Aihe

Aalto kauppakorkeakoulu vs Hanken

hankenvaiaalto

Hei!

Olen kahden vaiheilla. En tiedä kumpaan hakisin (tai jos haen kumpaankin, niin kumpaan menisin mikäli pääsisin sisään molempiin) Hankeniin vai Aalto kauppikseen. Näitä kahta vertailevia keskusteluja on hyvin vähän (ei taida olla yhtään 2010- luvulta), joten ajattelin kysyä täältä. Voisitteko luetella pros and cons ja mahdollisesti kertoa kummasta arvelisitte olevan paremmat työllistymis mahdollisuudet?

Tack!

2

238

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • qqzzxxcc

   Et kertonut mitään itsestäsi, joten tuohon on vaikea vastata.
   Vastaukseni riippuisi nimittäin siitä mikä on ruotsinkielentaitosi tällä hetkellä? Jos olet täysin kaksikielinen ja uskot pääseväsi Aaltoon, niin suosittelisin sitä. Jos taas ruotsintaitosi on heikompi, mutta olet kiinnostunut kielestä, niin suosittelisin Hankenia koska siellä kielitaitosi kehittyy niin, että tulet täysin kaksikieliseksi.
   Aalto on vähän arvostetumpi koulu, mutta arvioisin että kaksikielisyydestä on enemmän etua. Mielipiteeni perustuu lähinnä monien merkittävien Suomessa toimivien yritysten omistussuhteisiin (noin puolet Suomeen kautta historian tehdyistä ulkomaisista sijoituksista on ruotsalaisten tekemiä ja tuohon päälle vielä suomenruotsalaisten omistukset). Kielitaito korostuu mitä korkeammalla organisaatiossa on (= sitä enemmän on tekemisissä omistajien kanssa).

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   218
   14221
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   226
   3785
  3. Maisa otti raskauskirtin esille

   Viimeinen oljenkorsi.... Miten "yllättävää".. .. :D
   Kotimaiset julkkisjuorut
   151
   2381