Persut julkaisivat vaalien alla lehdykän maahanmuu

Voihanvattu

Persujen näkemät "maahanmuuttokustannukset", laatijana hommafoorumin "älymystö".

3

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Kustannuksetjulki

   Perussuomalaisten tekemä juttu kertoo arvion todellisista maahanmuuton kustannuksista valtiolle. Hallitus haluaa vaan pimittää maahanmuuton kustannukset ennen vaaleja. Kun totuus maahanmuuton kustannuksista tulee julki, niin kaikki puolueet haluavat leikata maahanmuuton kustannuksista. Nyt vaan Perussuomalaiset ajavat tätä asiaa omana vaaliteemana, mikä on hyvä asia. Muut puolueet vaan mamuttavat, eivätkä käsitä mitä se maksaa Suomen valtiolle.

   • pakolainen

    Itse olen nähnyt VVMn salaisen laskelman, missä maahanmuuton TODELLISET kustannukset ovat 2000 miljoonaa eli 2 miljardia vuodessa ILMAN terveydenhoitokustannuksia.
    Tämä tarkoittaa sitä, että persujen arvio on huomattavasti ALIMITOITETTU.
    Esim virolaisille ja venäläisille maksetaan lapsilisät ym perhetuet lasten 18 ikävuoteen asti jo isän muutaman kuukauden Suomen työskentelyn jälkeen, vaikkei perhe olisi edes käynyt koskaan Suomessa.
    Samaan aikaan suomalaiset lapsiperheet kurjisteaan nälkärajalle.
    NAISVALTAMME ei harjoita siis pelkästään afrikkalaisten mamujen ja romanien yms erioikeuksien ajamista, vaan myös normaalit työperäiset maahanmuuttajat ovat etuoikeutettuja omiin kansalaisiimme verrattuna.
    Se, joka äänestää NAISTA tai sosialistia tai vihreätä maanpetturia, pitäisi menettää kansalaisoikeutensa maanpetturina.


  • maastamuuttaja

   Eipä tarvinne kauaa huokailla maahamuuttajien määrää. Saattaapinimittäin olla niin, että persujen valtaan päästyä tämä nyt Suomenniemeä asuttava porukka löytää itsensä Siperian perukoilta kuten osa Eestiläisiä aikoinaan ja täällä näitä nyt meidän asuttamiaamme maisemia hallinnoivat Putinin jälkeläiset.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13304
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1568
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1296
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1135
  Aihe