Lökäpöksyleidit

Mr. Kelada

Olen osallistunut tällä viestillä jo muutamaan keskusteluun, mutta koska katson asian niin tärkeäksi oli pakko aloittaa keskustelu vielä kerran.
Asuin jonkun aikaa Tallinnassa työasioissa ja jouduin seuraamaan valitettavasti suomalaisten Tallinnan matkailua.
Hämmästykseni oli suuri kun huomasin, että kaikkein huonoimmin käyttäytyivät suomalaiset tuulipukunaiset, jotka kävelivät lenkkareissaan lonkerotölkit käsissään nortti suussa ympäri vanhaa kaupunkia ja halveksivat vastaantulevia tallinnalaisia naisia. Eestiläinen nainen panostaa pukeutumiseen. Ei niin "köyhää" etteikö paikalliset kaunottaret pukeudu hameisiin ja kauniisiin kenkiin. Hiukset ovat huoliteltuja ja yleisillä paikoilla meikki on aina kohtelias vastaus yrmeästi vastaan tuleville hapannaama suomalaisämmille, jotka mieluusti huorittelisivat kaikkia paikallisia naisia. Naapurissamme on vaan sellainen tyyli, että nainen pitää huolta itsestään ja haluaa pukeutua naisellisesti, näyttää naiselta ja käyttäytyä sen mukaisesti. On ilo silmälle katsella näitä kauniita virolaisia naisia ja ihmetellä onko Tallinnan matkailu Suomesta vain näiden tuulipukutorimummojen yksinoikeus. Pitäkää meikittömät pärstänne ja tyylitön olemuksenne vain siellä Suomessa loppuunkiusattujen miestenne luona. Älkää tulko esittämään herrakansaa tänne Tallinnaan tuolla asenteella, pukeutumisella ja käytöksellä. En tiedä mitään kaameampaa kuin känninen keski-ikäinen suomalainen "olen parempi-en pukeudu-en meikkaa" nainen. Tasa-arvo ei ole paskanhajua ja tyylittömyyttä, vaan oman sukupuolen kaunista korostamista ja hyvää käyttäytymistä. "Aukaisen itse oveni ja kohteliaisuus on vain yritys päästä pöksyihini" asenne on tyypillinen suomalaistelaketjufeministin tapa nöyryyttää lisää suomalaista miestä. Naisellisuus kunniaan!

7

792

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lökäri

      Kylläpä oli avautuminen! :)

      Kylläpä sinulla on luppoaikaa Tallinanreissuilla kun ehdit käydä kaikilta tuulipukukansalaisilta kysymässä, että hei, oletkos suomalainen ja ehdit sitten vertailemaan miten nämä tallinnalaiset naiset pukeutuvat.

      Lehdissä on tänä vuonna nostettu esille Tallinnassa villitsevä "tyrkkymuoti" eli leideillä on hieman lyhyet hameet ja ylimeikattu olemus. Naiset pitävät huolta itsestään siellä, kyllä, mutta oletko koskaan kiinnittänyt huomiota siihen, että jokaisella niistä naisista on rikas mies, kuka kustantaa sen kaiken?

      Minä en jaksa kuin ihmetellä miksi sinä jaksat stressata siitä miten toiset pukeutuvat :D

      Eiköhän se ole FAKTA, että hyvin ja huonosti pukeutuvia löytyy joka maasta - jos jokainen suomalainen nainen on Tallinassa tuulipuku päällä ja lonkku kädessä niin kappas vaan, mikähän minä sitten olen...orava? ;)

      • Toinen orava

        Haloo!!! Naisellisuus ei oo kiinni rahasta! Sitä joko on tai ei!!!!


    • Nainen

      Olen sitä mieltä, että asuttuani vuosia Venäjällä ja käytyäni kymmeniä kertoja Virossa, tajuan jo, missä mennään näiden eksoottisten kaunottarien kanssa. JOS Tallinnan (tai venäläinen) nainen pukeutuu hienosti ja on muutenkin tyylikäs ja meikattu, takana on joko rikas mafioso (tai muuten vain menestyvä liikemies) tai ko. naishenkilö tienaa elantonsa seksipalveluilla. Tavallinen ns. itänainen on aivan tavallisen näköinen ja pukeutuu ankeasti, kuten mekin suomalaiset sisaret. Mutta ei siinä mitään - onneksi on tyhmiä suomalaisia (myös muun maalaisia) miehiä, jotka kustantaa rytkyt yms. näille ihanille naisille, koska ajan mittaan nämä leidit PÄÄSEVÄT (hah hah) naimisiin näiden tollojen kanssa. Ei muuta kun odotellaan 5 vuotta ja sitten putsataan ukon omaisuus ja ei muuta kuin menoksi! Useimmiten kyseessä on vielä parikymppinen nainen ja päälle 50 v. mies - sehän on todellista RAKKAUTTA! Mielelläni kyllä näkisin, että nämä rakkauspariskunnat muuttaisivat naisensa kotimaahan eivätkä toisi näitä tosinaisia tänne Suomeen - tämähän alkaa olla jo pikku-Viro tai pikku-Venäjä - ihan miten kukakin haluaa asian ilmaista. Kaikkea sitä kuuleekin!!!

      • Ihmetteliä

        Jahsoo........ onpas Virossa paljon rikkaita 50 miehiä!!! Ja Tallinnassa kuule melkein vaan suomea ja "kovaäänisistä" !!! Saarenmaallakin!!!! Kuinka ne asiat oikein menevätkään.......


      • LittleJ

        Kyllähän se suomiämmäkin putsaa miehen jos niikseen tulee..., venäjällä vielä on naisilla joitain järkeviä arvoja jotka suomalaisilta pylleröurpoilta on huuhtoutunut siiderin mukana päästä ulos. Venäjällä on edelleen enemmän naisia kuin miehiä, kenties tämä on osatekijänä siihen että naiset myös näyttävät naisilta ja haluavat miellyyttää esteettisesti miehen silmää. Pohjolassa taas sama minkännäköinen syylä, aina saa miehen, siihenhän se on helppo sitten vedota kun ei edes yritetä näyttää kauniilta, toisaalta suomalaisen naisen tapa laittautua yli ja näyttää halvalta hytsyltä ihmetyttää minua myös kummasti, onko se huoraaminen nyt niin hienoa? Bitch-style is cool ja tekee minusta todellisen syntisen säilyttäen silti oman itsekkyyteni..vittu mitä paskaa!!
        Ajatelkaa ennen ja katsokaa myös peiliin!
        Vaimoni on monesti pyöritellyt päätänsä nähdessään näitä kohtalon-"prinsessoja", ja aina todennut ettei voi ymmärtää heitä, ei se mitään. En minäkään.


    • Minkki

      Kerjäätkö samanlaista tekstiryöppyä, kuin Jetset? Siltä vaikuttaa jos olet saman tekstin lähettänyt jo usemmin. Ei taida onnistua.

    • suomalais-ugrilainen nainen

      että Tallinnassa asuessani tarkoituksella pukeuduin kenties sitten "suomalaisemmin" kuin Suomessa konsanaan. Varsinkin sataman lähellä. Syynä suomalaiset ukot sikspäkkipahvit päässään (kuinka hauskaa ja kekseliästä!) huutelemassa perään kysymyksiä yön ja tunnin hinnasta. Niin, oli niitä ruotsalaisiakin kyllä ihan riittämiin. Ja sen voin sanoa, että joka kerta kun tuntematon mies on minulle ystävällinen, niin hän on myös halunnut pöksyihini!

      Ja jos naisellisuus on mielestäsi sitä, että raha laitetaan ennen kaikkea omaan ulkonäköön, niin sitten voit puolestani hakea naisesi muualta.

      Ja voin todella kertoa, että minua et suomalaiseksi (omien kriteeriesi mukaan jälleen) tunnista, mutta en elä naisena ja pukeudu naisellisesti vain Sinua varten, sorry.
      Tasa-arvoa ei ole sekään, että mies maksaa ja nainen kipsuttaa täydessä meikissä ja piikkikoroissa oli tilanne mikä hyvänsä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8346
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2545
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe