Vaalitentit

ihmettelen

Mihin hävinneet kunnon vaalitentit. Puheenjohtajien annetaan antaa lässyn lässyn vastauksia. Vetäjien tulisi vaatia selviä kyllä tai ei vastauksia. Tulisi todelliset kannat paremmin selville.

1

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Y.K.I

   Tuo on aivan totta. Onko käynyt nyt niin, että toimittajat ja puheenjohtajat ovat tulleet toisilleen liian tutuiksi. Ja kun uusia yrittäjiä ei päästetä ruutuun, niin aikamoista näyttelyähän tuo tuntuu olevan. Eikä nukkuvien liikkeelle lähdöstä ole pelkoa.

   Tai olisiko sittenkin? Entäs jo yli 600 000 aiemmissa vaaleissa nukkunutta lähtisikin liikkeelle? Äänestämään todellisia pienpuolueita. Vaikka sitten ihan piruuttaan, jolloin tehtäisiin uusi Suomen ennätys. Äänestysprosentissa. Tästä lisää:

   - Suomalaiset uuteen äänestysennätykseen -
   Julkaistu maaliskuu 31, 2015
   by Suomi 2017 - Suomi 2.0

   "Tämä uusi ennätys on mahdollista saavuttaa jo eduskuntavaaleissa 2015. Kiitos valtakunnallisesti, maakunnallisesti, paikallisesti ja kaikkialla myös sosiaalisessa mediassa toimivan Ylen eli Yleisradion. Suomen mediakentän ylivoimaisen jättiläisen.

   Tätä otsikon mukaista vaaliyllätystä isojen puolella pelätään. Varsinkin, jos uusi ennätys onkin tulossa pienten puolueiden puolelta? Ja Suomen suurimman puolueen eli nukkuvien puolueen heräämisen kautta.

   Toki kaikki tämä on kiinni Yleisradiosta, joka ei sitten millään; tunnu päästävän pieniä puolueita telkkarin suoriin vaalitentteihin. Eikä siinä mitään, vaikka Yleisradiossa valtaa pitää tällä hetkellään vuorostaan kokoomus, niin kyse on kuitenkin verovaroin kustannettavasta tiedotusvälineestä. Tässä vapaaseen paranteluun idea, jonka toteutukseen on edelleen aikaa. Tieto ja taitoa tämän idean toteutukseen taas Ylellä piisaa yllin kyllin. Hyvänä esimerkkinä kaikki ehdokkaat kattava Ylen vaaligalleria.

   Ensin lyhyesti paluu tulevaisuuteen eli 100-vuotiaan Suomen; uusiin vaalitapoihin ja käytäntöihin."

   Idea on kuulemma vapaasti paranneltavissa ja laitettavissa toteutukseen:
   https://suomi2017.wordpress.com/2015/03/31/suomalaiset-uuteen-aanestysennatykseen/

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13304
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1568
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1296
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1135
  Aihe