Mitä tarkoittaa, kun olen kirjautunut gmail-sähköpostiini, saan viestin:Uusi kirjautuminen Windows-laitteen sovelluksesta Chrome. Google-tilillesi (gmail osoitteeni)kirjauduttiin äskettäin sisään sovelluksesta Chrome Windows-laitteella . Minulla on ollut gmail jo kauan. Tämä ilmoitus tuli n. viikko sitten ja tulee edelleen, vaikka olen tarkastanut tietoturvani, vaihtanut salasanani. Onko syytä huoleen ?
Chrome sovellus
paniikissa
157
0Äänestä
Vastaukset 1
Vanhimmat
Se viesti lähetetään vaan varmuuden vuoksi.
"Emme voi määrittää, oletko käyttänyt tiliäsi aiemmin tällä selaimella tai laitteella. Näin voi käydä, kun kirjaudut tilillesi ensimmäistä kertaa uudella tietokoneella, puhelimella tai selaimella, kun käytät selaimesi yksityistä selaamista tai incognito-tilaa, kun poistat evästeet tai kun joku muu käyttää tiliäsi."
Itsellä tulee kanssa sama viesti joka kerta kun kirjaudun Chromella incognito-tilassa. Syytä huoleen on vain jos saat tuon viestin etkä ole juuri samalla hetkellä itse kirjautunut sisään.