Ketkä äänesti Hakkaraista?

eipäätäpakota

Tässä on pari päivää tätä sulateltu ja mietin ketkä Hakkaraista äänesti ja miksi siis vittu miksi?! Ois sitä ollut muitakin ehdokkaita, mutta päättivät sitten äänestää rasistia elämäm korkea koulun käynyttä alkoholistia, jonka perseilyä saadaan lukea seuraavat 4 vuotta iltapäivälehdistä. Hakkaraistahan äänestettiin siksi koska hän on mies. Muitako miehiä ollut ehdolla? Matti Nykänen ja Johanna Tukiainen seuraavaksi eduskuntaan.

17

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Jeesustelijoita

      Se on sitä demokratiaa, onneksi! Kyllä enemmän kuin 0,5% Suomalaisia on onnettomia juoppoja, joten pitäähän heilläin olla oma kansanedustaja. Ei taida taida tämän ketjun aloittaja olla kovin suvaitsevainen, vaan ennemminkin itse rasisti, vaikka Hakkaraista siitä syyttää. Kansa valitsee näköisensä eduskunnan ja oikeesti on hienoa, että kommareiden ja kokoomuslaisten määrä vähenee!!!

    • hohohoohoh

      Onhan Arhinmäelläkin puistonhoidosta kokemuksia ja oli ministerinä.
      Luulen että saat monta asiaa miettiä kauan, jos et tuollaista asiaa tajua miksi kansa äänesti Hakkaraista.
      Siksi että kansa on kyllästynyt siihen että asioita ei sanota suoraan.Se on tosin vain yksi syy, mutta itke sinä vain yksinäsi sitä että ihmiset äänesti mukamas väärin.

    • olen_iloinen

      Minä ainakin äänesti Hakkaraista-paras mahdollinen ehdokas ja moni muukin äänesti täältä Jyväskylästä Teuvoa. Hienosti meni!

      • denaa

        Laitetaan Pera ehdolle siitä kävelykadun spurgu porukasta ens kerralla ja äänestetään sitä.


    • Ändrööst

      Nyt on keksitty, että Suomi on kahtiajakautunut kun joku puolue saa vajaa 20 prosenttia äänistä. Ja muka ennen ei ole ollut erilaisia mielipiteitä. Miten oli aikaan kun nuoltiin venäjän takapuolta ja kaikkien piti olla niin vasemmistolaisia. Ei ollut varmaan helppoa olla kokoomuslainen. Se saattoi olla silloin suurempi synti kuin mitä nyt perussuomalaisuus ja silloin näyttelijä Halkola lauloi pilkkalaulun rikkaista suvuista. Aivan kuin he olisivat tehneet jotain väärää kun rakentavat Suomea ja kaikki onnela oli silloisessa neuvostoliitossa. Mitä idiootteja ja samanlaisia arvoperverssejä ovat nykyisetkin kulttuuripiirit. Puhuvat asioista joista eivät tajua yhtään mitään ja esittävät mielipiteitä joissa ei ole mitään järkeä.

      • pienetympyrät

        Ketkäkö äänesti Hakkaraista? No tietenkin ne jotka pienistä kyläpahaisista ja samaistuvat tuollaiseen alkoholistiin, joo, alkoholistiin, kyllä mielestäni tuollainen alkoholin käyttö on jo alkoholistin merkki.
        Pienistä kylistä tulee niitä äänestäjiä joilla ei älykyysosamäärä ole järin suuri, ennen muinoin akka haettiin naapurista ja se tämä, lähes sukurutsua näkyy yhä pienten kylien asukkaissa ja helposti samaistuvat tällaiseen pienen kylän ehdokkaaseen joka vaikuttaa vahvasti juntilta, ei pahassa mielessä juntilta mutta juntti on juntti joka ei ole sivistynyt suuressa maailmassa tai ei ainakaan ole halunnut sivistyä vaan ajatukset ja puheet sekä käytös on sitä luokkaa mitä olettaa saattaa pienen kylän tavismieheltä ja tällaista on helppo äänestää.


      • pienetympyrät

        Korjaus edelliseen tekstiin, painovirhepaholainen, piti tuleman "sukurutsaus" eikä "sukurutsua".

        Pahoittelen tekemääni virhettä.


    • hajve

      Viitasaarelaisetkin varmaan kuvittelee että kun saadaan eduskuntaan isolle kirkolle paikallinen tyyppi, niin se hoitaa kotikylän asiat kuntoon. Toivokaa vain, ei tule tapahtumaan. Ei sen tarvi mitään hoitaa, sen kuin ryyppää seuraavatkin neljä vuotta valtion laskuun.

    • nurkkakuntalainen

      Aikansa kutakin, nyt vain tuli populismin vuoro. Pitikö edellisten hallitusten ajaa tämä maa siihen pisteeseen että tuollaiset henkilöt ja puolueet alkavat saada kannatusta. Jos kerta tuollaisella henkilökuvalla saa ääniä niin miksei muutkin ehdokkaat yrittäneet edes osin olla kuin Hakkarainen ja Persut? Sitten vaalien jälkeen olisivat jotain ihan muuta, koska eihän sillä enää siinä vaiheessa ole mitään väliä(Keskustalla tuo strategia on toiminut aina)
      Itseäni ei oikein kiinnosta pätkääkään mitä kansanedustajat vapaa-ajallaan tekevät, vetävätkö viinaa, ovatko jossain sketsisarjassa ehkä juoksemassa maratonia yms.
      Ja onhan Suomen "edustava demokratia" yhtä suurta näytelmää samalla käsikirjoituksella, vain näyttelijät vaihtuu aika ajoin.
      Mutta tässäkin keskustelussa ja lukemattomissa muissa kirjoituksissa esiin putkahtanut pienten kuntien ja kylien asukkaiden haukkuminen, aiheuttaa vain sen että niiden asukkaat äänestävät hanakimmin omia ehdokkaitaan ja tuloksen näitte nyt vaaleissa.

      • ArkadianTwiittiPelle

        Se on just noin. Jokaisella pitää olla oikeus myös yksityiselämään. Onneksi kaikki kansanedustajat eivät ole samalla muotilla tehtyjä, kloonattuja geelitukkaisia twiittipellejä, jotka höpöttävät joka paikassa ulkoa opeteltua puolueensa matraa...kuin Maon Kiinassa aikoinaan ja Pohjois-Koreassa vieläkin.


    • jyväskylänäänet

      Ei mennyt pelkillä viitasaarelaisten äänillä, ottakaapa selvää! Jyväskylästä tuli yli 1800 ääntä, ja se vei eduskuntaan!

      • 6jnyhb5tgvr

        Mitäs *ittua ne laittaa sellaisia ehtoja että pitää olla nuhteeton ja muutenkin asiallinen jos meinaa eduskuntaan päästä, tämä yksikin alaikäisiin sekaantuja ja kyllähän se on niin jos ryyppää kaikki vapaa-aikansa niin ei se kovin varmalta ja pätevältä vaikuta hoitamaan työtänsä, tuollaisessa työssä jossa vastuuta on olisi oltava elämän tavat hieman eri laatua mutta eipähän sitä tajua ne jotka itsekin vetää vapaalla ollessaan viinaa ja ilman viinaa ei voi kerta kaikkiaan mitään tehdä.

        Esimerkkinä olkoon nyt vaikkapa Stubb, hänellä harrastuksena liikunta ja se näkyykin ulospäin ei pelkästään ulkomuodossa vaan myös hänen olemuksessaan, energinen ja iloinen.

        Kyllä jos vetää pitkän viikonlopun viinaa niin sen arvaa millainen on työmotivaatio maanantaina ja vielä tiistainakin, se on nähty niin monessa työpaikassa, siinä kyllä viina vie miestä ja hallitsee elämää.


      • Rullatuolimies

        Ei kai kansanedustajan tartte anorektikolta tai filmitähdeltä näyttää. Sama vaikka olisi möhömaha, kalju pää ja vaikka kulkisi rullatuolilla, kunhan pää pelaa ja käyttäytyy kunniallisesti kaikkia kohtaan.


    • vittupää

      ketäs sitten olis pitänyt äänestää sun mielestä

      • ecxwe

        Ihan ketä muuta tahansa mutta ei Hakkaraista.


      • piireissämukana

        Kuulin että Tepi ei olekaan perheen ainoa lapsi vaan hänellä on myös veli ja hän on myös jossain valtion duunissa, mitähän työtä mahtaa valtion leivissä tehdä ja onko vielä samassa duunissa?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      91
      1555
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      172
      1243
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      104
      1080
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      15
      987
    5. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      86
      910
    6. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      67
      829
    7. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      44
      815
    8. Kirjoita nainen meistä jotain tänne

      tai minusta, ihan mitä haluat. Niinkin voi kirjoittaa, etteivät muut tunnista, esim. meidän kahdenkeskisistä jutuista. K
      Ikävä
      60
      754
    9. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      289
      743
    10. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      738
    Aihe