Lennot Agadiriin

Arganoil

Onko jollain tietoa, mikä olisi järkevin ja kohtuullisen edullinen tapa lentää Helsingistä Agadiriin (ja takaisin)? Nyt kun Aurinkomatkat ei näytä järjestävän valmismatkoja Marokkoon, niin suoria lentojakaan ei taida löytyä. Norwegianiltakaan ei löydy kovin hyviä yhteyksiä, pitkillä vaihdoilla kyllä joitakin.

4

93

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lennoista

      Riippuu siitä, koska haluat sinne lentää. Itse olen käyttänyt Helsinki-Lontoo Norwegian air Lontoo-Agadir Easy Jet yhdistelmää. Kesällä (mikäli silloin ajattelit matkustaa) hinnat ovat korkealla. Suosittelen lentämään Marrakechiin, mikäli se on mahdollista niin tulee halvemmaksi. Bussilla voit jatkaa Agadiriin, maksaa noin 10-15 euroa/suunta.

      Suoria lentoja Agadiriin on ainoastaan talvikaudella ja sekin Aurinkomatkojen kautta. Muina aikoina pitää hieman käyttää aikaa ja vaivaa lentojen löytämiseen. Jos nyt haluat yhdellä välilaskulla mennä suoraan Agadiriin, vaihto paikkoja voivat olla Lontoo, Pariisi, Munchen, Frankfurt, Wien... Lontoon olen itse kokenut. Suosittelen käyttämään Momondoa lentojesi etsimiseen, löytää yllättävän hyvin Helsinki-Agadir-Helsinki välin ja hinnat ovat oikeasti "halpoja". Muilla hakukoneilla ei kannata edes yrittää, tarjoavat vain 1000€ lähtöhinnaksi.
      Toivottavasti tästä oli edes jonkin verran apua :)

      • Arganoil

        Kiitos tiedoista! Lähinnä ajattelin talvisaikaa. Nyt näyttää siltä, että Aurinkomatkat ei järjestä matkoja ensi talvena Marokkoon, joten suorista lennoista on turha haaveilla. Siksi täytynee hakea reittilentoja, jos sinne matkalle haluaa. Eri yhtiöillä on myös erilaiset matkatavarasäännöt, joiden kanssa täytyy olla tarkkana.

        Välillä hinnat vaikuttavat utopistisen kalliilta, välillä taas löytyy jopa 300 - 400 eurolla meno-paluuta. Tuo Norwegian - EasyJet -yhdistelmä taisi tulla esille jollain haulla. Oliko koneen vaihto helppo Lontoossa?

        Yksi hakukone antaa tulokseksi Norwegianilla lennot Helsinki-Tukholma-Agadir, mutta Tukholmassa olisi vaihtoaikaa vain tunti (tai 55 minuuttia). Muuten yhteys vaikuttaisi erinomaiselta, mutta voi olla liian riskialtista lähteä matkaan noin lyhyellä vaihtoajalla, kun ei tiedä, ehtiikö itse - matkalaukuista puhumattakaan - jatkolennolle. Jostain syystä Norwegianin oma sivusto ei tarjoa tuota menoyhteyttä Helsinki - Agadir -haulla, vaikka paluuta Agadirista Tukholman kautta tarjoaakin. Voikohan olla syynä se, että lentoyhtiö katsoo vaihtoajan liian lyhyeksi? Täytynee kysyä suoraan lentoyhtiöltä. Vai onko jollain kokemusta noin lyhyistä vaihdoista? Paluumatkalla joutuisi tosin odottamaan jatkolentoa Helsinkiin Arlandassa noin yhdeksän tuntia. No, siinä on ainakin riittävästi vaihtoaikaa.


      • Arganoil

        Löysinkin Norwegianin sivuilta tekstin: "Norwegian kauttakulkulennot (kaksi peräkkäistä lentoa yhdellä varausnumerolla) ovat mahdollisia vain joihinkin kohteisiin. Kauttakulkulennosta velotetaan lisämaksu. Jos ostat peräkkäiset lennot kahdella erillisellä varausnumerolla (tarkoitettuna jatkoyhteytenä), niin vaatii Norwegian vähintään 120 minuutin kauttakulkuajan. Erillisillä varausnumeroilla olevat kaksi peräkkäistä lentoa (tarkoitettuna jatkoyhteytenä) ilman 120 minuutin kauttakulkuaikaa on hankittu matkustajan omalla vastuulla ja riskillä."


    • Edellinen

      Harmi, jos Aurinkomatkat ovat lopettaneet Marokon reissut, äkkilähdöt olivat kivoja. Ihanaa luksusta oli tuo suora lento verrattuna tuohon lentojen vaihteluun. No, ei voi mitään, näillä mennään.

      Parhaimmillani olen saanut meno-paluun hintaan 350€ juurikin Lontoon kautta. Lontoo on sikäli hyvä paikka vaihtaa konetta, että Helsingistä sinne menee lentoja monta kertaa päivässä. Yhden kerran lensin Heathrowille ja vaihdoin sieltä yön aikana Gatwickille bussilla. Lontoon kautta kun menee, saattaa joutua yöpymään jossakin, mutta mielummin varaan kunnolla aikaa kuin liian vähän. Koneen vaihto kuitenkin helppoa, varsinkin jos olet jo valmiiksi oikealla lentokentällä. Muistaakseni piti vain vaihtaa terminaalia Gatwickilla, joka sujui kätevästi niiden välissä kulkevalla shuttlella.

      Ei auta kuin vain yrittää jaksaa etsiä sopivia lentoja, jokainen päivävaihtoehto on aina eri hintainen. Turhauttavaa, mutta kyllä se palkitsee kun vain matkaan pääsee :)

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      92
      4320
    2. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      44
      4225
    3. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      612
      3996
    4. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      2837
    5. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      79
      2531
    6. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      128
      2108
    7. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      340
      2094
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      195
      2013
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      28
      1659
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1442
    Aihe