Miksi Joudun pyytämään?

surullinen19920

Eilen oli äitienpäivä,Vaikka monesti olen sanonut toiveeni että haluaisin aamupalan ja kahvin sänkyyn. Niin olen tehnyt omalle äidille.. minulla on kaksi lasta ja lasten isä ei tee mitään sen eteen että on äitienpäivä. Minä ostan omalle jopa hänen äidilleen jotain.
Kohtelen ihmisiä kuten haluaisin minua kohtelevan.. lauantaina pyysin mieheltäni aamupalan ja kahvin sänkyyn.. sain kahvin ja mulkauksen sitte sellanen nopea "hyvää äitienpäivää" ja lähti pihalle! Hän pitää minua itsestään selvyytenä.. isänpäivä kun koittaaa me lasten kanssa askarellaan kortit,teen aamupalan ja kahvin.. vien sänkyyn ja annan hänelle mieluisat lahjat joista hän on puhunut useinmiten jo paljon aikasemmin. Nautin siitä ilosta jonka tuotan toiselle. Näytän siten että hän on isä ja arvostan häntä lasteni isänä!

Ehkä mä en ansaitse vaan mitään. Kuten syntymäpäivänä/jouluna! Mies ansaitsee minun mielestäni arvostanhan minä häntä.. mutta en voi pakottaa toista muuttumaan.. vaikka tässä jo 4vuotta on puhuttu... mä olen jokapäivä äiti ja muuksi en muutu... kiitosta ei tipu mistään.. anteeksi avautuminen, mutta johonkinhan sitä on avauduttava!

3

341

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Nyyyyyyh

   Mulla on mennyt koko äitienpäivä päin helvettiä.. Sain kyllä kahvin sänkyyn, mutta koko vatun päivä on ollu samanlainen ku kaikki muutkin.. Mies alkoi ekana räyhäämään keittiössä et ku on niin paskasta ja sit laittoi ruokaa, töni keittiönpöydän pikkuisen kukan lattialle ja jätti tietenki siivoomiset mulle. Ja samaten kaikki muutkin lasten ruokkimiset ja vaipanvaihdot ja kakkojen siivoamiset. Minä olen niin surullinen siitä ettei tääkään päivä ollut mitenkään erityinen, olen ollut niin p..seelle ammuttu eikä mikään jaksa ilahduttaa. Mä en halua lahjoja enkä toivo mitään mut ois ollut kiva että tänään ois ollut oikeasti mukavaa olla perheensä kanssa eikä suututtanut ja surettanut jo aamusta asti enkä toivoisi et pääsisinpä töihin :'(

  • Älä.kerjää.huomiota

   Vanha aloitus. Mutta muistuttaisin silti kaikkia. Ettei pyydetty lahja ja muistaminen ole koskaan aitoja. Kyllä näiden täytyy lähteä sieltä näiden muistavien sydämestä ja h eidän omasta halusta. Eikä siitä, että tekevät nämä pyynnöstämme.
   Muistamisen pyytäminen on aikuiselta ihmiseltä myös jotenkin noloa. Jos joku ei muista meitä merkkipäivinään, se on heidän oma häpeänsä. Ei tälläisille kannata huomautella ja kerjätä heiltä merkkipäiviemme muistamista.
   Ei sittenkään, vaikka itse huomioisimme muiden merkkipäivät.
   Me ihmiset olemme niin erilaisia tässäkin asiassa.

  • Anonyymi

   Ymärrän äitien päivä on ollut joskus kun se keksitty. Mutta nyky äisit ei stä tarvitse. Synytyksistä eivät tiedä mitän,kun ottavat ne kipu läket .Eivät tunne todelisia synytys kipuja. Monitorista kätilö katsoo tulee supistus ja sanoo ponista. Lisäksi rahaa kilahtaa tilille kotona olo, Lisää lapsia,vanhemat lapset talten päiväkotin kun äiti ei jaksa kaikia hoitaa.Lapsin -lisät tulo lähteinä kasvaa pää luvun mukana.Isää ei nimetä saadan isomat tuet jne.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina, Jasser ja kaik neljä tytärtä Järvisydämessä

   Sinne se Jasseri kiitää pitkin baanaa. Esko oli niin kiva, että antoi autonsa hälle. Noin toimii fiksu, avarakatseinen ex.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   328
   3076
  2. Sairas Pride-Helsinki: Naiseksi pukeutunut mies lukee satuja lapsille kirjastossa

   Mies joka haluaa esiintyä naisena ihan vakavasti, ei ole normaali. Eikä tää nyt liity mitenkään mihinkään uskovaisuuteen. Eikä ole normaalia, että n
   Maailman menoa
   240
   795
  3. Stefu ei ole tänäkään viikonloppuna tyttärensä kanssa

   Onneksi tytöllä on hieno äiti joka kasvattaa ja huolehtii rakastavasti ja vastuullisesti.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   104
   795
  4. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   76
   789
  5. Sofia ei ole Järvisydämessä

   Kaunis ja laadukas lomanviettopaikka mutta valitettavasti Sofia ei löytänyt maksajaa lomalle. Mummotunneliin on tänäänkin tyydyttävä.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   141
   779
  6. Militantti pride -liike tarvitsee ulkoisia viholliskuvia

   Välistä kaltaiseni tavalliset hiljaiset ihmiset joudumme suu auki ihmettelemään pride- liikkeen agressiivista mellastamista. Oma seksuaalista suuntaut
   Luterilaisuus
   359
   732
  7. Mummoja un sulla näköjään

   Olet siirtynyt mummoihin
   Ikävä
   80
   722
  8. 46
   718
  9. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   36
   689
  Aihe