Olenko liian Lihava?

Marijj12

Hei! Olen 15 vuotias tyttö ja peilikuvani ei miellytä minua. Kaikki ystäväni ovat pieniä ja siroja ja puhuvat koko ajan urheilusta ja siitä mitä he syövät, ja tunnen itseni jättiläiseksi. Olen 174cm pitkä ja painan 73 kiloa. Onko se liikaa? Pitäisikö minun Laihuttaa?

10

<50

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • poikaolenn

      Moi tuutko juttelee kikis: poikaolenn :)

      • marijj12

        oois kiva jos vastais :)


    • Hertta345

      No... et ole. Mutta jos haluat voit laihduttaa ja kuntoilla. ☺

    • tdtdtdtdt

      et.

    • etolelihava

      Älä ala laihduttaa, sillä olet mielestäni pituuteesi nähden sopivan painoinen. Itse olen 167cm ja painan 60kg. Terveydenhoitajan mielestä minä olen alipainoinen.

    • zenvoima

      Paino ja pituutes on just kohillaan toisiinsa katottuna! :) Karkeesti sanottuna pituus -100cm pitäis olla sun paino ;) ite oon 173 ja paina aivan liian vähän, koska en omista lihasmassaa (kovasti yritän saada sitä massaa!). Älä siitä painosta murehdi.. Oon ollu samas tilantees joskus. Kaikki kaverit on kauniita, "super laihoja" eikä niiden naamoissakaan ollu mitään virheitä. Opin huomaamaan, et en ite kyllä eronnu melkeenpä millään tavalla kavereistani. Piti vaan kasvaa ja kattella tarpeeks paljon peili jotta huomas oman huikeuden ;) kuulen paljon piikittely äijiltä kuinka lesbolta näytän ( mulla on lyhyeet hiukset -> siis ilmiselvä lesbo ) otan heitot vitsinä, mut pidemmän päälle käy noi jutut ärsyttäviks. Mut sit alan miettiä kuinka hyvältä näytän ilman vaatteita ja mielikohenee kummasti :D eli: kokeile itsetutkiskelua. Se on tie onneen. Löydä ne parhaat palat susta ;) (173,62kg --> oon siis perulesbonnäköne luuranko)

    • fysiologianopiskelija

      Teini-ikäisten nuorten terveellinen ihannepaino on aikalailla oma pituus -110, eli voisit hyvin 10kg laihduttaa :) kannattaa aloittaa salilla käynti ja laittaa ruokavalio kuntoon. Punttisalilla treeniohjelmaa kannattaa vaihtaa kuuden viikon välein, sillä elimistö tottuu nopeasti tietynlaiseen ärsykkeeseen eikä enää reagoi siihen niin vahvasti. Sarjojen pituudet 10-15 toistoa ja sellaisilla painoilla että ei menisi yhtäkään toistoa enempää. 3-4 sarjaa liikettä kohden. Netistä löytyy ohjeita alkuun mutta jos haluaa kunnolla tuloksia, niin kannattaa pyytää personal trainerilta ruokavalio- ja treeniohjeita. Toivottavasti saat itsesi kuntoon, sillä ylipaino lisää riskiä sydän- ja verisuonitauteihin sekä 2. tyypin diapetekseen. Hauskaa treeniä! :)

    • erkkinimi

      Älä anna kenenkään sanoa itsellesi ettet olisi hyvä just tuollasena. On olemassa sellaisiakin ihmisiä joille yksi, kaksi tai edes 20 kiloa sinne tai tänne ei merkkaa yhtään mitään. Ne vaan ei pidä itsestään niin suurta meteliä, koska tietävät olevansa "poikkeuksia", ja koska he ovat asian kanssa sujut. ;)

      Tärkeämpää on se miten itse suhtaudut itseesi. Jos sun seurassa on hyvä olla niin muulla ei ole väliä. Mutta se kaikki lähtee susta itsestäs. Jos oikeasti pidät itsestäs edes vähänkin niin ympäristö huomaa sen. Kannattaa ehkä katsoa kaveripiiriään mitä vaikutteita niistä haluaa ottaa. Kaikki kaavat voit heittää huoletta mäkeen ja kysyä sen sijaan iteltäsi jotain tärkeämpää. Tunnetko olevasi kaunis? Oletko tyytyväinen itseesi? Kuka päättää oletko sinä riittävä?

    • poika15vvvv

      Olet Läskiperse T. Poika 15 v

    • 7282

      Et ole läski,ite painan 60kg,ja olen 160cm pituinen.
      Tiedän kyllö että olen lihava mutta ei se mua haittaa.
      Olen 13v ja olen tyttö,sitten 16v alan laihuttaa.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

      Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
      Maailman menoa
      429
      1906
    2. Miksi jollain jää "talvi päälle"

      Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
      Maailman menoa
      198
      1593
    3. Minua itkettää tämä tilanne

      Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
      Ikävä
      109
      1441
    4. Miksi koulut pakottavat

      Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
      Maailman menoa
      179
      1423
    5. Mitkä oli suurimmat

      Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
      Ikävä
      45
      1066
    6. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

      Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
      Suomi24 Blogi ★
      0
      1050
    7. Minulla oli tunteita

      Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
      Ikävä
      63
      976
    8. Mitä et hyväksy miehessä/naisessa josta olet kiinnostunut?

      Itse en halua, että miehellä olisi lapsia!
      Ikävä
      120
      968
    9. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

      Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
      Maailman menoa
      96
      948
    10. Se katse silloin

      Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
      Ikävä
      32
      906
    Aihe