Pettäjien nautinnot

Yöleski

Oli syksyinen lauantai-ilta ja ajattelin käydä tutulla tanssipaikalla hieman katselemassa menoja. Vaimoni oli aiemmin lähtenyt työporukan kanssa virkistysmatkalle kylpylään, jossa he viipyisivät yön yli. Olin siis yöleskenä. Olin ottanut jo saunaoluet, joten soitin eräälle tutulle kaverille, olisiko heillä vaimonsa kanssa suunnitelmissa lähteä tansseihin. Hän oli vaimonsa kanssa tullut mökilleen viikonlopuksi. Kuulin kaverin äänestä, että ainakaan hänestä ei olisi kuskiksi, tuskin tanssimaankaan. - Ootash hhieman, annan tämän luurin emännälle, hän sammalsi. Vaimo tulikin puhelimeen. - Terve, tuosta Jussista ei tainnut olla apua. - Eipä niin. Olen yksin tämän viikonlopun ja ajattelin lähteä käymään tanssimassa. Lähtisitkö mulle kuskiksi, tai jos sinulla on muita suunnitelmia, tiedätkö muita vaihtoehtoja ? Oli hetken hiljaista. Sitten naapurin vaimo, Tarja, vastasi ikäänkuin kuiskaten: -Jussi on liki sammuksissa. Sopiiko, että haen sinut tänne, niin suunnitellaan lisää.
- Sopii mainiosti, vaikka heti.
-Hyvä. Haen sinut vartin päästä, kuului Tarjan ääni puhelimesta ikään kuin ilahtuneelta. Olimme tanssineet Tarjan kanssa usein aiemminkin. Joskus tungoksessa tosi lähekkäin ja käteni ovat hakeutuneet joskus hänen pakaroilleen ilman, että se olisi ollut Tarjasta vastenmielistä. Hän puolestaan on usein painanut lantionsa tiiviisti lantiotani vasten. Sen pitemmälle emme ympäristön vuoksi kuitenkaan koskaan menneet.
Auto kaartoi pihaan jo kymmenen minuutin kuluttua. Menin hänen autolleen, mutta Tarja nousikin autosta ja huomasin hänen pukeutuneen lyhyeen hameeseen ja puseroon, joka teki oikeutta hänen muodoilleen. - Oletko jo menossa lavalle? kysyin, antaen katseeni kohdistua hänen vartaloon.
-En vielä, mutta Jussi jäi kuorsaamaan mökille, joten päätin pukea mukavaa ylle. Voinko tulla juttelemaan teille?
- Tottakai. Halasimme tervehdykseksi ja kävelimme kädet toistemme vartalolla sisälle.
Sisällä Tarja kääntyi minua vasten ja suuteli lämpimin huulin suoraan suulle. Vastasin suudelmaan samalla hyväillen hänen selkänsä kaarta ja pakaroita.
- Tuo tuntuu niin hyvältä ja tutulta viime tansseista, sanoi Tarja hymyillen. Menimme olohuoneeseen, jossa minulla oli puolikas olutlasi pöydällä. Otin lasista lyhyen huikan. Tarja asettui puolimakaavaan asentoon sohvatyynyjä vasten. -Oletko valmis pettämään vaimoasi minun kanssani? hän kysyi. - Olen ajatellut sinua usein meidän tanssiemme jälkeen. Ne ajatukset olisivat saaneet vaimoni mustasukkaiseksi. Olen siis erittäin valmis, vastasin.
Silloin Tarja nosti toisen jalkansa sohvalle. Tunsin paineen lantiossani. Hänellä ei ollut hameen alla pikkuhousuja ollenkaan. Tarja levitti jalkansa ja paljaaksi ajeltu pillu levittäytyi kosteana käyttööni. Kullini jäykistyi farkkujeni lahkeessa niin, että Tarja ei voinut olla näkemättä sitä. Hän kohottautui sohvalta ja avasi housuni ja laski housuni. Jäykkä kyrpä ponnahti vapaaksi ja sojotti terska kiiltävänä valmiina toimintaan. - Oho, pääsi Tarjalta ja hän kietoi sormet kyrvän ympärille. - Voi, miten paksu ja pitkä. Tulee tiukka paikka, hän kuiskasi samalla siveli huulillaan terskan sileää pintaa. hän liikutti sormiaan pitkin vartta. - Odota, haluan säästää eka lastin sinun sisääsi, kuiskasin käheästi. Tarja kohottautui sohvalta. Nosti hamettaan ja ohjasi kovan kyrpäni jalkoväliinsä. Riisuin hänen puseronsa. Hänellä ei ollut rintsikoita, joten hänen isot rintansa pääsivät vapauteen. Tarja riisui paitani ja samalla tunsin kuinka hän kohttautui varpailleen levittäen jalkojaan koettaen saada kyrpäni suuren terskan sopimaan tiukkaan pilluunsa. -Oota hieman. Mennään makuuhuoneeseen. Haluan nuolla sinua,
Laitoin kylpypyyhkeeni sängylle ja Tarja asettui selälleen levittäen säärensä. Asetuin hänen päälleen ja suutelin huulia, kaulaa, rintoja, vatsaa, Nipistin häpykukkulaa kevyesti hampailla. Tarja huokaili kevyesti. Työnsin kieleni kevyesti klotoriksen päälle ja aloin liikutella. Tarja alkoi vavista ja työnsi lantiota ylös pyyhkeeltä. Siirsin etusormeni klitorikselle ja työnsin kieleni syvemmälle hänen kosteaan pilluunsa. Silloin Tarja laukesi huutaen ja lantio vavisten. Kohottauduin ja asetuin varovasti Tarjan päälle. Hän tarttui lämpimin sormin kyrpääni ja ohjasi sen kosteaan vakoonsa. Työnsin varovasti ja tunsin tiukkaa, kosteaa puristusta. Palautin hieman ja aloitin uuden työnnön. Tarjan reidet avautuivat äärimmilleen ja antoivat minulle tilaa työntyä yhä syvemmälle. Tarja valitti hiljaa ja imi kaulaani kevyesti. -Ihanaa, ihanaa, ihanaaaa, laukean kohta uudestaan, hän kuiskaili ja lisäsi: -Laukea minuun rajusti. Tihensin tahtia ja nautinto oli suunnaton. Tartuin Tarjan pakaroihin ja työnsin koko kyrpäni varren hänen tiukkaan pilluunsa ja laukesin hänen sisäänsä. Vedin kyrpääni hitaasti ulospäin ja survaisin sen uudelleen pohjaan saakka. Tarja voihki hiljaa.
- Tunsin, miten paljon sinulta tuli, hän kuiskasi. - Pidä se minussa, ettei valu heti petille, Tarja jatkoi. Suutelimme hellästi hikiset vartalot toisissamme kiinni. (jatkuu)

1

2704

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kyrpäniterska

      Silloin Tarja nosti isot jalkansa sohvalle. Hänellä ei ollut rintoja ollenkaan. Jussi imi kyrpäni varren sisäänsä rajusti huutaen. Työnsin kieleni hitaasti ulospäin ja aloin liikutella häpykukkulaa hampailla rajusti. Tarjalta ponnahti kyrpä suoraan minua suulle. Oho, Tarjalta pääsi paksu ja pitkä sängylle ja hän valitti vatsaa. Työnsin lastin naapurin pihaan. Tartuin hampailla rajusti kyrpääni. Tarja jäykistyi ja ponnahti pitkä pillu vavisten mökilleen. Olin siis kyrpä ja liki sammuksissa. Olen siis erittäin kyrpä. Työnsin, Vedin ja aloitin uuden työnnön. Siirsin kyrpäni suuren terskan ja survaisin etusormeni vaimoni puhelimeen. Haluan nuolla koko kyrpäni varren kohta uudestaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3075
    3. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3070
    4. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    5. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    6. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    7. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    8. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    9. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe