Kärpässienen polttelu

Kärpässieni12

Olen kuullut että kärpässientä voi: polttaa,syödä kuivana tai raakana ja juoda teenä


1. Vaikuttaako kärpässienen polttelu munuaisiin paljon?

2. Voiko kärpässienen poltteluun kuolla = yliannostus

3. Kuinka paljon pitää polttaa kärpässientä että tulee se "trippi"Lisäksi voiko joku kertoa että mitä eri huume sieniä suomessa kasvaa, varsinkin täällä varsinais-suomessa

17

8133

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • JackDanielswhisky

   Älä ala leikkimään niiden sienien kanssa.Käytä Alkoholia,ihan varmasti saat mukavan humalan
   turvallisemmin.Sienien kanssa kokeilut voivat johtaa sinut teho-osastolle tai ruumishuoneelle.
   Kyllä sinä viinallakin saat itsesi tarpeeksi sekaisin.Hae pullo Alkosta ja rentoudu.

   • selkoymmärrys

    sori vaan, mut alkoholin vaikutus on ihan tylsä. Turruttaa vain, eikä tee mitään muuta. Ja haitallinen päihde sekin on monella tapaa. Punakärpässienen päihtymys on erilainen, trippi, matka ja hallusinogeeninen. Paljon mielenkiintoisempi ja avartavampi kokemus, kuin mitä alkoholi koskaan on. Viinalla saa itsensä todellakin sekaisin, enemmän kuin millään muulla huumeella, koska muut huumeet eivät varsinaisesti sekoita päätä. Ne eivät ole mitään sekavuustiloja, vaikka valtaosa kokemattomista näin kuvittelee.


   • selkoymmärrys kirjoitti:

    sori vaan, mut alkoholin vaikutus on ihan tylsä. Turruttaa vain, eikä tee mitään muuta. Ja haitallinen päihde sekin on monella tapaa. Punakärpässienen päihtymys on erilainen, trippi, matka ja hallusinogeeninen. Paljon mielenkiintoisempi ja avartavampi kokemus, kuin mitä alkoholi koskaan on. Viinalla saa itsensä todellakin sekaisin, enemmän kuin millään muulla huumeella, koska muut huumeet eivät varsinaisesti sekoita päätä. Ne eivät ole mitään sekavuustiloja, vaikka valtaosa kokemattomista näin kuvittelee.

    kelaa itseäsi. täällä kaksi huumeiden kanssa leikkinyttä vanhempaa ja todennäkäisesti kokeneempaa entistä narkkia. hapot on esim vienyt monta kaveria hullujenhuoneelle.. ja polle olikin täydellinen ratkaisu ongelmiin... kuinka moni onkaan kuollut... Pirikin tekee hyvää, kun valvoo päiväkaupalla. Jatka samaa rataa. Tipuitko syntyessäsi kenties pääedellä maahan?


  • Zen pidää olla punainen,mruskea tai zildä väliltä. Valkea kärpässieni on ihan oikeasti myrkyllinen ja tappaa, nuo muut ovat taikasieniä, vaikka väittävät myrkyllisiksi.

   • nasiofn

    Nii ja täytyy muistaa että pantterikärpäs sieni on 3 kertaa tehokkaampi ku puna tai ruskokärpäs sieni


  • TervHuumevalistaja

   Käytä alkoholia. Se on tosi turvallista.. Ja terveellistä..

   • perttihx

    Yrittääkö pelle nyt sarkastisesti sanoa jotain? Alkoholi on turvallista ja jopa terveyttä edistävää MALTILLISESTI ja OIKEIN käytettynä.


   • juuvittu

    Juo puhdasta ja kirkasta, raikasta vesijohtovettä! Se on kaikkein terveellisintä, eikä päihdytä. Raittius se on parasta ja elämä parasta hyymettä. vittu.

    eikö olekin ärsyttävää, kun joku on tietävinään paremmin kuinka täällä kuuluis elää ja olla ja saarnaa siitä kaikille?


   • w324

    Vesijohtovedessä on mm. litiumia joka tasaa mieltä:) Pieniä pitoisuuksia hanasta tulee myös esim. amfetamiinia. Näin siitä syystä että ihmiset vetää sitä vessasta alas ja se ei suodatu laitoksella. Siis vesilaitoksella. Ehkäpä joku voisi keksiä kuinka sen voi tislata hanavedestä ja perustaa oikean tehtaan:D


  • 323232

   Jostain syystä ihmiset eivät tiettävästi ole kovin innostuneita kärpässienillä päihtymisestä. Tästä voisi päätellä että vaikutus on epämiellyttävä. Suippumadonlakkia kasvaa koko Suomessa. Ne on laittomia kerätä koska niillä tajunta laajenee enemmän kuin laki sallii. Ne on siis todella voimakkaita ja niihin tulisi suhtautua asiaankuuluvalla nöyryydellä. Intiaanit sanovat että vain puhdas sydämiset voivat nauttia niitä.

   • moralistierkki

    Suomen lakihan ei salli minkään sortin tajunnan laajentamista. Lähinnä päinvastoin. Alkoholilla tulee sinun itsesi turruttaman. Tai sitten olla kokonaan ilman päihteitä, koska se on kaikista kukkahatuista mukavaa, kun et heilu edes kotonasi päihtyneenä. Sehän voi pian olla kivaa. Ei saa olla mitään kivaa kenelläkään.


   • 4a4rw

    Joskus aikoinaan pämppäsin baarissa joka viikonloppu ja ihmettelen nyt niitä aikoja että kyllähän siinä jotain psykoottista on jos ihan ehdoin tahdoin vetää jatkuvasti kauheat kännit ja maksaa siitä baareille omaisuuksia. Juominen alkoin vähentyä kun hokasin että en saa rahalle tarpeeksi vastinetta. Pieni offtopic.. Mutta kärpässienestä.. ei pieni pala ole vaarallinen eikä varmaan toimikkaan juuri mitenkään. Sylkeä voi alkaa erittyä. Syömällä niitä taidetaan ottaa useampia sieniä kerralla. Älä ota tätä minään neuvona, en ole mikään kärpässieniasiantuntija. Valkoinen on se mikä tappaa.


   • gmailetc

    323232 need pm asap jossain


  • ershger

   "Kärpässieni12 ":

   Jos olet lukenut noita kärpässienijuttuja Soma - nimisestä kirjasta niin tiedoksi että kirjoittaja itse on sanonut teoksensa olevan täynnä virheitä ja jopa katunut sen kirjoittamista. Älä ota ohjeita sieltä.

  • normiJoonas

   toivottavasti on kolmessa vuodessa tapahtunut kehitystä asenteissa. Punainen kärpässieni on joissain kirjoissa luokiteltu ruokasieneksi. tosin huonoksi, yhden tähden ruokasieneksi muskariinin aiheuttaman pahoinvoinnin takia. ryöppäämällä paranee. Punainen, lakin pinnalla oleva nahkempi osa kuivataan ja juodaan teenä tai syödään. Yhdestä tai parista sienen lakista aloittaen ja määriä tarvittaessa lisäten. Parhaiten sen tietää jokainen itse. 8 aiheutti netissä tosin jo pientä ihmettelyä. polttaakin voi mutta kannattaa tehdä se kannabiksen kanssa ja aloittaa myös pienillä annoksilla niin ei tule yllätyksiä. Ei ehkä se paras tapa mutta nopea. 1-2g annoksella. Yhdestä sienestä tulee ehkä 0,5-1,5g tavaraa. Sieni ei sovellu välttämättä sosiaalisiin tilanteisiin mutta se riippuu ihmisestä ja annostuksesta. pieninä annoksina voi toimiakin. Ainakin suippomadonlakki muistuttaa pieninä annoksina hyvin paljon amfetamiinia, mutta suurina määrinä pistää pöntön niin sekaisin että voi alkaa ahdistamaan. Peruskamaa psykedeeleille. Kannabista ja alkoholia kannattaa pitää mukana varmuuden vuoksi jos tarttee enempikin rentoutua. Munuaisille tää ei varmaan tee hyvää ja toleranssi nousee nopeasti joten ei kannata käyttää myöskään liian usein. Puna-, rusko ja Pantterikärpässienet ovat ymmärtääkseni käytettäviä. Sen sijaan valkoinen kärpässieni tappaa. Suomen päihdevalistus on todella syvältä ja hyvin epäinformatiivista, joten olkaa toki ennakkoluulottomia, mutta myös varovaisia. Kaikki valistus ei ehkä ole täyttä potaskaa, mutta oikean tiedon saaminen vaatii monipuolista perehtymistä asiaan, sekä kärsivällisyyttä. Rohkeuttakin joskus tarvitaan, mutta älkää missään nimessä riskeeratko tervettänne päihtymyksen takia. Se on yksinkertaisesti tyhmää. Niinkuin kaikkien päihteiden kanssa. Ja sanon vielä uudestaan kun on sienistä kyse, että valkoinen kärpässieni tappaa, samoin kuin kavalakärpässieni sekä suippumyrkkyseitikki.

  • Anonyymi

   muita taikasieniä suomessa on suippumadonlakkeja joita kasvaa jokapuolella suomea. keräät niitä noin 30 kappaletta ja syöt joko raakana tai kuivatat alle 60 asteessa uunissa sen verran että ovat korppuina ja kuivattuna aloittelijalle noin 2-3g on aika hyvä. sieniä löytyy lannoitetuuilta pelloilta parhaiten sekä esimerkiksi isoilta nurmialuielta niiden ruohotuppojen seasta. vaikutus alkaa noin 30-60min kuluttua. Ole hyvä

  • Anonyymi

   Kärpässientä pitää kuivattaa hyvin että iboteenihappo dekarboksyloituu muskimoliksi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   171
   3460
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   399
   1890
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   44
   899
  4. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   791
  5. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   786
  6. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   59
   774
  7. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   766
  8. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   763
  9. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   250
   715
  10. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   705
  Aihe