vihreitten ja vasureiden tavoitteet

kkldöepe

Vihreät ja vasurit tykkäävät leikkiä maailmanparantajaa työssäkäyvien rahoilla. He ovat ehdottomasti sitä vastaan että kehisavusta leikattaisiin mitään, päinvastoin he haluavat lisätä kehitysapua. Samoin he vastustavat sitä että eu:n ulkopuolelta tulevilta opiskelijoilta voitaisiin kerätä maksuja vastineeksi korkeakouluopetuksesta. Suomen on kustannettava ilmainen opetus koko maailmalle.

Vihervasurit haluavat haalia lisää työssäkäymätöntä porukkaa tänne, koska heidän mukaansa tarvitaan monikulttuurisuutta, ei väliä vaikka tämä maksetaan verorahoilla. Nyt herätys, miksi ihmeessä Suomen pitää toimia sosiaaliaputoimistona koko maailmalle? Eikö täällä ole tarpeeksi ongelmia jo nykyisin, miksi pitää haalia porukkaa lisää tånne joista ei koidu muuta kuin kustannuksia. Tiedätte ketä äänestää jos haluatte estää tälläisen kehityksen.

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vasuritvakoon

      Täysin samaa mieltä aloittajan kanssa. Vasureiden ja vihreiden äänestäjien päissä ei paljoa liiku.

    • takaisinvasemmistoon

      Suomi on hädänalainen. Väestö pienenee. Afrikassa ei ole mitään hätää. Siellä väestö kaksinkertaistuu 33 vuoden välein.
      Vasemmisto on kyllä muissa asioissa oikeassa. Ajattelen esim Helsingin asuntokatastrofia ,jossa pieneläjien asunnot menevät purkuun 40 vuoden asumisen jälkeen. Entäpä kestokulutustavaroitten laadun romahtaminen osinkorosvojen tahdosta,mikä rokottaa jatkuvasti kuluttajien kukkaroa

    • Onnee

      Vaalilupauksia ja hallitusvastuuta 2011-2015 (video)

      Luvataan kaikenmoista kun vaalit on lähestymässä, mutta heti sen jälkeen kaikki unohtuu ja tehdään mitä puolueet päättää tai mitä isoin puolue päättää.

      Vuoden 2011 vaalien alla puolueet lupasivat yhtä sun toista. Hallitusneuvotteluissa aiemmin niin lujat periaatteet alkoivat unohtua.

      Kataisen-Urpilaisen hallitus aloitti työnsä eduskuntavaalien jälkeen kesäkuussa 2011.

      https://www.youtube.com/watch?v=6tPI09b9GAc

    • Perusturva

      Höpö, höpö vihreitten ja vasureiden parjaajalle. Maailmanparantajiakin tarvitaan, mutta vasemmistoliiton ja vihreiden tavoitteet Suomessa ovat suomalaisten elinolojen parantaminen ja turvaaminen ja vasta sen jälkeen maailman parantaminen. Vasemmistoliiton tavoitteena on erityisesti kannattajakuntansa, pieni- ja keskituloisten, elinolojen parantaminen.

      Kokoomus välittää rikkaiden eduista siten, että rikkaiden pääomatuloja verotetaan mahdollisimman vähän. Niinpä Suomessa yritysten kela-maksut on poistettu (miljardi euroa sosiaaliturvaan) ja yhteisövero alennettu 20 %:iin (800 miljoonan lovi sosiaaliturvaan).
      Kepun pääministerikaudella (Ahon hallitus) eriytettiin pääomatulot ja palkkatulot siten, että pääomatuloista ryhdyttiin perimään matalaa tasaveroa kun taas palkkatulojen ja eläkkeiden verotus pidettiin progressiivisena. Siitä alkaen eriarvoisuus on kasvanut. OECD:n mukaan Suomen suuret tuloerot haittaavat Suomen talouskasvua. Suomen tuloerot ovat EU-maiden suurimmat. Suomen arvonlisävero 24 % (10 ja 14 %) on EU-maiden toiseksi korkein Tanskan jälkeen. Arvonlisävero on regressiivinen vero, eli se heikentää pieni- ja keskituloisten (joiden kaikki tulot menevät kulutukseen) pärjäämistä ja heikentäen ostovoimaa ja aiheuttaen työttömyyttä.

      Suomen asumismenot ovat erittäin suuret, ellei omista omistusasuntoa. Asumistuki menee kiinteistösijoittajille, jotka kiskovat kiskurivuokria, joten asuntosijoitus lienee kannattavinta sijoitusta tällä hetkellä ellei lasketa osinkokarnevaaleja viettäviä yrityksiä, jotka pystyvät myyntivoittojensa avulla jakamaan ennätyssuuria osinkoja myös laman aikana.

      Valtion maksavat yritystuet suunnataan vuodesta toiseen samoille suuryrityksille, vaikka niiden on todettu vaikeuttavan kilpailua ja estävän pienten ja keskisuurten yritysten kasvua. Maataloustukia jaetaan 200 eri tukimuodon perusteella noin kolme miljardia vuodessa sekä kansallista tukea että EU-tukea. Siitä huolimatta ruoka Suomessa on EU-maiden kalleinta.

      Kuluvalla hallituskaudella on leikattu PERUSTURVASTA. Lapsilisistäkin leikattiin. Vasemmistoliitto lähti hallituksesta, kun hallitus päätti leikata perusturvasta. Kuluvalla hallituskaudella tuloerot ovat kasvaneet (OECD:n mukaan), mikä on helppo nähdä kun katsoo Suomen pitkiä leipäjonoja.

      Suomi on hyväksynyt pakolaiskiintiöt ja luvannut ottaa kuolemanvaarassa omassa maassaan olevia pakolaisia, joita eri syistä vainotaan tai on kidutettu. Katso Amnesty Internatiolin raportit. Työperäistä maahanmuuttoa vaativat erityisesti kokoomus ja kokoomuksen vaalirahoittajat (TT-säätiö x miljoonaa) eli suomalaiset työnantajat polkemaan työehtoja. Kun kuluvan hallituskauden hallitusohjelmaa väännettiin Säätytalolla, julkisuuteen vuoti työryhmän muistio, josta selvisi mitkä puolueet yrittivät estää harmaan talouden kitkentää. Harmaa talous liittyy ulkomaiseen työvoimaan, kun ulkomaiset työnvälittäjät värväävät halpatyövoimaa Suomeen.

      Pitäisi ottaa asioista selvää eikä kirjoittaa humpuukia ja mitä tahansa. Eräs poliittinen, kidutettu vanki, on todennut: "Pahinta ei ole pahojen pahuus vaan hyvien välinpitämättömyys". Tuohon voisi vielä lisätä: pahinta ei paljon pahojen pahuus, vaan hyvien välinpitämättömyys tai tietämättömyys.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6649
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      28
      4300
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2730
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      31
      1603
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1131
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1094
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1051
    Aihe