Corolla 2010 pomppiva kyyti

SAM56

Mikä muu kuin auton vaihto tekisi kulkemisen tasaisemmaksi?
Aikaisemmat autoni ovat olleet volkkareita, viimeisin Golf 2009 oli ihan mahtava ajettava, mutta alkoi olla kaikenlaisia käynnistysurahduksia ja tehon katoamisia, päätin vikkelästi päästä siitä eroon. Corollalla ajattelin körötellä pappa-ajoa vuosikaudet ihan rauhassa, mutta nyt tämä pompottaminen alkaa kyllästyttää. Ihan kuin ajaisi polkupyörällä, missä on kierot vanteet. Johtuuko tämä vanteista vai mistä? Vinkatkaa viisaammat!

9

57

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Vaihda

      Ei mikään muu auta, kuin merkin vahto. Minä olen ajellut jo vuosia C5:lla, Aikoinaan oli tarkoitus vaihtaa Honda Corollaan, mutta kokeilin myös rivissä ollutta samanhintaista Xantiaa. Sen jälkeen ei ole tarvinnut merkkiä vaihtaa. Nyt on jo kolmas Citikka ajossa, eikä ole tarvinnut pettyä. Tasainen kyyti jaksaa yhä viehättää, eikä muutenkaan ole valittamista.

    • aikaSelväJuttuTaas

      Jos on aiemmin ajanut kunnollisilla autoilla, niin ei tosiaankaan kannata seota Toyotaan, tulee melkoinen pettymys.
      Jos on ajellut aina Toyotalla, niin ei kannata muilla ajaa, tuntee itsensä tyhmäksi kun ei ole aiemmin kokenut kunnollista kyytiä. Voi masentua ja aloittaa röllin elämän esim. suolen merkkipalstoilla.

    • ainut_selitys

      70-luvun Golfista kopioitu jäykkä taka-akseli Skodan tyylin tekee Corollan menosta pompottavaa. Tilanteeseen ei ole muuta korjausta kuin paluu nykyaikaisempaan Volkkariin.

    • SAM56

      Tuore Golf oli kyllä loistava ajaa, mutta taidan nyt kuitenkin körötellä pottupeltoja ilman moottoriremontteja :) Jos ei tarvitsisi pelätä kalliita huoltokuluja, kiitäisin ilman muuta kaksoisahdetun TSI-moottorin siivittämänä.

      • paras_suositus

        Käytä sinä vaan Toyotaasi pajalla (huollossa) 15000km:n välein. Minulle olisi kauhistus käyttää autoa 4-5 kertaa vuodessa korjaamolla, siksi valintani on onnistuneesti kohdistunut VW-konsernin merkkeihin jo 15 vuoden ajan, jolloin kilometrejä on kertynyt n. 70000km:n vuosivauhdilla. Kertaakaan ei ole tarvinnut huoltojen välillä korjaamoa käyttää, eikä tielle jäädä.


      • SAM56

        No jotain 30 vuotta ajelin Volkkareilla. Taisi olla huonoa tuuria tuon 2009 Golfin kanssa :(


      • SAM56

        Ei tätä Toyotaa ole tarvinnut käyttää kun vuosihuolloissa. Ainoa ärsyttävyys on pompottaminen - ja huono kiihtyvyys, varsinkin Golfiin verrattuna ihan surkea. Mutta tarkoitukseni olikin hankkia mahdollisimman vähävikainen auto. Ei ollut hauskaa Golfillakaan ajaa, kun alkoi nykiä ohituskaistalla ja tehot katosivat:


      • tule_uskossas_autuaaks
        SAM56 kirjoitti:

        Ei tätä Toyotaa ole tarvinnut käyttää kun vuosihuolloissa. Ainoa ärsyttävyys on pompottaminen - ja huono kiihtyvyys, varsinkin Golfiin verrattuna ihan surkea. Mutta tarkoitukseni olikin hankkia mahdollisimman vähävikainen auto. Ei ollut hauskaa Golfillakaan ajaa, kun alkoi nykiä ohituskaistalla ja tehot katosivat:

        Ajat siis korkeintaan 15000km vuodessa. Toyotaan kun pitää huolto-ohjelman mukaan tehdä öljynvaihtohuolto 15000km:n välein, jossa on öljyn ja suodattimen vaihdon lisäksi kymmenkunta muuta huolto- tai tarkastuskohdetta.
        Noin vähillä kilometreillä Volkkariin riittää huolto 2:n vuoden välein, ellei ajot ole pääasiassa lyhyttä pätkäajoa lukuisine kylmäkäynnistyksineen, jolloin huoltoväli voi lyhentyä Toyotan lukemiin.


    • Apukouluniltamat44

      Kuraa kertyy vanteiden sisäpuolelle ja moottorissa suuttimet tukkeutuvat hiljalleen. Redline SI-1 tankkiin ja muutamaa päivää myöhemmin muistat miltä moottori tuntui uutena. Corollan alustarakenne on mikä on. Yksinkertaisella alustalla ei saa pehmeää kyytiä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      134
      3599
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      110
      1409
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      271
      1320
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      69
      1239
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      17
      1134
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1081
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      45
      1028
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      57
      1019
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1016
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      53
      938
    Aihe