Ahdistelija taas eduskuntaan ?

Valtio-orja

Äänestävätkö ihmiset eduskuntaan niitä kansanedustajia, jotka ovat virkakaudellaan kourineet naisia eduskunnassa ?

Mitä mieltä kansanedustajakolleegat ja erityisesti naiset ovat vastakkaisesta sukupuolesta, joka nimittelee naisia tytöiksi, kahvinkeittäjiksi tai pahemmiksi, ja lopuksi kouraisee pepusta, lääppii käsillään tai kuolaa päälle ?

Eikö tällaista työpaikka-ahdistelua voisi välttää parhaiten sillä, että näitä nimittelijöitä tai kourijoita ei valittaisi uudelleen kansanedustajiksi ?

Pitäisikö äänestäjien tietää, kuka kansanedustaja on omalla kaudellaan kohdellut kolleegojaan alistavasti uudelleen ja uudelleen ?

Tietenkin äänestäjien pitäisi tietää, sillä muutenhan ahdistelijat ja vainoojat äänestetään vahingossa uudelleen virkaansa ja sama peli jatkuu.

Jos jollain naiskansanedustajalla on pitävää näyttöä mieskansanedustajan sukupuolta tai ihmisoikeutta loukkaavasta käyttäytymisestä, tulisi hänen ilmoittaa siitä äänestäjille, etteivät seuraavat naiskansanedustajat joutuisi vastaavaan tilanteeseen omalla kaudellaan.

Näin ihmiset osoittaisivat, että tällainen käyttäytyminen ei ole soveliasta vallan käytävillä eduskunnassa eikä myöskään muualla Suomen työpaikoilla.

5

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • elovena-eeva

   Kotouttaminen / kotiuttaminen sana on saanut kumman selityksen. Nykyään se tarkoitta, että suomeen tulleet yritetään sopeuttaa oman kansansa ja heimonsa tavoille suomessa. Eikös se ole ennemmin sitä että -> Kotoutetaan ne kyläilijät täältä sinne afrikan mantereelle takaisin. Heidän piti viipyä vain hetki.

   Kun olin sairaalassa minut KOTIUTETTIIN Siis kotiin, päästettiin pois. Lähdin sinne mistä olin tullut KOTIIN

   Kauan sitten Aboriginaalit siirrettin reservaattiin. Myös amerikan alkuperäiskansat on saman kohtalon kokeneet. Kohta on meidän vuoro.

   Odotan tuleeko mitään muutyosta uuden eduskunnan lakialoitteiden kautta, meille suomalisille helpotusta somali diktatuuriin. Kansan edustajien pitäisi edustaa kansaa....

   Olen valmis elämään ilman sitä monikulttuuria kunhan vain heidät KOTIUTETAAN.

  • miehinenmies

   Samaa mieltä, kyllä tällaiset miehet pitäisi jättää valitsematta, naiset sen ratkaisee. Naisten ei ensinnäkään pidä sellaisia äänestää, ja naisten pitää pitää niistä meteliä etteivät miehetkään sellaisia äänestä! Ei ne ilman ääniä sinne eduskuntaan mene! Sosiaalisessa mediassa, ihmisten kanssa keskustellessa jne. voi näitä asioita ottaa esille, sanoa suoraan jos tietää kuka on ollut naisten ahdistelija.

  • vaalit

   eiköhän se eduskunta ole suomen suurin ilotalo.

  • no_voi_kökkö

   Naiset ei sitten miehiä ahdistele, pojittele tms. Ihan toisin on. Sekö on sitten ok käytöstä? Ei eduskuntaan tarvita myöskään miehiä ahdistelevia naisia! Tapahtui ahdistelu sitten työpaikall tms.

   Ja jos miehet puhuisivat mm. naisten rinnoista kaveriporukoissa samalla tapaa kuin naiset miestensä peniksen koosta, on mies heti sovinisti. Nainen on kuitenkin seksuaalisesti vapautunut yms. feminististä paskaa jonka pitäisi jättää pienimunainen ukkonsa, vaikka vika saattaa olla naisen omassa värkissä kun ainakin ennen on se sama mies kelvannut.

  • Huhupuheita

   Onko tästä mitään faktaa? Olen itse ollut 4 vuotta eduskunnassa töissä, eikä vastaavaa ole tullut eteen. Kyselyjä suoritetaan tämän tästä. Halutessaan voi ilmoittaa vaikka nimettömänä.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13462
  2. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1596
  3. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1321
  4. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1149
  Aihe