Aihe

beonilaatille liima

liimat

Yritin jo aikaiemmin kysyä, mutta kysymys hävisi jonnakin.

Jos haluaisin ( ja haluan) liimaamalla kiinnittä betonilaattoja yhteen kukkalaatikoksi, niin mikä liima kävisi? Tietenkin toiveena on sään ja ajan kesto. Olisi kiva juttu, kun muutaman vuoden pähkäilyn jälkeen keksin että näillä reunustaisin korkeaa kukkapenkkiä ja laatta "laatikoihinkin voisi kukkia istuttaa. Pohjia en ajatellut laatikoihin liimata..vain reunat.

Onnistuisiko?

3

<50

  Vastaukset

  • Ei taida onnistua. Vala pyöreä kukkaastia betonista. Ulompi astia määrää astian koon. Kun pohjalla n.5sm. betonia niin laita sisäastia joka on reunoiltaan n. 5sm.pienempi. Sikäli kun laitat betonia muottiin niin lisää painoa sisäastiaan ettei muotti nouse ylös. Kun yläreunaan asti on valettu niin vähän kuivuttuaan siisti ja pyöristä reuna. Nämä on raskaita mutta kestäviä ruukkuja. Kuivuttuaan muotit pois ja pohjaan porataan n. 10 mm. reikiä että liika vesi menee pois.

  • Meillä tehtiin tuo liimaamalla. Hyvän liiman saat kun sekoitat 2dl silikonia noin ruokalusikallisen ruokasoodaa ja lisäät noin puoli desiä akkuhappoa. Sekoitat hyvin ja levität. Kuivuu noin tunnissa riippuen lämpötilasta.

  • Casco Xtremefix, saa rautakaupoista. Liimaa melkein mitä vaan, kestää kuumaa ja pakkasta, voi käyttää kosteisiinkin pintoihin. Maksaa n. 16 euroa tuubi, silikoniprässillä puristettava patruuna.
   Rasvasiin muoveihin ei luvattu tarttuvan, mutta hyvin on pysyneet keraamiset laatat muovitynnyrin kyljessä taivasalla kesät talvet.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   13597
  2. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   100
   9551