Ei ikinä Gomak

Nippanappaduudiduu

Todella epäystävällistä palvelua, kellonajat hoitajalle aivan sama ja odotetaan koiran kanssa ulkona kylmässä ja sitten vielä valitetaan. Ihmeellistä touhua kun sanotaan että tullaan sen ja sen kellonajan välissä ja sitten soitellaan vielä perään ja motkotetaan. Järkyttävä! En suosittele.

32

8468

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hyllykka

      Välillä todella on joutunut odottamaan pihalla kauankin. En tiedä mistä johtuu ? Joskus tuntuu että saa hyvää kohtelua joskus ei. Välillä hyvällä päällä -välillä ei ? Mielestäni tällä alalla myös kilpailu kovaa, joten ainakin itse odotan vain että koirani saa hyvää hoitoa ja itse ystävällistä palvelua. En myöskään halua kuulla turhaa arvostelua onko koirani liian laiha tai lilhava, jätetään se eläinlääkärille. Myös sovituista ajoista voi hoitola pitää kiinni eikä seisottaa maksavia asiakkaitaan ulkona odottamassa. Lisää henkilökuntaa jos on lenkkiajat. Myös koirille voisi olla enemmän vapaata ulkoilua valvotusti tietysti. Muuten olen kyllä ollut ihan tyytyväinen.

    • nostan

      Ylös

    • Lottanellajuulia

      Olisi hyvä lisätä mielestäni henkilökuntaa, koska jokainen koira tarvii aikansa.. Ulkona ei kyllä tarvitsisi seisottaa koiria.

    • onkin

      Niin se ihan

    • bbb2

      En voi suositella kanssa kenellekkään. Täysin asiaton ja osaamaton henkilökunta. En maksaisi heidän palveluista senttiäkään.

    • gomak

      Tiedoksi Tiialle ja muille "odottaneille": Asiakkaille on kerrottu, että jos he tulevat klo 12-16 välillä tuomaan tai noutamaan lemmikkiä, niin voi joutua odottamaan pitkäänkin, sillä tuolloin olemme koirien kanssa pitkillä päivälenkeillä. Gomakissa lenkitetään kaikki koirat aamuisin, päivisin ja iltaisin, eikä kenelläkään ole aikaa odotelle/päivystää asiakkaita. Kaikki kädet ja jalat tarvitaan urakan suorittamiseen. Toki voisin palkata päivystäjän, mutta asiakas joutuisi viimekädessä maksamaan päivystäjän palkan (25€/tunti). Tällöin hoitohinta nousisi kohtuuttoman korkeaksi. Sunnuntaisin olisi vielä päivystäjälle maksettava tuplasti.
      Pyysin Tiiaa tulemaan klo 12.30. Tällöin olin ehtinyt tehdä Tarjan kanssa puolen tunnin lenkin. Saavuitte klo 13.10 pihaan. Olin jo lähtenyt seuraavan koirakon kanssa lenkille koska odotin teitä klo 13 saakka.
      bbb2 tiedoksi: Olen suorittanut eläintenhoitajan ammattitutkinnon (osaamisalana koirat, kissat ja pieneläimet). Tutkinnon perusteet ovat nähtävissä opetushallituksen sivuilla. Myös työntekijäni on suorittanut vastaavan tutkinnon. Molemmat olemme myös suorittaneet tutkinnosta näytön. Lisäksi otan vastaan eläinalanopiskelijoiden näyttöjä ja olin tuomaroimassa Taitaja 2015 kilpailuissa, joten kovin ammattitaidotonta porukkaa tuskin näihin tehtäviin valitaan.
      Eläintenhoitajan tehtävänä on opastaa ja ohjata asiakkaita eläinten hoitoon ja hyvinvointiin liittyvissä asioissa. Usein "sokeudumme" katsoessamme omia lemmikkejä. Me rakastamme lemmikkejä ja haluamme herkkujen avulla hemmotella niitä. Sen seurauksena tapahtuu lihomista, mikäli ruokaa ei vähennetä tai liikuntaa lisätä. Tuskin hyllykkä käyttää lemmikkiään eläinlääkärissä montaa kertaa vuodessa, ellei ole pakko. Minä ainakin olen tyytyväinen, kun ystäväni, tuttavani tai sukulaiseni sanoo, että kylläpä Retu (koirani) on lihonut viimenäkemän. Otan tiedon kiitollisena vastaan ja korjaan tilanteen ruokinnan/liikunnan suhteen, hitaasti, mutta varmasti. En halua koirani sairastuvan "elintasotauteihin".
      Gomakissa on yksi pihatarha leikkimistä varten. Jos koiralle löytyy leikkikaveri ja leikki syntyy, on se kiva juttu. Kaiken perustana on kuitenkin molempien koirien turvallisuus. Pihatarhaan on aivan turha laittaa koiraa/koiria seisoskelemaan, jos ne eivät innostu leikkimään. Järkevämpää on tehdä niiden kanssa kunnon lenkki, jolloin ne pääsevät nuuskimaan ympäristöä ja merkkailemaan reviireitä.
      Jos teillä on epäselvyyttä tai kysyttävää eläintenhoitoon, yrittäjyyteen, päivärytmiimme tai muuhun Gomakin toimintaan liittyen, voitte soittaa tai meilata minulle. Vastaan mielelläni asiallisiin kysymyksiin.

      • hei,
        ja "hetkinen" ->onko mielestäsi "SAMA ASIA", kun koiran "ylipainosta" sanoo joku koirahoitolan ihminen vs. "sinun ystäväsi,tuttavasi tai sukulaisesi" ???
        -ouza ahonen


    • pihlaå

      Epäasiallista käytöstä tuolla. En vie koiraani ikinä gomakiin hoitoon.

      • salonpoika

        ainakin oli HARVINAISEN asiallinen vastaus firmalta. Muistakaapa kaikki, että netissä yrittäjä on aina alttiina kaikenmaailman uunojen roskapuheille..niitä ei pysty välttämään, vaikka kultaa ilmaiseksi lahjoittelisi. Joku kuitenkin valittaisi saaneensa vähemmän kuin toinen ja haukkuisi epäasialliseksi ja vaikka miksi..


    • IhmeValittajia

      Meillä ei ole ikinä ollut gomakin henkilökunnan kanssa mitään ongelmia. Aina on lemmikit hoidettu hyvin siellä.
      Kannattaisiko valittajien katsoa peiliin välillä, sieltä se syyllinen useasti löytyy...

    • gomak

      Kaunis kiitos nimimerkeille salonpoika ja Ihme Valittajia.

      Ihmettelen, miksi pihlaå ei kehtaa tai uskalla kirjoittaa omalla nimellään ja kertoa tuosta epäasiallisesta käytöksestä?

      Minua jäi vielä mietityttämään yksi asia. Kerroit kulkevasi linja-autolla. Onko sinulla autoa tai edes ajokorttia?

      Kyselee Sanna Gomakista

      • Ingo

        Hei, olen ollut aina tyytyväinen palveluihin. Iloinen ,positiivinen ja asiallinen palvelu.


    • MinäNata

      Gomak on ehdottomasti Turun paras lemmikkihoitola! Itse asiassa kutsunkin sitä koirahotelliksi, ja koirani rakastaa ko. paikkaa, varsinkin Sannaa ja varmasti kaikkia hoitajiakin. Olen aina sopinut tunnin tarkkuudella, milloin haen koirani, ja ne ajat ovat aina päteneet. Jos koiralenkkejä on silloin, kun olen hakemassa, olen seisonut pihalla ja odottanut. Ei siinä mitään, pääasia että koiraani kohdellaan ja hoidetaan hyvin!
      Sannalle & Co:lle terkkuja ja hännänheilutuksia Natalta!

    • jos asuisin joskus turussa ja opiskelisin siellä veisin aina mun koiran sinne

    • gomak

      Hei,
      kiitos viestittäjille.
      Aina ei näissä "jutuissa" ole kysymys lemmikkien hoitoon liittyvistä asioista.
      Voisin hieman paljastaa teille, millaisesta asiasta esim. pihlaå:n kohdalla on kyse.
      En paljasta hänen henkilöllisyyttään tai yhteystietojaan. Voinette itse todeta sähköpostikeskustelumme perusteella, mikä on epäasiallista ja mikä ei.

      Tässä kopiot "parhaista paloista":
      Viesti: Hei. Olen 30-vuotias nainen ja etsin töitä. Olisiko teillä tarjota töitä? Kokemusta minulla on koirista tosi paljon. Koira minulla on ollut 8-vuotiaasta asti j sen jälkeen on aina koira ollut. Tälläkin hetkellä kaksi koiraa. On kokemusta myös muista eläimistä. Mulle kelpaa ihan sijaisuudet,osapäivätyö..mikä vaan. Tykkään työskennellä eläinten kanssa ja tulen hyvin toimeen niiden kanssa. Fyysinen kunto on hyvä. Olen iloinen,ahkera,positiivinen, reipas ja luotettava. Asun Kaarinan Keskustassa ja linja-autolla kuljen.

      Hei,
      ensinnäkin ei ole varaa palkata ja toiseksi, jos on, palkkaan
      pätevän eläintenhoitajan, joka pystyy "pyörittämään" koko
      taloa ja hoitamaan kaikki hommat.
      T:Sanna
      p.s vie yhteystietosi varamiespalveluun,
      sen kautta voi järjestyä esim. koiran lenkityskeikkoja tms.

      Vastaus: Mistä sä tiedät kuin pätevä olen. Kyllä pystyn "pyörittämään" koko taloakin niin vaadittaessa. Aikas vittumainen vastaus,en taida tuoda teille ainakaan ikinä koiriani hoitoon. Kiitos ja Hei. Ymmärrän kyllä jos ei ole varaa palkata mutta ei tarttis vittuilla kuitenkaan!

      Tähän väliin vastasin, että palkkaan vain eläintenhoitajan ammattitutkinnon suorittaneita, eikä hän ollut lähettänyt liitteenä edes cv:tä.

      Vastaus: Hah hah ja mitään eläintenhoitan ammattitutkintoa ei
      välttämättä tarvita kun eläimiä hoitaa. Olen monta vuotta
      hoitanut monia koiria ja muitakin eläimiä (omia ja muiden)ja ikinä
      ei ole tullut eläintenhoitajan ammattitutkinnolle tarvetta.
      T. Heidi

      Hei,
      jos kolmekymppinen ihminen viljelee vittu -sanoja hakiessaan töitä /viestiteltäessä "keski-ikäisen" yrittäjän kanssa, ei se anna hakijasta kovin viisasta/hyvinkäytöksistä kuvaa (kyseessä olisi mielestäni paremminkin moukkamainen/henkisesti sairas persoona).
      Minä palkkaan ainoastaan ja vain hyviä, päteviä eläintenhoitajia, joilla on suoritettu eläintenhoitajan tutkinto ja jotka ovat olleet meillä työssäoppimisjaksoilla ja suorittaneet näytön. Tällöin tiedän ja tunnen heidät ja voin luottaa heihin.
      En palkkaa huonoja hoitajia, vaikka heillä olisikin tutkinto.
      Hyvää syksyn jatkoa ja toivottavasti se ura urkeaa vielä sinullekkin, mitä se sitten ikinä onkaan...
      T: Sanna

      Ok. En ole käyttänyt vittu tms sanaa kertaakaan tässä keskustelussa. Itselleni jäi jotenkin vain vähän tympeä kuva sinusta.
      Mutta hyvää syksyn jatkoa sinullekkin..
      T. Heidi.

      Hänen viimeiset viestinsä oli: 1. Ehkä oli vain väärinkäsitys. 2. Pahoittelut.
      En enää vastannut niihin.

      Autoa ja ajokorttia tiedustelin sen vuoksi, että kotikäynteihin tarvitaan ne.
      Bussilla tai juosten, käynteihin kuluisi aivan liian kauan aikaa.

      Tässä siis syksyn satoa! Olemme saaneet kahvipöydässä hyvät naurut!
      Kiitos siitä Heidille!
      Itsesi olet vaan nyt totaalisesti "munannut".

      Hyvää Joulun odotusta kaikille ihanille asiakkaille ja karvakuonoille!
      T: Sanna Gomakista

      • RoosaMariaV

        Olet vähän turhan isolla egolla varustettu ihminen Sanna :) hyvää uutta vuotta sinulle toivottaa Roosa V. Turusta. :)


      • Raunistulanpeikko

        Oon ihan samaa mieltä Roosa!


      • GonnaSamakista

        "En paljasta hänen henkilöllisyyttään tai yhteystietojaan"

        "T. Heidi."

        Hyvin hoidettu Sanna Gomakista (y)


    • rottoisdem

      Työnantaja ei kyllä nyt tässä tapauksessa käyttäytynyt fiksusti, mikäli tämä oikeasti pitää paikkansa. Toki myös työnhakija oli törkeä, ei kukaan tuollaisia hakemuksia voi lähettää tai voi, mutta heti tuli negatiivinen kuva hakijasta. Tämä Heidi vois opetella nöyryyttä, koska ei tuolla mentaliteetilla duunia löydy. Työnhakijalla pitää löytyä dokumentit pätevyydestä, oli ala mikä tahansa!

    • Keski-ikäinen-mies

      Tämä viestiketju lähti siis alkuun "mustamaalaamis" tarkoituksessa? En tunne lemmikkihoitola Gomakia, mutta tämän perusteella voin hyvinkin sinne koirani viedä, jos olisi tarvis!

      • Keski-ikäinen-nainen

        Hei Keski-ikäinen-mies!
        Ihanaa että laitoit kommenttisi, koska se luo minuun uskoa että maailmassa on täyspäisiäkin ihmisiä jotka osaavat tuon nykypäivänä niin kovin tärkeän medialukutaidon :-)
        Minä käytän Gomakia säännöllisesti ja voin todellakin suositella! Maailmassa ei montaa ihmistä ole joita 'henkeen ja vereen' puolustelisin, mutta Gomakin Sannan puolesta kyllä barrikadeille nousisin - on hän niin raudanluja ammattilainen ja mikä tärkeintä; hän tekee työtään täydellä sydämellä eläinten hyvinvoinnin aina tärkeimmäksi nostaen. Ja onko lemmikkein hoidossa mitään tuon tärkeämpää?
        Kaikille noille rutisijoille pikku vinkkinä että IKEAsta saa halvalla peilejä... ;-)
        P.S. Mulla ei ole muita kytköksiä Gomakiin kuin se että silloin tällöin tarvittaessa sinne koirani hoitoon vien.


      • Keski-ikäinen-mies

        Kiitos Sinulle keski-ikäinen-nainen! :-) Puolustelet aika innokkaasti, mutta uskon vilpittömyyteesi! Halaus Sinulle!


    • Ottoska

      Olisin halunnut meille kissojen hoitajan kotiin, kolme käyntikertaa. Kun kuuli missä asumme (20 min. päässä keskustasta), vastaus oli heti tyly ei. Liian kaukana, kuulemma. Voisihan sen rajoituksen laittaa sitten heti nettisivuille niin ei tarvitse asiakkaan tyrkyttää työtä tarjolle. Ei enää ikinä kiitos Gomakia.

    • gomak

      Hei,
      sinä naishenkilö PAATTISILTA. Kuinkahan monta kilometriä Paattisilta olisi Gomakiin? Parikymmentä?
      Olisitko ollut valmis maksamaan kolmesta päivästä melkoisen hoitohinnan?
      10€/kerta KILOMETRIKORVAUKSET 1€/km, välille gomak-kotisi-gomak.
      Yhden päivän hoitohintakäynniski olisi muodostunut 50€. Eli 3 käyntiä, 150€. Se olisi ollut minulle tosi kannattava keikka, mutta meillä kun ei raha ratkaise kaikkea, vaikka se tärkeää onkin yrittäjälle...
      Meillä on aamupäivisin rajallinen aika käydä tekemässä kotikäyntejä. Sinun kotisi ei ollut ainoa paikka ja kaikki muut paikat sijaitsivat toisella puolella kaupunkia.

      Luulo ei ole tiedon väärti.
      T: Sanna Gomakista

    • Hellujakoira

      Olen aikoinani kysynyt muutamalta eläinlääkäriltä ja lemmikkitarvikekaupasta suositteluja hoitopaikoista. Vain yhtä paikkaa kaikki suosittelivat, ja se oli Gomak. Koirani (60 kg piloille hemmoteltu) on viettänyt Gomakissa muutaman työmatkani ajan 3-4 vrk. Sovitut ajat ovat pitäneet, hintataso ollut asiakasystävällinen ja koira iloinen noudettaessa. Sitä ei myöskään ole tarvinnut laittaa kirppu- ja matokuurille heti haettaessa. Minulle on hyvin tärkeää, että voin matkallani keskittyä työhöni, eikä koiran hyvinvoinnista huolehtimiseen. Tähän on Gomak antanut mahdollisuuden. Kiitos.

    • satisfied

      Mahtava palvelutaso pienyrittäjältä !
      Gomak lemmikkihoitola on ollut Yorkkini "Catherine" hoitopaikka
      jo vuosien ajan ja tulee olemaan jatkossakin !
      Perustelu: Hoitolan yrittäjä Sanna omistautuu lemmikkien hyvinvointiin
      parhaan kykynsä mukaan ja on aina ollut myös joustovaraa mm sen suhteen
      jos sovittua oleskelua Catherinen osalta on ollut syytä pidentää.
      SUOSITTELEN ! Emil Albert Aleksander JERNBERG HELSINGFORS

      • Anonyymi

        Ai oikein HELSINGFORS


    • Vakioasiakas

      Näyttää olevan vanha ketju ja löysin tämän aivan sattumalta mutta kannanpa minäkin korteni kekoon: olen käyttänyt Gomakia viikoittain aivan sen perustamisesta saakka, koirat vain ovat luonnollisen poistuman myötä vaihtuneet. Elämäntilanteita on meillä ollut monia; tikkejä, ontumia, pentua ja vanhusta just name it. Koirani on/ovat aina saaneet sen mitä ovat tarvinneet: ruuan, ulkoilua ja terveydentilan seurannan, minä omistajana sen mitä minä olen tarvinnut eli tarvittaessa tiedon jostakin poikkeavasta. Voin olla täysin rauhallisin mielin töissä tai matkalla. Myös tuttavapiiristäni moni käyttää Gomakia.

    • Pepe_kulkee_mukana

      Epäinhimillinen asenne, tyhmiin kysymyksiin vastataan ylimielisesti ja kuten tässä vanhassa ketjussakin huomaan, niin jokaiseen kritiikkiin on selitetty ja selitetty. Ei siellä ainakaan kiire ole lemmikkien hoidon puolesta.
      surkea asenne ja huono palvelu. Ei ikinä enää.

    • Anonyymi

      Kyllä Gomak on erittäin hyvä hoitopaikka. Ystävällinen palvelu. Aikataulujen puitteissa kun toimitaan jokainen niin onnistuu. Ei tällaiseen paikkaan voi rynnätä sopimatta etukäteen. Koirilla hyvät tilat ja hoito. Koirani siellä leikkaukseni vuoksi 6 päivää. Hinta ystävällinen paikka helpon matkan varrella. Uudestaankin tuon jos tarvetta.

    • Anonyymi

      Onko nämä nyt oikeita vastauksia olleet työnhakijalle, vai joku vitsi.

    • Anonyymi

      Onko Gomak suljettu kokonaan?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      141
      10295
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      53
      2954
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      205
      2794
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2107
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1858
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1679
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1586
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1577
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1358
    Aihe