Samsung-digiBoksit

sam_sung

mitä kokemuksia on Samsung-digiBoksesta?

kun niissä on blue ray asemat ja smart-creep*
(kirjoitain tarkoituksella virheellisesti mutta osuvasti).
toimiiko miten hyvin samsung-tv:n kanssa. tai jonkun muun tv-kanssa?

esimekiksi:
Samsung BD-H8900NXE

http://www.gigantti.fi/product/tv-ja-aani/dvd-ja-blu-ray-soittimet/BDH8900N/samsung-3d-smart-blu-ray-soitin-1-tb-bd-h8900nxe

En muista että samsung olisi ennen tehnyt "suomen" merkkinoille digiBokseja. vaikka tuo ei ole digiboksi vaan VIIHDEKESKUS! oikein isolla kirjoitettuna. kaikki samassa boksissa ei tarvitse hankkia montaa laatikkoa telkarin alle.

2

686

  Vastaukset

  • Minulle tuli sellainen kerran kaupan päälle, mutta on jäänyt käyttämättömäksi koska taloudessa on jo monipuolisempi ja selkeämpi digiboksi ja pleikkarissa Blu-ray-soitinkin. CD-soitin käyttöön pääsi, koska siinä toimii ihan hyvin ilman tv:täkin.

   Muuten kai toimii OK, mutta käyttöliittymä ja valikkorakenne ovat melko sekavia ja toimintoja saa etsiä, kun ei valikon nimen perusteella voi tietää. Eli vaatii opettelua. Kaukosäätimen käyttöä voisivat yksinkertaistaa, koska esim. tarkempia ohjelmatietoja varten pitää painaa kahta tai kolmea eri nappia yhden i tai INFO-napin sijaan. Kuka lie suunnitellut ajattelematta käyttöjiä ja käytettävyyttä?
   Lisäksi Samsungeissa ongelmana on DVB-tekstityksen katoaminen ohjelmatietojen katselun takia useiksi sekunneiksi. Kanavia selatessa ei Samsungissa näy kuin kanavan nimi, mutta voisi näkyä myös ohjelman nimi kuten Topfieldissä tai ei-Samsung-merkkisissä telkkareissa, jolloin olisi vähemmän tarvetta sen INFO-napin käyttöönkin.
   Ja lisäksi sai etsiä ja kokeilla asetuksia, jotta sai oikean kuvasuhteen näkymään tv:ssä. Tarkoitus on siis, että digiboksista tulee lähetyksen mukainen kuvasuhde ja 4:3-kuva näkyy 4:3:na ilman venytystä ja litistystä niin että reunoissa on sitten mustaa alueilla, johon kuvaa ei riitä ja sitten 16:9 näkyy koko ruudulla.
   (arvioijalla on kokemusta digibokseista ja -televisioista yli 10 vuoden ajalta ja kotiteattereista yli 20 vuodelta)

   Mutta jos muuta vastaavaa et löydä, niin kai sitten sinun on tuo ostettava...

  • turhan kallis turhake... ajattelin vain onko noista mihinkään... kun juuri tarvitsen Blu-ray soitinta ja dvd-soitinta ja digiboksia joka toimii..
   telkkari on hyvä ja en sitä vaihda pois..

   kaukosäätimiä (kapuloita) on nykyisin 3-kpl. vähentää pitäs.
   elisaviihde ja saman kaltaiset saisi tulla smart-tv app kun ärsyttää että pitää ruma boksi asentaa telkarin viereen. samahan tuo olisi olla ladattava app. joko Storesta tai ihan vanhanaikaisesti usb-muistista. tai vain hdmi-pistokeeseen palikka kuin nykyisin on muotia.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Vastaamoon tehty ehkä kaksi tietomurtoa - kertoo Yle.

   https://yle.fi/uutiset/3-11612331 Tietoa tihkutetaan tipoittain. Uutta katastrofia pukkaa Vastaamon osalta. Eiliseen asti kyse oli vain yhdestä hakker
   Maailman menoa
   326
   4904
  2. Vastaamon omistajat miljonäärejä

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/3c760edc-f921-4bd9-8d2c-622719ab8e2e Yksityinen firma, josta myytiin iso siivu pääomasijoittajille. Ahneusko ajoi
   Maailman menoa
   145
   4523
  3. Laittoko Stefan instan yksityiseksi

   Stefanin insta yksityinen
   Kotimaiset julkkisjuorut
   110
   3012
  4. Autoilun päästöt

   Hallituksen tavoitteena on puolittaa liikenteen päästöt vuoteen 2030 mennessä https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006698934.html Liikenteen päästöt ei
   Maailman menoa
   370
   1477