Aliisa kadonnut!

cihca

KADONNUT!
Jasmin Aliisa Kaarne, syntynyt vuonna 1993. Tullut Espanjan Aurinkorannikolle ilmeisesti lokakuussa, ja Suomessa olevan perheen viimeinen yhteys häneen on päivältä 2.3.

Ole kiltti ja jaa tämä, jotta tyttö löytyisi mahdollisimman pian. Jos tapaat tytön, pyydä heti ottamaan yhteys Suomessa oleviin perheenjäseniin.

¡¡¡DESAPARECIDA!!!
Jasmin Aliisa Kaarne, nacida 1993. Llegó a la Costa del Sol en el otoño y el último contacto con la familia en Finlandia es del día 2 de marzo. Por favor, comparte esto para que entre todos localicemos a la chica lo antes posible.

17

3135

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • nostan

      Ylös

    • okkkkk

      .....

    • hgghhhh

      Jjbbvg

    • ggvgg

      Hhhgg

    • upppp

      Up.

    • okkkkk

      Ok.

    • PERMUTAMALAGA333

      HEI TYTTÖ, ON SAN PEDRO DE ALCÁNTARA, MARBELLA, MÁLAGAN. EILEN ETTÄ HUOMISEEN PAIKALLISPOLIISILLE, PUHUA HÄNELLE, VAIHE TIEDOT JA KUINKA EKSYKSISSÄ FUGURABA, JOKO ETSIÄ, JOTEN SE PYSYY SIELLÄ. OLIN PANKIN, LIKAINEN, KERJÄÄMISEN VIERESSÄ SPORTS CENTRE GUADAIZA. TÄNÄÄN ON PÄIVÄ 14 TUNTIA 8 ELOKUUTA 2015.
      MI E-MAIL ES : [email protected].

      • Spanjooli

        Tuo teksti on kääntäjän avulla käännetty suomeksi, joten siksi teksti on vähän erikoinen.


      • JasminKaarne

        Tuota noin, en ole kyllä missään vaiheessa kerjännyt yhtään missään, joten "onpa hauskaa" että sukulaisten säikähdyksen pohjalta tehdystä katoamisilmoituksesta johtuen nimeni googlettamalla löytyy p*skapuhetta, jonka mukaan olen ollut likaisena kerjäämässä, jos nyt tuon käännöksen oikein käsitin. :D Elikkä joo en ole ollut likaisena kerjäämässä missään, enkä kerjäämässä ylipäätänsä.


      • No.arvaa.Se.vitun.Jasmin

        Aijoo vielä toinen huomionarvoinen asia se, etten edes ole ollut Marbellassa, kuin kerran kaverin kanssa hänen kaveriaan tapaamassa, varmaan puoli vuotta ennen "katoamista", sekä yhden kerran ohikulkumatkalla, pyöräillessäni Algezirakseen. Voi vittu mitä sekoilua täällä netissä. :D No ei tullut joo Marbellassa poliisit yhteystietoja vaihtelemaan, kun en siellä edes ollut, ja mikä ihme on FUGURABA? Et Fuengirolaa tarkoittanut? Jos joo, niin mitä helvettiä, "siellä pysyn?". Ookko nää pölijä? :D Ei pahalla, kunhan höpsötän.


    • JasminKaarne

      Heipähei. En ollut tosiaan pariin kuukauteen yhteydessä suomalaisiin sukulaisiin enkä ystäviin, ollessani reissussa ulkomailla. En arvannut, että joku heistä tekisi katoamisilmoituksen, mutta kiitos kuitenkin ihmisille välittämisestä. Pahoitteluni huolen aiheuttamisesta.

    • ghjhdtgj

      Kuollut ja unohdettu. Seuraava

      • JasminKaarne

        Heh, juu haudan takaa viestiä laittelin juuri päivää aikaisemmin. :P


    • poijjaat

      Ei ole kadonnut, kun toimii Oulussa prostituutiona...maksu on kuulemma 100€ puolestatunnista..mut ei ole sen arvoinen....

    • Anonyymi

      Itseasiassa hinta oli 150e/n.30min uusille asiakkaille. :) :) Hermomyrkkyinjektioiden jälkeen opintoja saati minkään valtakunnan töitä ei ollut mahdollista jatkaa. Ainoa ennalta muistamani elinkeino jonka varassa hankkia edes ruokaa oli prostituutio. Ikävä kyllä siinä määrin laadukkaasti sadistien himoja tyydyttäen että muiden alojen töitä ollut turha etsiä missään vaiheessa kuitenkaan. ^^ Siis injektioiden ja sydämenpysähdyksen jättämien aivovaurioiden ym. jälkeen, erinäiset haaskat repien nilkkoja paskaksi samaanaikaan. Kummasti katosi ne nuoruusvuodet ja kaikki mahdolliset haaveet ja suunnitelmat työläiskommuunien ja teatteritaiteiden parissa.

      Katkes sitten ne kaverisuhteetkin kun kukaan ei vaivautunut edes soittamaan vaikka toinen aneli julkisesti apua "päiväkahveille" ehdotelleen "tohtorin" määrätessä semmoiset injektiot et eipä kauaa henki pihissyt. ^^

      Nää juorukerhot olikin sit varsinainen komppania taas kerran huolehtimaan sen mittasuhteen mustamaalaus et mihinkään töihin ei todellakaan ollut kuin ollutkaan enää asiaa! Alle 24-vuotiaana ei työkkärin tukeenkaan sen kummemmin, vaan sadistien omaksi räkäreijäksi. Kiitos! Ainoa syy miksi en tehnyt itsemurhaa helvetillisistä rintakivuista ja aivan saatanallisista aivovaurioista kärsiessä, yksin seksikaupan uhrina on kun en halunnut järkyttää lapsi-ikäisiä sukulaisia. Siinä se yksi ja ainoa syy.

      • Anonyymi

        Ylläolevaan pikkuinffoon liittyen muuten hienosti kytkeytyy se alunalkuinen syy Minkä Vuoksi olin espanjassa ilman rahaa. ^^ Siellä ei hypotermia eikä nälänhätä paina ehehehe!!!


    • Anonyymi

      Eikös hän ole ainakin Suomeen palattua joutunut hetkeksi suljetulle? Oli espanjan reissu kodittomana ajanut Jasminin sellaiseen tilaan että nuori kun on ei polla kestänyt. Merkkaripuistossa Espanjassa muiden Suoministien kanssa ajoittain aikaa vietti ja tienasi ajoittain rahaa myymällä itseään. Jäi velkaa Espanjaan joillekin ja osittain sen takia ettei se olisi sinne lopullisesti kadonnut tuli Suomeen ja melkein heti suljetulle... En tiedä missä hän nyt pyörii, jos on suljetulta päässyt pois... Olisiko Jasmin esimerkkinä nuorille Suomi tytöille ettei kodittomana kannata ulkomailla elää kun henkinen vahvuus vielä niin heikko. Osan "omaisuudesta" jätti Espanjaan kun tullut kiire paeta Espanjasta. Hyvä että selvisi hengissä, kaikki eivät selviä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      139
      2033
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1918
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1868
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1670
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1468
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1170
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe