Parasiitti-veli pihalle kotoota

aloittaja-sisko

Vanhempani erosivat kun olin 7. luokalla. Veljeni on -93 syntynyt ja meni yläasteelta lukioon. Lukion ekan vuoden lopussa alkoi vetelehtimään, 2. vuotena ei ollut koulussa melkein yhtään, 3. vähän ryhdistäytyi, mutta 4. vuosi meni hukkaan ja lukio heitti pihalle. Täyttää tänä vuonna 23, ja asuu vieläkin isäni luona. Asui n. 19-vuotiaana vuokrakämpässä kaverinsa kanssa, hyvin-tienaava isäni maksoi hänen vuokransa, ja maksaa edelleen kaikki ruuat, iltalukion yms. Ollut siellä iltalukiossa siis joku 3 vuotta, kursseja varmaan silti noin 60. Eikä aio kirjoittaa tai valmistua. Pelaa vaan jotai Soldat-peliä huoneessaan, poistuu sieltä röökille ja hakemaan eineksiä, haluaa maailman mestariksi siinä nettipelissä........
Itse olen -98 syntynyt, 10 oppilas, sosiaalinen, pienestä asti halunnut yliopistoon, nähnyt maailmaa ja saanut ihanan kasvatuksen. Niinkuin hänkin.
Isäni on liian kiltti ja antelias, eikä heitä tätä ulos. Isäni on minulle hyvin tärkeä, paras ystävä ja esikuva, haluan asua hänen kanssaan kahdestaan. Tulemme niin hyvin toimeen, mutta emme mistään niin syvällisistä asioista puhu, itse olen tyttö.
Miten vitussa saan sen loisen ulos täältä, käyttää isäni anteliaisuutta hyväkseen, ei puhu kellekkään, ei hoida kotitaloutta.
Itse vihaan faktaa, että minulla on velvollisuus vastata "joo on mulla isoveli", kun joku kysyy sisaruksia. Halveksun sitä ihmistä, enkä ole pitänyt häntä sukulaisena vuosiin. Hän haittaa omaa kasvuani olemassaolollaan ja aiheuttaa vahinkoa mielenterveydelleni isäni salakavalalla hyväksikäytöllä. Äitini on enemmän huolissaan kuin isäni, mutta naiivina ei halua nähdä, että peli menetettiin aikoja sitten. Isää ei silleen kiinnosta, haluaisi varmaan että muuttaisi pois, muttei viitsi antaa kenkää.
En vittu enää jaksa sitä pientä paskiaista, haittaa elämääni, ällöttää ja hävettää. Melkein harmi ettei ole koskaan uhkaillut niin saisi varmaan helposti pihalle. Vinkkejä, miten saisi ihmisen, joka ei aio elämällää mitään tehdä eikä yhteiskunnalle antaa mitään, MITEN SAISI PIHALLE?????

2

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Lässytiläpätilää

      "...Täyttää tänä vuonna 23, ja asuu vieläkin isäni luona. Asui n. 19-vuotiaana vuokrakämpässä kaverinsa kanssa, hyvin-tienaava isäni maksoi hänen vuokransa, ja maksaa edelleen kaikki ruuat, iltalukion yms....Isäni on liian kiltti ja antelias, eikä heitä tätä ulos. Isäni on minulle hyvin tärkeä, paras ystävä ja esikuva, haluan asua hänen kanssaan kahdestaan. ... Miten vitussa saan sen loisen ulos täältä, käyttää isäni anteliaisuutta hyväkseen, ei puhu kellekkään, ei hoida kotitaloutta. ...Hän haittaa omaa kasvuani olemassaolollaan ja aiheuttaa vahinkoa mielenterveydelleni isäni salakavalalla hyväksikäytöllä. Äitini on enemmän huolissaan kuin isäni, mutta naiivina ei halua nähdä, että peli menetettiin aikoja sitten."

      Taidat olla aika narsisti (tai pelkkä provo), kun olet ominut vanhempasi ja etenkin isän ihan yksin itsellesi. Kympin oppilaana sinun olisi pitänyt kirjoittaa "isämme" (ja äitimme). Menitkö vanhempiesi avioerossa paljon pahemmin hajalle, kuin veljesi? Siitäkö olet noin katkera?

      • aloittaja-sisko

        Provo ei ole. Kutsun häntä vain minun isäkseni, koska veljeäni ei oikeasti kiinnosta kumpikaan vanhemapani. Ei onnittele heidän syntymäpäivinään, ei ole elämässään kertaakaan ostanut heille äitien- tai isänpäivän lahjaa. Suomessa kun isäni on, hän on aina kotikonttorissa. Olen aina hänen kanssaan yhdessä kotona, en koskaan yksin huoneessani erillään. Veljeni on, ollut vittu viimeiset 5 vuotta.
        Se avioero ei tullut mulle edes 6. luokkalaisena yllätyksenä ja olen vain iloinen että he erosivat, niin sain tavata ISÄNI ihanan naisystävän ja tämän tyttären. Ja jälkeenpäin olen aina ihmetellyt miten vanhempani koskaan yhteen päätyivät, ihan erilaiset ihmiset... eli en ole katkera :) aina ollut isintyttö.
        Ja olen luultavasti hieman narsisti, ainakin jonkun verran egoisti, mutta kunnon en ole. Omasin kerran narsistiystävän, joten tunnistan etten itse niin hirveä ole.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Aikakone-yhtyeestä tuttu Maki Kolehmainen kuollut

      Kuoli tänään aamuyöstä nopeasti edenneeseen sairauteen. Hän oli 58-vuotias.
      Maailman menoa
      151
      8851
    2. Se viime kohtaaminen

      Oli naine vähän sellainen kohmea. Nopeasti yritin etsiä merkkejä sinusta mutta en saanut mitään ilmi. Ajattelin että ny
      Ikävä
      68
      1453
    3. Mitä kehon osia

      Olet kaivatultasi nähnyt ja piditkö näkemästäsi?
      Ikävä
      76
      1345
    4. Ihan rakentavassa mielessä

      Haluaisin nainen kysyä sinulta ja myös itseltäni että mitä me oikein odotellaan? Olisiko aika jo käydä edes treffeillä?
      Ikävä
      79
      1249
    5. Kuinka paljon merkkaa naisen ulkonäkö

      Parisuhteessa ykeensä kysynnvaan Onko kaunis nainen oarempi vaihtoehto kun tavis
      Sinkut
      143
      1122
    6. Taidan olla ihan sairas

      Kun mietin jo meidän yhteisen lapsen nimeä 😄
      Ikävä
      91
      1094
    7. Luin jostain että skorpioni

      Naiset parhaita rakastajattaria…. Pitäneekö paikkansa?
      Ikävä
      103
      847
    8. 48
      839
    9. Olen sinusta nainen

      Oikeasti tosi ylpeä. Tunnen sen miten kehity ja opit säätelemään omia tunteitasi. Se on aina hieno piirre ihmisessä.
      Ikävä
      37
      818
    10. Pitäisikö alkaa

      Treenaamaan että sulla tippuu silmät päästä kun näet minut ensi kerralla, nainen. 🤔
      Ikävä
      47
      813
    Aihe