Hyvää Vappua kaikille Ladanomistajille!

Kanto

Eduskuntavaalit olivat ja tulos oli mikä oli. Maassamme on oikeistolaisn eduskunta pitkään aikaan. Arvailla saa kuinka kovalla kouralla se koittelee tavallista ihmistä jotta kaikilla olisi hyvä elää täällä armaassa Suomenmaassa. Vappusään se jähytti ensitöikkseen, sehän on meille ollut hyvin tärkeä asia aina. Silloin ennenvanhaan kun Ladoja oli paljon ja eduskunnassamme voimasuhteet vasemmiston ja oikeiston kanssa tasan tai melkein olivat Vappu säät paljon lämpimämpiä.

12

57

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • ladamiäs

   Kansa on antanut palautteensa vasemmiston politiikasta. Ehkä nyt saamme velkaantumisen taittumaan ja Suomen Naton täysjäseneksi Venäjältä hyökkäykseltä suojaan. Toivotaan ainakin niin.

  • kova.ponnistus

   vielä kapitalistisen kommunistien ees päin laulu

  • superkommari

   Itse olen kova kommari ja ajan nykyään Tojotalla. Ominaisuudet eivät paljon Ladalle häpeä.

  • Eurosamara

   Pirteää Vapunaamua.! Aurinko paistaa,ja Lada kiiltää. On hienoa lähteä pää selvänä,iloisella mielellä marssimaan hyvän asian puolesta.

   "Työn-orjat! Sorron yöstä nouskaa! –
   maan äärin kuuluu kutsumus.
   Nyt ryskyin murtuu pakkovalta,
   tää on viime ponnistus.
   Pohja vanhan järjestyksen horjuu.
   Orjajoukko taistohon!
   Alas lyökää koko vanha mailma,
   ja valta teidän silloin on!
   :,: Tää on viimeinen taisto!
   Rintamaamme yhtykää,
   niin huomispäivänä kansat
   on veljet keskenään! :,:"

   • Kanto

    Voi että lämmitti sydäntä, tätä lauletaan viimeistään kolmen vuoden kuluttua jos tulee sellainen hallitus mille kansa antoi äänensä.


   • Runko

    Kansa saa sellailsen hallituksen maan asioita hoitamaan kuin se halusi. Vasemmistolla ei katsottu olevan enää kykyä siihen tehtävään. Itäfasismin kannattajat voivat kuitenkin aina muuttaa Venäjälle ihannemaahansa.


   • Runko

    Minäkin lähtisin sinne mutta eivät siellä sossua tunne ja rahat loppuisivat. En voisi enää läträtä viinan kanssa niinkuin nyt.


   • Kanto

    Minähän se taas varastin muiden nikit. Nyt lähden soskuun hakemaan ryyppyrahaa. Vielähän sitä ulkomailta lainattua rahaa meille ladisteille ja muille sosiaalipummeille jaetaan.


   • Runko

    Minäkin lähtisin soskuun jos vaan jalat kantaisivat. Semmoinen ränni päällä et ei toivoakaan. Onkohan alko laajentanut palveluitaan niin että saisi kotiinkuljetuksen jos kunto on syyntakeisesti alentunut ?


   • ladamiäs
    Runko kirjoitti:

    Minäkin lähtisin soskuun jos vaan jalat kantaisivat. Semmoinen ränni päällä et ei toivoakaan. Onkohan alko laajentanut palveluitaan niin että saisi kotiinkuljetuksen jos kunto on syyntakeisesti alentunut ?

    minä saatan käyttää jos ostat mullekkin pullon.


   • Ladamiäs

    Nimimerkin lainaaja unohtanut, että alkuperäinen nick isolla L kirjaimella. Ei lada vaan Lada.


  • LadaSopiiPersulle

   Vasemmisto - oikeisto jako on hämärtänyt, ja menettänyt paljolti merkitystään.
   Tärkeämpi jakolinja nykyisin on liberaali/vapaamielinen - konservatiivi/ahdasmielinen.
   Itse ainakin koen olevani ennen kaikkea liberaali. Vastustan kaikkea sääntelyä ja yksilönvapauden liiallista rajoittamista. Vapaus ja mahdollisuuksien tasa-arvo, on "mottoni". Se ei ole muilta pois jos joku pärjää ja menestyy. Kateus ja saamattomuus - kaikenlainen uusavuttomuus, ovat yhteiskuntamme syöpä. Kaikki pitäisi saada valmiina. Paapominen pois!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   276
   2673
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   55
   2299
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   97
   1132
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   82
   766
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   50
   731
  6. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   677
  7. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   222
   644
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   33
   606
  Aihe