Miespuolinen terveydenhoitaja, onko sellaisia?

Terveysalalle_mänijä

Harkitsen vakavasti alanvaihtoa ja terveydenhuoltoala tuntuisi parhaalta uudelta suunnalta. Lääketiede on kiinnostanut mua aina, mutta haluaisin tietää lisää myös muista vaihtoehdoista kuin itse lääkärin ammatista. Olen opiskellut elämässäni jo aika helvetisti eikä haittaisi jos löytyisi jokin lyhyempi ja helpommalla sisäänpääsyllä varustettu koulutus.

Sopisin hyvin myös sairaanhoitajaksi, mutta huono palkka, 3-vuorotyö ja heikot etenemismahdollisuudet on vähän ikävä yhdistelmä.

Terveydenhoitajan ammatti kiinnostaisi sekin kovasti, mutta - olen mies. Onko meitä alalla minkään vertaa?
Itse en ole koskaan törmännyt miespuoliseen terkkariin. Varmaan noita työskentelee muuallakin kuin kouluissa, mutta kun en tosiaan tiedä. Ja siksi kysyn ;)

5

1955

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • FemSh

      Onhan teitä, vaikkakin aika vähän.

      Neuvoni sinulle; jos pelkkä sukupuoli ammatissa vaivaa sinua niin paljon, että sitä tälläkin pähkäilet -- mieti alanvalintaasi uudelleen.

    • SilkkiSAARA

      Kyllä sukupuoltaan tulee miettiä noissa asioissa. On julkinen salaisuus ,että mies voi kohdata naisryhmän ,joka hyökkää ampiaisparven tavoin miehen kimppuun puolustaen reviiriään, paitsi, jos olet kuinka se sanotaan --sukupuolineutraali

    • näin.luulisin

      "Sopisin hyvin myös sairaanhoitajaksi, mutta huono palkka, 3-vuorotyö ja heikot etenemismahdollisuudet on vähän ikävä yhdistelmä."

      Eikös aikalailla samat päde myös siihen terveydenhoitajaan, samanlainen yhtä huono palkka siinäkin ja heikot etenemismahdollisuudet?

    • Terveysalalle_mänijä

      Ihan vaan uteliaisuudesta kyselen asiasta enemmän tietäviltä. Mulla ei ole mitään naisia vastaan sinänsä, mutta tottakai sillä on merkitystä onko alan sukupuolijakauma tasainen, vino vai ihan äärimmäisen vino. Mun kokemus on että viihdyn parhaiten kun jakauma on tasainen. Ei ole kivaa olla ainoa mies naislauman keskellä ja toisaalta myös useimmat äijäporukat on ihan perseestä. Mutta jos oikeasti kiinnostun jostain ammatista ylitse muiden niin silloin vähät välitän sukupuolijakaumasta.

      Palkkauksesta - jossain toisessa keskustelussa terkkari kehui saavansa n. kolme tonnia kuussa. Minusta se on oikein hyvä palkka, etenkin jos se tulee ilman vittumaista vuorotyötä.

      Monesti ihmiset vain heittävät kiinnostavia keskustelunavauksia, ei kaikki ole aina niin latautunutta. Suomi24 on tietysti perinteinen vittuilun tyyssija, mutta silti... Jos ei oikeasti tiedä aiheesta mitään eikä ole mitään asiallista sanottavaa niin voi pitää päänsä kiinni. Ja rautalangasta vääntäen - sukupuoli ei vaivaa minua, kunhan haluan tietoa tilanteesta.

      Peace & love

    • Anonyymi

      Oon noin 6vuotta myöhäs, mutOotko miettinyt stuertin ammattia?

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      143
      10446
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      56
      2983
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      206
      2809
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      25
      2117
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      17
      1868
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      17
      1689
    7. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      14
      1616
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      18
      1587
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      18
      1533
    10. 82
      1378
    Aihe