Outo käytös täyskuun aikaan...

Sudensieluinen

Miksi olen outo täydenkuun aikaan? Haluan raakaa lihaa ja saan outoja kohtauksia. Olen myös vuorokausi ennen täyskuuta nähnyt oudon unen. Siinä susi jahtasi minua... Onko muita joilla on samanlaista?

4

77

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Zhau

      Tuo mitä tuossa kerrot voi viitata Kuun asemaan, 4.5. Kuu on skorpionissa jolloin seksuaalisuus tai maskuliinisempi puoli/mustavalkoisuus esimerkiksi voi nousta esiin koska skorpioni on tunneherkkää aikaa niin syvissä vesissä voidaan mennä. Aurinko on parhaillaan härässä joten lihallisuuttahan härkä juuri kuvaa. Lilith menee Neitsyessä parhaillaan ja se on usein osunut syntymäkartalle johonkin painajaisissa joten tuo voi olla myös, varsinkin niissä todellisissa painajaisissa. Jokin noista kenties tekee osumia silloin syntymäkarttaasi kun painajaisia näet. 4.4. täysikuu oli Vaa'an merkissä jolloin tasa-arvo, rakkaus tai talous voi vaikka piinata unissa. Kuu jokaisena päivänä vaikuttaa meihin, veden merkeissä ollaan tunnetasolla hyvin herkkiä vaistoamaan asioita joten voisit löytää selitystä tarkkailemalla uniasi laittamalla ajankohdan ylös ja sitten tarkistat missä kuu on silloin ollut. Alat ymmärtää varmaan sitä kautta.

    • PyydäViisautta

      Pyydä rukouksessa Jumalalta viisautta käydä aidosti psyykessäsi läpi asia. Luulen, että yleensä täyteen kuuhun liitettävät erikoisuudet liittyvät siihen, että henkilö on oppinut tietoisesti tai tiedostamattaan, että ajankohtaan liittyy jotakin poikkeuksellista.

      Minäkin aikanaan opin tiedostamattani erikoisen asian. Läheinen ihminen kuoli klo 3.05. Sen jälkeen heräsin kymmenen vuotta klo 3.05 joka yö. Sitten se loppui.

    • outoa

      minäkään en tajua. mulla itselläni on samoja tunteita välillä ja välillä nään myös omituisia unia, jotka eivät ole normaaleja. eilen illalla näin unta että juoksin karkuun sutta, jäin kiinni ja susi puri minua. se uni toistuu aina ja aina ja tuntuu ettei se lopu koskaan. välillä herään tasalta yöllä ja on pakko mennä jääkaapille hakemaan ruokaa. yleensä se on jotain lihaa tai muuta vastaavaa. olen yrittänyt kertoa kavereilleni mutta eivät he usko, olen kuulemma nähnyt unta silloin. uskokaa pois tämä alkaa olla jo karmivaa.

      • Zhau

        susi = varo kovia aikoja. Unista ehkä pitäisi päästää irti eikä pohtia liikaa, yleensä ottaen se kertoo omista peloistasi tai tunne-elämän liian voimakkaista kiemuroista kun unissahan me käsitellään itseämme, niitä omia kompleksejamme joten mitä pakenet ? ja kuka mielestäsi on ilkeä sinulle tai ketä siis pelkäät ? Onko päivisin ruokailusi ollut säännöllinen, kannattaa ajatella järjen kautta ensin ehkä myös sitä mitä on edellisenä päivänä syönyt, siis onko syönyt riittävästi kun nälkähän kertoo siitä ettei niin välttämättä ole. Sä voit muuttaa vain itseäsi eli muutos lähtee omasta ajattelustasi, ei mistään muusta. Sen myötä nuo unetkin muuttuu kun olet sinut itsesi kanssa. Unet kertoo siis omasta henkisyydestäsi, sen tilasta parhaillaan.. varoittaa, hyväksy itsesi ja ole ystävällinen ihmisille, siitähän tuollainen pitkälti kertoo. Pahaan ei koskaan saa vastata pahalla vaan hyvällä. Toivottavasti tämä avaisi jotakin ymmärrystä mitä on edeltävä päivänä tapahtunut kun jostain tapahtumasta mitä on itse tehnyt se kertoo..


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      51
      3527
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      157
      2143
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      206
      1845
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      134
      1756
    5. 80
      1175
    6. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      320
      1136
    7. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      234
      1104
    8. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      132
      1031
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      52
      949
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      73
      919
    Aihe