Oranssi kissa Huutjärvellä

kissuttaa

Kenen mahtaa olla? Koulun lähistöllä nuorehko valko-oranssi kissa käy pyörimässä pihallamme, tunkee perässä härskisti ovesta sisälle. Jää oven taakse raapimaan tai ikkunalaudalle maukumaan surkeana. Kiehnää jalkaa vasten ja pyrkii syliin, jonkun lemmikki selvästi. Naapuri oli jo onnistunut tämän kisun lukitsemaan vahingossa autotalliinsa ja ONNEKSI huomasi kissan siellä olevan ennenkuin lähti lomille! Olisin vienyt Kuppikselle (siis kissan, ei naapurin) mikäli ei olisi ollut kiire muualle, seuraavalla kerralla vien saman tien. Kun omistaja on muutaman kerran käynyt maksamassa kissansa pois niin tajuaa ehkä miksi kissojen pitäminen vapaana ei ole hyvä idea jos ei halua nähdä kissaansa eräänä päivänä lituskana autotiellä :(

5

50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • här

      oli meidän lasten kissa. siis pahoittelut tästä, oliko kissa tosiaan näin härski.. toivottavasti toivuit tapauksesta! nyt kuitenkin voitte lopettaa valittamisen ja autolla yli ajamis uhkailut, kissa on poistettu täältä teitä häiritsemästä!
      toivottavasti ette muutkaan ihmiset ala kiduttaa kissojanne ottamalla niitä sisäkissoiksi näitten valittajien takia, kissaa ei ole luotu sisälle leikkimään paperitulloilla ja lelu hiirillä! voi niitä kissa raukkoja mitä elämää! toivon myös syvästi että nämä 30cm rotat lisääntyvät näiden valittajien pihoille myös, kun kissoja ei suvaita!
      toivottavasti nyt toivutte entisen kissamme vierailuista, ja saatte terapiakäyntinne päätökseen näistä koettelemuksista! hyvää kesää huutjärvelle ;)

      • catmanx

        Jep. Meidän nurkilla Kokkovuoressa käyskenteli "irtokissa" muutama vuosi sitten, ja kaikki myyränkolot yllättäen katosivat. Nyt kisu on poistunut maisemista ja myyrät ovat taas kääntäneet pihan lähes ympäri. Rottajutussa olet muuten tasan oikeassa.


    • Huutjärveläinen

      Onko valittaja muuttanut kehä 3 sisäpuolelta tänne Huutjärvelle, kun on niin ahdasmielinen ajattelutapa. Tuskinpa on ainoa Huutjärvellä vapaana juokseva kissa. Minua kiinnostaa vielä se, miten kissa tunkee härskisti ovesta sisään? Ymmärrän, jos ulko-ovesta änkee sisään vihainen Bullmastiffi niin sitä luonnehtisin HÄRSKIKSI ! ! Jos haluaa että kissa pysyy poissa pihasta, niin riittää kun sen kunnolla säikäyttää.
      Maailman tilanne on tänä päivänä huolestuttavan epävarma muutenkin, niin joku jaksaa vielä vetää pakastehernepussin nenäänsä pienen kissan takia.
      PS. Ikävä että meidän mukavan yhteisön pilaa tuollaiset ahdasmieliset ihmiset.
      Huutjärvellä kauan asunut.

    • skipadudei

      Luin äskeistä kommenttia ja hämmästyin ! Meidän pihallamme vieraili myös valko- oranssi, erittäin pienikokoinen, kaunis kissa. Kissan vierailu tuotti meille pelkästään iloa. Emme itse omista kotieläimiä. Kissa oli utelias, mutta kiltti. Kissa ei viihdy kauan pihassa jos sitä ei ruoki. Vaikuttaa siltä että kyseinen henkilö on ruokkinut kissaa, koska ei se muuten viihtyisi pihassa, saattikka raapisi ikkunalautaa. On varmaan hyvä mieli nyt kun kissa on poissa. Kissat on iät ajat kulkeneet pihoissa ja toivottavasti kulkevat vastakin, tuottaen iloa ainakin muille kuin tuolle valittajalle.

    • I.Luoma

      Lyijyä irtokissoille, luonto kiittää!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      97
      2773
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2350
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2130
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      16
      1894
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1747
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1746
    7. 121
      1712
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1706
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      130
      1491
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1294
    Aihe