaa mieltä keskustelun aloittaneen HAJUSTEET JOUTAA hitoille kanssa. Hajuvesiterroristit pitää saada kuriin. Iäkäs äitini sai pahan allergisen reaktion tälläisen vastuuttoman henkilön takia eilen. Eräässä K - Citymarketissa asioi voimakasta hajuvettä käyttänyt nainen. Äiti oli odottanut taksia kotimatkaa varten citymarketin aulassa. Äidillä oli siellä ollut vaikea hengittää tälläisen idiootin takia. Kotona hän oli joutunut soittamaan ambulanssin. Hajusteettomia tuotteita on tarjolla. Voimakkaasti hajustetuille hajuvesille pitäisi saada haittavero, jolla rahoitetaan allergiakohtauksien hoito. Suomi on jo muutenkin velkainen maa. Haittavero nostaisi haitallisten tuotteiden hinta ja rajaisi niiden käytön juhliin.

    • niina35

      Näin on. Itse otan muut työpaikalla huomioon. Se on verrattavissa pähkinä, kala allergiaan tai keliakiaan. Jos ilmassa on kemikaaleja siihen reagoidaan heti mutta hajusteilla saa saastuttaa muiden hengitysilman. Nämä kävelevät wunderbaumit eivät osaa ottaa muita huomioon.

      • kuvottavaa

        Pahinta jos asian ottaa esille. Silloin jokainen kieltää käyttämästä voimakkaita hajuvesi. Siinä jää sitten yksin. Missä on tämä toimiva työyhteisö joka ottaa kaikki huomioon plaa plaaa plaaa.


    • gåpotyuipjvxt

      Kun oikein tukkoinen olo ei tahdo pysyä hereillä ja haukottaa jatkuvasti. Väsymys niin valtava että pitää torkahtaa välillä.

    • hapenpuute

      Kohonnut hemoglobiini syntyy, Jos kudokset eivät saa kunnolla happea, elimistö pyrkii kompensoimaan tätä lisäämällä punasolujen määrää veressä, mikä näkyy suurentuneena hemoglobiiniarvona. Näin saattaa käydä esimerkiksi keuhkosairauksissa, jonka vuoksi veren hapettuminen häiriintyy.

    • PerinteinenPeseytyjä

      En tyypillisesti käytä lainausmerkkejä; kirjoituksessani alla niitä esiintyy neljään otteeseen.

      Katsokaapa, "yliherkät", hetki näitä hallitsemattomasti yskiviä (tupakoitsijoistakin lähinnä alkoholin suurkuluttajat ovat yskijöitä) löyhkäkasoja, jotka ovat joko liian laiskoja tai välinpitämättömiä - tai molempia - nähdäkseen sen pienen vaivan, että peseytyisivät ennen ulko-ovelta ihmisten ilmoille poistumistaan ja tätä saamattomuuttaan peitelläkseen hermomyrkkyjänsä suihkuttelevat ja kysykää itseltänne vielä, kumpi on sairas - peseytyvä, kohtuullisen puhdas ihminen vai hajuaistinsa ja itsesuojeluvaistonsa lisäksi todennäköisesti lisääntymiskykynsäkin ennenaikaisesti menettänyt yksilö, joka ikään kuin vaistomaisesti "kostaakseen" kulkee varmistamassa, että jokaiseen kadunkulmaan ja jokaisen vastaantulijan vaatteisiinkin jäisi "elämään" heidän järkyttävä hajukuvotuksensa (mitä haisevampi ihminen, sitä julkeammin hän pyrkii läheisyyteesi esim. kaupan kassajonossa - näennäisesti siinä harhaluulossa, että kassatoimihenkilön työtahti siitä jotenkin ripeytyisi).

      En usko, että kenelläkään on Kuopion torilla aikoihin ollut yli 15 sekuntin erektiota.

      Vastapainoksi voin osaltani todeta, että yleisesti ottaen alle keski-ikäiset, lisääntymiskykyiset ja hajuaistikkaat, naishenkilöt toistaiseksi osaavat käyttää miellyttävämmän tuoksuisia parfyymejä ja niitäkin verrattain kohtuudella - hyvä heille. Ja minulle.

      Voi tosin olla, etten kovin pitkään enää voi sietää yhtään mitään hajuja tai "tuoksuja".

    • sietämätönhaju

      No joo, ohan näitä hajuterroristeja joka lähtöön.Toiset kulkevat paskat housuissa päivät pitkät, ja toiset terroristit kylpevät ällöttävissä muka hienoissa hajusteissa. HAJUSTEET EIVÄT OLE HYGIEENIAA!!. Riittävä (täydellinen) hygienia saavutetaan kun käydään pesulla parikertaa päivässä, pestään hampaat ja kieli useita kertoja päivässä, ei poltella norttia, vaihdetaa päivittäin alusvaatteet ja tarvittaessa päällysvaateet jne. HAJUSTEET OVAT TARKOITETTU PESEMÄTTÖMÄN IHON PASKANHAJUN PEITTÄMISEEN JA TÄÄ FAKTA.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2695
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      103
      2282
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2030
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      13
      1759
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1701
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1676
    7. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1666
    8. 92
      1602
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      129
      1467
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1284
    Aihe