Aihe

Mistä syystä poliisi yleensä pysäyttää??

7686

Hei,
Olen ostamassa kevaria ja suorittamassa korttia. Kysyisin mistä syystä poliisi yleensä pysäyttää? Youtubessa on paljon videoita missä viedään kortti pois, ja kilvet pois. Pysäyttääkö poliisi, silloin kun, ajaa täysin rajoitusten mukaan.

3

123

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ettäniinse

   saattapa se paperit silti haluta nähdä, sekä tutkia pyörän ja kuskin kunnon..

  • 805

   Rajoitusten mukaan ajo ei riitä jos kiinnittää muuten poliisin huomion, alla tyypillisimpiä, varmaan puuttuu vielä jotain oleellista.
   1. ajotapa: Epävarma tai huomiota herättävä tai häiritsevä ajo eli, mutkittelua, keulimista, vaihteleva nopeus, nopeat kiihdytykset, muusta liikenteestä piittaamattomuus, tarpeettomat tai vaaralliset ohitukset, saman tienpätkän edestakaisin ajo.
   2. ajoneuvo: ulkonäkö, äänet, rekisterilaatan näkyminen
   3. kuski: nuoren näköinen, kypärän ja ajoasun valinta, hero kamera otsassa, myöhäinen tai viikonloppuun osuva ajoaika (puhallusratsia).
   4. ryhmä: joukossa tyhmyys tiivistyy, joku pelleilee kuitenkin, niin koko ryhmä pysäytetään. Kokoontumiset koulujen, kauppojen tms. pihoille ja niillä lähiseudun asukkaiden huomion herättäminen.

   • S3F3O2J1

    Varmaan keuliminen ja rekisterikilpi väärässä asennossa yleisimmät syyt miksi poliisi kevarin pysäyttää.

    Huomannut kun poliisi menee ohi niin useat nuoret jäävät töllää sitä poliisi joka on varma tapa että tulee pysäyttää, koska näyttäähän se nyt vähän epäilyttävältä jos joku jää tölläämän poliisia kun ei olisi ennen nähnykkään niin siitä herää helposti kysymys onkohan ihan puhtaat jauhot pussissa.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Maisa Torpan raskausuutisesta...

   Maisa Torppa ilmoitti olevansa raskaana. Yksi asia ihmetyttää ja on ihmetyttänyt aikaisemminkin: Maisa Torpan Instagramissa tykkääjissä/kommentoijiss
   Kotimaiset julkkisjuorut
   332
   21734
  2. Stefun Sofialle tarjoamat luxuskyydit maksamatta, velkaa niistä jo yli 17 000 euroa.

   Seiskan mukaan limusiinikyyteihin erikoistunut yritys hakee Stefun yritykseltä oikeusteitse yli 17 000 € maksamattomista kyydeistä. Useat ajoista ova
   Kotimaiset julkkisjuorut
   337
   6161
  3. Miksei työ kelpaa suomalaisille?

   Rakennus-, siivous-, ja hoiva-alakin täynnä ulkomaista työvoimaa ja kotimaiset vuosis kortistossa. Mistä moinen oikein johtuu. Ovatko korvaukset liia
   Maailman menoa
   361
   4116