Näin se vaan työttömät on asian laita

paperimies2

Näin se vaan työttömät on, että kun sitä on tuota massia/pätäkkää/taatelia tuola pankkitilillä, niin se palvelu tuolla baarin tiskillä pelaa ihan eri tavalla...

113

503

  Vastaukset

  • älkää paperimiehet luulko että olette muita parempia ihmisiä, vain siksi että teillä on enemmän rahaa kuin muilla. Monet työttömät ovat ihania ihmisiä jotka rakastavat yhdessäoloa ja sosiaalista kanssakäymistä

   • no eräskin joka ajaa BMW:llä luulee olevansa muita "ylempi" vain autonsa takia (oikeasti se auto on vain munanjatke)


   • Peku8999 kirjoitti:

    no eräskin joka ajaa BMW:llä luulee olevansa muita "ylempi" vain autonsa takia (oikeasti se auto on vain munanjatke)

    Paperipojan ammatti ei paljon älliä vaadi,sitten vielä jollain kotterolla pitää yrittää
    korjata heikkoa itsetuntoa.


   • mylsällä kirjoitti:

    Paperipojan ammatti ei paljon älliä vaadi,sitten vielä jollain kotterolla pitää yrittää
    korjata heikkoa itsetuntoa.

    kyllä esim volvo xc-sarjasta on sellainen auto, jonka pystyvät hankkimaan vain erityisen lahjakkaat yksilöt joilla on aivan erityistä osaamista


   • Eihän paperimiehillä ole aikoihin rahaa ollut. Jouko Ahola ajoi melkein koko teollisuuden pois suomesta. Sitä paitsi kolmivuorotyö jossain sellupaskalle haisevassa tehtaassa ei varmaan ole kenenkään unelma-ammatti. Kattokaa vaikka paperikoneen kyljessä kasvaneitten lasten hampaita, mitä lie geenimutaatioita ovat siitä lipeästä saaneet.


  • "Paperipojan ammatti ei paljon älliä vaadi,sitten vielä jollain kotterolla pitää yrittää

   korjata heikkoa itsetuntoa."

   no miksi sinusta ei sitten tullut paperimiestä?
   Ilmeisesti sinulla ei ollut sitä vähäisintäkään älliä sitten.
   Autot ei liity asiaan mitenkään, pikku-poika-ikä on jo mennyt, joten
   sillä ajetaan mikä on hyvä ja se riittää.

  • "kyllä esim volvo xc-sarjasta on sellainen auto, jonka pystyvät hankkimaan vain erityisen lahjakkaat yksilöt joilla on aivan erityistä osaamista"

   elä jauha paskaa.
   onko täälä kaikki keskustelijat kakaroita vai oletteko tosissanne noiden autojen kanssa?
   voi vittu..

   • Mistä luulet että johtuu se että Volvo XC-sarjan autoja ei ole millään pätkätyöläisillä/extraajilla, työttömillä, opiskelijoilla, työharjoittelijoilla tai muilla vastaavilla , vaan mielumminkin näitä autoja on huippujuristeilla, lentokapteeneilla, aivokirurgeilla jne

    MISTÄ SE JOHTUU`?


  • On yksi tuttu mikä on veturikuskina VR:llä, niin sillä on Volvo XC60, eli on niitä duunareillakin

  • Unotakaa Volvo, kaikki arvostaa BMW:tä enemmän... ja esim BMW x5-sarja on parempi kuin Volvon XC60

  • bmw pellet ovat joko kakaroita tai homoja

   • auto ei kerro mitään sydämestä, vain ulkokuori on tärkeää


   • Alle 60k€ vuodessa on lapsen kesätyöpalkka. Kasvakaa aikuisiksi ja menkää oikeisiin töihin missä tienaa.


   • varmaan huolimattomuuttas unohdit kertoa minne voin mennä töihin missä tienaa. laittaisitko listan, ku mä ihan oikeesti uskon että sä tiiät mistä kirjotat?


   • Persut/Kok eivät mielestäni ole luoneet työpaikkoja, vaan ovat jatkaneet vanhojen puolueiden linjalla

    äänestäkää mielummin Keskustapuoluetta


   • kepulainen_kouvolasta kirjoitti:

    Persut/Kok eivät mielestäni ole luoneet työpaikkoja, vaan ovat jatkaneet vanhojen puolueiden linjalla

    äänestäkää mielummin Keskustapuoluetta

    no ei niitä työpaikkoja äänestämällä tule. esim. tasa-arvoisesta avioliittolaista tapellaan maailman ääriin, vaikka olisimme kaikki työttömiä. asioilla ei ole minkäänlaista tärkeysjärjestystä. politiikko itkee liian kylmästä keitosta, vaikka kaadat keiton sen syliin. puolueet edustavat puolueita, ei Suomea.


   • Työpaikat ei kasva puissa. Jollet kykene saamaan yli 60k€/anno työpaikkaa niin hyväksy tosiasia että olet todellinen luiskaotsa joka on jäänyt lapsen tasolle.


   • Paperimiehet häviävää kansaa täällä potkitaan innöörejäkin pellolle muista
    puhumattakaan?


   • et kirjoittelisi täällä jos tienaisit noin paljon. pöpilän netti kiinni heti!


   • Älä luiskaotsa vingu. Kasva aikuiseksi ja mene töihin jossa tienaa vai eikö äly riitä luiskaotsalla?


   • ei kouvolassa ole rikkaita vaan elämänkoululaisia varhaisjakelijoita. mene pertti nukkumaan:)


   • Jos vuosiansio on yli 60kE/anno ei voida vielä puhua rikkaista. Rikkaus vaatii myös omaisuutta. Onhan se kituuttamista mutta jos sen 60kE/anno alle jää niin on luiskaotsa ja lapsenasteelle jäänyt.


   • viherväs nyt jo loppu toi paskanjauhaminen. Kaikki puhuu susta idioottina joka työskentelee hörhö puhelinpalveluissa. Onnea jos saat ihmisiä kusettamalla pari euroa, mutta jotain rajaa nutipää. Sulle nauraa kaikki:) Menisit oikeisiin töihin...


   • joaikuinenitse kirjoitti:

    Jos vuosiansio on yli 60kE/anno ei voida vielä puhua rikkaista. Rikkaus vaatii myös omaisuutta. Onhan se kituuttamista mutta jos sen 60kE/anno alle jää niin on luiskaotsa ja lapsenasteelle jäänyt.

    90 % suomalaisista on luiskaotsia ja lapsenasteelle jääneitä kesätyöntekijöitä, koska eivät yllä 60kE/anno. Vain tähän tulotasoon yltävät ihmiset, ovat kunnollisia aikuisia. 60kE/anno todistaa ihmisen älykkyyden, koska vain älykäs ihminen voi saavuttaa 60kE/anno pelkästään haluamalla. Jos älykäs ihminen jää työttömäksi, hän vain hommaa seuraavan työpaikan jossa tienaa 60kE/anno. Jos ei onnistu, kyseessä onkin luiskaotsa ja lapsentasolle jäänyt.

    Vain 60kE/anno tienaavilla aikuisilla on oikeus käyttää termejä "luiskaotsa", "anno" ja "lapsenaste", koska ne ovat hauskoja ja intellektuelleja sivistyssanoja, joita hokemalla voi kiistattomasti todistaa oman tulotasonsa.


   • Minustakin kaikki alle kaksimetriset ovat fyysisesti ja henkisesti jotenki jälkeenjääneellä tasolla.


   • mun mielest kaikki alle 3 metriset on ihan lapsii. kasva isommax. jos et pysty heti kasvaa 60cM/ANNO, ni oot loiskeotsa ja lapsellisuus asteen tasoses kehitysvaiheessa.


   • Katos luiskaotsat yrittää katkerina jotain. No senkus vollotatte, lapsiahan te olette henkisesti. Mahtaa vituttaa kun älyn ylivoimalla tienataan.


   • Niinhän ne kääpiöt aina koittaa itseään kusettaa. Oikeastihan siivoat prisman paskahuusseja 8 euron tuntipalkalla. Minkäs sille voi, aivot yhtä pienet kun mies itse.


   • joaikuinenitse kirjoitti:

    Katos luiskaotsat yrittää katkerina jotain. No senkus vollotatte, lapsiahan te olette henkisesti. Mahtaa vituttaa kun älyn ylivoimalla tienataan.

    Juu, todistit älykkyytesi ja tulisi todella vakuuttavasti. Kylläpäs meitä nyt vituttaa. Kouvolassahan ei teitä paskanpuhujia juurikaan ole.


   • Aijai kun luiskaotsia kuumottaa. On muitakin paikkakuntia työssäkäyntiin kuin Kouvola. Vaan eihän se tule luiskaotsille mieleenkään vaan jatkavat vartijoina Prismassa ja Veturissa. Tehkää työtä jolla tienaa.


   • jankutat vaan luiskaotsaa ja runkkaat kun luulet juttus menee todesta ja luulet että muita harmittaa. et pysty mitenkään todistamaan täällä että ylipäätään olet työkykyinen. kenties avohoidossa?


   • Aijai kun luiskaotsa ei pysty ajattelemaan, ei ihme ettet ole aikuisten palkoilla. Älysi ei riitä, toivovttavasti kehityt vielä vaikka huonolta nyt näyttää.


   • joaikuinenitse kirjoitti:

    Aijai kun luiskaotsia kuumottaa. On muitakin paikkakuntia työssäkäyntiin kuin Kouvola. Vaan eihän se tule luiskaotsille mieleenkään vaan jatkavat vartijoina Prismassa ja Veturissa. Tehkää työtä jolla tienaa.

    Ei kuumota paskanjauhantasi, mutta se kyllä kuumottaa kun tietää että jotkut tienaa oikeasti 6 numeroisia summia vuodessa. Pahoittelen "joaikuinenitse", mutta et pääse tähän ryhmään joka aiheuttaa kuumotusta, vain kirjoittelemalla nettiin. Anteeksi, kun en usko sinua, mutta voithan toki laittaa tämänkin kommentin aiheuttamasi mielipahan piikkiin ja toistaa itseäsi lisää.


   • Kiehut, kaikki aistivat sen. Jos asia ei kiinnostaisi et kommentoisi. Olet luiskaotsa lasten palkalla etkä pysty sitä peittelemään. Koitahan kasvaa aikuiseksi ja mene työhön jossa tienaa niin ei tarvitse sinunkaan täällä vinkua meille. Mene työhön jossa tienaa, jos pystyt.


   • joaikuinenitse kirjoitti:

    Kiehut, kaikki aistivat sen. Jos asia ei kiinnostaisi et kommentoisi. Olet luiskaotsa lasten palkalla etkä pysty sitä peittelemään. Koitahan kasvaa aikuiseksi ja mene työhön jossa tienaa niin ei tarvitse sinunkaan täällä vinkua meille. Mene työhön jossa tienaa, jos pystyt.

    joaikuinenitse = lapsen tasolle jääny luiskaotsa. työttömänä kirjottele mihin kellonaikaan tahansa eli ei käy töissä = ei tienaa mitään.


   • Älä luiskaotsa vingu. Huomaan miten kuumottaa olla luiskaotsa. Et kirjottelisi tänne jos ei kuumottaisi ja kiinnostaisi. Kasvappa aikuiseksi niin ei sun ei tarvitse vinkua meille kaikille. Mene kunnon töihin, jos pystyt, äläkä kirjottele tänne.


   • Kylläpäs luiskaotsaa harmittaa. Lopeta se vinkuminen ja mene kunnon töihin jossa tienaa 60kE/anno. Eikö älykkyytesi riitä? Oletkin luiskaotsa joka on jäänyt lapsen tasolle. Toista se on meillä aikuisilla jotka olemme älykkäämpiä.


   • Möhömahainen kirjoitti:

    et kirjoittelisi täällä jos tienaisit noin paljon. pöpilän netti kiinni heti!

    ai pöpilän netti? missä vitun pöpilässä itse olet?
    haluatko kuulaa kalloon vitun muslimi vai m itä vittuilet siellä vitun kermaperse hä?


   • Katos. Ite kermishomo tee päässyt kuusaanmäeltä ulos. Kuka olisi uskonit. Vituttaako?


   • vielälapsellinenitse kirjoitti:

    90 % suomalaisista on luiskaotsia ja lapsenasteelle jääneitä kesätyöntekijöitä, koska eivät yllä 60kE/anno. Vain tähän tulotasoon yltävät ihmiset, ovat kunnollisia aikuisia. 60kE/anno todistaa ihmisen älykkyyden, koska vain älykäs ihminen voi saavuttaa 60kE/anno pelkästään haluamalla. Jos älykäs ihminen jää työttömäksi, hän vain hommaa seuraavan työpaikan jossa tienaa 60kE/anno. Jos ei onnistu, kyseessä onkin luiskaotsa ja lapsentasolle jäänyt.

    Vain 60kE/anno tienaavilla aikuisilla on oikeus käyttää termejä "luiskaotsa", "anno" ja "lapsenaste", koska ne ovat hauskoja ja intellektuelleja sivistyssanoja, joita hokemalla voi kiistattomasti todistaa oman tulotasonsa.

    on vähemmän kuin meikäläisen pelkät pääomatulot.


  • Työnteko on tyhmimpiä varten.
   Mieluummin hyödyn muiden työstä.

   • Vaan tekijämies tekee silti isomman palkan kuin hyötyy muiden työstä. Luiskaotsista ei ole tekijämiehiksi. Ikävä todeta, olet luiskaotsa joka on sijoittanut wincapitaan.


   • tuomolla lopullisesti pimahtanut pää...


  • Monien rajojen kanssa käy noin.

  • Metsä teollisuus on taantuva ala ja tehtaita suljetaan tuon tuosta. Raskas vuorotyö ja moni on puhki jo 10 vuoden jälkeeen

   • Luiskaotsat ei kestä aikuisten töitä. Luiskaotsat ovat lapsen tasolle jääneitä.


  • itse korkeaotsaisena tienaan "vain" 45000 eur/anno vaikka päänmuotoni on "sokea". Tiedön myös joitakin "liuskaotsia" ja pallonaamoja jotka tienaa yli tuon 60000 eur/anno

   • Miksi tyydyt lastenpalkkoihin? Ei järkeä ei. Hiukan lisää älyllistä kehitystä ja pääset yli 60kE/anno. Olet vielä luiskaotsa ja sillä siisti.


   • joaikuinenitse kirjoitti:

    Miksi tyydyt lastenpalkkoihin? Ei järkeä ei. Hiukan lisää älyllistä kehitystä ja pääset yli 60kE/anno. Olet vielä luiskaotsa ja sillä siisti.

    Miksi et mene töihin? Ei järkeä ei. Hiukan lisää päihteetöntä elämää ja pääset työkokeiluun. Olet vielä sosiaalipummi ja sillä siisti.


   • Joku haki mulle töihin. Nyt vittuilen siitä netissä, oonhan kouvolainen. Ei täällä haisevassa lantakasassa muutakaan tekemistä ole.


   • Aijai luiskaotsat tekeekö noin pahaa. No teillä ei vain äly riitä vielä, ehkä sitten kun kasvatte aikuisiksi.


   • Ei kouvolaiset käy töissä. Ovat narkkareita tai postissa kyrpänaamaisena kyttäämämässä toisten tekemisiä.


   • Minä tienaan päivässä tuollaset 60k. Mitäs siihen aikuinen luiskaotsa sanoo???


   • Mauno230 kirjoitti:

    Minä tienaan päivässä tuollaset 60k. Mitäs siihen aikuinen luiskaotsa sanoo???

    Huomaan kyllä miten olet luiskaotsa. Mene oikeisiin aikuisten töihin jos pystyt. Jos et pysty olet luiskaotsa. Se joka vielä tänne kirjottaa on satavarmasti luiskaotsa ja lapsen tasolla, joka tienaa alle 60kE/anno. Menkää kunnon töihin.


   • Mauno230 kirjoitti:

    Minä tienaan päivässä tuollaset 60k. Mitäs siihen aikuinen luiskaotsa sanoo???

    60 € päivä. 30 x 60 = 1800 kk


  • Onko totta että jos pään muoto on soikea/suippo, niin silloin on korkeampi palkka kuin pallo-päillä?

   • Kylläpäs luiskaotsaa kuumottaa ja kiinnostaa. Et kirjottelisi tänne jos ei kuumottaisi ja kiinnostaisi. Mene oikeisiin töihin luiskaotsa. Jos et pysty olet luiskaotsa ja lapsen tasolle jäänyt.


  • Luiskaotsa kilahti. Ei ihme, katkera on! Henkinen kehityksesi älystä puhumattakaan ei vielä riitä aikuisten töihin. Mutta saat käyttää nimimerkkiäni koska minua niin ihailet.

  • Luiskaotsalla ei älykkyys riitä oman nimimerkin keksimiseen. Aikuinen kyllä pystyisi keksimään oman nimimerkin, mutta lapsen tasoiselta tämä ei onnistu, kuten ei onnistu aikuisten töiden hankkiminen. Minun nimimerkkiä saa vapaasti käyttää koska silloin minua ihailet. Samalla kun keksit omia nimimerkkejä, koita löytää jostain aikuisten töitä. Siihen asti käytä nimimerkkiäni ja ihaile minua.

  • Luiskaotsahan on aivan totaalisesti kilahtanut! Kuumottaako niin kovasti kun et saa aikuisten töitä?

  • Alle 60kE vuodessa, roskasakkia.

   • mikä KE? olet vitun kuulapää?
    opettele kertomaan oikealla nimikkeellä vitun puupää


   • Homo hiljaa siellä.


  • Suomessa miljoona ihmistä tienaa alle 1000e kuukaudessa. Mitä tämä kertoo Suomesta?

   • Miljoona suomalaista ovat luiskaotsia, jotka ovat jääneet lapsen tasolle. Heillä ei ole älyllisiä lahjoja mennä aikuisten töihin, joista tienaisi 60kE/anno.


   • nykyhallituksella.


  • Kylläpäs olet luiskaotsa. Turha yrittää todistella täällä mitään. Älä kirjoittele tänne jos ei kuumota. Mene aikuisten töihin, jossa tienaa vähintään 60kE/anno, vai eikö älykkyys riitä? Oletkin luiskaotsa joka on jäänyt lapsen asteelle.

  • Aijjai kylläpäs köyhiä nakertaa! Siitä vain leipäjonoon leipää nakertamaan!

   • Parempi paikka näille lapsenaivoisille olisi päiväkoti. Kun eivät kunnon töihinkään pysty luiskaotsineen.


   • Viekää seiskatytön mies päiväkotiin. Miehen on paiskittava töitä!!!


   • Päiväkodissa työskentely on oikeaa työtä toisinkun puhelinhuoraajat...sekä hörhölehtienjakeliat!!!


   • Ei Kouvolassa ole kun vajaita ihmisiä. Sisäsiitossonneja kun ovatten...


   • Etelävaltioiden lippu heiluu ja ruts vaan kuuluu kun sukulaisen peppuun muna iskeytyy kerta toisensa jälkeen!!


  • UPM:llä onkin sanonta: " matalapalkkainen mies on matala otsainen mies"

  • pitäkää kuraperseet turpanne kiinni ja lässyttäkää nenän edessä logiikkaanne

   • Sua vedetään perseeseen jos tulet eteen mussuttaa. Saatanan homopoika.


   • homotkuriin kirjoitti:

    Sua vedetään perseeseen jos tulet eteen mussuttaa. Saatanan homopoika.

    kerropa minne niin katkasen niskasi ja kusen päällesi?


   • Homo-Tuomoko taas?


   • Kyllä. Itse luiskaotsa kermishomo tee se taas haluaa moloa perseeseensä.


   • tee, vitun vajaa kehari. hah hah haa


   • Ei o vissii kermishomon kadetti käynnistynyt kun ei kertaakaan päässyt yhtään mihkään. Vitun vajaa kehari on kermishomo.


  • Kouvolaisen elämämkoululaisen mielestä rekkakuskin ammatti on ammateista vaativin. Näin rekkakuskeilla on varaa arvostella muita koska ovat muiden yläpuolella.

  • ainoastaan luiskaotsa pienimunaset asuu kouvoloisissa...isomunat on parempien pillujen kimpussa sivistyssuomessa :)

  • isommat pillut oikeasti isommat istuu vankilassa menneisyytenään n.100 kusipäätä ( breivik)

   • kermishomo se siellä taas ulvoo. Kasva kadettHomo aikuiseksi jos pystyt.


   • tuomo mene sinne mielisairaalaan minne kuulut


  • Ne keillä on varaa ajaa BMW:llä. Kaikki muu on paskaa

  • vaatiiko se varaa? ota nyt herra jumala jo järki käteen!
   joka automallista löytyy se kallein malli mihin sinun säästösi eivät riitä.
   ei bemarilla ajaminen vaadi varaa enempää kuin mersunkaan.

   pikkupoikien juttuja, amisten jotka on just saaneet isin maksaman kortin ja
   ensimmäinen peltikolari tullut.

   "mulla on varaa sulla ei"

   byhyhyhyyyy niisk niisk

   lämmintä maitoa tuttipullosta..

  • pikku keharit saa yleensä isin suhteilla ensimmäisen pikku-työpaikkansa kun ikää on 18-20v. pikku-pullaposkea autetaan elämään kiinni koska yksin pikku keharista ei olisi mihinkään. pitää olla pemali 320 tai auti. sit saa niinku tyttöjä ( XD ? )

   oikea äijä nelikymppinen saa muijan ku muijan vaikka sillä olis ruosteinen kasari fiat.
   naisia joka mies havittelee ja naiset kattoo miehen sisimpään, karismaan, ulkokuoreen... tytöt vasta leikkivät.

  • nykyään mamin pikku 20v vintiöt on raksalla duunissa koska mensan testi antaa tulokseksi alle 50 niin ei muutakaan osata tehdä. ja se varmasti kismittää niin että voi voi voi.

  • aikuisen ajatuksia 28vee.
   ei edes armeijaan päässyt.
   ei edes velkojaan ole pystynyt maksamaan.

   hah hah haa

  • http://www.ts.fi/viihde/1073964141/BMWkuskit ovat kovimpia seksin peraan

   BMW-kuskit ovat kovimpia seksin perään

   Miehet, joilla on BMW-merkkinen auto, ovat aktiivisimpia seksielämässään, väittää saksalaisen autolehden teettämä kysely.

   BMW-kuskit harrastavat seksiä keskimäärin 2,2 kertaa viikossa. Listan kakkosena ovat Audi-kuskit 2,1 kerrallaan ja kolmantena Volkswageneilla huristelevat 1,9:n viikkokertansa ansioilla.

   Muilla autoilla ajavista Fordin luku on 1,7, Mercedeksen 1,6 ja Porschen 1,4.

   Italialaisia autoja suosivilla viikon keskimääräinen seksisaldo on 2. Siis enemmän kuin ranskalaisilla tai ruotsalaisilla menopeleillä matkansa taittavien 1,9 ja 1,6 viikkokertaa.

   Kyselyyn osallistui 2 253 miesautoilijaa.

   • Tähän ei kuulu ne joille on isi ostanut bemarin.


   • Nykypäivänä Volvo XC:llä saa paremmin pillua kuin BMW:llä


   • Bemarilla ajelee vain homot ja sosiaalidemokraatit.


   • tarkennustasulle kirjoitti:

    Tähän ei kuulu ne joille on isi ostanut bemarin.

    ihan sama kuka sen maksoi, jos sulla on alla bemari, sä oot voittaja


   • Noilla kriteereillä saavutettu voittaja-status ei tunnu hyvältä, kun pääsääntöisesti matka-ajossa olleesta bemaristani hajosi kone. Kuuluuko "voittajien" kuunnella vittuilua autovalinnasta ja päivystää korjaamolla vähän väliä? Sitäkö se "voittaminen" on että saa kuunnella vittuilua ja maksaa paljon laaduttomasta ajoneuvosta? Siirryin häviäjien leiriin ja ostin Japanissa valmistetun auton. Nyt kukaan ei vittuile eikä voittaja-fiilistä saa hakea enää korjaamolta. Onnea voittajille - häviäjät pääsee helpommalla.


   • eikö tieteelliset faktat miellytä?


   • Saksalaisten kusipäiden teettämän kyselyn mukaan.


  • bmw pellet on 2 kymppisiä pikkupoikia joita voi vetää helpolla näköön jos yhtään muijaa autossaan ajattavat.
   ei olis eka kerta kun räkänokka saa turpaansa niin et veri lentää :D

   • Hei 40vmiespohjanmaa, suck my balls..!=) oletko sinä neitihomo vai karhuhomo?=) minä olen neitihomo ja voitaisiin tutustua..!!=)


  • nykypäivänä 60 kEur palkka ei ole suuri

  • miten kallon muoto korreloi älykkyyden kanssa?

  • silloin tällöin autoja myyneenä olen huomannut bmw kuskien olevan yhtä idiootteja liikenteessä kuin autoja ostaessa,täysin verrattavissa paperi väkeen..kun on vaan niin yksinkertasen pienellä varustettu,ni jollain se pitää yrittää korvata..nykyään vaan ei oo paperitehtaan väki ja bmw kansa enää just minkään arvonen,mutta antaa tyhmien päteä ja nauretaan me heille perään.

   • sä vaan sanot noin kun sulla itselläs ei oo varaa paremmanluokan autoon


  • Paperimiehet on kokoajan vähenevä työntekijä määrä,mutta hyvin palkattu.

   • paljo käshsii?


   • Alle 60 kEur / anno = lapsentasolla, eli liuskaotsa


  • Asiallinen kirjoitus ja pitää mielestäni paikkansa.

   • Onko sinun pääsi soikea

    vai litteä? On osoittautunut että lättänä tai pallopää on lapsen tasolla


  • Bemarikuskeilla yleensä laatikon muotoinen pää

   Toyota kuskeilla pallopää

   • Kiinanpommikuskeilla ureapää ja kabiinissa valtavat pelkotilat ja paniikkikohtaukset.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   132
   6833
  2. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   88
   3367
  3. S&S Instat kovin hiljaisena

   Onkohan siellä lyöty vetoa, kumpi pystyy olemaan pitempään ilman päivittelyä? Soffalla varmaan pää sauhuaa jo... 😂
   Kotimaiset julkkisjuorut
   98
   2218
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   70
   1982
  5. taksiyrittäjyys tiensä päässä. tämä ala loppuu

   bärnerin taksilaki ja korona tekee selvää jälkeä koko alasta. jäljelle jää ehkä 10% maan takseista. ei alaa pelasta edes se että polttoaine on nyt h
   Taksit
   60
   1944