kuka puolustaa sinkkujen etuja?

kdkdn

Aina vain puhutaan lapsiperheistä, kuinka lapsiperheiltä ei saa leikata ja heitä pitää tukea. Suomessa on yli miljoona yhden hengen taloutta joilla on pelkkä maksumiehen rooli. Lapsiperheiden verot eivät kata heidän ssamiaan tukia. Yksin elävälle kaikki on kalliimpaa. Mikä puolue tai ehdokas puolustaisi yksin asuvia ja heidän etujaan?

14

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Elluneiti

      Siinäpä olisi aihetta perustaa uusi puolue. Minäkin äänestäisin sellaista puoluetta välittömästi. Mielestäni Muutos2011 ajaa parhaiten sinkkutalouksia. He kannattaa mm.kansanäänestystä. Muutos2011 puolue voisi ottaa vaaliohjelmaan sinkkutalouksien etujen ajamisen. Sillä he saisi ehkä yli miljoona ääntä. Kun he saisi monta kansanedustajaa, niin kerjäläisetkin häviäisi katukuvasta :)

    • dfgjkjhdtyglkö

      niiden huoranpenikoiden putkutus vitusta on itseaiheutettu sairaus

    • Börjeyyy

      Rinne on ottanut tämän asian esille, mutta se on jäänyt muiden asioiden alle. Yhden aikuisen talouksista pitäisi todella puhua ja heidän tulisi saada yksinasumisestaan esim verohelpotuksia.

    • ShaMeonYou

      En ymmärrä tätä kieroutuneiden pastardsien löpinää. Kyllä sinkkuna pääsee paljon perheellistä helpommalla ja halvemmalla. Lapset ovat kuitenkin se juttu ja se teitä ahdistaa,kun ette saa lasta aikaiseksi syystä tai toisestä olen surullinen puolestanne.

      • RUreallyHappy

        Lapsien hankinta on jokaisen omavalinta. Pitäisi ne saada kasvatettua ihan omin varoin, eikä kuppaamalla sinkuilta varoja veroin ja ylihintaisina yksiöinä ja kaksioina, jotta perheasunnot olisivat halvempia.

        Taitaa sinua korventaa, kun olet hankkinut liian monta tenavaa ja olet nesteessä niiden kanssa, pukkaa tressiä ja on unettomia öitä.


    • HooFooooo

      Ymmärrän että ongelma on henkilökohtainen ja tosi. Mutta yhteiskunta uudistuu kuitenkin vain lapsiperheiden kautta jos ei haluta vaihtaa koko väestöä. Lapsia syntyy nytkin liian vähän porukan uudistamiseen. Yhteiskunnan kannalta oikea ratkaisu on tukea hieman enemmän lapsiperheitä vaika se tuntuisikin epäoikeudenmukaiselta.

    • Vajaa

      Nuorempana sitä haaveili perheestä mutta nelikymppisenä sen vihdoin älysi etten perhettä voi enää saada. Jotain vikaa minussa varmaan on kun en kenellekään kelvannut aikoinaan. Sitä paiski töitä nuoresta saakka ja maksoi asuntolainaa kunnes terveys ei enää kestänyt sitä rääkkiä ja tippui pienelle työkyvyttömyyseläkkeelle. Voitte uskoa te perheelliset miten katson kateellisena kun olette lastenne kanssa ja tiedän etten voi ikinä sitä kokea näin melkein viisikymppisenä, aikaa kun ei voi takaisin kääntää. Olkaa onnellisia tilanteestanne älkääkä olko kateellisia sinkuille.

      Ei kaikki sinkut ole villejä ja vapaita jotka juhlivat vapauttaan tehdä mitä haluavat. Kaikki asumisen kulut ym. on samat maksaa niitä sitten yksi vai kaksi. Verotuksella voitaisiin edes vähän tuota lievittää.

    • mäkiera

      Kaikki tuki lapsiperheille, sillä he takaavat sen, että Suomessa on jatkossakin elämää. Sinkun elämä kun päättyy, niin se on sitten siinä.

      • tosiaankin-näin

        Hyvä kommentti.


      • hhhhgggjgggg

        jos on varaa niitä huoranpenikoita putkutella,luulis olevan varaa elättää ne.........ei se ole yhteiskunnan tehtävä!!!!!!!!!!!!!!


    • tutki-vaaliohjelmat
    • suosittelen12

      Äänestä SDP! Ei kokoomuslaisille kannata äänestä.

    • nukkuvapuolue

      Olen samaa mieltä kanssasi,että aina puhutaan vaan lapsiperheiden tukemisesta.Sinkut maksavat kaikki yksin,pareilla/perheillä on useimmiten kaksi tienaavaa perheessä ja penskaperheet saavat kaikenmaailman tukiaisia,tosin niitäkin on sittemmin leikattu.Sinkut ovat ja kärsivät mm.paljon masennuksesta.Eihän sille mitään voi jos lapsia ei pysty samaan.
      En ole käynyt kertaakaan äänestämässä ja olen jo yli 50v,sitä oikeaa ehdokasta ei vain löydy.Vaalien alla kaikki lupaavat vaikka kuun taivaalta,mutta siihen se sitten jääkin.

      • vähemmänMunapäitä

        Eikö kannattaisi äänestää vähiten huonoa ehdokasta, jos oikeaa ei löydy? Itse teen niin, koska ei näistä puolueista löydy oikein sopivaa. Muutenhan sinne saattaa mennä ihan dinkelidonkeli päättäjät, kuten nähtiin viime hallituksesta, ei mitään saada aikaan.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      40
      2072
    2. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      47
      1624
    3. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      29
      1481
    4. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      23
      1462
    5. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1441
    6. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1415
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      2
      1387
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1321
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1250
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      6
      1229
    Aihe