Mustasukkaisuus lavatansseissa

tansittaja

Mustasukkaisuuden raja.
Koskahan pitää alkaa olemaan mustasukkainen lavatansseissa?
Kun mennään tanssiparin esim.(seurustelukaverin) kanssa tanssimaan ja tanssipari haluaa muutaman piisin jälkeen parinvaihtoa ja sitten se mun oma tanssipari tanssiikin jonkun toisen kaverin kanssa monta piisisettiä peräkkäin, niin miten on, kai siinäkin joku raja jossain vaiheessa tulee. Välillä vaihdetaan, niin kuin tapaan kuuluu kahden piisin jälkeen vaihtaa, mutta sitten taas jotenkin palataan jossain vaiheessa yhteen, olenkohan mustis? Kannattaakohan enää kimpassa tanssimaan mennäkään jos toinen tanssii muitten kuin oman parin kanssa enemmän???
Mitä mieltä olette? Onko kokemuksia?

12

170

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ETVOIOMISTAA

      On nautinto tanssia hyvän tanssipartnerin kanssa! Sitäpaitsi vaihtelu on aina virkistävää. Miks sotkea jonkun typerän mustasukkaisuuden AINA ja KAIKKIALLE!??

    • tanssitaja

      Jaa, siis antaa toisen tanssia nautinnolliseasti hyvän tanssipartnerin kanssa. Elikä ei kannata mennä oman parin kanssa, antaa hänen nauttia muiden kanssa tanssimisesta

      • Tanssin.kanssasi.aamuun

        Samaa mietin. Jos muut ovat mielenkiintoisempia tanssiseuralaisia, ihmetyttää. Aina yhden tai kaksi tanssia vieraan kanssa voi ymmärtää mutta jos usein hakee ei taida olla ihan ok. Kait sinne tanssimaan mennään yhdessä siksi että myös yhdessä tanssitaan ja huomioidaan toinen (puoliso, seuralainen). Jos joku toinen on mielenkiintoisempi tanssitettava, herättää epäilyksiä vaikka ei varsinaisesti mustasukkainen olisikaan.


    • Mr.Lava_rajaveto

      Onhan sitä ihmisessä sisäänrakennettuna. EIkä se katso paikkaa, missä vain voidaan sitä tuntea. Ilmeisesti se on tunnetiloista yksi primitiivinen sellainen.

      Koska tanssi lavalla on aktiviteetti, jossa ihminen hahmottaa ajatuksiaan ja tutnemuksiaan kokonaisvaltaisesti, hän ottaa lavalla pyöriessä vauhtia ja palatessa lavalta ulos hänen tuntemuksensa tulevat esiin. Tanssiaskeleet kiihdyttävät ääreisverenkiertoa ja nostavat pulssia. Hän joutuu ehkä hillitsemään tunteitaan, sen minkä tunteillee älyllä voi. Ehkei voi yleistää, että naisilta tämä rajaveto (missä kohden h:lö reagoi voimakkaasti, hillitsemättä itseään) onnistuisi paremmin kuin miehiltä. Tunteiden esiintulemisen rajaveto on yksilöllistä. Vaatii älykkyyttä!

    • sieppari2

      Itse en tanssi mutta välillä käyn miehen kanssa lavatansseissa. Olen lavan edessä katsomassa esiintyjää ja mies tansii. Miksi olisin mustasukkainen, kun kerran yhdessä tullaan paikalle ja yhdessä lähdetään pois.

    • Huomioikaa.kumppani

      Lienee niin miten pari sen sopii keskenään. Yleensäkin on kohteliasta että toiselta kysyy luvan jos on kerta yhdessä tanssimaan lähdetty. Aika outoahan se on jos yhdessä mennään ja tanssitaankin muiden kuin oman partnerin kanssa.

    • aikuislapsellista

      Samalla jos menisitte eri lavoille , ei aikaan. Kukaan ei ketään omista. En ymmärrä vaihtoideaa, todellakaan.

      • korrektiivisti

        ei aikaan=eri aikaan tai samana iltana. tanssiparille, hänelle mietintämyssyyn ! jätä silti valot päälle :)


    • ei-ihanmustavalkoista

      Kaikkea sitä kuuleekin....pitäiskö aina tanssipaikoillakin olla kuin paita ja perse?, kyllä sitä ehtii muullakin ajalla nysvätä oman kanssa....ei meidän parisuhteessa tulis mieleenkään nysvätä tanssien aikana yhessä koko-iltaa.
      Miesten haulla en hae samaa naista kahta kertaa, olkoon tuttu tai ei, omaa avokkiani kylläkin.
      Naisten vuorolla minua usein hakee sellaiset naiset joilla on oma avo/avio mies mukana tansseissa.
      Kerran yks täysin tuntematon nainen haki mua naisten vuorolla ja sit pokkana heti perään sanoi kuulleensa yheltä naistuttavaltaan, haepa tuota miestä tanssiin, on muuten hitsin hyvä tanssittaja.... hyvä oli kyllä tämä nainenkin seuraamaan...mutta harmi kun seuraavassa tanssipaikassa tään naisen avomies kyttäs sitä avokkiaan sivusta koko-ajan sieltä miesten puolelta, ja samassa kun hain tätä naista eka kertaa sinä iltana, mies hihkaisi mulle....tää nainen on sitten varattu!...... pyyhkäisin ohi naisesta ja hain seuraavaa joka oli lähinnä. Tästäkös nainen riemastui ukkoonsa ja siinä yleisön kuullen rökitti hänet siinä lavan pihalla....no siinä ei äijän auttanu kun pyydellä anteeksi minulta käytöstään. Nainen kyllä sitten naisten haulla hakin mua monesti...ehkä ihan ukkoaan kiusatakseen
      Kyllä se piristää parisuhdetta jos välillä mies/nainen saa kokea sitä tanssinhurmaa tutun tai tuntemattoman partnerin kanssa, mutta mustiksen kanssa elämä on yhtä helvettiä, vaikka oltais kotona seinien sisällä....että piti sekin koettua yhen noita-akan kanssa...onneksi nykyisessä parisuhteessa se on vain sopiva mauste oikein annosteltuna.

    • tanssittajaa

      Jos ei oman parin kanssa tanssita niin kannattaako sitä sitten ollenkaan mennä yhdessä tanssimaan? Vosi kai sitä joskus vähän vaihtoakin sallia mutta jos samaan paikkaan mennään yhtäaikaa, niin kyllä enemmän pitäisi tansia oman parin kanssa illan aikana kuin muiden jos kerran yhdessä mennään.

    • sosiaalitanssia123a45a6

      Jos mennään kaverin kanssa niin n. puolet kappaleista tanssitaan keskenään ja toinen puolisko muiden kanssa kahden kappaleen vaihtosysteemillä. Molemmilla on paljon tuttuja näissä piireissä. Toki illan aikana täytyy huomioida, että toinen ei jää seinäruusuksi.

      Jos menen yksin tansseihin niin silloinkin vaihdan paria kahden kappaleen välein. Jos askeleet ja tanssikemia kohtaa niin voin hakea samaa naista 2-3 kertaa illan aikana, eikä siinä sen kummenpaa.

    • tanssia-pääasian-ohella

      Lavatansseihin pitää mennä aina yksin tai oman sukupuolen seurassa, ei koskaan seurustelukumppanin kanssa.

      Tytön pitää olla lyhyessä hameessa, steikkareissa, posliinivittuisena ja ilman pöksyjä. Posliinista ja pöksyttömyydestä mainitaan tanssipartnerille jo lavalla kuiskaamalla, että se on häntä varten. Jos ei mies rupee käymään kuumana, sillä on kyllä paha vika. Kannatta vaihtaa.

      Mies puolestaan seisottaa häpeilemättä kyrpäänsä ja antaa tytön tuntea sen. Se on työlle nannaa, kun huomaa saaneensa toisella seisomaan.

      Ei kannata olla tanssipaikalla loppuun asti. Turhaa pyörimistä pääasian rinnalla. Sitten vaan bylsimään jomman kumman kämpille, mieluummin koko yön. Jos seukkaa, niin voi sit jälkeenpäin kertoo olleensa porukalla, jossa ei vastakkaista sukupuolta ollutkaan. Voi myös mainita vastoin totuutta, et kyl oli tylsää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      86
      6063
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2556
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      28
      2063
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      63
      1817
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1621
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1418
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1331
    8. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1327
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1269
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1213
    Aihe