Kesätyöntekijä kulli kovana

kesähessuuuu

Olin juuri palannut armeijasta ja etsiskelin itselleni työpaikkaa loppukesäksi. Heinäkuussa sellaista ei kuitenkaan enää ollut helppo löytää. Näin kuitenkin lehdessä ilmoituksen, jossa etsittiin apupoikaa erääseen pikkufirmaan. Soitin firmaan ja sain sovittua työhönottohaastattelun jo samalle päivälle.
Saavuin paikalle hyvissä ajoin ja etsin henkilöä nimeltä Mäkinen, jonka luo minun oli puhelimessa käsketty mennä. Löysinkin oven, jossa luki Ritva Mäkinen – Toimitusjohtaja. Painoin ovisummeria ja pian vihreä valo syttyi ja astuin sisään. Nainen oli noin 40-vuotias, mutta hyvin säilynyt ja hyväkroppainen. Esittelin itseni ja hän teki samoin. Hän pyysi minua istumaan vastapäätä pöytäänsä ja käski puhutella itseään Ritvaksi. Kävimme läpi aikaisempia työpaikkojani ja muita perusasioita minusta. Hän kertoi, että yrityksessä työskenteli hänen lisäkseen viisi naista ja nyt he tarvitsivat miestä avukseen.
Ritva sanoi että hyvältä näyttää ja että saisin työpaikan, mutta hänen oli ensin tarkastettava että olin kunnossa ja kykeneväinen työhön. Hän pyysi minua riisumaan vaatteeni, ihmettelin hiukan, mutta tein työtä käskettyä jättäen vain bokserit jalkaani. Hän käski minun tulla seisomaan eteensä. Siirryin sinne ja hän alkoi tunnustella kehoani, käsiä, selkää, vatsaa, sitten hän siirtyi rintaani ja alkoi hieroa nännejäni. Minulla alkoi kovettua ja tietysti Ritva huomasi sen. Hän kiskaisi bokserini nilkkoihin ja tarttui kyrpääni kysyen -Mikäs tämä täällä on? Katsotaanpa onko se riittävän iso pystyäkseen hoitamaan työn?
Hän alkoi imeä kaluani samalla pallejani hyväillen. Olin kuin puulla päähän lyöty. Toisaalta halusin lähteä, mutta hän oli taitava ja teki todella hyvää työtä. Aloin tuntea orgasmini lähestyvän, mutta juuri silloin hän lopetti ja sanoi: -Nyt on sinun vuorosi. Täytyyhän minun työnantajanasi tietää käytännön kielitaitosi. Hän pudotti hameensa ja silloin huomasin ettei hänellä ollut lainkaan alkkareita.
Hän asettui tuolille ja minä hyökkäsin hänen jalkoväliinsä. Hän painoi päätäni kosteaa mätästään vasten, samalla huutaen: -Nuole, poika nuole!
Hetken häntä nuoltuani hän ilmoitti haluavansa nuorta kyrpää. Aloin painaa häntä nuoruuden innolla ja nussimme kauan eri asennoissa, sitten alkoi armoton huuto, Ritva tuli ja minä pumppasin kyrpääni hänen supistelevaan pilluunsa. Tunsin orgasmini olevan lähestymässä ja vetäisin kankeni ulos Ritvan pillusta. Hän alkoi runkata kaluani ja pian laukaisinkin mällini hänen suuhunsa....

0

1685

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Melkein lähetin viestin.

        Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
        Ikävä
        129
        1827
      2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

        Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
        Ikävä
        78
        1707
      3. Ikävöimäsi henkilön ikä

        Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
        Ikävä
        56
        1313
      4. Liikenne onnettomuus

        Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
        Orimattila
        69
        1141
      5. Tiedätkö autereen?

        Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
        Tunteet
        8
        819
      6. Kuka jäi auton alle

        Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
        Kuortane
        2
        785
      7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

        kaivattusi kanssa?
        Ikävä
        45
        767
      8. Oli kyl kunnon reissu

        Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
        Kuhmo
        10
        749
      9. Vähän pelottaa

        Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
        Ikävä
        41
        735
      10. Mikä tekee kaivatustasi

        haluttavan?
        Ikävä
        45
        707
      Aihe