bluenordinvest

warning

Taas yksi koijareiden vedätys sivu. Uskomattomia lupauksia kirkkain silmin, pysyisin kaukana tästä porukasta...

30

459

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hitandrun

      Joko tämäkin lomaoske "firma" suurine lupauksineen hävis tuhkana tuuleen, kuin pieru saharaan...ainaskin nettisivut on kupeena ja ketään ei saa kiinni mistään.
      www.bluenordinvest.fi

    • IslandsiteBigisland

      Joko tämäkin lomaoske "firma" suurine lupauksineen hävis tuhkana tuuleen, kuin pieru saharaan.

    • Varovainen

      Kävimme myös heidän esittelyssä epäilykset heräsi kättelyssä, huijaus meiningistä. MISTÄÄN EI LÖYDÄ LUOTETTAVAA TIETOA YRITYKSESTÄ JA Rci ei tiedä kyseisestä firmasta mitään.

    • kakuka

      Missä kävit esittelyssä? Kuka sinulle esitteli?

      • EpäilyksiäHerännyt

        Hei! Kertokaapa tarkemmin tästä Bluenord invest yrityksestä???


    • satusetiä

      Bluenordinvestiin ei soitella, he soittelevat sinulle ja valitsevat asiakkaansa. Osoite Tallinnassa, mene käymään ja kysy.

    • luottamus0

      Tämä firma kannattaa jättää väliin. Ilmainen vinkki.

    • AMN73

      Bluenordinvest ei ole lähettänyt osakekirjaa viikko-osakkeesta, mikä ostettu. Vaihdossa mennyt viikko-osake, siitäkään tuo Bluenordinvest ei ole tiedottanut konkurssipesälle mitään. Raha kyllä kelpasi. Tuo sijaan ostettu viikko-osake piti myydä toukokuun loppuun mennessä (3 kk) rahoja tuosta emme ole saaneet. Yrityksen selitys kuulunut: vain yksi myyjä, joka on joutunut onnettomuuteen.

    • jjjjjjaaaaaaaaaa

      eli menit myymään osakettasi, mutta ostitkin uuden ja annoit vanhan käsirahana ja maksoit vielä lisää? Lukeeko sopimuksessa, että myyvät osakkeen kolmessa kuukaudessa? Oliko myyjät suomalaisia ja missä esittely oli?

    • AMN73

      maksettiin vielä lisää. Sopimuksessa ei ole kirjattu aikaa, milloin myyjän pitäisi myydä tuo viikko-osake. Oli puhe kuitenkin 3 kuukaudesta enintään. Nyt tuota aikaa on kulunut reilut 8 kuukautta ja emme ole saaneet tuota osakekirjaakaan tuosta ostetusta viikko-osakkeesta. Myyjät olivat suomalaisia ja esittely oli Tampereella Rosendahl-hotellissa. Nyt nuo Bluenordinvest:n nettisivut ovat kaikki kadonneet kuin tuhka tuuleen ja toimistolla pitäisi olla joku vastaamassa puhelimeen, mutta puhelu menee automaattiin. Jätin viime viikolla nettisivun kautta yhteydenotto pyynnön, mutta mitään ei ole kuulunut. Alan olla enemmän kuin huolissani.....

    • ilmoituss

      Ette ole ajatelleet sitten tehdä rikosilmoitusta, koska petoksen tuntomerkit on täyttyneet?

    • AMN73

      Rikosilmoitus tehty enkä ole ollenkaan ensimmäiseä...... meni törkeän puolelle.....

    • saaaaanaaaaa

      Et ole ensinmäinen joka tekee rikosilmoituksen, onko uhreja sitten paljonkin? Olisi mukava tietää enempi tästä, koska tuttava teki samanlaiset sopimukset firman kanssa. Yrittävätkö nuo edes myydä niitä osakkeita viroon? olen itse alkanut epäillä, että myyvät käsirahana saaneet osakkeet aina uudelle asiakkaalle ja viroon ei myydä loppujen lopuksi yhtään mitään? Voi olla että ei pidä paikkaansa, mutta outo kuvio tuo on jokatapauksessa. Missä ne muuten "yrittävät" muka myydä noita osakkeita viroon, onko jotakin nettisivua, missä ne ovat myynnissä?

      • nahkapöksy

        Aivan käsittämätöntä koijausta koko lomaosake kusetus. Älkää ikinä milloinkaan sekaantuko noihin kuvioihin vaikka luvataan mitä. Kyse on huijaamisesta, ei rehdistä kaupankäynnistä. Laskekaa tarkkaan mitä saatte koska noiden osakkeiden hinnat eivät nouse vaan laskevat esimerkkinä 10 000,- eurosta 100,- euroon. Kaupan päälle makselet vastikkeen joka vuosi jne. Viroon rekisteröidylle huijarifirmalle osakkeen myydessäsi saat huomata ettei kauppakirjaankaan voi luottaa, ei edes päivämäärään. Tämä merkonomilinjan tarkkailuluokan luoma opinnäytetyö kusettamisesta vetää suorastaan sanattomaksi. Pitää todella olla taitava että saa huijattua ihmisiä maksamaan jonkun rakennuttaman ja omistaman mökin moninkertaisesti ja vetää siitä itselleen vielä siivut välistä. No .... kauppahan se on mikä kannattaa...


    • miksikö

      Miksi tällaiset vedätykset onnistuu? Vastaus on ahneus...ihminen haluaa uskoa jotta hän saa hyvän voiton kun ensin tehdään tällainen toimenpide. Omistajan pitää katsoa myös peiliin...miksi uskoa tällaisia vedätyksiä?

    • jljljöljj

      Toimii nimella Wise Decision. Samat huijarit takana. Kiertäkää kaukaa.

      • M2020

        Täysin kaksi eri yritystä. Eri omistajat ja eri henkilökunta.


    • Faktaaou

      Käytännössä sama firma.

    • onkotosi

      HERÄTKÄÄ IHMISET! KUN TE TEETTE LOMAOSAKEKAUPPAA, OLI TAHO MIKÄ TAHANSA, ETTE MAKSA YHTÄÄN MITÄÄN, ETTE EDES EUROA, ENNENKUIN MUUTAMAT ASIAT OVAT TAPAHTUNEET;
      1) KAUPAN KOHTEENA OLEVASTA VIIKKO-OSAKKEESTA ON TUORE ISÄNNÖITSIJÄTODISTUS. SIITÄ SELVIÄÄ KUKA VIIKON OMISTAA JA ONKO VASTIKKEET YMS MAKSUT MAKSETTU. JOS OSAKE EI OLE WDHOLIDAYS (MYYJÄTAHO) NIMISSÄ, OTA YHTEYTTÄ PAPERISSA OLEVAAN OMISTAJAAN JA ISÄNNÖITSIJÄÄN. KERRO TEKEILLÄ OLEVASTA KAUPASTA. HUOMIOI MITEN AUTOKAUPPAA TEHDÄÄN JA MITÄ PAPEREITA SIIHEN TARVITAAN.
      2) SINUN ON NÄHTÄVÄ OSAKEKIRJA, EI KOPIOTA, JOSTA KATSOT SIIRTOMERKINNÄT JA VASTAAVATKO NE ISÄNNÖITSIJÄNTODISTUSTA. JOS NÄMÄ KAKSI ASIAA EI TOTEUDU, ÄLÄ MAKSA EUROAKAAN VAAN SANO KIITOS JA NÄKEMIIN. JA LOPUKSI ÄLÄ USKO HEIDÄN (KENENKÄÄN) SATUJA SIITÄ ETTÄ JOKIN VIIKKO JONKA VAIHDAT HEILTÄ ISOLLA VÄLIRAHALLA TULISI MYYDYKSI PIAKKOIN 20000 EUROLLA. SE EI TULE MYYDYKSI KOSKAAN SILLÄ SUMMALLA ELLEI SE OLE KATINKULLAN VIIKKO 28, LEVI SAARISELKÄ YLLÄS RUKA VKO 15, SILLOINKIN SIITÄ MAKSETAAN PUOLET ELI 10000. LISÄKSI JOS KAUPPAAN LIITTYY LUPAUKSIA, JÄLLEENMYYNNISTÄ, SPEKULOINTIA VUOKRATUOTOILLA JOTA SINULLE MAKSETAAN ESIM 2-VUOTTA ETUKÄTEEN RAHANA/HYVITETÄÄN KAUPPASUMMASSA. MUISTA KAIKKI NÄMÄ KIRJALLISESTI SOPIMUKSEEN. JOS EI SUOSTU NIIN TIEDÄT ETTÄ KUSETTAVAT.

      MIKSI WDHOLIDAYSIN NETTISIVUILLA EI OLE YHDENKÄÄN HENKILÖN NIMEÄ? MIETIPPÄ SITÄ! HERÄTTÄÄKÖ LUOTTAMUSTA? NETTISIVUILLA PUHUTAAN KYMMENIEN VUOSIOEN KOKEMUKSESTA ALALLA....MIKSEI SITÄ HEHKUTETA NIMELLÄ JA PÄRSTÄKUVALLLA. TÄLLAISIA NETTISIVUJA VOI LUODA PÄIVÄSSÄ PARISSA EIKÄ MAKSA JUURI MITÄÄN. KUN ASIAOIT WD HOLIDAYSIN KANSSA, VASTUU ON KUULIJALLA.

    • wwwwwdddddddddd

      Onko näillä kahdella yrityksellä muuta yhtäläisyyttä kuin toiminta tapa? Tuntuu, että noita firmoja, jotka käyttävät samaa toiminta tapaa on useampi ja vuodesta toiseen homma jatkuu. yhdistääkö joku ihminen/omistaja nämä toisiinsa? Enään ei tarvi mennä edes viroon asti kauppoja tekemään, nyt kiertävät ympäri suomea myymässä.

    • Dacapot

      ...

    • Enzoki

      Nuo molempien firmojen vetäjät on kavereita keskenään. Toinen lähtösin savosta. En luottas.

    • wwwwwwwwwddddddddddddd

      Ahaa, onko noilla yhteytä sitten näihin muihin firmoihin, jotka samaa toimintamallia käyttää?

    • Enzoki

      Ainakin tyyppien faceprofiilien kautta löytyvät kaikki kytkökset nimien perusteella, kun vähän jaksaa tonkia. Nimethän ovat netistä saatavilla, kun etsii firmojen nimien perusteella.

    • huijaritkiinnio

      Miten ihmeessä nämä firmat saavat vielä toimia? Onko tuo toimintamalli laillinen oikeasti? Onko näistä tehty oikeusjuttuja/rikosilmoituksia ja onko ne menneet eteen päin?

    • Ercots

      Ei ole laillista touhua jos paperitkin on saamatta. Eikö joku ollut rikosilmoituksen tehnytkin? Ovat toimineet alalla aikoinaan ainakin Tampereella. Yksi ainakin on tuomittu pariinkin otteseen, tosin eri rikoksista edellisen kerran. Kovia puhumaan ja uhoamaan. Kotipaikkakunnalla yleisessä tiedossa mitä ovat miehiään.

    • huijaritkiinnio

      Harmi kun kiinnostaisi asia enempikin, mutta tässä ei taida pystyä asiaa avoimesti keskustelemaan. Tuo firmojen toimintamalli pitäisi saada jotenkin julkisuuteen. Harmittaa nämä vanhemmat lomaosakkeen omistajat, jotka menevät tuohon ansaan ymmärtämättä mihin paperiin nimensä laittavat. Tuttavakin allekirjoitti paperin tajuamatta edes ostavansa uutta osaketta. :( Ja tuskin monikaan vanhempi ihminen käy netissä näitä keskusteluita lukemassa.

    • Ostokielto

      Puhuminen noilla liikemiehillö on harjoiteltua ja samoin painostaminen, suostuttelu ym. Vanhukset kyllä helposti lankeavat noihin ja eivätkä kyllä hoksaa noista etsiä tietoa netistä. Sanooko kuluttajasuojalautakunta mitään tällaiseen? Onko rikosilmoituksia tehty?

    • astaa
    • Awsome

      Ei muuta kuin yhteys kuluttaja-asiamieheen. Kyllähän huijauksiin pitää stoppi laittaa!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. KUPSinpelaaja vangittu törkeästä rikoksesta

      Tänään tuli uutinen että Kupsin sopimuspelaajs vangittu törkeästä rikoksesta epäiltynä. Kuka pelaaja kysressä ja mikä ri
      Kuopio
      20
      1780
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1348
    3. Minun oma kaivattuni

      Ei ole mikään ilkeä kiusaajatyyppi, vaan sivistynyt ja fiksu sekä ystävällinen ihminen, ja arvostan häntä suuresti. Raka
      Ikävä
      62
      1230
    4. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      9
      1150
    5. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      29
      1095
    6. Tervehdys!

      Sä voit poistaa nää kaikki, mut mä kysyn silti A:lta sen kokemuksia sun käytöksestä eron jälkeen. Btw, miks haluut sabot
      Turku
      64
      1057
    7. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      11
      1056
    8. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      30
      1019
    9. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      6
      1010
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1002
    Aihe