Yksin alanyaan kesäkuun lopussa

Jennytuulia

Olen 24vuotias nainen ja menossa yksin alanyaan kesäkuun 17päivä. Tarkoitukseni on mennä vaan yksinkertaisesti rantalomalle rentoutumaan, mutta olisi kiva jos löytäisi kaveri seuraa kenen kanssa mennä vähän myös yöelämään/syömään/rannalle eli onko ketään samoihin aikoihin alanyassa ja mahdollisesti valmis tekemään uusia tuttavuuksia? :)

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • KJK______

      Hei,
      täällä voisi mahdollisesti olla lähtijä tuolloin. Tosin matkaa en ole varannut, mutta matkakuume on järkyttävän suuri. Kavereista tiedän, että eivät pääse/halua lähteä matkalle, mutta yksin matkustaminen tuntuu aika kauhistuttavaltakin kokemukselta. :P Jos haluat vaikka jutustella/vaihtaa maileja, niin iske postia; [email protected]

    • Seuraalöytyy

      Kyllä sieltä seuraa löytyy kivoista Turkkilaisista miehistä. Turkkiin ei mennä pihtaamaan

    • alanyaaaan

      Onko löytynyt seuraa? Itse olen äidin kanssa menossa 19.6,(ite oon 23v

      • alanyaaa

        Viestiä laitettu


    • Alatar

      Heips! Samaan aikaan Alanyassa... mutta tätä kautta kovin hankala paremmin tutustua.
      Itse olen ollut Alanyassa todella monta kertaa. Lähtenyt yksin reissuun, mutta kun on tällainen sosiaalinen ja puhelias ihminen ei ole koskaan tarvinnut olla yksin. Nykyisin melkein ongelmana kuinka ehtii loman aikana nähdä kaikki ystävät ja tutut. Näillä matkoilla jotka olen yksin tehnyt, olen rikastunut niin monella uudella ystävällä ja kaverilla, joista osasta on tullut sydänystäviä joiden kanssa jakaa ilot ja surut myös Suomessa.
      Sinun ei varmasti tarvitse olla yksin Alanyassa (jos et sitä halua). Oikein mukavaa reissua sinulle.
      Jos olet Facebookissa, niin etsi ryhmä: Alanya, mikä sinne aina vetää (sieltä ehkä löytyy mukavasti seuraa ja kavereita matkalle... minua häiritsee niin kovin kun täällä ollaan kasvottomia ja anonyymeja).

    • Jennytuulia

      Joo, itsekin matkustellut paljonkin yksin ja alanyassa ollut n.11 kertaa. Itseäni ei vaan oikeen kiinnosta nuo suomi baarit ym. Itsekin oon sosiaalinen ja tutustun helposti eli siinä mielessä ei hätää :) muuten tuskin yksin lähtisinkään. Lähinnä se yökerhoihin meno on semmonen mihin seuraa kaipaan "valmiiksi" kun en yksin viitti lähteä sinne taapertamaan :)

    • attil23

      Moi,
      Olen 26 vuotias nainen ja myös yksin lähdössä jo huomenna. Tarkoitus myös lähinnä rentoutua, mutta aina on kiva tutustua uusiin ihmisiin. Laithan viestiä, jos haluat lähteä rannalle tai sinne yöelämään [email protected]. Yksin en uskalla baariin yöllä lähteä, mutta hauskaa se voisi olla, jos ei yksin tarvitse lähteä.

    • mokkatar

      Joo, ei missään nimessä kannata liikkua yksin Alanyassa. Huumerikollisuus rehottaa ja yksinäisiä naisia raiskataan. Päiväsaikaankin saa pelätä rotösteleviä katulapsijengejä.

      • Kokkatar

        Ja höpöhö, rötöstelevät katulapsijengejä? Turkissa ei laiminlyödä lapsia, se on varmaa! Huumerikollisuuskin on kaukaa haettua. Raiskauksen uhriksi voi ikävä kyllä joutua missä vaan, jopa avioliitossa.


      • dothemath

        Mokkatarella tainnut jäädä aamulla napit ottamatta kun menee Brasilian ghetot ja Alanya sekaisin.


      • kkk8288

        en ole katulapsijengiä nähnyt Alanyassa, muuta narkkareita siellä kyllä on, eikä ihan vähänkään. Ongelmanahan on se, ettei keskiverto turisti - ainakaan suomalainen - osaa erottaa eikä varoa.

        Omana ja ihan tieteellisesti todistamattoman mielipiteenäni totean vielä ettei varsinkaan naisilla ole juurikaan sellaista street wise tilannetajua välttää ajoissa ikäviä tilanteita, vaihtamalla kadun puolta, kiertämällä eri reittiä, olla pysähtymättä jne. Rumastio sanottuna naiset on kuin miehet 2 promillen humalassa eli ihan zombina narkkijengin läpi kävelyä, laukun vahtimisen unohtamista kun näkee vaatteen näyteikkunassa, "Minulla on oikeus" nillitystä väärissä tilanteissa yms. näkee tosi paljon.

        Oma lukunsa on sitten ne sattumukset, jotka tapahtuu kun lähtee panoreissulle tuntemattoman kanssa, olipa sitten ukko huorissa tai akka "söpön pojan" kanssa tutustumassa paikallisiin ja kulttuuriin.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      75
      5674
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      24
      2506
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      26
      1987
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      60
      1738
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1601
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1398
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1307
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      13
      1295
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1239
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1193
    Aihe