pienen koiran kuivaruoka

auringonkehrä2

etsin 3v. terrierilleni ruokaa kun royalcanin ei sopinut enää >(kutinaa yms...) no jahti vahti on kokeiltu, sitä koira söisi mielellään mutta sen laatu ei sovi koiran suolistolle. No merkit joita olen miettinyt ovat brit care, hill´s , hauhau tai acana. Koira pitäisi saada laihtumaan, minkä jälkeen voisi jatkaa samalla tai vaihtaa samanmerkin vähän kaloriseen ruokaan.
toi hauhau kyllä kiinnostais mutta jotain epäilyjä on merkkiä kohtaan.

9

88

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 3455678

      Käy eläinliikkeessä, ja kysy sieltä.laadukasta viljatonta varmaan löytyy, ja paljon muutakin, diettinappulaa yms.

    • gggggdddggdgdgdg

      Itse lähtisin raakaruokaa syöttämään, mutta mainitsemistasi merkeistä olen koirilleni kokeillut tuota brit carea ja se sopi ainakin hyvin minun koirille, nirsokin koira söi sitä mielellään eli suosittelen. Hau hau;ta en suosittele, yhdelle koiralleni tuli ihooireita, brit care sillekkin sitten sopi ja oireet hävisi.

      On niin koirasta riippuvaa, mikä sopii ja mikä ei.

      Minun leikattu koira pysyy hyvässä kunnossa raakaruualla, maha toimii paremmin. Noin pienele koiralle kuin sinulla on, ei tule kovinkaan kalliiksi tuo.

    • pandeem

      Siinä vaiheessa kun koira rupeaa saamaan oireita nappulasta, on viimeistään aika pistää tuoretta ruokaa kuppiin. Ylensä nappulan vaihto auttaa vain hetkeksi ja oireet palaavat. Kas kun ei niissä niin suuria eroja ole. Liha ja rasva, kala, sisäelimet, kananmuna ja hapanmaitotuotteet - raakana tai kypsänä - palauttavat koiran terveyden. Hiilareitten kanssa tarkempana, sieltä usein ne vatsavaivojen aiheuttajat löytyvät.

    • auringonkehrä2

      koirani vatsa ei kestä barffausta! voishan sitä välillä tehä ittekin ruokia, mutta olis kiva olla joku nappulakin joka sopii. Ja mikä on hyvä hiilari koiralle ?

    • EikäOleEdesHankalaa

      Kokeile eri ruokia, mutta viljattomia. Itsellä taas hyviä kokemuksia hauhausta, siis siitä senioreiden/ylipainoon taipuvaisille. Kana-riisiä, siis sitä laihempaa versiota syötän molemmille, mutta meillä laitetaan aina joukkoon jotain vaihtelevasti. Viiliä, raejuustoa, lisäkeriisiä, muna silloin tällöin ym... Myös öljyä. Tokin molemmat koirani ovat leikattuja joten ovat taipuvaisia lihoamaan. Kumpikin saaneet elämänsä pari-kolme ekaa vuotta eläinkaupan nappulaa, mutta myöhemmin muuta ja kun laitan joukkoon muutakin ja saavat tietty luita yms. kaluttavaksi, niin hyvin on painokin pysynyt kurissa. Toki molemmat saavat vähintään sen viisi km päivittäin ja usein enemmänkin. Lisäksi nenän käyttöä ihan vaan kotioloissa tykkää etsiskellä molemmat lelujaan ja noutavat mielellään. Pois kaikki turhat välipalat. Jos esim. annan kanafileen tmv., niin silloin vähennän hieman ruoan määrää. En seuraa taulukoita, vaan katson miltä koira näyttää ja sen mukaan mennään.

    • Countria

      Meilläkin mennään raakaruokinnalla mutta syötin aiemmin Canagania mikä vastasi samaa sisältöä mitä syötän nyt omin käsin tehtynä toinen on Orijen.

    • Haukkuwa

      Nutrolta löytyy lammas-riisi mini
      ProBoosterilta kana-riisi mini&medium

    • 1412

      Roual canin on surkeeta sontaa. Sillä ei saa kun eläinläälärilaskut tappiin ja hoitona eläinlääkäri myy lisää royal caninia. Kannattaa panostaa kunnon ruokaan. Meillä on ollut käytössä orijenia, ziwipekiä ja nyt menee clinivet.

    • KannattaaKokeilla

      PureNatural light. Sillä sain koirani laihtumaan. Nykyään se syö saman merkin viljatonta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      119
      2681
    2. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      256
      1155
    3. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      91
      1129
    4. Taas kuoli kuortaneella

      Mitä tapahtui kuhinoilla kun auton alle jäi ja kuoli 66.
      Kuortane
      8
      1084
    5. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1011
    6. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      12
      940
    7. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      63
      933
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      906
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      41
      842
    10. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      37
      809
    Aihe