Indonesian viisumi

Onko kokemusta indonesian viisumin hankkimisesta
Suomesta tai kohdemaasta? Vaaditaanko todellakin
hotellivarausta?
Ilmianna
Jaa

7 VastaustaViisumin saa helpoiten lentokentältä esim. Denpasar tai Jakarta. Maksaa siellä 25 USD ja Suomessa 35 euroa. Meillä oli valtavasti ongelmia Indonesian-Suomen suurlähetystön kanssa, kun hoidettiin viisumit Suomessa. Jouduttiin käymään lähetystössa VIISI kertaa, koska aina puuttui joku paperi josta ei edelliskerralla mainittu mitään. Kaiken kruunasi se kun lähetystön paskäpää sanoi, että passit voi tullä noutamaan parin päivän päästä.Kun menin hakemaan niitä, niin kaveri sanoi, että viisumia ei myönnetä jos ei ole muutamalle ekalle yölle majoitusta. V###u että V#####i! Ei auttanut kun varata hotelli, meilata lähetystöön varauksesta vahvistus ja sen jälkeen kun oli viisumit kädessä, niin PERUA hotellivaraus. Näppärää. Eniten söi se, että Jakartan kentältä olisi saanut viisumin viidessä minuutissa.
Onneksi paikanpäällä indonesialaiset oli tosi mukavia. Ei ihme että olivat lähettäneet tämän yhden maapallon toiselle puolelle. :op
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Meitä ne juoksetti ihan samallalailla. Laitettiin hakemukset kahta ja puolta viikkoa ennen reissua postiin, tietysti passien kera.. Kahta päivää ennen lennon lähtöä aloimme ihmetteleen kun ei viisumeita alkanut kuulumaan.. Soitelliin lähetystöön.. Eivät olleet kuulemma tulleet perille!!! Kirjattu lähetys... Herja kun postissa sanottiin että kirje on kuitattu.. Iski pikku paniikki kun alko enään oleen vuorokausi h-hetkeen. No, lopulta ne sitten olivat löytäneet ne meidän laput.

Lähetystön Täti tuumas vaan että ensi kerralla kannattaa hakemukset lähettää vähän aikaisemmin....

Vaikka kolmen viikon päästä Denpasarin lentokentällä joutuukin jonottamaan vähän kauemmin niin hommaan viisumit vasta sieltä!!!
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Aiemmin sita ei tarvinnut, mutta maaraykset muuttuivat muistaakseni taman vuoden alussa. Viisumin saa saapuessa Jakartan lentokentalta. Maksaa 25 USD (kannattaa vaihtaa ainakin taman verran taaloja jo lahtiessa kohti Jakartaa), ja silla saa oleskella 30 paivaa. Kentalta ostettua viisumia ei voi jatkaa, eli 30 paivan paasta onkin sitten poistuttava maasta.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Otin Balilta Denpasarin kentalta viisumin, parin minuutin juttu ja maksoin 20 euroa.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
NIINPÄ
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
1 VASTAUS:
Saapuessasi maahan saat 1kk:n viisumin, mutta Suomesta voi ennen matkaa hakea 2 kuukaudeksi turistiviisumin (3 viikon käsittelyaika). Lähetystössä eivät ehkä tykkää myöntää 1kk viisumeja ja tekevät prosessista hieman hankalan, kun saman leiman saa niin helposti Indonesiaan saapuessaan. Vaivatkaa heitä vain 2kk viisumihakemuksilla.
Kommentoi
Ilmianna
Jaa
+Lisää kommentti
Onko viisumi myös mahdollista ostaa jos menee indonesiaan maateitse/meriteitse?
Ilmianna
Jaa

Vastaa alkuperäiseen viestiin

Indonesian viisumi

Onko kokemusta indonesian viisumin hankkimisesta
Suomesta tai kohdemaasta? Vaaditaanko todellakin
hotellivarausta?

5000 merkkiä jäljellä

Peruuta