Artistit kieltävät järkkärit Lentäjien Juhannukse

Konekuvaaja

Kauhavalla järjestetään tauon jälkeen lentonäytöspainotteiset juhannusjuhlat. Juhlien sivuilla ilmoitetaan, että alueelle ei saa viedä järjestelmäkameraa!! Mieletöntä minusta kun tietää kuinka suuri osa ilmailuharrastajista ja entusiasteista harjoittaa harrastustaan juuri valokuvaamalla ja kun järjestelmäkamera on nykyään lähes kaikilla, jotka valokuvausta harrastavat.

Kieltoa perustellaan sillä, että alueella on artisteja, joita ei saa kuvata eikä äänittää. Hehe! Pokkarit ovat kyllä sallittuja ja niillä saa ottaa kuvia artisteistakin. Ovatkohan järjestäjät ottaaneet turhan vakavasti ohjelmatoimistojen tekijänoikeusisottelun. Voivatko räppi- ja muut artistit tosiaan kieltää ihmisiltä kuvaamisen julkisessa tapahtumassa??? Jotain omitusita tässä on ja ennennäkemätöntä.

Olen tehnyt satojen kilometrien matkan Kauhavan juhannukseen neljä kertaa aiemmin ja joka kerta kuvatakseni lentokoneita, nyt jää väliin, mikä on harmillista koska Kauhavan kenttä on ollut erittäin hyvä kuvauspaikka.

4

70

  Vastaukset

  • Tuollainen kielto on aika standardikamaa konserteissa. Se on toki osin vanhentunut ja perustuu ajatukseen järkkereistä ammattilaisen vehkeinä.

  • Paras vaikutuskeino on, että järkkärikansa äänestää lompakollaan eli boikotoi Lentäjien Juhannusta. Pitkät putket mukaan ja täytetään aluetta ympäröivät tiet kuvaajilla, siellä tiettävästi ei järjestäjä pysty kuvaamista estämään (eikä viranomaisetkaan, mikäli kaikki tehdään tieliikennelait ja muut tienkäyttäjät huomioiden).

  • Miksi niitä koneita pitää kuvata juhla alueella. Eikö järkkäri toimi rajatun alueen ulkopuolella.
   Lentonäytös tapahtuu ymmärtääkseni ilmassa joten koneet ovat ymmärtääkseni kuvattavissa.

   ”Voivatko räppi- ja muut artistit tosiaan kieltää …???
   Eihän kuvaaminen ole kielletty! Mikä sinua oikeasti närstää. Järjestetty pääsymaksullinen juhla ei ole ”julkisessa tapahtumassa”

  • Jos tilaisuuten vaaditaan maksullinen pääsylippu, kyse ei ole julkisesta tapahtumasta. Silloin tilaisuuden järjestäjä voi asettaa kuvausrajoituksia. Nyt ovat keksineet kieltää järkkärit, vaikka miltei jokaisella puhelimella voi kuvata ja äänittää videoita.

  SEISKA.FI

  • Sini Ariellilta avoin blogipaljastus avioliittonsa kriisistä: ”Seksiä ehkä kuusi kertaa kolmen vuoden aikana” - tulostivat eropaperit kolme kertaa!
  • Sofia Belórfin ex-mies Niko Nousiainen tapaturmassa - julkaisi paljonkertovan kuvan sairaalasta
  • Temptation Islandissa kohauttava käänne! Sinkkukaunottaret ja varatut naiset kohtaavat toisensa: Jonnan ja Inkun välit ovat jäätävät - "Juokse ihan v**un kauas!"

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   262
   8040
  2. Stefulla miljoonavelat

   Seiska kertoo Stefun lainanneen hurjan summan pokerimiljonääri jens kyllöseltä. Stefulla saattaa mennä kuulemma kymmeniä tuhansia strippibaareihin. Ku
   108
   5399
  3. Korona ei tartu julkkiksiin?

   Selittäkää mulle, miksi nimenomaan nää julkut ryntäävät nyt ulkomaille. Tuttavistani en tiedä ketään, joka nyt lähtisi matkoille. Ei edes työmatkalle
   Kotimaiset julkkisjuorut
   93
   4726
  4. Vastaamon potkut saanut toimitusjohtaja tiesi turva-aukosta 1,5 vuotta

   Tietoturvaskandaalissa rypevän Vastaamon toimitusjohtajalle potkut – yhtiön hallituksen mukaan pimitti tietomurtoa 1,5 vuotta: https://yle.fi/uutiset/
   Maailman menoa
   103
   2710