Huippulupaus Patrik Virta HPK:sta Tepsiin

MeniTaasHalvalla

Onnittelut nuorelle taiturille loistosiirrosta. Kehitys ei nyt ainakaan pääse pysähtymään ja TPS:n uusi joukkuekin luultavasti palaa menestyksen tielle eikä majaile perinteisesti sarjan häntäpäässä.

59

71

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • AsunnotonMummo

      Onko hänkin homo??

      • TyypillistäDerkulta

        Pilkkaat kaltoinkohdeltua vanhusta!


    • Kirves

      :) Hienosti etenee keskustelu tässä jääkiekon kehdossa tulevaisuuden TPS-suuruuden peliurasta. Kyllä tää on jääkiekkokaupunki.

      • TapparanMiäs

        Siteeraatko Juha Itkosen ironiaa?


      • Kirves

        Ihan hitusen, ensimmäinen vastaus asialliseen kommenttiin oli: Onko hänkin homo"?

        Tampereella sentaan kinataan kiakosta ja Ilveksen huonommuudesta :)) joka nyt on jo aikaa ollut selvä.Täällä puidaan junnun identiteettiä.

        Rengon mummo tosin meni aika nopeasti puihin rankkarispesialistinkin kanssa :DD.ihan muissa yhteyksissä.


    • virtaaaa

      Onko tämä niitä heppuja joidenka Äidit itki kun kultapojat viedään armeijaan.Terve menoa puhevammasten joukkoon.

    • KoskakoneFloridasta

      Kerhossa ei pystytä maksamaantai lupaamaan edes junioreille juniorihintaa lähes koko ensi kauden muutenkin puuttuessa. 8 äijää taitaa olla koossa, kaikki nevöhöördejä. Kohta on kuitenkin OY:ksi muuttumisen aika, Ritaluoman piti kai ostaa osake-enemmistö.

      • Osakeanttila

        Kerhon taru taisi olla tässä. Espoon Blues ja HPK ovat kenties muisto vain. Sääli, mutta ilman rahaa ei ole joukkuetta ja ilman joukkuetta ei pelata.


      • Lintuilija

        Eipä olisi moni muukaan seura pystynyt Virralle 90 k maksamaan ensi kaudesta. Suhteellisen kova palkka siihen nähden, että ollut ns. stara vasta a-junnuissa.


      • maalipyssy

        Hyvä juttu


    • rinkulinautotalo

      Kyllä me hämeenlinnaan joukkue saadaan, mutta joukkue tulee olemaan sellanen, jolla ei ole minkäänlaista menestys mahdollisuutta. Valitettavasti ensikaudella taistellaan vain siitä, että joukkue ei ole viimeinen. Hyvä alku yhtiöitymiselle. Myydä sitten osakkeita, vailla menestys mahdollisuutta. Todella ammattitaitoista yritystoimintaa. Myydäänkö sitä lausella "kovalla pöhinällä konkurssiin".

      • Kirves

        No mä veikkaan, että keho hankkii ensi kaudelle nimekkään koutsin. Kohta uutisoidaan joku aivan huikea vahvistus.
        Mutta pohja on pois, ei ole voittamisen kulttuuria, Tyhjän päälle on paha ponkaista.
        Yksi tapa saada teille näkyvyyttä on vahva homomyönteisyys ensi kaudelle, se on se millä keho näkyy ja paukkuu. Pelilliset ansiot lienee nähty?

        Eli, uusin eväin kauteen 2016..


      • EiHyväHeiluEi

        Onneksi ensi kaudellakaan mikään joukkue ei tipu divariin ja viimeisen joukkueen paikka ei todellakaan ole varattu KooKoolle. Näillä nykyisillä nimillä ja muutamalla Forssalaisella talkoopelaajalla paikka sarjan viimeisenä on saletissa.


    • Tokeolluunkova

      Vielä on matkaa Token palkkoihin, 600 000 taalaa 90-luvulla! Tulevaisuuden NHL pelaaja, hyvät suhteet turkkuseen, hyvä satsaus tepsiltä. Kerhossa olisi saanut roolia enemmän. Toisaalta jos saa pörriäis ketjun kasaan,ties vaikka otsikoissa jo ensikaudella.

      • HyväRisto

        Ja vitut, kerhossa ei olis saanut kun rupia perseeseen. Ex-autonmyyjähän ei tarjonnut kaverille mitään, kun oli kysytty halukkuudesta pitää kaveri kasvattajaseurassa. Oikein hyvä päätös pojalta lähteä turkuun kirkkaampien valojen alle. Tsemppiä!


      • tilitulihousuuntuli

        Sen takiahan ne sitä 50 000 Ritskulta kinuaa, että sais Wayne Gretskyn jatkamaan vielä vuoden Hämeen linnassa.
        Jos Ritsku maksaa, Wayne jatkaa, jos ei sen tuuli vei.
        Näin se menee ry:ssä.


      • TapparanMiäs

        Tervetuloa jääkiekkokaupunkilaiset tutustumaan lajiin ja sen kulttuuriin sekä huipputaitajiin tänään Tampereelle Hakametsän jäähalliin klo 18.30 alkaen. Kovimmat aplodit saa vierasjoukkueen ex-NHL tähti, myös kotiyleisöltä, joka kunnioittaa myös vastustajiaan (homoa ei huudeta vaikka olisikin) Myös hallin alakerrassa olevassa jääkiekkomuseossa on paljon nähtävää ja opittavaa.


      • Kirves

        Juu toista se on Manses. Täällä Hämeenlinnassa katsojat niin avoimesti tuovat identiteettiään esiin, liekö vetoa lätkävaimoksi varsinkin tuolla vastustajan vaihtoaition takana notkuvalla jengillä. Tämä aiheuttaa jatkuvaa keskustelua Korpelan toimistolla.
        Kyllä se siitä, kun toinenkin mestaruus joskus tulee, sikäli, kun nuo huhut jedin, eiku Ritskun paluusta tuovat löysää virman kassaan.


    • MrBigDick8Tuumaa

      Täältä kukaan kerkee tampereelle kattoon jotain helkutin lätkää. Rinkelillä on samaan aikaan hämärissä valoissa sateenkaaribileet kera vaahdon ja vaahtokarkkien. Koko hpk:n kerma paikalla ja jos huhut paikkansa pitää, niin illalla kerma lentää hyvinkin yli kuppien:)

    • Kirves

      Kyllä on hienoja maaleja, käykää bileissänne laittamassa videotykki seinälle ja Ruutu.fi auki, on meisseliä näissä maaleissa :D

      • KovallaTunkeella

        Ihan lähellä mahtaa olla tehottaman Kerhonkin tunnuslause ensi kaudella? Ja valko-oranssi raidoitus paidoissa?


      • TapparanMiäs

        Terveisiä Hakametsästä palanneelta! Tunnelmat kaksijakoiset, menikö kiekko maaliin ennen Ville Niemisen kontaktia Metsolaan, olisiko se mennyt sinne siitä huolimatta? Nieminen meinas vetää jopa tuomareita pataan ja tämä ei ollut reilu eikä kunniakas tapahtuma. Kuitenkin Kuusela Show oli se joka pelin ratkaisi. Nyt nukkumaan ja huomenna kohti Raumaa. Upeita hetkiä anyway.


      • OnneaTappara

        Olis se maalin voinu myös hyväksyä, mutta makuasia. Tuomarit on kovilla aina kun ratkaisu tulee tehdä het eikä huomenn.


      • Kirves

        Hiinä ja hiinä, kuvasta ei näy, lykkääkö Nemo hihallaan kiekkoa samalla, kun pukkaa poikkarilla Metsolan maaliin, miksi pukkaisi, jos kiekko maaliin muutenkin menisi? Tuopahan väriä sarjaan tällaiset. Kuitenkin juuri tässä pelissä voimasuhteet olivat vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Tapparan eduksi.
        Ennakkosuosikin kotikentältähän peli oikein televisioidaan tänään, pääsee jokikinen tulkitsemaan tilanteita.Tuollaisia maaleja Lukko tulee enenevässä määrin yrittämään jatkossa, se on sen valtti.
        Muistanette elävästi viime kauden välierät ja miten kiekko pomppi Lukolle, taisi kolmessa matsissa peräperää mennä pakin jalasta tms kiekko Tapparan maaliin.
        Ei tämäkään mikään 4-0 sarja ole kummallekaan. Ennakkosuosikki parantaa vielä peliään, ei Tapparalla helppoa tule olemaan.


      • jäähovi
        Kirves kirjoitti:

        Hiinä ja hiinä, kuvasta ei näy, lykkääkö Nemo hihallaan kiekkoa samalla, kun pukkaa poikkarilla Metsolan maaliin, miksi pukkaisi, jos kiekko maaliin muutenkin menisi? Tuopahan väriä sarjaan tällaiset. Kuitenkin juuri tässä pelissä voimasuhteet olivat vastoin kaikkia ennakko-odotuksia Tapparan eduksi.
        Ennakkosuosikin kotikentältähän peli oikein televisioidaan tänään, pääsee jokikinen tulkitsemaan tilanteita.Tuollaisia maaleja Lukko tulee enenevässä määrin yrittämään jatkossa, se on sen valtti.
        Muistanette elävästi viime kauden välierät ja miten kiekko pomppi Lukolle, taisi kolmessa matsissa peräperää mennä pakin jalasta tms kiekko Tapparan maaliin.
        Ei tämäkään mikään 4-0 sarja ole kummallekaan. Ennakkosuosikki parantaa vielä peliään, ei Tapparalla helppoa tule olemaan.

        Toinen jalka syvällä maalialueella torjuntasektorissa ennen kuin kiekko tulee alueelle. Ei maali.


      • Kirves

        Saatat olla oikeassa, en niin tarkkaan osanut katsoa, lisäksi taitaa lyödä hanskalla kiekon maaliin.
        Hylätty ikä hylätty enivei.
        Niemisen tähti lähti maata kohti, kun lyö Metsolaa mailanvarrella niskaan eilisessä pelissä, pelatkoon Lukossa vaan..


      • TapparanMiäs

        Nimimerkille Jäähovi, ensi vuonna Nemo siirtynee kantakapakkaasi kokopäivätarjoilijan hommiin. Oikeassa olet. Jos maalivahdin alueella seisova hyökkääjä koskee kiekkoon, maali hylätään. Jäähovi on hieno paikka, sen seinillä on enemmän suomalaista jääkiekkohistoriaa, kun koko Hämeenlinnassa yhteensä. Tulen käymään ennen pelejä ensi vuonnakin.


    • Entvaltsu

      Hei halo! Jättäkää tuo sana suomalisten tvispeljien edestä pois, kun huippu, tähti, ym, ym paskan kehuminen tyhjästä!

      • EnOsaaHollantia

        tvispeljien???


    • HämyHämäläinen

      Voihan tappalan tappala. Pitkä oli peli ja voihan rähmä kun metsolalta putos ripari. Kannattais ottaa kii ne kiekot. Nyt kävi näin. Pelit jatkuu, joten ei puhuta tappalasta pahaa ettei miähet ja kirveet ala nyyhkyileen. Maanantaina sitten taas uus peli ja uus päivä. Huomasitteks kuin Nieminen hymyili pelin jälkeen, nannaa aina kun tappula häviää, eikä selityksiä, turpaan saitte tällä kertaa.

      • TapparanMiäs

        Tahmea esitys meiltä. Lukko sai hyökkäyskalustomme kädettömiksi. Yksi tehty räkämaali on huono suoritus. Jos se todella onnistuu siinä noin hyvin jatkossakin, se saattaa mennä jatkoon. Kukaan ei kuitenkaan jaksa eikä osaa vahtia kolmikkoa Kuusela, Jormakka ja Palola montaa ottelua peräkkäin, heistä kun kuka tahansa voi tehdä maalin vaikka joka vaihdossaan. Lukko voi voittaa ottelun, parikin, mutta lopulta Tappara menee jatkoon. Hämeenlinnan Tappara fanien kannattaa liittyä vaikka Facebookin kautta yhteen, meitä on täällä ainakin toistatuhatta, on ehkä mahdollista järjestää ensi vuonna kuljetuksia Hakametsään katsomaan Hämeen Parasta Kiekkoa.


      • Kirves

        No oli umpisurkea peli kyllä. Ennakkosuosikki oli aavistuksen parempi, mutta ei sekään mikään hyvä.
        Karjalaiselle tuli tällä kertaa ne parhaat paikat, mutta jäätyi pahasti.
        Lukon reppuselkäjääkiekko puri nyt, järkyttävän näköistä, mutta kaikenkaikkiaan molempien esitys oli aika hirveä tällä erää.
        Yksi lepopäivä ja uusi päivä. Kyllähän se tuosta kääntyy, vaikka ennakkosuosikki yrittää hyvin.
        Dufvasta tuli mieleen Beck-elokuvien "naapurin setä" kaulahuivineen :)


      • Kirves

        Tuosta fanibussijutusta, se on ihan hyvä idea Tapparan miäheltä.
        Minun tapparalaisuuteni tosin ei minua saa minkään firman/urheiluseuran bussiin pönöttämään, mutta oikeille faneille ehdottomasti hyvä juttu.
        Kyllä omalla autolla on mukavampi ajella tekemään analyysejä :)
        Muutenkin, liki 40 vuotta on seurattu Tapparan pelejä, odottelen tässä vain, että se viimeinenkin merkkipaalu kääntyy kirvesrinnoille, eli 16. mestaruus ja 10. liigamestaruus, Ilves ja TPS siis sitten saavutettu, sitten voin heivata koko jääkiekon seuraamisen. Onhan sitä jo tarpeeksi yhdelle miehelle tullut seurattua.


      • TapparanMiäs

        Olen ottanut yhteyttä Kotkan Tappara-etäfaneihin, koukkaavat mielellään Hämeenlinnan kautta tarvittaessa. Jostain syystä Kotkassa on tälläinen isompi fanikasautuma. Mutta toki Tappara on suosituin joukkue koko Suomen maassa myös oman kaupunkinsa ulkopuolella ja kaukaisimmat fanit löytyvät Australiasta.


      • Kirves

        Toki jopa Kotkassa ymmärretään jääkiekon päälle, täällä Hämeenlinnassa ei näitä Patrik Virtoja pidetä, vaan päästetään menemään. Sitte ollaan ihmeissään ensi kaudella, kun pelaajia ei ole markkinoilla, käsittämätöntä. Juuri on mouhottu, että enemmän omia poikia, sitte yks mitat ehkä just ja just täyttävä kasvaa, niin eikun pihalle.
        Vähän yritystä nyt Keho


    • Höntsäillään

      Kerho haluaa yhtiöityä ja kokea samaan helinään heti konkurssin. Siksi tänne ei juuri nyt etsitä pelaajia, jotka pystyisivät tuottamaan menestystä. Täällä vedetään nyt muutama kausi höntsäkiekkoa ilman paineita:D

    • VoiKiesus

      Tapparat on olleet näemmä hiljaa? Keskittyvät tämän illan peliin varmaan? Pelihän meni lukolle -1-2 ja tappara varmaan on taas surkee kun hävisi? Nyt voisi olla niin, että tuossa sarjassa ryöstön jälkeen kotietua ei enää menetetä, joka tarkoittaa sitä, että tappara pelaa pronssista ja siihen ei mee kauaa.

      • Kirves

        Njää. Niinhän se meni. Tehotonta oli yhä.

        Norsut pyrkivät taas vuorten yli, Mansen Scipiolta vaaditaan taas tiukkaan taisteluun oikeita ratkaisuja.
        Kuinka käy, kaatuuko Rauman Hannibal, vai voittaako norsuarmeija tällä kertaa..seuraava peli keskiviikkona..


    • VoiKiesus

      Tehotonta oli juu, mutta edes tapparan kannattaja ei voi sanoa, että peli oli paskaa. Joten nyt vaan hävisitte hyvälläkin pelillä:) Taitaa olla Tapolalla keinot aika vähissä Lukkoa vastaan, ei olis montaa päivää aikaa löytää niitä juttuja, millä matka jatkuu, jokatapauksessa se jatkuu, mutta onko se teillä sittenkin se pronssimatsi??

      • Kirves

        No, oli toi aika paskaa kyllä :) Mutta se on vähän miten katsoo. Hidasta ja kankeaa.
        Norsukiekkoilijat tykkää toki.
        Voi olla pronssimatsi tai finaalit, kukaan ei tiedä, paitsi Kummola :)


    • KahrellaKentälläKultaa

      Tapparallahan on pullat hyvin uunissa. Mitaleista pelaavat ja mites meillä täällä hitaassa hämeenlinnassa? Pelit on loppunu jo pitkän aikaa sitten ja kun katsoo tota hpk:n sopimustilannetta, niin aika täydellä tohinalla mennään kohti ens kautta. Taitaa olla kaikki 9 kappaletta sopimuspelaajia ja joukossa nyt ei sellasia ole, joilla voi isompaa menestystä rakentaa. Sehän on iso säästö kun painetaan enskausi kahdella kentällä ja pelitkin voi pelaa pullerin ulkojäällä. Ajattele tässä nyt sitten kausikortin ostamista kun tyhjää säkkiä olis myynnissä, antaa olla, ryypätään kausarihinta kesän aikana ja katellaan lätkät ruudusta.

      • TapparanMiäs

        Lukko puolusti kaksi peliä oikein mallikkaasti. Mikäli se todella pystyy siihen neljä kertaa seitsemästä, silloin se voittaa myös Kärpät. Ja okei. Ville Niemiselle todella suodaan se puuttuva, ehkäpä Lukko puolustaakin apinan raivolla osittain juuri Villelle. Mutta Tappara ei ole vielä hävinnyt. Ei sinne päinkään.


      • Kirves

        No juu, mä jo katsoin, että olet vaihtanut puolta ;) Mutta ei. Kyllä Kärppiä, ja ylipäätään toisen parin voittajaa vastaan pääseminen edellyttää ensin jatkopaikkaa näistä sarjoista..
        Mun uskoni urheilun rehellisyyteen ja sellaisiin ulkojääkiekkoilullisiin asioihin, kuin media, on rapissut jo aikaa.
        Näitä pelejä pelataan tietty määrä syystä ja varsinkin toisesta.
        Aamulehti meedioi nyt näyttävästi Tapparan pukukoppimurheista, okei, miksi?
        Veikkaan, että Raumalla on hiukan erinäköinen Tappara ja kappas, voi olla, että ei olekaan murheita.
        Tai sitten ei, ei voi tietää.


    • Kirves

      On huikee matsi menossa Raumalla, saas näkee, nyt on Nemon sauma "kostaa" ja muutenkin sankareille tilaus. Mahtava välieräpari nämä norsut ja kirvesrinnat.
      Voittaa kumpi vain, se on finaalipaikan arvoinen.

      • MahtavaRosteriTulossa

        Onks meillä Hämeenlinnalaisilla jo yli kymmenen sopparipelaajaa ens kaudeks vai ootellaanko ekaks finaalit ja katsotaan vasta sitten keitä me tänne hyväksytään/ostetaan?


    • MansenJunaMeni

      No taistelu jatkuu tapparan miähet sanoo looseri kerhon mies! Voitot ois sit lukolle 3-1. Tällä hetkellä se pronssipeli on lähempänä kuin moni mansen mummo tietääkään, mutta ei se finaaliin nousukaan ihan suuri ihme ole, mutta ihme olis kuitenkin. Tässä sarjassa taitaa ratkaista asian Dufva vs Tapola ja Dufva taitaa kokemuksella tällä kertaa viedä sarjan ja lukon finaaliin. Lätkä on ihmeellistä, sillä kukaan siinä ei ole mestari valmiiksi, ennenkuin pelit on pelattu. Nyt lukolla 3 ottelupalloa ja se on paljon ja uskoisin, että tappara ei kykene nousemaan ja ansaitsemaan paikkaa finaalissa.

      • Kirves

        Olihan loistopeli. Kyllä tiukassa on jatkopaikka, mutta edelleen, tuosta Tapparasta ei vaan tiedä. Se tekee melkoisia ihmeitä näköjään silloin, kun vähiten odottaa.
        Zapolski on pitänyt tasonsa koko ajan ja se on kaiken todennäköisyyden mukaan se yksi juttu, mikä homman nyt kääntää Lukolle.
        Mutta ei ainoa, norsut vaan jaksaa painaa illasta toiseen, vastoin kaikkia ennakkokäsityksiä. Jonne Virtasellakin taitaa olla vaihtojalat, kun äijä vaan ei väsy.

        Se maalin ero, tai siis kahden, kun tasuri ei riitä.
        Eilen Tapparan kiri loppui 3-3:ssa kuin seinään, siinä olis pitänyt lisätä kaasua, mutta Tappara hölläsi. Lukko oli sillassa pitkään ennen Kuuselan maalia.
        Sen jälkeen peli tasoittui.
        Lukko on ollut tuon verran parempi nyt kolmesti, mutta tämä oli jo lupaava esitys Tapparalta. Vielä on saumaa, koska on jääkiekosta kyse.
        Toisaalta Lukko osoitti senkin, että hyvänolontunnekaan ei ole vierasta, niin nopeasti suli 3-0 johto.
        Jos se nyt yhtään löysää, meno muuttuu helposti.


    • DynastiaLapista

      Mutta lopussa kuitenkin Kärpät vie mestaruuden otteluvoitoin 4-1. Valitettavasti

    • SpukeEtelästä

      No kannattaa ensin kattoo pystyykö kärpät edes hoitamaan jyppiä. Jotta valitettavasti ei olisi mikään ihme, jos kärpät pelaisi pronssista. Pelit on pahasti kesken ja dynastia lapista on jo pelannut mestaruudenkin ouluun. Jos olet noin varma, olisiko vedon paikka? 1500 ecua vetoa, että kärpät ei vie mestaruutta? Että sellanen dynastia sitten joo..

    • Kirves

      No, Kärppien jatkopaikka on yhtä tiukassa, kuinTapparan. Tuo 8-3 oli päivä, jolloin Kärpät saattoi menettää otteensa, Huono päivä Jypillä ja kaikki meni Kärpillä putkeen.
      Mitä vaan voi sattua, Donskoin loukkaantuminen olisi Kärpille lähtö.
      Mutta silti, en minä Jypiä finaaliin toivo, edes Tapparaa vastaan, Kärpät sopii Tapparalle paremmin ;)
      Eilisessä matsissa Tappara vei peliä 3-0:sta 3-3:een täysin, tuo ote pitää saada Tampereella esiin koko pelin ajaksi, ja tämä jatkuu peli kerrallaan ties minne.
      Vääryyttä ei ole, vaikka kuka menee jatkoon, kaikki ovat pelanneet erinomaisesti, norsukomppania jopa ylittänyt itsensä jo.

    • TapparanMiäs

      Siinä vaiheessa kun Pekka Saravokin laittaa kulkusensa eteen yksi kerrallaan, ei vastustajalla ole mitään saumaa. Terveisiä Hakametsästä!

      • Kirves

        Joo, väärä varuste/kahdella mailalla pelaaminen, olis pitänyt antaa jäähy.
        Homma jatkuu, taas vastoin kaikkia ennakko-odotuksia.
        Katotaan, minkälaista rehua Dufhva norsuilleen saa syötettyä kotipeliin, nää on pienistä jutuista kiinni, eilen ne meni Tapparalle ja noin kävi.


    • Kirves

      Ei riittänyt rehut vielä. Homma jatkuu maanantaina.
      Kiva nousunpoikanen menossa,riittäkö saas nähä :)

    • sielläonPELI

      Ei uskoisi että pelataan Finaalihokkii, aivan surkeeta kiekkoo. Toivottavasti tahti muuttuu, saman näköistä leikkiä kun Suomi-Saksa pelit.

      • RohkeastiHyökätään

        Kerhon kilpikonnapuolustus loistaa poissaolollaan.


      • Kirves

        He, happamia ovat.
        Vielähän ei ole finaalipelejä.

        Syy, miksi sarjat muodostuvat, joko taisteluksi tai taitokiekoksi löytyvät osin pelityyleistä, osin tuomareista, mutta jääkiekkoa voi pelata monella tavalla, kunhan ei Kehon tavalla, jolloin jäädään ulos.
        Tappara pärjää tällä hetkellä molemmilla tyyleillä. Lukko taistelulla. Tässäkö on nyt sitten se ero, kun Zapolski onkin osoittautunut kuolevaiseksi?

        Tapparasta löytyy lähes maagista taitoa silloin, kun se saa hiukan tilaa. Lukko on nyt kahdesti erehtynyt sitä antamaan, vielä jos kolmannessa tuohon sortuu, se on menoa.
        Peltolan ilmiömäinen lavankärkiohjaus oli hyvä esimerkki, Greenin täydellisesti laskettu "pakin luistimen hypotenuusa contra maaliviivan ja molarin välinen lineaari"-tyyppinen osuma samoin, puhumattakaan Tömmernesin Rauman jäähallin ilmanpaineen tunnistamiseen perustuva alamummo.

        Tästä on kyse ja homma pahasti kesken.

        Maanantaina kiistatta parempi jatkaa, kunnia sille, molemmat ovat loistavia joukkueita, mestariainesta.


    • TapparanMiäs

      Nämä on niitä ainutlaatuisia vai pitäisikö sanoa jokakeväisiä hetkiä, joista Kerhon kannattaja pääsee nauttimaan ehkä kerran eläissään. Huomennataashakametsään!!!!! Ja sen jälkeen Jypiä 4-0 kaakeliin

      • TapparanMiäs

        Ja korjattakoon sen verran, että tuo 4-0 on otteluvoittojen määrä, ei yksittäisen ottelun lopputulos.


    • Kirves

      Henkilökohtaisena toiveena kärpät voisi myös olla finaalissa, jos Tappara ei rentoudu liikaa huomenna, ei ole Lukkoa helppo voittaa vieläkään. Kahdestakin syystä.
      Viime vuotinen olis hyvä kuitata ja loppuis tuo vinkuminen tuomarin linjoista (on kuin suurin pudottaja-keskustelua välillä), Tapparan vauhti ja tehot nimittäin riittää Kärppiä vastaan loistavasti, maalivahtipelissähän Tappara tulee olemaan valovuoden edellä.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      69
      3023
    2. Istuva kansanedustaja epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta

      Seiskan tietojen mukaan Timo Vornanen on epäiltynä pahoinpitelystä ja ampuma-aserikoksesta eikä kenellekään taatusti tul
      Maailman menoa
      418
      2878
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      102
      2272
    4. Timo Vornanen kilahti

      Mikähän sille kansanedustajalle polisiisi miehelle on noin pahasti mennyt hermot , että tulevaisuudensa pilasi totaalise
      Kotka
      93
      2164
    5. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      73
      1924
    6. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      11
      1864
    7. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      7
      1860
    8. Pullonpalautusjärjestelmä muuttuu - paluu menneisyyteen

      EU suuressa viisaudessaan on päättänyt, että pulloja pitää kierrättää. Jos oikein ymmärsin, nykyisen järjestelmänmme ti
      Maailman menoa
      153
      1848
    9. Tollokin tajuaa että Timo Vornanen

      oli joutunut äärimmäiseen tilanteeseen ampuessaa yhden laukauksen katuun. Ei poliisi tee tuollaista hetken mielijohteest
      Maailman menoa
      338
      1794
    10. Sininen farmari - Ford Focus- YFB-842 on poliisilta kadoksissa Kauhajärvellä

      https://alibi.fi/uutiset/poliisilta-poikkeuksellinen-vihjepyynto-autossa-oleva-henkilo-on-avuntarpeessa/?shared=29255-2d
      Lapua
      6
      1672
    Aihe