Elisan Viihteen uudistukset -perseestä!

4535345

Miksi maksan Elisa- paketista, jossa tuli pakoliset mainokset, toimimattomat slidebarit, joilla ei voi enää kelata edes videota kunnolla. Ei toimi Chromessa, toimii ainoastaan IE:ssä, jos käynnistää adminina. Ei saatana, kun paska päivitys. Pientä testiä peliin, ennenkun julkaisette näin keskenerästä softaa.

6

164

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Moikka 4535345!

   Ikävä kuulla, että Elisa Viihteen uudistus ei ole miellyttänyt sinua. Olemme yrittäneet tehdä palvelusta selkeämpää ja helppokäyttöisempää, jotta siihen voitaisiin myös helposti tuoda lisää ominaisuuksia.

   Kannattaa kokeilla Chromen kanssa seuraavaa ohjetta:

   Chromen voi laittaa käyttämään VLC:tä ja muita lisäosia menemällä osoitteeseen chrome://flags/ (chrome://flags/) ja laittamalla NPAPI tuki päälle. 
   Siis Chromen osoitekenttään:chrome://flags/ (chrome://flags/) 
   Sitten aukeavalta sivulla mennään alaspäin tähän: 
   Ota käyttöön NPAPI Mac, Windows 
   ja valitaan ota käyttöön. 
   Tämän jälkeen Chrome voi vielä edellyttää plugin sallimista.

   Jarkko / Palstatiimi
   http://elisa.fi/palsta

  • ujnmk

   Elisa muutenkin siitä suunnasta. Kotisivuksi tulee väkisin tämä: http://www.elisa.net/
   Osaan asetuksista muuttaa kotisivuksi minkä haluan, mutta eliisa (ei ansaitse isoa kirjainta) murjoo ruutuuni omansa. Näillä sekosysteemeillä ei Suomi nouse:

  • vittumitäpaskaaa

   Aattelin et tääl oltais vinguttu elisan netin nopeudesta :DDD Ihan vitun surkeeta paskaa ainakin ittellä. ping 497 download speed 0.12 upload speed 0.03.
   HELVETIN HIENOSTI TOIMITTU PERKELE. Toimii ehkä 10 minuuttia päivästä kohtuullisesti mut vitut. Ei suomes vissiin saa enää kunnon nettiä mihinkää ku tää vitun paska elisa omistaa kaikki.

  • Sdfcdccd

   Nykypäivänä saa lukea usein uutisia hakkereista jotka ovat murtautuneet sinne ja tänne, ja uhkaavat julkistaa henkilöiden tietoja ellei joku tee sitä ja tätä.

   Lähdetään ilman muuta mukaan leikkiin, ja aletaan julkaista hakkereiden nimiä ja tietoja kun siihen on 100% todisteet. Usein nämä hakkerit työskentelevät isoissa it-alan yrityksissä, esimerkiksi kuten tämän viestin hakkeri CGI Group Sweden. Ruotsissa tuli muuten uusi laki koskien tietomurtoja vähän aikaa sitten, jossa maksimi rangaistus on jopa mukavat 6 vuotta vankeutta Suomen naurettavan 1 vuoteen verrattuna. Esimerkiski tämä viestissä mainittu hakkeri on laskelmien mukaan syyllistynyt yhteensä vähintään 20 eri rikosnimikkeeseen jota löytyy Suomen lakikirjoissa, joten saattaa olla että jokin päivä kakkua syödään pidemmän aikaa.

   Kaikki mukaan hakkereiden vastaiseen kampanjaan, jos nimi löytyy niin rohkeasti esille vain. Sitä saa mitä tilaa, vai miten se sanonta menikään?

   Andreas Frost

   1969-08-13-XXXX

   TELEFONNUMMER

   090-13 82 72

   ADRESS

   Mariehemsvägen 39 E

   906 52 Umeå

   http://i.imgur.com/OnOs1xD.jpg

   https://se.linkedin.com/pub/andreas-frost/30/a35/250

   • HIRVITTÄVÄÄ----

    .

    Näin Logicalle murtauduttiin

    "Pirate Bay -tiedostonjakopalvelun perustajaa Gottfrid Svartholm Wargia epäillään yhden muun henkilön lisäksi Logican eli nykyisen CGI:n palvelimille murtautumisesta. Palvelimille tunkeuduttiin tiettävästi jopa kahden vuoden ajan.

    Tutkimusten mukaan tunkeutujat ehtivät kyseisenä aikana päästä yhä syvemmälle järjestelmiin ja saada itselleen aina vain korkeampia käyttöoikeuksia, Tietoviikon ruotsalainen sisarjulkaisu Computer Sweden kertoo. Tietomurto havaittiin 6. maaliskuuta 2012.

    Laskentatehon käyttö johti jäljille

    Poliisin mukaan murrossa käytettiin sekä suhteellisen yksinkertaisia keinoja, kuten salasanojen arvaamista, että kehittyneitä, ohjelmistojen haavoittuvuuksia hyväksikäyttäviä menetelmiä. Hyökkääjät käyttivät muun muassa Hercules-nimistä emulaattoria, jolla jäljiteltiin Logican suurtietokonetta. Sandellin mukaan tällaisia tietomurtoja tehdään usein taloudellisista syistä.

    Epäillyt näkivät myös runsaasti vaivaa henkilöllisyytensä salaamiseen. He esimerkiksi kaappasivat yhden epäillyn naapureiden nettiyhteyksiä. Varastettuja tietoja myös lähetettiin ympäri maailmaa olevien palvelinten kautta.

    Alustavien tietojen mukaan rikolliset onnistuivat kopioimaan muun muassa 16 gigatavun tietokannan.

    Juuri suuren tietomäärän vuoksi hyökkäys lopulta löydettiin. Maaliskuun alussa 2012 Logicalla huomattiin merkillisen suuri laskentatehon käyttö. Järjestelmä myös varoitti, että suurta tietomäärää oltiin kopioimassa."

    http://www.tivi.fi/Arkisto/2013-05-04/Näin-Logicalle-murtauduttiin-3200622.html

    .


  • Sdcrcrccr

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kyssäriä pukkaa nyt

   Mikä on kaivattusi nimi?
   Ikävä
   95
   2072
  2. Nainen, minne tahtoisit muuttaa kanssani

   Jos meistä tulisi pari?
   Ikävä
   174
   1402
  3. Oudolta tuntuu

   Kun on joku joka välittää oikeasti täälläkin.
   Ikävä
   166
   1296
  4. Ikävintä on kokea

   Kun toinen lähestyy niin sitä itse vetäytyy. Sitten kun itse lähestyy niin toinen vetäytyy. Vähänkuin magneetit jotka hylkivät toisiaan ja sitä ei ede
   Ikävä
   80
   1112
  5. Sara ja Pyry eronneet?

   Pitääkö huhu paikkansa, tietääkö kukaan?Joku kertoi, että olivat tapelleet rajusti Emma gaalan jälkeen ja sen jälkeen Sara poisti Instatililtään kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   42
   964
  6. Unelmoitko asunnosta lämpimässä? Haluaisitko muuttaa Suomesta esim. Espanjaan?

   Kiinnostaisiko sinua muuttaa pois Suomesta lämpimään? Jos kiinnostaisi, niin muuttaisitko vain talviajaksi vai koko vuodeksi ja millaisia kriteerejä s
   Maailman menoa
   70
   835
  7. Miksi ihmiset ilkeilevät toisilleen anonyymisti?

   Ikuisuusaihe, tavallaan, mutta jäin tuota pohtimaan männä yönä. Miksi pitää olla ilkeä mm. palstalla anonyymisti? Miksei voi vain todeta, että olen er
   Sinkut
   157
   763
  8. Sen takia sanoin sen

   Että et ottaisi itseesi kun ei ole tarkoitus sinua loukata. Me vain heijastellaan toistemme kipukohtia ja se tuntuu ikävälle.
   Ikävä
   100
   714
  9. Millaisista tuoksuista miehet pitää?

   Tuli tuosta yhdestä aloituksesta mieleen tälläinen. Eli millainen tuoksu saa miehet sekaisin? Onko se karkkikaupan tuoksu, kukkainen tuoksu,mausteinen
   Ikävä
   90
   676
  Aihe