Lapsilisää hyvätuloisille, miksi?

difi_2

Kuinka perhe jolle jää kuukaudessa 100 euroa ylimääräistä rahaa viihdekäyttöön on samalla viivalla perheen kanssa jolle jää samaa rahaa yli 1000 euroa? Miksi vähätuloisten veroista menee rahaa hyvätuloisille? Kuinka kukaan ylipäätään voi kuvitella että tällaisessa tuessa on mitään järkeä? Onhan aivan selvää pässinlihaa että hyvätuloisilla ei ole pienintäkään ongelmaa rahoittaa lastensa kasvatus. Ainoastaan vastuuton ja tuhlaava rahankäyttö voi aiheuttaa ongelmia, mutta sellaiset ihmiset pitää viedä hoitoon, eikä suoltaa lisää rahaa pohjattomaan ränniin.

11

139

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mulkkari

      Siksi, että meillä on porvarihallitus. Seuraavat neljä vuotta juhlivat maanviljelijät ja yrittäjät ja pääomatuloilla elävät.

    • Petu_

      Asialla ei ole mitään tekemistä nykyisen saatikka taannoisenkaan hallituksen kanssa. Lähinnä kyseessä on PL6§!

      http://www.valtakunta.fi

    • KannattaisOpiskella

      Ihan tarkennus.

      Hyvätuloiset maksavat veroissaan omat lapsilisänsä ja pienituloisten lapsilisät siinä sivussa.

      • mulkeri23

        Työtätekevät maksavat hyvätuloisten koulutukset tekemällä töitä sen ajan kun he istuvat koulunpenkillä. Samalla voisin sanoa, että maksakaa itse korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelunne.


      • vuoroinv
        mulkeri23 kirjoitti:

        Työtätekevät maksavat hyvätuloisten koulutukset tekemällä töitä sen ajan kun he istuvat koulunpenkillä. Samalla voisin sanoa, että maksakaa itse korkeakoulu- ja yliopisto-opiskelunne.

        Sinullakin on ollut vapaus valita pitkä koulutus, mutta ei sinulle kelvannut. Nämä pitkän koulutuksen hankkineet ja hyväpalkkaisissa töissä käyvät maksavat puolestaan sinun asumistukesi, toimeentulotukesi ym. tukiaisesi, jos satut tarvitsemaan niitä.


    • eikummallekaan

      Perhe, jolle jää 100 euroa ylimääräistä viihdekäyttöön, ei tarvitse lapsilisää sen kummemmin kuin sekään perhe, jolle rahaa viihdekäyttöön jää 1000 euroa kuukaudessa.

    • eriarcvo

      Demarit kyllä loi yhteiskunnan jossa on ilmainen terveydenhoito ja koulutus ja päiväkodit kaikille tuloista riippumatta. Kun toinen vaihtoehto olisi ollut kuten aikaisempikin , hyvintoimeentulevat maksavat palveluistaan ja köyhimmät saa kunnallisen päivähoitopaikan tukia terveyden hoitoon ja vapaaoppilaspaikkoja kouluihin.

    • VarakkaanVaimo

      Ärsyttää tää jatkuva narina ja valitus hyvätuloisista!! Hyvätuloiset pitää tätä maata jo nyt pystyssä. Ei taida olla sulla mitään käsitystä paljonko hyvätuloiset maksaa veroja tässä maassa?? Monet maksavat 50%:a tai enemmän. Esimerkiksi siskoni lääkäri mies tekee hullun lailla töitä ja maksaa veroja 60 %: palkastaan. Hän maksaa vuodessa veroja 160 000 euroa!! Jää hänelle toki senkin jälkeen palkkaa, mutta hänellä edelleen velkoja. Mieheni on myös hyvätuloinen ja hän maksaa vuodessa veroja ainakin 100 000 euroa.

      Mitä nää hyvätuloiset saa vastineeksi itse verorahoilleen? Terveydenhoitoon ei pääse silloin kun sinne haluaa eli hyvätuloinen maksaa terveydenhoidon omasta pussistaan ja tämä raha on pois yhteiskunnan kuluista. Jos hyvätuloisilla ei ole lapsia, niin hän ei saa mitään vastinetta verorahoilleen.

      Hyvätuloiset ihmiset pitävät tätä maata pystyssä ja maksavat valtaosan kaikesta täällä ja mitä he saavat palkaksi tästä?? Ei ainakaan ikinä mitään kiitosta!! Joka puolella naristaan, että hyvätuloisilta pitää leikata enemmän eli käytännössä niin paljon, että hyvätuloiset ovat yhtä perse aukisia kuin muutkin ihmiset. Tässä suomen maassa kukaan ei saa tienata ja voida paremmin kuin muut. Tässä maassa on jyrkästi kielletty menestyminen!!

      Tajuatteko te hyvätuloisten mollaajat, että useimmat näistä hyvätuloisista on omalla ahkeruudella ja yrittämisellään tienanneet taloudellisen menestyksensä?! He ovat käyneet kouluja, opiskelleet, yrittäneet, eläneet läpi vaikeiden aikojen, he ovat ottaneet YRITTÄJÄN RISKIN.. eivätkö he kaiken tämän jälkeen ole oikeutettuja siihen mitä saavat?? Useimpien mielestä ilmeisesti ei.

      Kaikkien hyvätuloisten kannattaisi muuttaa pois tästä maasta, jossa heidän valtavaa taloudellista panosta ei tässä yhteiskunnassa arvosteta. Katsottaisiin, että miten tämä maa sen jälkeen pärjää..

      Menkää ihmiset itseenne ja älkää olko noin mustavalkoisia. Jos joku ihminen pärjää ja menestyy tässä maassa, niin eikös se ole koko yhteiskunnan etu? Eikö kannattaisi olla onnellinen toisen menestymisestä? Samassa veneessä tässähän loppujen lopuksi kaikki ollaan.

    • vähäiso

      "Miksi vähätuloisten veroista menee rahaa hyvätuloisille? "

      No ei mene, sillä vähätuloiset maksavat niin vähän veroja, ettei se kata edes heidän omia kustannuksia. Parempituloiset maksavat vähätuloistenkin puolesta. Hyvätuloiset maksavat itse omat lapsilisänsä ja paljon muuta.

      Jos paremmat tulot kiinnostaa, opiskele, mene töihin ja nauti elämästä.

    • Nuuttivuniap

      Nyt kun verot on maksettu niin jäljelle jää siis noin 150.000 ekstraa? Mihin nämä rahat palavat ja kuka valvoo että se ei mene veroparatiiseihin tai muihin yleishyödyttömiin asioihin? Rahat pois tältä petoksella ja vääryydellä rahansa saaneelta porvarilta. Tai pankkihan sitä taitaakin tehdä parasta aikaa) kuka käski viettää koulunpenkillä niin kauan aikaa? Etteköhän kokeilisi miehesi kanssa elää aluksi 485 eurolla kuukaudessa ja sen jälkeen tulla tänne marisemaan? Ps miehesi on muuten vetämässä lissua viikseen.

    • eienääyhtääntukia

      No eipä selvinnyt miksi suurituloiset tai ylipäätään kukaan saa lapsilisää. Vanhanaikainen tukimuoto. Pois kaikilta.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Poliisitehtävä alkuviikosta Maisan kotona

      Iltasanomat: Helsingin poliisilaitos vahvistaa, että Vantaalla on ollut poliisitehtävä kyseisenä ajankohtana. Poliisin
      Kotimaiset julkkisjuorut
      89
      2189
    2. Tämä on sinulle vaikka kaikki lukee

      Vaikka kuinka olet viisas ja kaikin puolin velho, niin et tiedä tilanteestani. Senkin takia menetät mielenkiinnon. Eikä
      Tunteet
      11
      1802
    3. Ensitreffit Matti joutuu "ulkoruokintaan" - Väärinymmärrysten suossa Taina-vaimon kanssa: "Oli..."

      No nyt on kyllä väärinymmärrystä kerrakseen… Mitä luulet, pysyykö Taina ja Matti yhdessä vai onko tulevaisuudessa ero ed
      Ensitreffit alttarilla
      3
      1173
    4. T-mies tässä

      Kerro nainen huolesi niin pohditaan yhdessä. 😎
      Ikävä
      102
      1172
    5. Lulu selvityttää Elokapinan lakkautusta

      Persukannattajien mielistely otti Lulu Ranteella aika tavalla runtua, kun hän aikoo selvityttää mahdollisuuksia Elokapin
      Maailman menoa
      359
      1166
    6. Harmi, kun sillä nousi

      kaikki huomio päähän. Vaikutti aluksi niin mukavalta ja vaatimattomalta 😔
      Ikävä
      57
      912
    7. Täytyy sanoa

      Että olit kyllä mielenkiintoisin ja omaperäisin nainen mitä olen koskaan tavannut. Aivan kuin joku olisi tiputtanut sinu
      Ikävä
      21
      859
    8. Miten saisin

      Hurmattua sinut uudelleen,? Pissin omiin muroihini ensinmäisellä kerralla koska olin tyhmä ja liiaksi kiinni menneess
      Ikävä
      31
      817
    9. Persu Meri Valkama kadehtii Sanna Marinin menestystä

      Taas yksi persu tuli nolaamaan itsensä kadehtiessaan menestynyttä Suomen kansan supertähteä Sanna Marinia. https://demo
      Maailman menoa
      239
      755
    10. Raamatun tärkein lause

      Ja Mooses tuli alas vuorilta missä jumala oli, Mooseksen mukaan, ilmoittanut hänelle, että hän ja koko juutalainen väki,
      Hindulaisuus
      369
      747
    Aihe