On väärin harhauttaa kansalaisia!

demokraatti

Saamme jatkuvasta vääristeltyjä gallup tuloksia, jotka ovat tarkoituksen mukaisia ja kyselyt osoitetaan alueelle, joilta saadaan haluttu tulos. Valtavirrasta poikkeavia tuloksia tulee usein juuri perussuomalaisille, heidän laajat koko suomea koskevat luotettavat kyselyt antavat 14% paikkeilla olevia lukuja. Ei ole isänmaallista sotkea tahallisesti kyselyjen tuloksia.

2

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • opserv

   TAUSTATIETOA TALOUSTUTKIMUKSESTA

   Taloustutkimus Oy on vuonna 1971 perustettu suomalainen markkinatutkimusyritys, jolla on toimintaa Suomessa, Baltiassa ja Venäjällä. Suomessa Taloustutkimus toimii Helsingissä, Turussa, Tampereella ja Oulussa. Markkinatutkimusliiton tilastojen mukaan Taloustutkimus Oy on Suomen toiseksi suurin markkinatutkimusyritys ja suurin suomalaisomisteinen alan yritys.lähde?

   Taloustutkimus työllistää Suomessa vakituisesti noin 100 henkilöä ja lisäksi osa-aikaisesti noin 300 tutkimushaastattelijaa eri paikkakunnilla.lähde? Ulkomaan toimistoissa työskentelee 60 henkilöä.lähde? Taloustutkimus-konsernin liikevaihto vuonna 2010 oli noin 20 miljoonaa euroa.lähde? Taloustutkimus on ollut 1.6.2010 alkaen GIA/WIN (Gallup International Association et Worldwide Independent Network of Market Research) -verkoston jäsenenä.

   Taloustutkimuksen tutkimustuotteet ja -palvelut voidaan jakaa karkeasti kolmeen luokkaan: räätälöityihin tutkimuksiin, tutkimuskonsepteihin sekä valmiisiin tutkimuksiin.

   Taloustutkimus Oy:n omistaa Kokoomuksen kansanedustaja Eero Lehti.

  • Halla-ahon_äänestäjä

   PÄÄVALEHTELiJOIDEN TUUTTI ON HESARI ja myös YLE jonka linja on hehkuttaa JUHA SIPILÄÄ VOITTAJAKSI

   SOINISTA ON TEHTÄVÄ PÄÄMINISTERI, muuten ei tilanne muutu, SIKSI TOINENKAAN TILA EI NYT RIITÄ, SDP on juuri sortumassa viime metreillä nyt kovaa vauhtia http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015041119499714_eb.shtml Analytiikkayrityksen ennuste: Perussuomalaisille toisiksi eniten paikkoja Lauantai 11.4.2015

   SDP:N KANNATTAJAT VIRTAAVAT NYT VAUHDILLA PERUSSUOMEEN, NYT VAALITYÖ VAUHTIIN SUKULAISET, TUTTAVAT, kaikkille tehtävä selväksi mitä tapahtuu jos entinen peli jatkuu. Analytiikkayritys Accuscoren mukaan perussuomalaiset saisivat toiseksi eniten kansanedustajapaikkoja uudessa eduskunnassa.

   REPORTTERIMME TIMO SOINI SUORAAN KANSAN PARISTA, KORSON VAALITELTALTA, MIKÄ ON TILANNE JUURI NYT https://dreambroker.com/channel/dbiqeuet/iframe/rh9otylj https://vaalit.perussuomalaiset.fi/

   http://www.ts.fi/eduskuntavaalit/756340/Kannatusmittaus Perussuomalaiset karkeen VarsinaisSuomessa Kannatusmittaus:PERUSSUOMALAISET KÄRKEEN Varsinais-Suomessa (Turun Sanomat 10.4.2015)

   Sipilä välttelee vaalikeskusteluja nyt jo avoimesti, piilossa perunakuopassa???

   SIPILÄLTÄ TULLAAN TIVAAMAAN KESKUSTAN KATASTROFEJA, TALVIVAARA-KONKURSSIA, RUSSOFENNOVOIMAN pakkoajoa Suomeen, PEKKARISEN TUULIMYLLYTARIFFEJA, jotka tyhjentävät valtion kassan JA ALKOHOLIKAUPPOJA http://www.iltalehti.fi/uutiset/2015041019490956_uu.shtml

   Valtion viinayhtiö Altian historian suurin yrityskauppa on päättynyt fiaskoon. Altian historian suurimman yrityskaupan aikaan Altian vastuuministeri oli punamultahallituksen kauppa- ja teollisuusministeri Mauri Pekkarinen (kesk).

   KESKUSTA PITÄÄ SIPILÄÄ PIILOSSA jotta hän ei romahtisi yleisön edessä ja silmissä haastatteluissa, http://www.verkkouutiset.fi/kotimaa/sipila kioski rehula-34490 "Aikatauluistaan johtuen" - Juha Sipilä ei osallistu Ylen arvotenttiin Keskustan varapuheenjohtaja Juha Rehula sijaistaa puheenjohtaja Juha Sipilää Ylen arvohaastattelussa.

   JUHA SIPILÄ SORTUU VOITON VARMISTELUUN VAALIJÄÄKIEKOSSA. PIENI JOHTO MUUTTUU TAPPIOKSI NYT VIIME METREILLÄ ja kiekko lipsuu omaan maaliin viime sekunneilla, koska Sipilä ei uskalla ottaa mihinkään kantaa, ettei voitto menisi käsistä http://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2015/2015040919492831_eb.shtml - Reilu viikko vaaleihin ja suurimmalta pääministerisuosikilta ei saa selviä vastauksia yhtään mihinkään, demarinuorten puheenjohtaja Joona Räsänen ihmetteli Twitterissä - Sipilä valittiin pj:ksi kesäkuussa 2012. Siitä asti aikaa valmistautua tähän hetkeen. "En öööö ota öööö kantaa. Katsotaan, kokoomuksen suunnittelupäällikkö Jukka Manninen visersi. - Voisi kysyä, onko mitään, mitä Sipilä ei olisi valmis harkitsemaan, puheviestinnän professori Pekka Isotalus kirjoitti. - Tämän illan pj-tentin veroista väistelyä on viimeksi nähty Suomessa 1952 olympiakisojen raskaan sarjan nyrkkeilyfinaalissa, Suomen Kuvalehden toimittaja Tuomo Lappalainen arvioi.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Voi ei! Rita Niemi-Manninen avautuu Donna-tyttärestään: "Viime yönä ei sitten nukuttu juurikaan..."

   Niemi-Mannisen perheessä on juhlittu hulppeasti Donnan 2-vuotissynttäreitä prinsessa-teemalla. Mutta iän karttuessa joistain asioista pitää myös luopu
   Kotimaiset julkkisjuorut
   38
   5512
  2. Että osaa olla Suomalaisella mansikalla kova hiilijalanjälki

   kun poimijat lennätetään tänne kymmenillä matkustajakoneilla ja sitten aikanaan takaisin. En osta kotimaista mansikkaa enää koskaan. Sen verran luonn
   Maailman menoa
   397
   4299
  3. Stefu ja 56v. perhetuttu

   56v. perhetuttu veti pidemmän korren 💓Soffa jäi nuolemaan näppejään.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   47
   1657
  4. Sofian huumeyhteydet. Taas uusi!

   Sofialla niitä riittää huumeyhteyksiä. Huomasin että hänhän on parasta kaveria FBI:n operaatiossa kiinni jääneen Jarnon vaimon Jennan kanssa. Jarno ja
   Kotimaiset julkkisjuorut
   51
   1209
  Aihe