Siisti, edullinen majoitus Lontoossa

bustobus

Lokakuussa Lontooseen ja otamme vastaan majoitusvinkkejä. Siisti, edullinen hotelli, b&b, majatalo. Kertokaa omia lemppareitanne.

13

1653

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • RaeLontoon

      tsekkaa Mitre House Hotel. Kaksi tähteä, lähellä Paddingtonia ja Hyde Parkia.

      • Simpson

        Olin kahden teinin kanssa viime kesäkuussa. Ihan ok hotelli meidän perustarpeisiin (3hh, aamupala ja kylppäri omassa huoneessa). Vaikka huoneemme oli Sussex gardens´n puolella, niin liikenne ei haitannut. Hissi ja tallelokero. Pieniä ruokakauppoja ym. lähellä ja tosiaan lyhyt matka Paddingtonille, Hyde Parkiin ja Oxford streetille.


    • ippoliinatar

      Lancaster Hall Hotel Paddingtonissa. on hotelli-ja hostellitason huoneita, sis aamuaisen

      • karhuherraP

        Paddingtonin alueella vanhoissa taloissa on paljon pikkuhotelleja, joiden taso yleensä noin 2 tähteä. Lontoon hintatasoon ja sijaintiin nähden hinta/laatu on hyvä. Olen ollut parissa, en muista nimiä, ne vaihtelevat nimiä välillä. Korttimaksusta veloittavat aika paljon ekstraa, käteisellä myyvät halvemmalla. Etuna on, että Paddingtonilta pääsee junalla suoraan kentälle.


    • jukka22333

      Tune hotelssia monet mainostaa. Itse olemme menossa Ibis-ketjun hotelliin Shepherd's Bushiin.

    • satunnainen-matkailija

      Olemme menossa vaimon kanssa 'kävelylle' Lontooseen mekin. Siitä onkin aikaa jo vuosikymmeniä kun joskus ehkä oomme kävelyllä olleet... Mutt nyt onkin kyse hiukka erilaisesta kävelystä... Nimittäin BBC:n Promseista ;)
      Sukulaisfrouva on valinnut majapaikaksemme Imperial-ketjun hotellin, myös suht läheltä Hyde Parkia. Sieltä turistikohteiden puolelta. Ei rautatieaseman vierestä.
      Hän on majoittunut useammankin kerran ko hotellissa ja pitää sitä kelpoisena meille eäkeläisille.

      https://www.imperialhotels.co.uk/en/

    • bustobus

      Agodan kautta saatiin hyvä tarjous Mitre Housiin.

    • Wocha

      Älä mene Paddingtonin alueelle. Karmeita lutikkahotelleja nuhjuisella alueella. Arabialuetta. Arabikaupat. Heikkolaatuisia ruokapaikkoja. Hinta/laatu-suhde ei todellakaan vastaa.

      Suosittelen Bayswateria, ja esim. Hyde Park Suite -huoneistohotellia. Ostat itse ruuat lähiTescoExpess:stä tai Sainbury´s:ltä. Tai kävelet hieman kauemmaksi Waitroseen. Tube kolmen, neljän minuutin kävelymatkan päässä. Huomattavasti kivempi kuin Paddington. En tajua alkuunkaan Paddingtonin aluetta. Tympeää seutua. Lue tarkkaan Tripadvisorin kuvaukset Paddingtonin hotelleista, jotka todellisuudessa eivät ole hotelleja: b&b-paikkoja, joissa tarkoitus yöpyä korkeintaan kaksi yötä. Juurikin tuo em. Sussex Gardens pelkkää kovametelistä bussireittiä.

      Bayswaterissa Hyde Park Suite-huoneistohotellissa heräsin sisäpihan puolella mustarastaan lauluun. Poikkesin ostamaan tuoreet sämpylät Sainsbury's:ltä. Ihana aamupala - ja eikun Lontoon päivään.

      Kehoitan unohtamaan sanan "edullinen" Lontoossa. "Edullinen" tarkoittaa samaa kuin karmea läävä. Jos haluat yöpyä Lontoossa ilman suurta mielipahaa, niin maksa reilusti enemmän majoituksesta kuin missään muussa Euroopan kaupungissa. Esim. samalla hinnalla, millä yövyimme Paddingtonissa Normandie Hotellissa (lutikoita), olisimme saaneet loistomajoituksen esim. Tukholmassa tai Berliinissä. Se pitää paikkansa, että korttimaksuista veloitetaan paljon, paljon ekstraa.

      Lontoossa on eri hintataso kuin manner-Euroopassa, ja aivan erilainen standarditaso. Likaisuus, tahmeus ja nuhjuisuus on silmiinpistävää. Lontoo ja Englanti ylipäätään ovat meille suomalaisille huomattavasti eksoottisempia paikkoja kuin esim. Saksa tai Ranska. Kieli on tuttu, sitähän meillä opiskellaan kolmannelta luokalta lähtien. Todellisuudessa englantilainen elämänmeno, kulttuuri ja normisto eivät ole manner-Eurooppaa. Brittienglanti eroaa voimakkaasti amerikanenglannista, eikä sitä voi tietää etukäteen ennen kuin paikan päällä.

      Me suomalaiset luulemme, että koska osaamme englantia, niin Englantikin maana olisi meille tuttu - ja sujuva samalla tavoin kuin koulussa hankittu kielitaito. Ei pidä paikkaansa! Olen asunut Yhdysvalloissa, Ruotsissa ja Saksassa. Iso-Britannia eroaa kaikista em. maista - ei edukseen. Omituinen, kummallinen, ihmeellinen ja vaikea kulttuuri.

      Britit eivät ole kovin ystävällisiä. Kohteliaita kyllä, mutta kylmällä tavalla. Ai ai, sekin John Lewisin kylmäsilmäinen miesmyyjä, jonka suupielen lihakset muka hymyilivät, mutta silmät leiskuivat kylmää ärtymystä, kun hyvällä englannillani rohkenin kyseenalaistaa hänen nettikauppatietämystään. Tai ikäiseni naismyyjä Harrod's:llä, kun pälätin ja kyselin tietoja parfyymiä ostaessani...Silti se damn saari kiehtoo.

      Paras vinkki: älä etsi mitään edullista. Lisää suoraan Lontoon matkaasi 2000-3500 euroa; majoituksen taso muuttuu paremmaksi oleellisesti.

    • lutikoitakarkuun

      Lontoossa saa majoituksesta maksaa enemmän kuin muualaa Euroopassa, se on totta. Lisäksi nuo kahden tähden majapaikat eivät todellakaan ansaitse tavallisesti edes yhtä tähteä. Lutikoiden lisäksi riesana tuppaavat oolemaan yhteinen kylppäri, jonka lukko saattaa vieläpä olla rikki, minimaalisen pieni huone, jossa ei mahdu kääntymään saati sitten varastoimaan suurta matkalaukkua jne.

      Varatkaa siis nimenomaan majoitukseen varoja, muuten tulette ylpymään alkeellisissa oloissa, joita Suomesta ei varmaan edes enää löydy etsimällä. Kolme tähteä mestalla ainakin tulee olla ja loistava kuvakimara sivustolla tarkkoine tietoineen.

      Lisää Lontoon majoituksesta ja muusta cityyn liittyvästä löytyy täältä:

      http://lontoo.org/hotellit/

    • matkamanne

      On myös olemassa firma Airbnb.com, joka välittää kotimajoitusta. Valintasi mukaan joko koko asunto, oma huone tai jaettu huone. Kannattaa tutustua. Lontoossa olen asunut nyt kolmessa eri kodissa ja tykännyt.

      • Simpson

        Ensi kesän reissu Lontooseen suunnitteilla, tällä kertaa matkustaa 2 - 4 henkilöä. Voitko kertoa noista kodeista tarkemmin ja montako henkilöä niihin sopii.


    • Lontoonmatkailija

      Olemme majoittuneet Travelogdge hotelliin London Central Waterloossa jo kymmenkunta kertaa. Hotelli on rauhallisella alueella noin viiden minuutin kävelyn päässä Waterloon asemalta.Kun katsot paikan kartalta, niin näet kuinka lähellä olet Big Beniä ja London Eyetä. Trafalgar Squarelle kävelee sillan yli alle puolessa tunnissa. Hotelli on todella edullinen muihin verrattuna, mutta erittäin siisti, hyvä aamupala (8 puntaa, pitää varata erikseen varauksen yhteydessä) ja ystävällinen henkilökunta. Huoneissa on tee/kahvinkeittomahdollisuus, mutta ei minibaaria, silitysrautaa eikä muita juttuja jotka nostavat helposti huoneen hintaa. Hiustenkuivaajaa saa lainata respasta. Eli huone on siisti, hyvät sängyt, siistit kylppärit, mutta varustus on muuten riisuttu tarpeettomista jutuista. Kahden hengen huone pari viikkoa sitten oli 56 puntaa sisältäen aamupalan. Ilman aamupalaa 49 puntaa. Suosittelen tuota hotellia, siellä on sisustuksen puolesta vähän skandinaavinen fiilis. Minulle ei tarvitse olla luksusta mutta oikeasti siistiä pitää olla :-)

    • Church

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      118
      7369
    2. Rokote otti taas omansa. Maki Kolehmainen kuollut.

      RIP Maki. Muusikko, tuottaja ja säveltäjä Maki Kolehmainen on kuollut. Asiasta uutisoi ensimmäisenä Yle. Kolehmainen k
      Maailman menoa
      66
      3442
    3. Mites meillä nainen tämä yhteys

      Onko se yhteistä se kokemus siitä, että tunnemme syvästi toisemme? Tunnemme vetoa ja sielunyhteyttä, jotain kuin toisest
      Ikävä
      72
      1725
    4. Miltä kaivattusi näyttää

      Kehtaako esitellä kenellekään? 🤣🙆‍♂️
      Ikävä
      58
      1359
    5. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1283
    6. Olen lihonut vähän

      Sekin nolottaa. Onneksi ei nähdä ihan heti. Ehdin palata ennalleni.
      Ikävä
      114
      1057
    7. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      75
      1057
    8. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      89
      972
    9. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      47
      934
    10. Toivoisin niin

      Että edes kerran heräisin vierestäsi uuteen aamuun.. 💔
      Ikävä
      55
      907
    Aihe