Miksi suomenruotsalaiset ovat onnellisimpia ???

Äläolekatkera

Andre Wicström vastaa:

Meitä suomenruotsalaisia kohtaan on paljon ennakkoluuloja. Esimerkiksi se että me kaikki olemme hirveän rikkaita, elämme suomenkielisiä pidempään ja kesäisin me vaan purjehdimme ja laulamme snapsilauluja. Kaikkihan tietävät, että Suomen kaikki 300 000 ruotsinkielistä valloittavat meren kesällä tehtävänään purjehtia ja l...aulaa snapsilauluja. Ja snapsilaulu r...aik...aa, koska joka ikinen suomenruotsalainen osaa vähintään 17 snapsilaulua ulkoa. Teidän suomenkielisten mielestä tämä varmaan vaikuttaa, kummalliselta, mutta kaikelle on selityksensä.
Suomessa on rumaa puhua rahasta, mutta ei suomenruotsalaisten keskuudessa. Me puhumme avoimesti siitä, miten paljon rahaa meillä on. Mutta miten me voimme olla niin rikkaita, kun emme tee rehellistä työtä niin kuin suomenkieliset? En varmaankaan saisi, mutta aion silti paljastaa teille, suomenkieliset ystäväni, meidän salaisuutemme. Aina kun suomenruotsalainen syntyy, tippuu taivaasta tähtönen. Kun tähtönen pääsee maan ilmakehään, se muuttuu hyväksi haltijaksi, joka tuo hopearahan lapsukaiselle. Kun lapsi täyttää 18 vuotta hän saa purjeveneen vanhemmiltaan ja hänen täytyy yksin osata purjehtia Ahvenanmaalle, pienelle saarelle nimeltä Kökar. Kökar-saarella asustelee nimittäin pieniä ruskeita lumottuja oravia. Saarelle saavuttuaan nuorukaisen on löydettävä peikko nimeltä Lill-Mattsson ja vaihdettava hopearaha oravaan. Mutta peikko Lill-Mattsson ei vaihda hopearahaa oravaan, jos nuorukainen ei lausu 17 snapsilaulua ulkoa. Kun nuorukainen on läpäissyt snapsikokeen, hän purjehtii oravan kanssa takaisin mannermaahan. Ja kun hän on tullut kotiin, hänen on hukutettava orava saunaämpäriin, joka on täytetty kamomillateellä, ja silloin lumottu orava muuttuu 100 kultarahaksi. Nämä rahat vaihdetaan Aktia Pankissa, ja ainoastaan Aktia Pankissa, euroihin. Riippuen vähän sen päivän kullan hinnasta nuorukainen saa suurin piirtein 950 000 euroa käteen. Mikä on ihan kiva starttiraha.
Aktia Pankista saa hän rahan lisäksi maagisen taikasormustimen. Taikasormustimen pienet sveitsiläiset albiino-kääpiöt ovat valaneet Matterhorn-vuoren uumenissa ja jos nuorukainen juo taikasormustimesta samaa kamomillateetä johon orava hukutettiin, hän ei koskaan saa alkoholiongelmia, peräpukamia, ripulia, migreeniä, ongelmia lonkkanivelen kanssa, liikavarpaita, kuivia huulia, tinnitusta, hyttysenpuremia, klamydiaa, huonoa kuuloa tai tarvetta tehdä itsemurhaa. Kuten arvaatte, jokainen suomenruotsalainen on juonut sormustimesta kamomillateetä.
Nyt ehkä ymmärrätte, miksi me elämme pidempään, olemme varakkaita ja rakastamme snapsilauluja ja purjehtimista. Ainut asia, jota kadehdin teissä suomenkielisissä, on teidän kykynne tarinoida. Sen taidon minäkin suomenruotsalaisena mielelläni oppisin.

25

372

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • myllykatu

      ...tosihyvä..jättebra...:)

      • Gygtfrdes

        Ruotsalaiset nyt vaan yleensä esim käyttäytyvät paremmin.


      • swswswswswsw
        Gygtfrdes kirjoitti:

        Ruotsalaiset nyt vaan yleensä esim käyttäytyvät paremmin.

        joo, eilenkin ruotsinkielinen pultsari torilla tajusi kääntyä pois pikkulapsista, ennenkuin kuin kusi siinä kakkine muiden nähden...


      • Anonyymi
        Gygtfrdes kirjoitti:

        Ruotsalaiset nyt vaan yleensä esim käyttäytyvät paremmin.

        Ovat myös fiksumpia.


    • gjfhhccfg

      Kykynne tarinoida?
      tuollaisen soopan jälkeen taisi tulla Freudilainen lipsahdus....

      Tosin kovinkaan moni tietää kuka joku Andre Wicström on, eikä edes kiinnosta ankkalammikon apurahajulkkikset.

      • Hahhaha

        Kuulostat katkeralta.

        Varför ?


      • joopajåå
        Hahhaha kirjoitti:

        Kuulostat katkeralta.

        Varför ?

        Kunhan kuvittelet. Et osaa suomea ja kuvittelet sanoille eri merkityksen mitä niillä tarkoitetaan oikeasti.


    • villefinski

      ruotsalaiset opetetaan myöskin kätkemään suru ja ongelmat jo lapsesta ulospäin menee aina hyvin..myös siinä rannikon yhteisöllisyydestä on omat haittansa mistä vähemmän puhutaan..mielenterveys ja alkkis ongelmat kun kaikki pitää ratkaista suvun piirissä...on kyllä kadehdi..sitten jos pappa ei oo saanu danseista heilaa voi kiksauttaa omaa tyttöä tai sen tyttöä(poikaki käy).tämäkin peitellään...

      • salaamisenkulttuuri

        Vapaa käännös suomeksi:

        Pohjanmaalla, kunta, talousperkeleen riivaamana, päätti ottaa vastaan suuren joukon lapsipakolaisia. Sosialistien ja rkp:n humanitaarisen sekoilun seurauksena kuntaan saatiin aikuisia miehiä jotka esiintyvät taitavasti lapsina tai nuorina, että voivat saada tästä katsomiaan etuja. Lapsena esiintyvä mies valitettavasti joutuu käymään tavallista koulua, mikä on sotarikoksia tehtailleelle veijarille aika tylsä paikka. Jokainen aikuinen voi kuvitella miltä tuntuisi palata takaisin peruskoulun penkille. Turhautuneena nuoret aikuiset luonnollisesti alkavat metsästämään nuoria tyttöjä ja jotkut poikia.

        Koska ahdistelu kohdistuu nuoriin suomalaisnaisiin ja poikiin, ei mokuperkeleelle sielunsa myyneessä kaupungissa luonnollisesti lotkauteta korviaan. Koska lotkautus tulkitaan rasismiksi ja sitä pohjanmaalla ei perkele ole. Lasten hyväksikäyttö on siis kielipoliittisen valinnan tulos. Että saadaan ruotsinkielinen luokaa, pitää luokkaa saada mitä hyvänsä ihmisiä. Ja sitten sinne saadaan partalapsia. Nuoria aikuisia miehiä jotka toteuttavat omia mielihalujaan olosuhteiden vallitessa.

        Raiskattua ja huoriteltua nuorta suomenruotsalaista itkettää. Ja koska kunnan sontamedia ei voi rasismisyytösten pelossa julkaista asiasta mitään, eikä poliittisesti korrekti poliisi kehtaa ja kaikkein viimeiseksi koulu haluaisi myöntää laitoksessa vallitsevan hyväksikäytön. Joten mitä jää jäljelle ? WORDPRESS ... siellä kelpaa itkeä. No itkeköön rauhassa. Ehkä oppii äänestämään oikein isona. Ehkä ei. Jos ei opi, ei elä reppana isoksi.

        Partalasten rakkautta on vaikea paeta kaupungissa jossa kukaan ei halua kuulla huutoasi, kuten Britannian Rotherhamissa.

        http://decibelfi.wordpress.com/2014/11/13/hora-ja-ska-rejpa-dej/

        http://hommaforum.org/index.php/topic,97221.msg1744668.html#msg1744668

        VASTAA


      • sillijuusto

        Totuus on yllä olevassa kirjoituksessa. Voi Vaasan nuoria neitoja.. Mutta näinhän vanhempansa ovat halunneet. Terveisin entinen präntööläinen, nykyinen lapsensa lähikuntaan turvsan vienyt.


    • nejmunsala

      Andre Wicström, ette te elä pidempään, päinvastoin, vaimoni puolelta (suomenruotsalainen) on lasteni isovanhemmat puskeneet horsmaa jo vuosikaudet, taasen minun puolelta (suomenkielinen) isovanhemmat kaikki 4 hyvässä hapessa :)

    • FreudenthaII

      Tämä on tarkoituksenmukaista propagandaa kansamme tyhmimmälle osalle. Ei pahimmallakaan pakkoruåtsin vastustajalla, kuten minulle, ole mitään keskivertoa suomenruåtsalaisia vastaan, päinvastoin, vaan meitä kismittää rasistinen pakkoruotsi ja ne muutamat selvästi suomalaisia kohtaan rasistisesti asennoituvat kusipäät, jotka suorastaan palvovat tänne tulevia mamuja, voidakseen lynkata suomalaisia, esimerkkejä heistä löytyy tältäkin palstalta.

      • Anonyymi

        Kohta ihan kohta tulee Pakkovenäjä,sitten ollaan varmaan tyytyväisiä.Ou jee harashoo


    • hgfjhgjfgj

      jhgjfjf

    • Svsvsvsvs

      Suomenruotsalaiset vaan ovat niin fiksuja.

      • Menestymme

        Olen suomenruotsalainen ja olen erittäin tyytyväinen siitä.
        Olemme hyvin käyttäytyviä ja yleensä hyvin rikkaita.


    • deejr

      Olipa mielenkiintoinen tarina. Usko tai älä, tulin hyvälle mielelle , vaikka asun Pohjois-pohjanmaala. ja ikää sellaset 50 enkä ole vielä edes milijoonaa tienannu.

    • Svennefinne

      Ei suomenruotsalaiset oo onnellisempia. Ja pakkoruotsin voi kyllä poistaa. Ei sitä mielestäni tarvii oppia jos ei haluu. Ite osaan molempia kieliä mut ei se meinaa et muiden pitäs osaa.

      • HyväPakkoRuotsi

        Suomi on maa jonka toinen virallinen kieli on ruotsi. Jokaisen ruotsinkielisellä aluella kuten Vaasa, niin pitäisi osata ruotsia.
        Onneksi vanhempani puhuivat molempia kotimaisia kieliä, kun olimme pieniä ja kaikki viisi sisarusta puhumme ruotsia. Työssäni tarvitsen enemmän ruotsinkieltä kuin suomenkieltä.


    • fifafaan

      Se nyt vain on niin, että TOISET mittaavat ONNELLISUUTENSA rahassa.
      Toiset taasen ovat ONNELLISIA perheestään, perhe suhteistaan elämässään.

      Jotku eivät ole koskaan ONNELLISIA, aina hiertää jokin tai joku.
      Olisikohan syynä: Mihkä sen rimakorkeuden asettaa vai sanotaanko hienosti, KRITEEREISTÄ.

      • ParhaatYstävätLove

        Olen onnellinen ja ollut yleensä aina. Väsynyt joskus töistä, mutta se kuuluu asiaan. Perhe voi hyvin ja ihmissuhteet kunnossa.
        Hyvin pitkälle oma valinta.


    • Anonyymi

      Ei kannata kuitenkaan suoraan poissulkea sellaista mahdollisuutta että ovat vaan iloisempia, esim. vahingoniloisempia.

      Ja sellainenkin vaihtoehto on että heille tieto ei lisää tuskaa, ja siksi ovat onnellisen tietämättömiä.

    • Anonyymi

      Tottakai he ovat onnelisia valmiissa valtiossa.
      Suomalaistenin pitäisi olla "Syntyesään valmiiseen maahan".

      • Anonyymi

        Valmispa hyvinkin. Tulivat ja ottivat omaisuuden suomalaisilta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valmispa hyvinkin. Tulivat ja ottivat omaisuuden suomalaisilta.

        Älä nyt viitsi.Suomen herrat ,nämä ottavat omaisuudet pois suomalaisilta.
        Maasedutkaan ei enää tuota yhtään mitään.Niistäkin on nuoriso ajettu kaupunkeihin elämään.Pian jokainen hakee paikkaansa EU:sta. Valmiiksi ei mitään saada,niin kauan kuin eriarvoisuus nostaa päätään.Kuntaliitoksia tehdään /Sote vie kaikki palvelut etäänmäksi ja
        vielä antaa hoitoja eriarvoisesti.Sosiaali /Yksityispuo.Euroja pitäisi olla jos hoitoa hyvää saisi.


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      105
      7431
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      37
      2802
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      35
      2392
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      109
      2093
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      17
      1789
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      10
      1553
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1416
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1387
    9. Musiikkineuvos Ilkka Lipsanen eli Danny TV:ssä - Blondeja, hittibiisejä, räjäyttävä Danny Show...

      Ilkka Lipsanen eli Danny on viihdyttänyt meitä jo kuusi vuosikymmentä. Musiikkineuvos on myös liikemies, jonka voidaan
      Suomalaiset julkkikset
      36
      1369
    10. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1327
    Aihe