kuka puolustaa sinkkujen etuja?

kdkdn

Aina vain puhutaan lapsiperheistä, kuinka lapsiperheiltä ei saa leikata ja heitä pitää tukea. Suomessa on yli miljoona yhden hengen taloutta joilla on pelkkä maksumiehen rooli. Lapsiperheiden verot eivät kata heidän ssamiaan tukia. Yksin elävälle kaikki on kalliimpaa. Mikä puolue tai ehdokas puolustaisi yksin asuvia ja heidän etujaan?

14

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Elluneiti

   Siinäpä olisi aihetta perustaa uusi puolue. Minäkin äänestäisin sellaista puoluetta välittömästi. Mielestäni Muutos2011 ajaa parhaiten sinkkutalouksia. He kannattaa mm.kansanäänestystä. Muutos2011 puolue voisi ottaa vaaliohjelmaan sinkkutalouksien etujen ajamisen. Sillä he saisi ehkä yli miljoona ääntä. Kun he saisi monta kansanedustajaa, niin kerjäläisetkin häviäisi katukuvasta :)

  • dfgjkjhdtyglkö

   niiden huoranpenikoiden putkutus vitusta on itseaiheutettu sairaus

  • Börjeyyy

   Rinne on ottanut tämän asian esille, mutta se on jäänyt muiden asioiden alle. Yhden aikuisen talouksista pitäisi todella puhua ja heidän tulisi saada yksinasumisestaan esim verohelpotuksia.

  • ShaMeonYou

   En ymmärrä tätä kieroutuneiden pastardsien löpinää. Kyllä sinkkuna pääsee paljon perheellistä helpommalla ja halvemmalla. Lapset ovat kuitenkin se juttu ja se teitä ahdistaa,kun ette saa lasta aikaiseksi syystä tai toisestä olen surullinen puolestanne.

   • RUreallyHappy

    Lapsien hankinta on jokaisen omavalinta. Pitäisi ne saada kasvatettua ihan omin varoin, eikä kuppaamalla sinkuilta varoja veroin ja ylihintaisina yksiöinä ja kaksioina, jotta perheasunnot olisivat halvempia.

    Taitaa sinua korventaa, kun olet hankkinut liian monta tenavaa ja olet nesteessä niiden kanssa, pukkaa tressiä ja on unettomia öitä.


  • HooFooooo

   Ymmärrän että ongelma on henkilökohtainen ja tosi. Mutta yhteiskunta uudistuu kuitenkin vain lapsiperheiden kautta jos ei haluta vaihtaa koko väestöä. Lapsia syntyy nytkin liian vähän porukan uudistamiseen. Yhteiskunnan kannalta oikea ratkaisu on tukea hieman enemmän lapsiperheitä vaika se tuntuisikin epäoikeudenmukaiselta.

  • Vajaa

   Nuorempana sitä haaveili perheestä mutta nelikymppisenä sen vihdoin älysi etten perhettä voi enää saada. Jotain vikaa minussa varmaan on kun en kenellekään kelvannut aikoinaan. Sitä paiski töitä nuoresta saakka ja maksoi asuntolainaa kunnes terveys ei enää kestänyt sitä rääkkiä ja tippui pienelle työkyvyttömyyseläkkeelle. Voitte uskoa te perheelliset miten katson kateellisena kun olette lastenne kanssa ja tiedän etten voi ikinä sitä kokea näin melkein viisikymppisenä, aikaa kun ei voi takaisin kääntää. Olkaa onnellisia tilanteestanne älkääkä olko kateellisia sinkuille.

   Ei kaikki sinkut ole villejä ja vapaita jotka juhlivat vapauttaan tehdä mitä haluavat. Kaikki asumisen kulut ym. on samat maksaa niitä sitten yksi vai kaksi. Verotuksella voitaisiin edes vähän tuota lievittää.

  • mäkiera

   Kaikki tuki lapsiperheille, sillä he takaavat sen, että Suomessa on jatkossakin elämää. Sinkun elämä kun päättyy, niin se on sitten siinä.

   • tosiaankin-näin

    Hyvä kommentti.


   • hhhhgggjgggg

    jos on varaa niitä huoranpenikoita putkutella,luulis olevan varaa elättää ne.........ei se ole yhteiskunnan tehtävä!!!!!!!!!!!!!!


  • tutki-vaaliohjelmat
  • suosittelen12

   Äänestä SDP! Ei kokoomuslaisille kannata äänestä.

  • nukkuvapuolue

   Olen samaa mieltä kanssasi,että aina puhutaan vaan lapsiperheiden tukemisesta.Sinkut maksavat kaikki yksin,pareilla/perheillä on useimmiten kaksi tienaavaa perheessä ja penskaperheet saavat kaikenmaailman tukiaisia,tosin niitäkin on sittemmin leikattu.Sinkut ovat ja kärsivät mm.paljon masennuksesta.Eihän sille mitään voi jos lapsia ei pysty samaan.
   En ole käynyt kertaakaan äänestämässä ja olen jo yli 50v,sitä oikeaa ehdokasta ei vain löydy.Vaalien alla kaikki lupaavat vaikka kuun taivaalta,mutta siihen se sitten jääkin.

   • vähemmänMunapäitä

    Eikö kannattaisi äänestää vähiten huonoa ehdokasta, jos oikeaa ei löydy? Itse teen niin, koska ei näistä puolueista löydy oikein sopivaa. Muutenhan sinne saattaa mennä ihan dinkelidonkeli päättäjät, kuten nähtiin viime hallituksesta, ei mitään saada aikaan.


  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Huh! Kohujulkkis Sofia Belorf rajussa somerumbassa: "Pelleviihdettä" "White trash meininkiä"...

   Huh huh! Nyt käy tunteet kuumina - jopa hellelukemissa! https://www.suomi24.fi/viihde/huh-kohujulkkis-sofia-bel-rf-rajussa-somerumbassa-pelleviihdett
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   13021
  2. Ehdokkaana kiusaaja

   Tunnen niin syvää katkeruutta tätä pankkipimua kohtaan, joka on mm. minun lapselleni aiheuttanut mielenterveysongelmia ja traumoja, joita lapseni käsi
   Kankaanpää
   85
   2362
  3. Yllätyin Sofian ohjelmasta

   Ihan yllätin itseni , kun katsoin Sofian salaisuuksia , oli ihan viihdyttävä ja kyllä noiden kahden elämä on näin ruudun toiselta puolen katsoen aikam
   Kotimaiset julkkisjuorut
   106
   1520
  4. Koita rakas jaksaa

   Sitten kun oot mun, tehdään jotain muuta..
   Ikävä
   67
   1250
  5. En malta odottaa että nähdään

   Vihdoinkin, vähän rennommissa merkeissä. Toivottavasti osaan olla jotenkin järkevästi ja innostumatta liikaa, etten paljasta tunteitani. En halua sä
   Ihastuminen
   56
   1100
  Aihe