Samsung-digiBoksit

sam_sung

mitä kokemuksia on Samsung-digiBoksesta?

kun niissä on blue ray asemat ja smart-creep*
(kirjoitain tarkoituksella virheellisesti mutta osuvasti).
toimiiko miten hyvin samsung-tv:n kanssa. tai jonkun muun tv-kanssa?

esimekiksi:
Samsung BD-H8900NXE

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/dvd-ja-blu-ray-soittimet/BDH8900N/samsung-3d-smart-blu-ray-soitin-1-tb-bd-h8900nxe

En muista että samsung olisi ennen tehnyt "suomen" merkkinoille digiBokseja. vaikka tuo ei ole digiboksi vaan VIIHDEKESKUS! oikein isolla kirjoitettuna. kaikki samassa boksissa ei tarvitse hankkia montaa laatikkoa telkarin alle.

2

638

  Vastaukset

  • Minulle tuli sellainen kerran kaupan päälle, mutta on jäänyt käyttämättömäksi koska taloudessa on jo monipuolisempi ja selkeämpi digiboksi ja pleikkarissa Blu-ray-soitinkin. CD-soitin käyttöön pääsi, koska siinä toimii ihan hyvin ilman tv:täkin.

   Muuten kai toimii OK, mutta käyttöliittymä ja valikkorakenne ovat melko sekavia ja toimintoja saa etsiä, kun ei valikon nimen perusteella voi tietää. Eli vaatii opettelua. Kaukosäätimen käyttöä voisivat yksinkertaistaa, koska esim. tarkempia ohjelmatietoja varten pitää painaa kahta tai kolmea eri nappia yhden i tai INFO-napin sijaan. Kuka lie suunnitellut ajattelematta käyttöjiä ja käytettävyyttä?
   Lisäksi Samsungeissa ongelmana on DVB-tekstityksen katoaminen ohjelmatietojen katselun takia useiksi sekunneiksi. Kanavia selatessa ei Samsungissa näy kuin kanavan nimi, mutta voisi näkyä myös ohjelman nimi kuten Topfieldissä tai ei-Samsung-merkkisissä telkkareissa, jolloin olisi vähemmän tarvetta sen INFO-napin käyttöönkin.
   Ja lisäksi sai etsiä ja kokeilla asetuksia, jotta sai oikean kuvasuhteen näkymään tv:ssä. Tarkoitus on siis, että digiboksista tulee lähetyksen mukainen kuvasuhde ja 4:3-kuva näkyy 4:3:na ilman venytystä ja litistystä niin että reunoissa on sitten mustaa alueilla, johon kuvaa ei riitä ja sitten 16:9 näkyy koko ruudulla.
   (arvioijalla on kokemusta digibokseista ja -televisioista yli 10 vuoden ajalta ja kotiteattereista yli 20 vuodelta)

   Mutta jos muuta vastaavaa et löydä, niin kai sitten sinun on tuo ostettava...

  • turhan kallis turhake... ajattelin vain onko noista mihinkään... kun juuri tarvitsen Blu-ray soitinta ja dvd-soitinta ja digiboksia joka toimii..
   telkkari on hyvä ja en sitä vaihda pois..

   kaukosäätimiä (kapuloita) on nykyisin 3-kpl. vähentää pitäs.
   elisaviihde ja saman kaltaiset saisi tulla smart-tv app kun ärsyttää että pitää ruma boksi asentaa telkarin viereen. samahan tuo olisi olla ladattava app. joko Storesta tai ihan vanhanaikaisesti usb-muistista. tai vain hdmi-pistokeeseen palikka kuin nykyisin on muotia.

  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Järkyttävä koronakylä

   21 jo. Enemmän kuin esim porissa !. Eikö hygieniasta ole kukaan kuullut vai onko lehmänhaju ainoa hygieniahaju. Semmoista kun käsidesiä saa kaupoista.
   Kiuruvesi
   111
   2659
  2. Työvoimapula iskemässä Suomeen

   Tarjolla 10 000 työpaikkaa maatiloilla. Hallituksen työllisyystavoite täyttynee etuajassa, kun ulkomaalaisten kausityöntekijöiden sijaan Suomessa alet
   Maailman menoa
   119
   1685
  3. Korona syylliset vastuuseen!

   Kiuruvedellä on nyt 21 koronatartuntaa. Se on valtava määrä asukaslukuun suhteutettuna. Se myös tarkoittaa että tartuntoja joista emme vielä tiedä on
   Kiuruvesi
   61
   1516
  4. Kaivattunne nimi

   Pelkkä nimi. Aloitan Jaakko
   Ikävä
   93
   1237
  5. Rikosilimotus

   Pitäsikkö tehhä rikosilimotus kun kaopassa niistin nokkoa niin muuvan ukko kahto oikein ikävästi. Tuli oikein pahaolo en varmala soa ensi yönä nukuttu
   Kuhmo
   15
   1210