Perussuomalaisten vaalipöhinä on köyhää

järjenkäyttäjä

Eikö perussuomalaisilla ole muuta sanottavaa isänmaan asioihin, kun pakolaiset ja muut heikossa asemassa olevat ja heidän mollaaminen. Vaaleissa täytyisi puhua isoista linjoista, taloudesta, työttömyydestä, miten vienti saadaan käyntiin jne.

18

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • VastoinTahtoa

      Köyhää....mietihän uudestaan ketkä tämän maan ovat köyhdyttäneet

    • Maaha

      Persut ei osaa kun paasata niitä samoja juttuja jos kysyt jotain muuta se käännetään taas maahanmuuttajien viaksi.

    • Junttikansaa

      Siis hommahan on selvä; Soinilla eikä Persuilla ole todellisuudessa munaa tehdä niitä asioita mitä uhoavat.Viimeeksi tarjottiin hallituksesta paikkaa - vieläpä poikkeus ehdoilla EU:n suhteen - eikä jätkällä ollut kuitenkaan kanttia mennä tekemään asioita todeksi.
      Persulaiset istui käytännössä istuntosalissa haukkumassa ja krtisoimassa ilman todellisia perusteita.Vapaa-aika viettivät metsässä ryypäten.Ihan Perceestä siis.

    • Halla-ahon_äänestäjä

      SOINISTA ON TEHTÄVÄ PÄÄMINISTERI, SIKSI TOINENKAAN TILA EI NYT RIITÄ, SDP sortuu viime metreillä nyt kovaa vauhtia http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041119499714_eb.shtml Analytiikkayrityksen ennuste: Perussuomalaisille toisiksi eniten paikkoja Lauantai 11.4.2015

      SDP:N KANNATTAJAT VIRTAAVAT NYT VAUHDILLA PERUSSUOMEEN, NYT VAALITYÖ VAUHTIIN SUKULAISET, TUTTAVAT, kaikkille tehtävä selväksi mitä tapahtuu jos entinen peli jatkuu. Analytiikkayritys Accuscoren mukaan perussuomalaiset saisivat toiseksi eniten kansanedustajapaikkoja uudessa eduskunnassa.

      https://www.suomenuutiset.fi/kommentti-tiitisen-paatos-on-suora-kutsu-uusille-uhkauksille/ Kansanedustaja Mika Raatikainen (ps.) sai tänään hämmentävät terveiset. Hänelle ilmoitettiin, ettei hän voi järjestää sananvapautta käsittelevää tilaisuuttaan Eduskunnan kansalaisinfossa. Tilaisuuteen oli kutsuttu muun muassa taidehistoriasta väitellyt Lars Vilks, joka on tullut kuuluisaksi islamia käsittelevistä pilapiirroksistaan Eduskunnan turvallisuusjohtaja ilmoitti Raatikaiselle, ettei tilaisuutta voida järjestää. Kielteisen päätöksen tekijäksi kerrottiin ensin puhemies Eero Heinäluoma (sd.), mutta myöhemmin päivällä eduskunnan pääsihteeri Seppo Tiitinen otti muodollisen vastuun niskoilleen. Hän perusteli päätöstä suojelupoliisin antamilla uhka-arvioilla sekä sillä ja se, että tilaisuus ei liity eduskunnan toimintaan.

      Tämähän on poliittista taistelua, jota käydään Käpylän iltaoppikoulusta valmistunutta ylioppilas Heinäluomaa ja demarien muslimiosastoa vastaan

      Demarien espoolaisen perheen poika Sayid Hussein Feisal Ali on jihadisti, isä Faisal Ali Warabe eli Faisal Ali Farah on sosialidemokraatti http://suomenkuvalehti.fi/jutut/ulkomaat/suomalainen-presidenttiehdokas-aikoo-palauttaa-rauhan-somalimaahan/ Faisal ei puhu kunnolla suomea

      http://yle.fi/uutiset/suomalainen_somalipoliitikko_isiksen_jihadisti-videolla_puhuu_poikani/7395837

      HEINÄLUOMA SENSUROI. SDP NÖYRTYI ÄÄRI-ISLAMILAISTEN EDESSÄ. Sosialidemokraatti yrittää sulkea suut sensuurilla, SUUKAPULA-HEINÄLUOMA ÄÄRILIIKKEIDEN TUKENA. Puhemies Eero Heinäluoma (sd.) on kieltänyt eduskunnan Pikkuparlamentin kansalaisinfon käytön sananvapautta ja turvallisuutta käsittelevän foorumin pitämiseen.

      MAAHANMUUTON ERÄS PAHIN SEURAUS ON SENSUURI JA PEITTELEMINEN JA SUIDEN TUKKIMINEN UHKAAMALLA RANGAISTUKSILLA (esim. rasismista). TOIMITTAJAN TEHTÄVÄT VAARANTUVAT KUIN DIKTATUUREISSA (toimittajan työ on hyvin vaarallista mm. Venäjällä).

      SANANVAPAUSKESKUSTELU tullaan joka tapauksessa järjestämään ja Lars Vilks saapuu Suomeen sovitusti. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Oikeuden ei tarvitse väistyä vääryyden tieltä. Sananvapautta rajoittamaan pyrkivät, väkivallalla uhkailevat ääriliikkeet ovat päässeet tavoitteiseensa, jos vapaa keskustelu pystytään estämään eduskunnan kansalaisfoorumissa

      https://www.suomenuutiset.fi/heinaluoma-sulki-ovet-perussuomalaisten-tilaisuudelta-poyristyttavaa/ Ääriliikkeet päässeet tavoitteeseensa Raatikainen sanoo, että ilmeisesti sananvapautta rajoittamaan pyrkivät, väkivallalla uhkailevat ääriliikkeet ovat päässeet tavoitteiseensa, jos vapaa keskustelu pystytään estämään eduskunnan kansalaisfoorumissa. – On säälittävää, että Suomen pääministeriä myöten osallistutaan sananvapautta puolustaviin marsseihin Pariisissa asti, mutta kotimaassa tungetaan pää pensaaseen heti kun sananvapautta voitaisiin oikeasti edistää ja puolustaa! – Tilaisuus tullaan joka tapauksessa järjestämään ja Lars Vilks saapuu Suomeen sovitusti ensi viikolla. Paikka ja aika ilmoitetaan myöhemmin. Oikeuden ei tarvitse väistyä vääryyden tieltä, Raatikainen lupaa

      • 2plus13

        Voi hemetti että teitä Älypäitä sitten riittää! Toisaalta, kyllähän se olisi aika hauska juttu kun Persut tekisi uuden jytkyn ja Soinista leivottaisiin puoliväkisin pääministeri.Siinä sitä oltaisiin sormi ei pelkästään suussaa vaan ihan prseessa ja ihmeteltäs mihin sitä Suomea pitäisi johtaisi ja ennen kaikkea miten. Siinä kun on niin kyvytön porukka tekemään mitään oikeita tekoja.Turpaa osaavat soittaa, ei muuta.Ilmankos eräs lapsi aikoinaan kommentoi että Soinilla on hevosen tukka. ;)


      • KokSdp-OUT
        2plus13 kirjoitti:

        Voi hemetti että teitä Älypäitä sitten riittää! Toisaalta, kyllähän se olisi aika hauska juttu kun Persut tekisi uuden jytkyn ja Soinista leivottaisiin puoliväkisin pääministeri.Siinä sitä oltaisiin sormi ei pelkästään suussaa vaan ihan prseessa ja ihmeteltäs mihin sitä Suomea pitäisi johtaisi ja ennen kaikkea miten. Siinä kun on niin kyvytön porukka tekemään mitään oikeita tekoja.Turpaa osaavat soittaa, ei muuta.Ilmankos eräs lapsi aikoinaan kommentoi että Soinilla on hevosen tukka. ;)

        No Stubbhan se oikein esimerkkiä vasta on näyttänytkin sormi persuuksissa puhallellut yhdessä Kataisen ja Urpilaisen kanssa MiLjARDEJA taivaan tuuliin. Mistä teitä älypäitä riittää.....varmaan valunutkakkosesta vahingossa ykköseen.


      • 2plus13
        KokSdp-OUT kirjoitti:

        No Stubbhan se oikein esimerkkiä vasta on näyttänytkin sormi persuuksissa puhallellut yhdessä Kataisen ja Urpilaisen kanssa MiLjARDEJA taivaan tuuliin. Mistä teitä älypäitä riittää.....varmaan valunutkakkosesta vahingossa ykköseen.

        Mmmh, mistä päättelet että kannatan Kookomusta? En nimittäin kannata vaan äänestin SDP:tä.Kataisen porvarilliset ajatukset on ajanut suohon ja joku sen pitää sieltä nostaa...
        Se "joku" ei kuitenkaan ole mies jolla ei ole edes munaa mennä hallitukseen vaan enemmin jää määkimään "viisauksiaan" lehtereille.


    • Halla-ahon_äänestäjä

      Änestysprosentti on oltava sellainen että myös mielensäpahoittaja lähtee vetämään punaista viivaa, http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041119499714_eb.shtml Analytiikkayrityksen ennuste: Perussuomalaisille toisiksi eniten paikkoja Lauantai 11.4.2015
      REPORTTERIMME TIMO SOINI SUORAAN KANSAN PARISTA, KORSON VAALITELTALTA, MIKÄ ON TILANNE JUURI NYT https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/rh9otylj https://vaalit.perussuomalaiset.fi/ http://www.ts.fi/eduskuntavaalit/756340/Kannatusmittaus Perussuomalaiset karkeen VarsinaisSuomessa Kannatusmittaus:PERUSSUOMALAISET KÄRKEEN Varsinais-Suomessa (Turun Sanomat 10.4.2015)

      ja sehän lähtee kun tajuaa että valehteli media eli hesari ja yle mitä tahansa niin äänestämällä Soini pääministeriksi saadaan muutos

      ENSIMMÄINEN OSA 1 on jo tehty ja lisää tulee
      MAAHANMUUTOT JA SUOMEN JULKINEN TALOUS

      http://www.suomenperusta.fi/wp-content/uploads/2015/04/Maahanmuutot-ja-Suomen-julkinen-talous-osa-1-toteutuneet-julkisen-talouden-tulot-ja-menot.pdf

      https://www.suomenuutiset.fi/maahanmuutto-maksaa-suomalaisille-yli-miljardin-vuodessa/

      http://www.sampoterho.net/?p=3572

      Tanskan maahanmuuttopolitiikka rakentuu useista osista, jotka toisaalta tähtäävät osaavaa työvoimaa houkuttelevien kannustimien luomiseen, mutta toisaalta tekevät sosiaalisesta maahanmuutosta mahdollisimman epähoukuttelevaa. Samalla vielä pyritään ylläpitämään sosiaalijärjestelmän Tanskan kansalaisille tuottamien palveluiden laatua ja saatavuutta. Näitä erilaisia työperusteisen oleskeluluvan ohjelmia on viisi:

      1) The Positive List: Positiivisen listan myötä tanskalaisille työmarkkinoille on suhteellisen helppo päästä, mikäli oleskelulupaa hakevalle henkilölle on tarjottu työtä alalta, jolle kaivataan työntekijöitä. Kyseessä on siis konkreettinen lista, jolle on listattu avoimia tehtäviä, joihin tarvitaan päteviä työntekijöitä. Kyseistä ohjelmaa sovelletaan myös turvapaikanhakijoihin.

      2) The Pay Limit Scheme: Toinen keino päästä työmarkkinoille on riittävän hyvä palkka, minimissään 375,000 DKK vuodessa. Myös tätä ohjelmaa sovelletaan turvapaikanhakijoihin.

      3) The Corporate Scheme: Ohjelma mahdollistaa työntekijöiden liikkuvuuden tietyn yhtiön ulkomaisten yksikköjen välillä ilman oleskeluluvan raukeamista.

      4) The Greencard Scheme: Ohjelmalla tarkoitetaan niin sanottua pistejärjestelmää henkilöille, jotka hakevat oleskelulupaa työskentelyn perusteella tai työn etsimisen tarkoitukseen. Greencard-luvan saamiseksi henkilö pisteytetään tiettyjen ominaisuuksien perusteella. Pisteitä kertyy koulutuksen, kielitaidon, työkokemuksen, ”sopeutumiskyvyn” (johon luetaan mm. aiempi työskentely tai opiskelu EU/ETA-alueella sekä tanskan kielen taito) sekä iän perusteella. Muita edellytyksiä on riittävän toimeentulon todistaminen ensimmäistä oleskeluvuotta koskien.

      5) Muita työperäisiä oleskelulupia voidaan myöntää esimerkiksi tutkimustyöhön, työharjoittelun tai ammattiurheiluun.

      Työperäiseen maahanmuuttoon on siis Tanskassa luotu selvät kanavat ja edellytykset, ja työperäisyys onkin maahanmuutossa keskiössä. Toki myös Tanska osallistuu kansainväliseen suojeluun ottamalla pakolaisia uudelleensijoituksen myötä ja kiintiöpakolaisina, määrän tosin ollessa vain 500 vuosittaista kiintiöpakolaista. Humanitaariselle suojelulle on asetettu tiukat ehdot, ja parlamentti on linjannut, että tämän kaltaisten oleskelulupien myöntämisen tulisi olla pikemminkin poikkeus, ei sääntö.

      Suomen on korkea aika ottaa Tanskasta mallia

    • Ldldlkf

      Miksi pitäisi aina jankata noilla samoilla "teemoilla". Ai niin joo että vanhat puolueet voisivat jatkaa sitä iänikuista sullemulle politiikkaansa.
      Uusia tuulia ja ajatuksia kehiin. PS

    • järjenkäyttäjä

      Timo Soini kiemurtelee Kreikan asiassa, jos meinaa hallitukseen on Kreikka hyväksyttävä karvoineen päivineen, tämän Soini tietää, mutta hämää Suomalaisia tarkoituksella.

    • Sijoittajamies
    • Bror-Erik

      Persujen kenttä on banderollikantajaa pelkkää,
      ja heitin suissaan suurissa helkkää vain sanoma;
      -Vihaa ja vainoa vieraan maan heimoa.

    • ledolla

      Ei persut köyhää ajattele koska haluaa 9 euroa päivässä työttömille edelleen.

    • svin

      Varmasti ei, vaikken suomalaisuutta yhtään väheksy. Timo Soinikin heitti näissä vaaleissa sinivalkeassa pipossaan heilumisen . Siirtyi sini keltaiseen ," köh " kaikki ymmärtää mitä nyt hra . nenäkarva kalastelee. Kemissä poliisit pelaa ja PUHALTAA YHTEEN NYRKKIIN Kemin kivinyrkin kanssa , HUORAT HELVETTIIN KEMISTÄ .

      • Bror-Erik

        Mikäs se sellainen kivinyrkki on joka nokkajouhillaan saalista pyytää? Aika rumasti
        sanoit huorille tuossa.Huorat eivät kuulu helvettiin.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      63
      6233
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      25
      3986
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      262
      2397
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      1940
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1403
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      95
      1306
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1087
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      54
      1050
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      77
      996
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      971
    Aihe